Rahmani İşlem Nedir?

7 Haziran 2019 Kapalı Yazar: AykanHoca

Rahmani ne demek? Rahmani işlemle yapılan büyü günah mı? Rahmani işlem nasıl yapılır? Rahmani işlem kaç günde tutar? Rahmani işlemle büyü bozulur mu?

Rahmani ne Demektir?

Büyü ve cin musallatında, rahmani kelimesi müslüman cinler anlamında kullanılır. Rahmani kelimesinin yerine görünmeyen anlamında olan ruhani kelimesi de kullanılır.

Rahmani, Rahman olan olan Allah’a ait, Allah’tan gelen hayırlı şeyler demektir.

Hiç bir müslüman cin kimsenin emrine girmez. Müslüman cinlerin büyü bozma gibi bir görevi de yoktur ve zaten büyü bozamaz.

Bazı hocalar bu konuyu istismar ederek, müslüman cinlere “rahmani diyerek” her istediğini yaptıracağına, insanları ikna ederler. Oysa ki cinin adı, dini ne olursa olsun büyü bozması asla mümkün değildir.

Rahmani İşlem ne Demektir?

Cinci bir hoca “rahmani cinlerim var ” derse, müslüman cinlerle iş görüyorum veya büyü bozuyorum manasındadır. Aslında müslüman cinlerle yapılan bir işlem yoktur.

Allah teala Kur’an’da:

“Ey cin topluluğu! Gerçekten insanların çoğunu günaha soktunuz!” diyecek. Onların insanlardan olan yardakçıları da ” Ey Rabbimiz; birbirimizden karşılıklı istifade ettik ve bizin için takdir buyurduğun ömrün sonuna geldik” diyecek. Allah buyuracak ki “Cehennem ikametgahınız olsun” (En’am,128)

Rahmani işlem, ayette de görüldüğü gibi cinlerin, insanları günaha sokmasından başka bir şey değildir.

Rahmani İşlemle Yapılan Büyü Günah mı?

Rahmani büyülerde, müslüman cinleri kullandıklarını ve bunun günah olmadığını söylerler. Rahmani diyerek yüce Allah’ın adını büyü ile istismar ederek günaha girilir. Ne ile yapılırsa yapılsın ister rahmani isterse şeytani denilsin büyünün her türlüsü dinimizce günah ve haramdır.

Hiç bir zaman rahmani olarak adlandırdıkları müslüman cinler, büyünün büyük günah olduğunu bilirler ve büyüye alet olmazlar. Rahmani olarak adlandırılıp kullanılan cinler aslında şeytani cinlerdir. Rahmani denilerek yapılan büyü adeta yumuşatılarak sunulmaktadır.

Rahmani İşlemle Büyü Bozulur mu?

Rahmani işlem denilen yol ve metot, yol ve yöntemle asla büyü bozulamaz. Büyülü kişinin içinde şeytani cinler vardır. Hoca, büyülü insana kendine göre rahmani cinleri gönderdi, kişinin içindeki cinlere ne yapacak? Hiç bir şey yapamaz. Hocanın gönderdiği cinler müslüman da değil. Müslüman cinlerin büyü bozma gibi gören ve yetkileri de yoktur.

Hocanın gönderdiği, cin şeytanlarıdır. Onlarda büyülü kişinin içine girdi, insanın içindekiler daha güçlüyse ne olacak? Hepsi o insanın içinde kalır ve sıkıntıları kat kat artar. Veya gönderilen şeytani cinler, kişinin içindeki cin şeytanlarını öldürdü, be sefer onlar vücuttan nasıl çıkacak? Doğal olarak bedende kalacaklar. Bu işlerin her türlüsü tehlike arz etmektedir. Çünkü hiç bir cin kendiliğinden insan vücudundan çıkamaz. Çıksaydı, büyü bozma ve cin musallatından insanlar kurtarılamazdı.

Büyüyü sadece Kur’an ayet ve sureleri bozar. Allah tealanın Kur’an’ı varken cinlerden yardım dilemek ve büyü bozmaya çalışmak boşuna, beyhude bir iş tir.

Allah teala Kur’an’da şöyle buyuruyor:

وَنُنَزِّلُ مِنَ ٱلْقُرْءَانِ مَا هُوَ شِفَآءٌ وَرَحْمَةٌ لِّلْمُؤْمِنِينَ ۙ وَلَا يَزِيدُ ٱلظَّٰلِمِينَ إِلَّا خَسَارًا

Ve nunezzilu minel kur’âni mâ huve şifâun ve rahmetun lil mu’minîne ve lâ yezîduz zâlimîne illâ hasârâ

Biz Kur’an’dan, mü’minler için şifa ve rahmet olacak şeyler indiriyoruz. Zalimlerin ise Kur’an, ancak zararını artırır.

Büyüyü sadece Kur’an bozar.Ayetlerden başka hiçbir şey cinlere etki, edemez ve onları yakamaz, büyü bozamaz.

Rahmani İşlem Kaç Günde Tutar?

Kaçmışı döndürmek, sevdiğini bağlamak, karı koca arasını düzeltmek bozulan işleri açmak gibi işler için yaptırılan büyüler günah ve haram olmasına rağmen; gönderilen cin şeytanı insanın içine girdikten sonra rahmani işlem yani büyü de tutmuş olur. Bu durum bir günde olabildiği gibi bir kaç günde de olabilir.

Rahmani İşlem Nasıl Yapılır?

1-Hocanın! Cinlerini büyülü kişiye göndererek,içindeki cinleri öldürtmek istemesi: Büyülü kişinin içinde zaten cin şeytanları bulunmakta. Başka cinler gönderilerek, onları öldürmeleri istenmektedir. Çok tehlikeli bir iştir. Gönderilen cinler bir şey yapamazsa, onlar da bedende kalacaktır. Öldürdüğünü varsayalım, bu kez de onlar bedenden nasıl çıkacaktır. Çünkü, bedene giren cinler, bir çıkarıcı veya onları yakıcı bir hoca bulunamazsa ömür boyu bedende kalırlar.

2-Cinlere büyülü maddenin buldurulması: Cinler,büyülü maddeyi bulup getirmeleri mümkün değildir.Cin şeytanları,hiç bir maddeyi bir yerden alıp başka yerlere getiremez.

3-Cinlere,içi su dolu tasın içine büyü getirtilmesi:Bu durum tamamen “sihirbazlık” dır.Cinci,önceden hazırladığı muskaları, siz fark etmeden tasın içine atar ve size gösterir,gördüğünüz için inanırsınız.

Hiç bir cin,büyülü muskayı bulup,getiremez.

4- Cinler, büyünün bozulması için altın istiyor diyerek insanların kandırılması;

Bazı cinciler, büyülü kişiye “Senden büyüyü bozmak için ücret istemiyorum, ancak cinler şu kadar altın istiyor ” diye ikna ederek aldatırlar.

Cin altını ne yapacak? Onların maddeyle işleri olmaz ki!