Cinler Panik Atak Yapar mı?

7 Haziran 2019 Kapalı Yazar: AykanHoca
imagesvc.meredithcorp.io/v3/jumpstartpure/image?ur...

Cinler panik atak yapar mı?Panik atağın cinlerle alakası var mı?Panik atağın sebebi cinler mi?

Cinler, insanın içine büyü veya kendi istekleriyle girdikten sonra o kişide panik atak yaparlar.

Cin musallatına uğramış veya büyülü kişilerin çoğu panik atak yaşar. Büyüye, cin musallatına veya büyüye inanmamaları nedeniyle ömür boyu panik atak sıkıntısıyla yaşarlar.

Panik atak; cinlerden, büyüden ve tıbbi olmak üzere 3 durumdan biri ile olur. Bizim konumuz cinlerden ve büyüden olan panik ataktır.

Tıbbi olmayan panik atağın sebebi kesinlikle cinlerdir ve panik atağın cinlerle alakası vardır.

Allah teala Kur’an’ı Kerim’de şöyle buyuruyor:

Cannı da (cinlerin atası) insandan önce mesemata (maddeye) insanın görünmez gözeneklerinden içeri girebilen dumansız ateşten (ışın, şua, enerji) yarattık.(Hicr,27)

Bu ayet, cinlerin insanın vücudunun içine girdiğinin en büyük ispatıdır.

Elle tutulmayan,gözle görülmeyen enerji varlık olan cinler,insan vücuduna girerek onun bütün organlarında dolaşma yeteneğine sahiptir.Damarların içine girip kan ile de dolaşabilmektedir.

Cinin,insanda panik atak yapması o kişinin beynine hakim olup ona hükmetmesiyle olur. O kişiyi öyle sıkıştırır ki ,insan aklını kullanamaz vücuduna sahip olmaz duruma gelir.

Öyle güçlü ve kuvvetli cin şeytanları vardır ki,panik atağı istediği sıklıkla ve uzun süreli yaptırabilir. Şeytani cin o anda insanı adeta esir almıştır.

Panik atak geçiren kişide görünürde açık ve belirgin bir neden olmamasına rağmen fiziksel belirtilerle ve ruhsal olarak yoğun bir korku atağı görülür.

Panik atak geçiren kişi kalp krizi geçireceğini veya öleceğini düşünebilir. Panik atak geçiren kimsenin aslında kalbinde bir sorun yoktur.Ancak atak sırasında kalbinin sıkışması,kalbi sanki bir el tutuyormuş gibi olması,kalp atışlarının aşırı hızlanması veya kalbi duracakmış gibi hissetmesi veya düşünmesi normal bir olay değildir. Yaşanan bu durumların tamamı büyülü yani içinde cin olan kimselerde de görülmektedir.

Panik atak uykuda da olabilmektedir. Uykuya daldıktan 1-4 saat arasında panik atak yaşanabilir .Uykudan korku ile uyanılır, terleme, titreme görülür. Bu durumlar da cin musallatlı ve büyülü kişilerde de olur. Cinler rahatlıkla insana bunu yaşatabilir.

Kendisinde panik atak olduğunu söyleyen ve sık sık panik atak geçiren kişilerin çoğunda panik atak değil,cin musallatı veya büyü olduğunu gördük. Yapılan Kur’an tedavisi ile bu ataklar bir daha yaşanmadı.

Bir bayan soruyor:” Hocam! Sıkça panik atak geçiriyorum ve tedavi oldum geçmedi,devam ediyor,panik atak cinlerden olabilir mi?

Tedavi olmanıza rağmen,panik atak geçmediyse nedeni kesinlikle cinlerdir. Üzerinize okuma yapılıp,cinler yakıldığında bir daha panik atak yaşamazsınız.