Evde Muska Buldum Ne Yapmalıyım?

8 Ocak 2020 Kapalı Yazar: AykanHoca

Evde muska buldum nasıl yok edilir? Evde muska buldum ne yapmam gerekir? Evde bulduğum muskanın büyülü olduğunu nasıl anlarım?

EVDE İŞ YERİNDE BÜYÜLÜ MUSKA BULMAK

Evde bulunan muska için şunları yapınız: Evde bulduğunuz muskayı , gömün. limonlu veya sirkeli suya atıp eridikten sonra dökün.. Bunların hangisini yaparsanız geçerli yoldur. Evde bulunan büyülü muskayı yakmamak veya yırtıp atmamak daha iyi olacaktır. Muska yakıldığında veya yırtıldığında eğer yanında cin varsa yakanın vücuduna girebilir. en iyisi muskayı eritmektir.

Evde muska bulduğunuzda yapacağınız ilk davranış; Kendinizde ve eşinizde ruhsal, fiziksel ve uykuda sıkıntılar yaşıyor musunuz? Ona dikkat edin. Eğer bu belirtileri yaşıyorsanız kesinlikle bulduğunuz muska büyülüdür ve size de büyü tutmuş demektir.

Bazı muskalar, kurşun gibi metallerin üzerine yazılır. Bu tür muskaları ateşte eritmelisiniz.

Evinizde muska bulduğunuzda telaş etmeye,korkmaya,endişe etmenize gerek yoktur.O muskayı aşağıda açıkladığım gibi imha edin,size bir şey olmaz.

Eve saklanan, muskaya bağlı cinler içinize girmişse büyü tutmuş demektir ve büyüyü bozdurmanız gerekir. Muskaya bağlı cinler bedeninize girmemişse cinler vücudunuza girmemiş ve büyü tutmamış anlamındadır.

Evde muska buldun ve etkisiz hale getirdin büyü bozuldu mu? Hayır, büyü bozulmadı. İnsanlar, evde bulduğu muskanın büyü olduğuna inanır. Muska, büyü yapılmasında sadece bir araçtır. o muskaya bağlı şeytani cin kişinin içine girdikten sonra büyü tutmuş olur.

Evde bulduğunuz muskanın hiç bir hükmü yoktur. Muska sizden habersiz gizlice eve saklandığı için, mutlaka büyü amaçlı yapılmıştır. İyilik amaçlı muska evinize gizlice saklanır mı?

Muskaya bağlı olarak insanın içine musallat edilen cinler yakıldığında büyü bozuldu mu? Evet, büyü büyü bozuldu. Büyü ile gönderilen cinler yok edildiğinde büyülü muskayı bulmasanız bile büyü bozulmuş demektir.

Muskanın Büyülü Olduğunu Nasıl Anlarız?

Evinizde bulduğunuz muskanın büyü amaçlı olduğunu anlamak için muskayı açmalısınız,fakat açmamanızı öneririz.

Muskanın içinde resim, sembol, harf, şekiller varsa özellikle kırmızı mürekkeple yazılmışsa o muska kesin olarak büyü amaçlı yazılmıştır.

Ev ve işyerinizde muska bulduğunuzda, onun büyülü olduğunu anlamanın en iyi yolu; ani bir şekilde baş ağrısı, vesvese, iç sıkıntısı, uyuyamama veya çok uyuma, çabuk sinirlenme, mide, el, kol ,eklem ağrılarını olması, çabuk sinirlenme, eşeler arasında aniden başlayan kavgalar, halsizlik, yorgunluk olması gibi durumları yaşadığınızda o muska kesinlikle büyülüdür.

Evde bulduğunuz vefk,tılsım ve celbiye gibi muskalar da büyü gayesi yazılmış demektir.

Evde bulduğum muskayı açsam bir şey olur mu? Evde bulduğunuz muskayı açmanıza gerek yoktur.Çok merak ederseniz açabilirsiniz ancak tehlikelidir.Büyü amaçlı yazıldığı bellidir.

Bazı büyülü muskalar vardır ki,açıldığı zaman büyü tesir ve etki eder.Bu nedenle tedbirli olmakta fayda vardır.

O muskayı yukarıda açıkladığım gibi 4 durumdan biri ile imha ediniz.