Cinler Büyü Yapar mı?

7 Haziran 2019 Kapalı Yazar: AykanHoca

Cinler, büyü yaparlar mı? Cinler, nasıl büyü yaparlar?

Cinler, insanlara büyü yapabilirler. Cinlerin insanlara büyü yapmasında büyücünün bir rolü olmaz. Güçlü cinler, kendinden daha zayıf güçsüz cinlere emir vererek, baskı yaparak veya korkutarak bir kişinin içine girmesini sağlayabilir. Cin bu suretle büyü yapmış olur.

Büyücünün, büyü yaparken cin şeytanlarına talimat, komut verdiği gibi; güçlü şeytanlarda, zayıf olanlara aynı şekilde buyruk ve istekte bulunur. “Bu kimsenin içine gireceksin ve ona şunları yapacaksın, yaptıracaksın der. O şeytan da insanın içine girer ve “cinler büyü yapmış olur” .

İnsanın içine cinler kendi istekleriyle ve büyücünün göndermesiyle girerler.İnsana musallat olan ve büyücünün büyüde kullandığı şeytan vasıflı cinlerdir.Müslüman cinlerin çoğu insan bedenine girmezler.Bunun haram ve günah olduğunu bilirler.Ancak bazıları buna bakmaz ve sonucuna katlanır ve musallat olurlar ve büyüde kullanılırlar.

Büyü ile musallat hemen aynı şeylerdir.İkisinde de insanın içine girerler.Musallatta cin bir takım nedenlerle,büyü de ise büyücünün göndermesiyle büyüye alet olur.

magic ile ilgili görsel sonucu

Büyücü de büyüyü şu şekilde yapar:

Büyücü onları çağırır,büyülenecek olan kişinin fotoğrafını gösterir,o kimsenin bedenine girmelerini ve ona yapacağı sıkıntıları söyler.Onlar da oradan ışık hızıyla ayrılıp o insana musallat olurlar ve büyü yapılmış olur.

Cinlerin güç ve kuvvetleri aynı insanlar gibi birbirinden farklıdır.Kuvvetli şeytan kendinden daha zayıf olan şeytanı istediği gibi yönlendirir.

İçine gireceği kimseyi gösterir ve buna gireceksin der.Emir alan şeytan o kişinin bedenine girer ve büyü yapılmış olur.