Büyünün Fiziksel Belirtileri Nelerdir?

9 Temmuz 2020 Kapalı Yazar: AykanHoca
Büyü, kişide baş, ense, sırt, bel, el, kol, ayak ,mide, karın, ve eklem ağrıları yaparak fiziksel- bedensel sıkıntı ve etkiler yaparak belirtiler gösterir. Aykan Hoca

Büyünün fiziksel etki,sıkıntı ve belirtileri nelerdir?Büyü baş ağrısı ve dönmesi yapar mı? Büyü eklem ağrıları yapar mı?Büyü kaşıntı,yanma ve uyuşma yapar mı? Büyü cilt rengini değiştirir mi? Büyü mide bulantısı ve şişkinlik yapar mı? Büyü vücutta ağırlık yapar mı? Büyü saç döker mi? Büyü sivilce çıkarır mı?

ZEHRA TASARIM: png besmele arapca yazılar
Rahman ve Rahim olan Allah’ın adıyla

Büyünün Fiziksel Etki, Sıkıntı ve Belirtileri

Tıbben nedeni bulunamayan devamlı, yarım veya tam baş ağrısı. Başın üzerinde bir yerin acıması. Şakaklarda ağrı ve basınç, baş dönmesi, sersemlik hissi, Mide bulantısı, düşecek veya üşüme, ısınma, basınç, yanma ve acı gibi fiziksel- bedensel durumlar oluyorsa nedeni büyüdür ve bunlar büyünün önemli fiziksel belirtileridir.

Büyü ile insanın içine musallat edilen şeytani cinler, kişinin eklem et, deri sinir ve kemiklerinin içine bile girebilir o bölgede çeşitli olumsuzluklar yapabilirler. Büyü ile musallat edilen cin şeytanları insanın damarlarının içine girer,kanı ile dolaşır ciltte sivilce,kızarıklık ve lekeler yapabilme yeteneğine sahiptirler ve fiziksel olarak etki edip sıkıntılar vererek belirtiler gösterir.

Bir kişinin organlarında ağrı, sızı, acı, titreme, ürperti ve basınç oluyorsa ilaç almasına rağmen geçmiyorsa o kimsede büyü olduğunun belirtisidir.

İlaç almakla geçmeyen, sürekli yarım veya tam baş ağrıları. Başın tepesinde, şakaklarda ,ensede ve alında baskı, ağrı ve basınç olur. Baş bölgesi büyü ile gönderilen cin şeytanları için önemli bir bölgedir. Kişiyi buradan ağrı ve acı vererek yönetirler.

Cilt renginin kara sarı renk alması. Büyü genellikle genç kız ve kadınlarda cilt rengini değiştirir. Yüz rengi sarı ve soluk olur.

Büyü ile bedene giren cinler omurga eklemlerine girip etki ederek ense kökü, omurilik ve sırt ağrıları yapabilirler. Sıkça karşılaşılan bir durumdur.

Yürüme zorlukları: Büyüyle insana musallat edilen cin şeytanları diz eklemlerine de girebilir. Orada ağrı ve basınç yaparlar. Oturup kalkmakta güçlük olur ve kişi ayağını boşluğa atıyormuş gibi hisseder,yürümekte zorlanır veya zor yürür.

Vücutta özellikle sırt ve omuzlarda tonlarca yük varmış hissi.

Kollarda, ayaklarda, parmak uçlarında ve eklemlerde ağrılar, uyuşmalar, karıncalanma ve yanmalar.

• Büyü kaşıntı yaparak fiziksel belirti verir. Bu kaşıntılar ilaç almakla geçmez.

Mide bulantısı ve şişme olması: Büyü ile vücuda giren cin mideye oturarak mide bulandırır, mide şişkinliği, öğürme ve kusma yapar.

Çabuk yorulmak. Merdiven çıkarken ve yol yürürken nefesin tıkanması ve kısa zamanda yorulmak.

•Rahime büyü yapıldığında,cin şeytanı kadının rahmine oturur, kocası ile cinsel isteksizlik yapar ve cin o kadınla cinsel ilişkiye girer, hamile kalmasını engeller veya düşük yaptırabilir. Rahim büyüsü yapılan kadınlarda ruhsal-psikolojik ve uykuda görülen belirtiler daha az olabilir.

Vücutta halsizlik, bitkinlik, yorgunluk, güçsüzlük olması. İyi uyumana rağmen kendini gün boyunca kuvvetsiz hissetmek.

Tat alamamak. Yiyeceklerin tadı alınmaz. Büyülü bazı kimseler yediği yiyeceğin tadını değilde başka tat alırlar.

Gülmemek ve sert bakışlar. Gülmemek büyülü insanların en belirgin fiziksel özelliklerinden biridir. Bakışlar sert ve donuktur. Sanki başkasının gözüyle bakıyormuş gibi hissedilir.

Ağzın içinde, dişlerde, damaklarda ve dilde bir şey varmış gibi algılamak.

Boğazının sıkıldığını hissetmek: Sanki bir el boğazını sıkıyormuş gibi hissedilir ve gerçekte de boğaz sıkılır. Büyü ile gönderilen, insanın içindeki cin şeytanı bunu rahatlıkla yapabilir.

Sivilce çıkması, derinin tırnakla kırmızı renkte çizilmesi. Büyü ile vücuda giren cinler özellikle genç kız ve kadınlarda sürekli sivilce çıkarırlar ve ilaçla geçmez. Vücudun içindeki cin şeytanları kişinin derisini kırmızı renkte tırnakla çizilmiş gibi çizebilirler.

Kolların, el ve ayak parmaklarının kıvrılması.

Ayak tabanlarında yanma olması.

Boyun kasılması.

Sırtta veya bedenin çeşitli yerlerinde gezici ağrılar. Vücudunun içinde bir şeyin gezip dolaştığını hissetmek.

Bel, boşluk ve kasık ağrıları. Büyülü kişilerin çoğunda bel,kuyruk sokumu,yan boşluklar ve kasıklarında ağrılar görülür.

Dizlerde güçsüzlük ve ağrı nedeniyle yürüyememek.

Kollarda güçsüzlük sebebiyle hafif ağırlıkları kaldırmakta zorlanmak. Kollar nedensiz ve istemsiz olarak titrer,savrulur ve güçsüzleşir. Büyülü bazı kimselerde ise kollar çok kuvvetli hale gelir.

•Buruna kötü kokuların gelmesi. Çevre temiz olmasına rağmen, büyülü kişinin içindeki cin şeytanı o kişiye kötü kokular hissettirebilir. Kendi vücudunu bile kötü kokuyor algılatır.

Saçların dökülmesi. Büyü kadın veya erkekte saç dökülmesine de sebep olabilir.

Çevreyi daha geniş görmek. Büyülü insanların kimileri cinler nedeniyle çevreyi normal bir insandan daha geniş bir açıyla görür.

Vücuda iğne batıyormuş gibi hissetmek. Kol, ayak ve bacaklara iğne batırılıyormuş gibi algılamak ve acı hissedilir.

Kadın ve erkekte cinsel isteksizlik oluşması. Evli karı kocaya büyü yapıldığında eşlerden birinde veya ikisinde cinsel isteksizlik olabilir. Cinsel istek olsa da, erkek fiziksel nedenle ilişkiye giremez. Büyülü kadın bacaklarını kapatarak ilişkiyi tamamlatmaz.

•Erkekte erken boşalma olabilir. Büyü ile erkeğin içine giren cin erkeği uyararak erken boşalmasını sağlar.

Kadın hamile kalamaz. Bir kadın tıbbi engeli olmamasına rağmen hamile kalamıyorsa sorunun nedeni büyük ihtimalle büyüdendir.

•Kadının düşük yapması. Bir kadın hamile kalıp özellikle aynı haftalarda düşük yapıyorsa ve tıbbi bir engel de yoksa nedeni büyü olabilir.

Nedensiz ateş basmaları, titreme ve ürpermeler, vücudun dengesinin kaybolması ve sarsılmalar.

Anlamsız ve gereksiz olarak bacakları sallama,titremeler ve savurmalar.

Hiç bir taşıt aracına binememek veya kullanamamak. Büyülü kişilerin bazıları taşıt araçlarına binemez binse bile aracını kullanamaz.

Aniden ortaya çıkan kekemelik. Çocuklukta kekemelik sorunu olmamasına rağmen kelimeleri söyleyememe, dilin tutulması zaman zaman rahat konuşabilme büyünün fiziksel belirtilerindendir.

Mide ve karın şişkinliği. Midede şişkinlik,ağrı ve gaz oluşur. Sıkça geğirme yaşanır. Karın şişer, kabızlık olur.

Nefes almakta zorlanma. Alınan nefes boğazdan geçmez, boğulacakmış gibi olunur.

Sürekli baş dönmesi, başta basınç, ağrı ve sersemlik olması. Alın, şakak ve başın tepesinde bir şey varmış hissinin olması.

Ense kökünde ağrı, ağırlık ve basınç olması bu sıkıntının baş ve kollara yansıması.

Gözlere ağırlık gelmesi. Gözlere sanki içerden birisi dokunuyormuş ve bastırıyormuş gibi olması. Gözlerin yanması ve sulanması.

•Kadınların adet günlerinde düzensizlik yaşanması. Adetlerin ileri veya erken yaşanması çok uzun veya kısa sürmesi.

Namaz kılarken veya dua okurken bir elin itmesi,çekmesi ve sallaması

Özellikle kadınlarda,bir elin vücut üzerinde geziyor hissinin oluşması. Bazı organlar tutuluyormuş gibi hissetmek.

•Kalp atışlarının hızlanması ve ağrı olması, kalbin üzerinde bir şey varmış gibi algılamak.

Yemek yiyememek veya çok yemek. Büyü bazı insanların iştahını keser yemek yedirmez, kimi kişilerinde iştahını açar çok yemek yedirir.

Büyünün Fiziksel Etkisi Nasıl Geçer?

Büyü ile fiziksel olarak vücudunuzda ağrı,acı ve basınç oluyorsa; Kur’an’ı Kerim’i ortasından açınız ve sıkıntı olan organın üzerine koyup 10-15 dakika bekleyin. Göreceksiniz ki fiziksel ağrı ve acılar yok olacak veya çok hafifleyecektir.