Cinler İnsanı Hasta Eder mi?

7 Haziran 2019 Kapalı Yazar: AykanHoca
7 نصائح للتخلص من نوبات الهلع
Cinler; fiziksel, psikolojik-ruhsal ve uykuda sıkıntılar vererek insanlar hasta ederler. Aykan Hoca

Cinler hastalıklara sebep olur mu? Cinler insanı hasta eder mi? Cinler insanı nasıl hasta eder? Cinlerden gelen hastalıklar nelerdir? Beyinde cin belirtileri nelerdir?

Cinler hastalıklara neden olabilir mi?

Cinler, insanları akıl almaz, insanın düşünemeyeceği, aklına bile gelmeyeceği şekilde hasta eder, hastalıklara neden olabilirler. Cinlerin insanı hasta edebilmesi için, kişinin içine girmesi lazımdır. İnsanın vücuduna girmeyen cinler, insanı hasta edemez ve ona hiç bir şekilde etki edemez.

Cinler, insanda baş ağrısı,iç sıkıntısı,mide şişkinliği,iştahsızlık,eklem ağrıları,uyku uyutmama veya çok uyutma,nefes almakta güçlük ve boğuluyormuş gibi olma,kaşıntı,sivilce çıkarma,uyuşma,titreme, kasılma halsizlik,bitkinlik,yorgunluk,aşırı terleme veya üşüme gibi hastalıkları yaparlar.

Cinler ve büyü insanı hasta eder. Cinlerin insana verdiği en önemli kalıcı hastalık ruhsal, psikolojik hastalıklardır. İçine girdiği insana kuruntu vesvese, evham, vehim vererek etkiler. o insanın ruhunu bozar. İnsanı, çift şahsiyetli, kişilikli hale getirir. Cinin,insanı hasta edebilmesi için mutlaka içine girmesi gereklidir.

İnsanların beynine hükmeder psikolojik zarar verir. Ruh sağlığını bozabilir.Fiziksel zarara verir, vücudun çeşitli yerlerine ağrı ve sızı yapabilir. Uyku uyutmaz veya aşırı uyku uyutur,kötü rüyalar gösterebilir.Bu nedenlerle,cinler insanları kesin olarak hasta ederler.

Cinler insanı nasıl hasta ederler?

Cinler,kendi istekleriyle veya büyü ile insan bedenine girerler.Vücuda giren cinler,o kimseyi mutlaka hasta eder.Cinlerin insanın içine görmelerinin esas,asıl nedeni o insanı hasta etmek içindir. Vücuda giren cinler, o kişide ruhsal,fiziksel ve uykuda sıkıntılar ve etkiler yaparak hasta ederler.

Duygu,durum bozukluğu yaparlar.O insanın sözleri,davranışları,hal ve hareketleri değişken olur,birbirini tutmaz.Dengesiz davranır.

Cinler, büyü ile veya kendi istekleriyle, insan bedenine girdikten sonra, o kişinin saç telinden, ayak parmaklarına kadar ve bütün iç organları, damarlarına girip kanı ile dolaşabilme yeteneğine sahiptirler. Cinin, insanda ulaşamayacağı yer yoktur.

Bu özelliklere sahip olan cinler insanı hasta ederler. Bedene giren cinlerin asıl amacı o insanı hasta etmek zarar vermektir. Cinler insana girmeden zarar veremezler.

“Bedeninde cin olan ve büyülü kişilerde görülen belirti ve sıkıntılar” bölümünde cinlerin insanlara neler yaptırdığını ayrıntılı olarak görebilirsiniz.

Cinleri yaptığı hastalıklar nelerdir?

Cinlerin, insanlara verdiği en büyük hastalık  “vesvese” dir. Büyülü ve musallatlı kişilerin ortak özelliğidir. Akla olumsuz duygu ve düşüncelerin gelmesi olan vesvese cinler tarafından yapılmaktadır. Bir de nefsin vesvesesi vardır. (vesvese bölümünde ayrıntılı açıkladım)

Cinler,insanda kişilik,şahsiyet ve kimlik bozukluğu da yapar.Kendisini bir başkası yönetiyormuş gibi olur. Bunlarda cinler tarafından yapılan psikolojik hastalıklardandır.

Cinler,kanser yapar mı? Sorusu da sıkça sorulmaktadır.Bu soruya yanıt verebilmek için birden fazla kanser hastasına okuma yapılıp olumlu sonuç alınmalıdır. Böyle bir durumla karşılaşmadığım için kesin bir cevap veremem. Cinler,insanın içine girip bütün organlarda,damarların içine girip kan ile birlikte dolaşabildiğine göre bazı hastalıkları ve kanser yapması muhtemeldir.

Cinler sara hastalığı yapabilmektedir Bu kesin bir bilgidir.Sara hastalığı beyin fonksiyonlarından kaynaklanan tıbbi ve cinlerden olmak üzere iki şekilde meydana gelmektedir, Bir kişiye,cinler sara hastalığı yapabiliyorsa o kimsenin başında çok güçlü ve kuvvetli cinler var demektir. Sara hastası olan kişiler fiziksel,ruhsal ve uykuda da sıkıntılar çekiyorsa ondaki sara büyük ihtimalle cinler tarafından yapılıyor anlamındadır.

Cinler,akıl hastalığı da yapabilir. Cinler bir insanın içine girip,o kimsenin başına yerleşirse ve kuvvetliyse akıl hastalığı yapabilir.Akıl hastalığı bir insanın saldırgan olması değildir.Onun aniden sinirlenmesi,birisi tarafından yönetiliyor hissinin olması, söz ve hareketlerinde dengesiz davranması,bağırıp çağırması da delilik olarak nitelendirilir.

Uyku sorunları da bir çeşit hastalıktır. Cin musallatı olan kimseler uyuyamaz veya çok uyur.Ara sıra değişkenlik görülebilir.

Cinler baş,eklem,el,kol,ayak,ense kökü,kas ağrıları yapar,midede ağrı ile şişkinlik yapıp fiziksel- bedensel hastalıkları da kolaylıkla yapabilirler.

Bu makaleyi yazarken,internet medyasında ilgimi çeken bir haber okudum.Haber şöyleydi:

İskoçya’da yaşayan 19 yaşındaki genç kız 10 yaşından beri yüzündeki aşırı çıkan sivilceler çıkıyor.Okula gitmeden,her sabah 2 saat makyajla bu sivilcelerini kapatmaya çalışıyor.

“Beş yıl önce cildim çıldırdı! Her gün yeni bir kistik sivilce çıkıyordu,bir çok yöntem ve tedavi olmama rağmen hiçbir işe yaramadı.”

Collins isimli kız,kendisi gibi cilt problemleri yaşayanlara ilham olmak için instagram’da sivilceli haliyle insanlara hikayesini anlatıyor ve kendilerini oldukları gibi kabul etmelerini savunuyor.

Buna bağlı olarak kendi başımdan buna benzer bir olayı anlatmak istiyorum:

İki bacağında,dizlerin altında ayaklarına kadar binlerce sivilce olan 22 yaşında genç bir kız bana geldi ve yardım istedi.

Tıbbi yardım aldığını,ilaçlar kullanmasına rağmen sivilcelerin geçmediğini söyledi.

Onu kontrol ettiğimde.içinde cinlerin olduğunu fark ettim.Bir süre okuduktan sonra,içindeki cin konuştu:

“Bu kız sivilceleri biz yaptırıyoruz 3 kişiyiz” Dedi.

Beş günlük tedavi sonrasında Allah’ın izniyle cinleri yaktım.

Bir hafta sonra kız bana geldiğinde bacaklarında hiçbir sivilce kalmamıştı.

İskoç kızla, tedavi ettiğim kız arasında ne kadar çok benzerlik var değil mi?

Cin ve şeytan Kur’an’ı kerimde bir çok surede geçmektedir. Birbirinin yerine de kullanılmıştır.

“O’nu Allah’ı bırakıp da sadece dişi (isimli putlara) tapıyorlar ve hayırsız, kaypak bir Şeytan’a ibadet ediyorlar.“(Nisa 117)

“Fakat Şeytan’ın adamlarına uymayın; çünkü o sizin için apaçık bir düşmandır!” (En’am/142)

“İblis ” Öyle ise beni azdırmana karşılık yemin ederim ki bende onları (insanları) saptırmak için mutlaka Senini doğru yoluna pusp kurup oturacağım, sonra önlerinden ve arkalarından sağlarından ve sollarından sokulacağım; Sen çoğunu şükredici bulmayacaksın ” dedi. (A’raf(16,17)

“Eğer Şeytan’dan bir fit vesvese gelirse hemen Allah’a sığın, muhakkak ki Allah hakkıyla bilen işitendir(A’raf/200)

“Rabbim Şeytan bana meşakkat ve elem ile dokundu. (Sad /41)

“Şeytan onları istila etmiş, onlara Allah’ı anmayı unuttturmuştur. İşte onlar Şeytanın taraftarlarıdır. Bilmiş ol ki Şeytanın taraftarları hüsrana uğrayacaklardır.(Mücadele /19)

Gizli konuşmalar inananları üzmek için Şeytan’dandır. Halbu ki; Allah’ın izni olmadan hiç bir zarar veremez. Mü’minler yalnız Allah’a güvensinler, dayansınlar. (Mücadele/10)

Ayetlerde geçen “şeytana ibadet”, “Şeytan’ın düşman olması” “insanlara dört yönünden sokulması, ” vesvese vermesi”, “insana dokunması ve meşakkat vermesi” Şeytan’ın insanı istila etmesi”,” insana zarar vermesi” nasıl olmaktadır?

Hicr suresi 27. ayetinde “Cinni de daha önce( insandan önce) mesemata (maddeye insanın görünmeyen gözeneklerinden içeri nüfuz edebilen) zehirleyici dumansız ateşten yarattık.” Ayeti kerimesi cinlerin insanın bedenine girebildiğinin ispatıdır.

Bir hadisi şerifte ise “Şeytan,ademoğlunun damarlarında dolaşır .” diyerek,peygamberimiz cinlerin insanı hasta yaptığını bildirmiştir.

İnsanın içine girebilen, hatta damarlarındaki kanla birlikte dolaşabilen cin_şeytan saç telimizden ayak parmak uçlarına kadar bütün organlarımızda dolaşabilme yeteneğine sahiptir.

İnsanın bütün organlarında ve kanında dolaşan cin şeytanları onu hasta yapmaz mı?Elbette yapar ve somut örnekleri de çok görülmektedir.

Beyindeki Büyü ve Cin Belirtileri Nelerdir?

İnsanın beynine oturan cin baş, ense, alın, ense ve boğazda ağrı, basınç, acı ve kasılma yapar.

Beyindeki cin, o kişide iç ses denilen vesvese yapar. Vesvese yaşamayan büyülü ve cin musallatlı kimse olmaz.

Beyindeki cin insanın aklına devamlı olumsuz duygu ve düşünceler getirir.

İnsanı yönetmek ister ve genelde yönetir.

Kişinin iradesini elinden alır.

Gözlere baskı yapar.Çevre net şekilde görülmez ve algılanmaz.

Konuşmayı engeller, dil tutukluğu olur.

Yiyeceklerin tadı alınmaz.

Dilin rengi değişebilir.

Yüzün cilt rengi kara sarı bir renk alır.

Çene kemiklerinde ve ekleminde ağrı olur.

İnsan hiç konuşmaz veya çok konuşmaya başlar.

Başta sersemlik hissi ve baş dönmesi görülür.

Nefes alma sorunu yaşanır.

Cinsellik sorunları yaşanmaya başlanır.