Büyünün Bozulduğu Nasıl Anlaşılır?

7 Haziran 2019 Kapalı Yazar: AykanHoca
Top 10 Ways You Can Be Happy at Work
Kişinin ruhsal, fiziksel ve uykuda yaşadığı sıkıntıların ortadan kalkmasıyla büyü bozulmuş olur. Aykan Hoca

 Büyünün bozulduğunu nasıl anlarım? Büyünün bozulduğu nasıl anlaşılır? Büyüden kurtulduğumuzu nasıl anlarız? Bozulan büyünün etkisi ne zaman belli olur? Büyünün etkisinin geçtiği nasıl anlaşılır? Büyünün etkisi ne zaman sona erer? Büyünün kalktığı nasıl anlaşılır?

Islamic Wallpaper Hd Alhamdulillah - 1920x1080 Wallpaper - teahub.io
Elhamdulillah, Allah’a şükürler olsun.

Büyünün Bozulduğunu Nasıl Anlarız?

Büyünün bozulduğunu anlamanın en kolay yolu; yaşamış olduğunuz elem, sıkıntı, acı, keder ve üzüntünün üzerinizden kalkması gereklidir. Önceden çekilen fiziksel, uykuda ve ruhsal sıkıntılar yok olmalıdır. Büyü bozulma işlemi yapılmasına rağmen çekilen sıkıntılar devam ediyorsa büyü bozulmamış anlamındadır.

Büyünün bozulduğunu anlamak için belirli gün ay ve haftaya kadar beklemeye gerek yoktur. Rahatlama etkisi anında görülür. Fakat bu rahatlama kişiden kişiye ve büyünün gücü ve kuvvetine göre değişir.

Büyünün bozulduğunu anlamak, insanların en çok aldandığı ve aldatıldığı konuların başında gelir. Hocanın! yapmış olduğu 5-10 dakikalık bazı ritüeller neticesinde kişi anında rahatlar ve büyünün bozulduğunu zanneder. Bir süre sonra sıkıntılar daha fazla artmaya başlar. Büyünün bozulduğunu kesin olarak anlamak için ortalama 3 gün beklenir. Yaşanan sıkıntıların devam edip etmediğine bakılır. Ona göre de karar verilir. 10-15 dakikada büyü bozmak mümkün değildir.

Kısa sürede büyü bozmak, cincinin içindeki cinlerle büyülü kişinin içindeki cinlerin anlaşmasından kaynaklanmaktadır.

Büyünün bozulduğuna ilk önce büyünün sıkıntı ve etkilerini yaşayan büyülü kişi karar vermelidir. Büyü bozulduğunda üzerindeki yoğun baskının ortadan kalktığını hissetmelidir. Bedensel, fiziksel ve uykuda yaşadığı acı, üzüntü ve keder yok olmalıdır. Büyü yapılmadan önceki duruma dönülmelidir. O zaman büyünün bozulduğu anlaşılır.

Büyü bozan hocanın, “büyü bozuldu” demesi hiç bir anlam ifade etmez. Hocanın, büyünün etkisi bir süre sonra ortadan kalkacak demesi de anlamsızdır. Büyülü kişi büyünün bozulduğunu kendisi anlar. Büyü bozma işlemi yapılırken büyülü kişi yavaş yavaş rahatlar okumalar devam ettikçe bu rahatlığı daha çok hisseder, büyü tamamen bozulduğunda eski haline döner.

Üzerinizdeki büyünün bozulup bozulmadığını aşağıda açıkladığım şekilde kolayca anlayabilirsiniz.

Büyülü kişilerin ortak özelliği “vesvese”,”vehim”,”evham”dır. Büyü bozulmuşsa kesinlikle vesvese (iç ses) olmaması gereklidir. Vesvese olmuyorsa büyü bozulmuştur.

Büyünün bozulduğunu anlamanın en kolay yolu;yaşamış olduğunuz sıkıntı,elem,acı.keder ve üzüntünün üzerinizden kalkması gereklidir.Bunları azda olsa hissediyorsanız,sürüp devam ediyorsa büyü bozulmamış anlamındadır.

Büyüden kaynaklı mide,baş,eklem,kas ağrıları varsa büyü bozulduktan sonra ortadan kalkmalıdır.

Büyü bozulduğu anda,daha önceden çekilen sıkıntı,elem,titreme, vesvese,kasılma,ağrı,üşüme,ısınma,uyku bozukluğu gibi etkilerin tamamının ortadan kalkması ile büyünün bozulduğunu anlarız.

Büyünün bozulduğunu anlamak için ortalama bir saat Kur’an’ı Kerim dinleyin;dinlememe isteği gelirse veya dinleyemezseniz,içinize sıkıntı titreme,ürperme,ağlama,tüylerin diken diken olması,baskı,acı,ağrı,organ sertleşmesi,kasılma,vesvese geliyorsa büyü bozulmamış,bunlar olmuyorsa büyü bozulmuş demektir.

Esma-ul Husna (Allah teala’nın 99 ismi) 3 kere tamamını okuyunuz.Hiç bir sıkıntı olmuyorsa büyü bozulmuş anlamındadır.

Kur’an’ı kerimde 29 yerde geçen huruf-u mukatta harflerinin tamamını 3 kere okuyunuz, Sıkıntı gelmiyorsa büyü bozulmuş demektir.

•Lafza-i Celal; “Bismillahi evvelihi ve ahirih” zikrini,dilinizi damağınıza yapıştırıp,dudakları kapatıp içinizden hızlı bir şekilde 50 kere okuyun. Ağzınızda,dudaklarda,dilinizde uyuşma olmuyorsa,bedende değişik bir durum yaşanmıyorsa büyü bozulmuş,oluyorsa bozulmamış demektir.

Büyülü insanlar;ruhsal,fiziksel ve uykuda sorun ve sıkıntı yaşarlar.Büyü bozulmuşsa bu dertler ortadan kalkmış olmalıdır.

Üzerinizde varken en çok sıkıntı çektiğiniz organınızın üzerine Kur’an’ı Kerim’i ortasından açıp koyun,hiç bir şey olmuyorsa büyü bozulmuş demektir.

Önünüze Kur’an açın 2 dakika dikkatle bakın sonra gözlerinizi kapatıp Allah tealayı tefekkür (düşünme,düşünüş) edin ve Allah tealaya şükredin sıkıntı gelmiyorsa büyü bozulmuş demektir.

Büyü bozulduktan sonra iki gün bekleyin.Önceki sıkıntılar yaşanmıyorsa büyü bozulmuştur,devam ediyorsa büyü bozulmamıştır.Sıkıntının şiddeti azalmışsa büyü bozma işlemine yani okumalara devam edilmelidir.

THE DESERT BOUTIQUE, Your Online Islamic Department Store!!! Hijab ...

Büyünün Etkisinin Geçtiği Nasıl Anlaşılır? Büyünün Kalktığı Nasıl Anlaşılır?

Büyülü bir kişide devamlı bir iç sıkıntısı vardır.Büyü bozulduktan sonra bu sıkıntının yok olması ile büyünün bozulduğu,kalktığı anlaşılır.

Büyülü insan uyuyamama veya çok uyuma gibi uyku sorunları yaşıyordur. Büyü bozulduktan sonra,normal olarak uyumaya başlayınca ve kötü rüyalar görmeyince büyünün bozulduğu belli olur.

Büyülü kimse vesvese (iç ses) yaşar.Büyü bozulduktan sonra, vesvese olmuyorsa büyünün etkisinin sona erdiğini anlarız.

Büyünün bozulduğunu,büyüyü bozan değil,büyülü olan kişi hissetmeli ve söylemelidir.Çünkü sıkıntıyı o çekmektedir.

Ruhsal,fiziksel ve uykuda yaşanan sıkıntıların bazılarının ortadan kalkmaması, bazılarının devam etmesi büyünün bozulmadığı anlamındadır.

Büyünün bozulmasıyla ilgili olarak,insanlar çok istismar edilmektedir. Büyü bozulmadığı halde, büyü bozuldu denilerek kişiler aldatılmaktadır. Büyü bozulduysa o insanın neden sıkıntıları devam ediyor?Büyü bozulduysa o kişi neden,büyü bozdurmaya çalışıyor? Demek ki, halâ eziyet zulüm,güçlük çekiyor.

Büyünün etkisinin sona ermesi;büyülü kişinin artık normal bir insan gibi olması çektiği acı,keder,sıkıntı ve üzüntünün yok olması demektir.

Büyü bozmak için bazı hocalar ritüeller yapar. Mesela;Kağıtlara cinlerin isimlerinin yazılıp yakılması,cinlere içi su dolu tasın içine büyü getirtilmesi yardımcı cinlerin gönderilmesi gibi işlemler yapılınca,büyülü kişide rahatlama olur ve büyünün bozulduğunu zanneder.

Aslında büyü bozulmamıştır.hocanın içindeki cinlerle,büyülü kişinin içindeki cinler aralarında anlaşırlar ve o kimseyi geçici olarak rahat bırakırlar. Olayın sırrı böyledir.Bir süre sonra büyünün bozulmadığını anlar.

Rasit Tunca Net - Euzu Besmele Arapça Yazılışı Ve Anlamı

Bir bayan,bana telefonda soruyor:”Hocam,büyü bozdurmak için,bir hocaya gittim.Cinlerin adını kağıtlara yazdı ve yaktı,o anda çok rahatladım ve sevindim.Bir süre sonra sıkıntılarım tekrar başladı.Acaba büyü bozuldu mu?Büyünün etkisi kalktı mı?

Sana yapılan büyü bozulmadı.O hocanın içindeki cinlerle sendeki cinler aralarında anlaşıp seni bir süre rahat bıraktılar,zannettin ki büyü bozuldu.Eğer büyü bozulmuş olsaydı bu sıkıntıları tekrar çekmezdin.

Büyüden kurtulduğunu,büyünün bozulduğunu anlamak için ilk önce sana uygulanan büyü bozma yöntemine bakman gereklidir.

Ancak, bazı cinciler tarafından, insanlar aldatılmaktadır. Akıl almaz ve dinimizle ilgisi olmayan yöntemleri uygulayarak büyünün bozulduğunu söylemekteler.

Sen büyü bozuldu diyorsun,büyülü kişi sıkıntılarının devam ettiğini anlatıyor.O zaman kim doğru söylüyor?Eziyeti çeken doğru söylüyor.Hiç kimse iyi olunca ben hastayım der mi?Mutlaka demez.

Telefonda bir kadın beni arayarak: “Hocam, bir hocaya gittim. On, on beş dakika bir şeyler yaptı. Büyünün bozulduğunu söyledi.  Fakat bazı sıkıntılarım devam ediyor dedim. Bana, bir hafta beklememi söyledi. Bana yapılan büyü bozuldu mu? Büyünün bozulup bozulmadığını anlayamadım.

Sana yapılan büyü bozulmadı. Büyü, o kadar kısa bir süre içinde bozulamaz. Büyü bozulduysa neden sıkıntı çekiyorsun?

Kur’an’ı Kerim dışında hangi yol ve yöntem uygulanmışsa biliniz ki size yapılan büyü bozulmamıştır.Kur’an dışında asla büyü bozmak mümkün değildir.

Büyülü kişi genel olarak;ruhsal,fiziksel ve uykularında sıkıntılar çeker.Büyü bozulduğunda bu sıkıntıların ortadan kalkması en azından önemli derecede hafiflemesi gereklidir.

Bazen cinler verdiği sıkıntıların şeklini değiştirirler.Mesela,uyku uyuyamazken tam tersi çok uyutmaya başlarlar.O zaman büyünün bozulduğunu sanırsın.Burada dikkatli olmak gerekir.

Hocanın,büyü bozuldu demesiyle büyü bozulmuş olmaz.Büyülü kişi,büyü etkilerini ve belirtilerini çekmesine rağmen,bazı hocalar “büyü bozuldu” diyerek o kimseyi gönderir.Senin,büyü bozuldu demen büyünün bozulduğu anlamına gelmez.Büyü bozulduysa,büyülü kişi neden sıkıntı çekiyor?

Büyü bozulduğunda,o kişinin önceden yaşamış olduğu sıkıntı,eziyet,acıları yaşamaması lazımdır.Büyünün bozulduğu öyle anlaşılır.

Bazı büyülü kişiler büyük problemler yaşarken;cinlerle iş gören bir hocaya gider.Cincinin içindeki,cin şeytanlarıyla,büyülü kimsenin içindeki cinler arlarında konuşur ve anlaşırlar.Seni içindeki cinler bir süreliğine rahat bırakır.Zannedersin ki büyü bozuldu.Önceden sıkıntılar büyükken şimdi bayağı azalmıştır.Aslında,büyü bozulmadı,yukarıda izah ettiğim gibi oldu. Aradan zaman geçince eski sorunlar tekrar başlar.

Büyücü hoca savunma yapar: İşlem yaptığımda rahatladın,sana tekrar büyü yapılmış der ve işin içinden çıkar.Bu tip olayları çokça görmekteyiz.

Bu bakımdan büyü bozdurmak için,mutlaka Kur’an’la büyü bozan hocaya gitmeniz yararınıza olacaktır.