Büyü Hasta Eder mi?

7 Haziran 2019 Kapalı Yazar: AykanHoca
Video of symptoms, causes, and treatment of panic attacks | Britannica
Büyü; kişiyi fiziksel, ruhsal ve uyku bozukluğu yaparak hasta eder. Aykan Hoca

KONU BAŞLIKLARI

Büyü insanı hasta eder mi? Hastalık büyüsü belirtileri nelerdir? Büyü hastalık yapar mı? Büyü insanı zayıflatır mı? Büyü insanı delirtir mi? Büyü insanı kanser eder mi? Büyülü insanın saçı dökülür mü? Büyülü insan namaz kılabilir mi? Büyü insanın hayatını etkiler mi? Büyü insanın kaderini değiştirir mi? Büyü mide bulantısı yapar mı? Hastalık büyüsünden nasıl kurtulurum? Hastalık büyüsü nasıl bozulur?

Büyü ve Sihir İnsanı Hasta eder mi?

Yapılan her büyü, cin musallatı ve nazar insanı kesinlikle hasta eder. İnsanların çoğu büyü nedeniyle hasta olmalarına rağmen bunun farkında bile olmazlar. Büyünün yapılış amacı zaten kişiyi hasta ve rahatsız etmektir.

Büyülü insan ruhsal, fiziksel ve uyku bozuklukları nedeniyle hasta olur. Halsizlik, güçsüzlük, bitkinlik, çabuk yorulma, vücut yanmaları veya vücudun soğuması, baş, mide, el, kol, eklem ,sırt ağrıları, organlarda kasılma, titreme, huzursuzluk ,mutsuzluk, nefes almakta güçlük çekme, karakter değişmeleri, çift kişilikli olmak, uyku uyuyamama veya çok uyuma, sağlıklı düşünememe ve kararsızlık, yalnız kalma isteği, başka birisi tarafından yönetiliyormuş duygu ve hissi büyüden kaynaklanan hastalıklardır.

Hocam, yıllardır midem şişiyor, eklem ve baş ağrılarım var, çabuk sinirleniyorum, uyku sorunlarım da mevcut. Tıbbi olarak yapılan bütün tahliller temiz normal çıkıyor. Ancak, hastalığım geçmiyor. Büyü, hasta eder mi? Hastalıklarımın nedeni büyü mü?

Yapılan tetkiklerde tıbbi olarak bir sorun görülmüyorsa ve hastalıklar devam ediyorsa, bunun nedeni büyüdür. Büyü kişiyi hasta eder.

Büyüde, bir insanın başka bir kişiyi kasten hasta etmesi amaçlanırken cin musallatın da,cinler kendi istekleriyle insan içine girerek onu aynı büyü de olduğu gibi hasta eder.Büyü ile cin musallatı belirtileri ve sıkıntıları aynıdır.

Nazar da insanı hasta eder.Nazar belirtileri ve sıkıntıları büyü,cin musallatı belirtileri,sıkıntıları ve hastalıkları hemen aynıdır.

Büyü,cin musallatı ve nazarın yaptığı hastalıklar birbirine neden çok benziyor? Çünkü,her üçünde de cin şeytanlarının ilgisi varda ondan benziyor.

Hicr suresinin 27. ayetinin tefsirinde açıklandığı üzere cin şeytanları insanın içine kendi istekleri veya büyü ile girerler ve o kişide çeşitli hastalıkları rahatça yapabilirler.

Bazı kimseler, büyü, cin musallatı ve nazar nasıl hastalık yapacak diye düşünebilir? İnanmayabilir. Fikir sahibi olmadan, ilim sahibi olmak gerekli değil midir? Bu konuları bilmeden konuşmak, akıl yürütmek kimseye fayda sağlamaz.

Mesela; bir insanda sürekli baş. ense kökü ağrısı vardır, ilaç almakla geçmez. Yapılan tetkiklerde bağ ağrısını gerektirecek bir sorunda bulunamaz. Fakat ağrı, basınç ,kulaklarda uğuldama devam eder. Bu önemli bir hastalıktır ve çok kişinin aklına bunun büyüden ve nazardan olduğu gelmez.

Baş ağrısının tıbbi mi, büyüden mi olduğunu anlamak için; başınızda ağrı basınç, rahatsızlık olan yere Kur’an’ı Kerim’i ortasından açıp başınıza koyun ve bir süre bekleyin, eğer başınız kısmen de olsa rahatlamaya başlamışsa veya tamamen rahatlamış ise, sorununuz kesinlikle büyüden kaynaklanmaktadır. Sizi büyü hasta yapıyor demektir.

Hiç bir şey olmuyorsa,sorununuz tıbbi anlamındadır ve çözümünü tıpta arayınız.

Bu uygulamada,başınızdaki ağrı ve basınç devam ediyorsa, hastalığınız tıbbi demektir.

Ağrı, kasılma, titreme, basınç olan diğer organlarınıza da aynı uygulamaya yapabilir, hastalığınızın büyüden mi ,değil mi? Olduğunu anlayabilirsiniz.

Cinler, insanın vücuduna girdikten sonra, saç telinden, ayak parmak ucuna kadar, bütün iç organlarında ve damarlarda kan ile dolaşabilme yeteneğine sahiptir. O insanda başlıca ruhsal, fiziksel ve uykuda sıkıntılar verir ve hasta olur.

Hastalık Büyüsünün En Önemli Belirtileri Nelerdir?

Hastalık ya da sayrılık, beden veya zihinde meydana gelen, rahatsızlık, dert ve görev bozukluğuna yol açan belirli bir anormal duruma verilen isimdir.

Büyü ile vücuda giren cin şeytanları da,bedende veya zihinde rahatsızlık sıkıntı,dert açıp anormal durum yaratarak insanın hasta etmekteler. Büyü ile tıbbi hastalıkları ayırmak gereklidir.Büyü ile olan hastalıklar cinlerden kaynaklanırken diğer hastalıkların nedeni konumuzun dışındadır.

Büyü ile bir insanın bedenine musallat edilen cin şeytanları,büyücü tarafından o kimseyi hasta etmeleri için özel olarak gönderilirler. Saç telinden,ayak parmak ucuna kadar bütün organlarda,damlarlar girip kan ile dolaşabilen cinler insanlarda ruhsal,fiziksel ve uykuda önemli hastalık ve sıkıntı yaparak belirti verirler.

Yapılan bütün büyüler doğal olarak insanı hasta ederler,ancak büyücünün gönderdiği cin şeytanlarına o kişiyi hasta yap talimat ve görevi verilince cinler insanın hasta olması için daha çok gayret gösterirler.

Hastalık büyüsünün en önemli belirtileri ve sıkıntıları şunlardır:

Hastalık büyüsünün insan üzerindeki en büyük belirtisi;Büyülü kişi gün boyunca yorgun,halsiz,bitkin,güçsüz olur.Büyülü bazı kişiler yataktan bile dışarı çıkamaz,o kuvveti kendinde bulamaz.

Özellikle kadınlara hastalık büyüsü yapılmışsa;Ev işlerini yapacak güç ve kuvveti bulamaz,çabuk yorulur.Eşine ve çocuklarına karşı ilgisiz kalır.

•Hastalık büyüsü,kişide takıntılar yapabilir:Kadınlarda aşırı temizlik ve titizlik duygusu olur,evinin kirli olduğunu düşünür,devamlı temizlik yapma ihtiyacı hisseder.Büyü insanlara birbirine zıt,ters duygu verdiğinden,bazı kadınlarda temizlik yapma ve hijyen olmaya hiç dikkat etmezler. Evi ne kadar kirli olursa olsun aldırmazlar.

•Hastalık büyüsü yapılan kimselerde devamlı iç huzursuzluğu,mutlu olamama,yaşamdan zevk alamama olur. Büyünün etkisindeki insan her türlü imkanlara sahip olsa da devamlı mutsuzdur.

Hastalık büyüsünün en büyük belirtilerinden biriside,uyku uyuyamama veya çok uyuma isteğinin oluşmasıdır:Büyülü kişilerin çoğunluğu uyku sorunları yaşar.Uyuyamaz veya tam tersi çok uyumak ister.Kişi kendi iradesiyle bunu engelleyemez.

Büyülü insan uyuyamazken,bir süre sonra çok uyuma isteği olabilir. Uyku sorunları zamanla yer değiştirebilir.

•Eklem ve kemik ağrıları olur: hastalık büyüsü yapılmış insanların hemen tamamında;baş,ense kökü,sırt,eklem,kemik,el,kol,ayak ve mide ağrıları olabilir.Büyü ile bedene girmiş olan cin şeytanları bu ağrıları rahatlıkla yapabilirler.Bu ağrılar ilaç almakla geçmez.

Hastalık büyüsü yapılan kişiler de özellikle kadınlarda sebepsiz, gereksiz ağlamalar görülür:ağlamanın nedenini kendisi de bilmez. Aniden ağlama nöbeti gelir ve uzun süre ağlar.

•Kendini başkası gibi hissetme:Hastalık büyüsü yapılan kişiler,kendisini bir başkası gibi algılar ve hisseder. Kendi bedenin ona ait değil bir başkasıyla ilgiliymiş gibi düşünür. O şey ,bütün vücudu kaplamıştır ve o kimsenin vücudunu kendi bedeni gibi kullanır.

•Büyülü kişi vesvese hastalığına tutulur: evham,vehim ve kuruntu da denilen vesvese,büyülü kişiyi 24 saat etkisi altına alır.Onun aklına devamlı olumsuz duygu ve düşünceler getirerek ruh sağlığını bozarak hasta eder. Kişi ne yaparsan yapsın vesveseden kurtulamaz.Vesvesenin şiddeti bazen öyle şiddetli olur ki,vesvese ile aklına getirilen her şeyi yapar. Yaptıklarını sonra da unutur ve yapmadığını zanneder.

Vesvese,hastalık büyüsünün en önemli olan belirti ve sıkıntısıdır.

•Hastalık büyüsü,insanda sinir,öfke ve hiddet yapar:Normalde sakin bir kişiyken,büyü yapıldıktan sonra o insan gereksiz olarak her şeye kızar sinirlenir ve öfkelenir.Bunun sebebini kendisi ve çevresindekiler de anlayamaz.

•Hastalık büyüsü,kişinin ruh sağlığını,psikolojisini bozarak onu tanınmaz hale getirir:O kişi çift karakterli,şahsiyetli,huylu olur. Sözleri tutarsızdır bugün söylediğinin yarın tam tersini söyler,doğru sözü kabul etmez. Adeta karakter değiştirmiştir. Eskiden kabul etmediği şeyleri şimdi kabul eder veya tam tersi olur.Kişiliği yani şahsiyeti bozulmuştur.Dengesiz davranışlar yapabilirler.

•Büyülü kişi hangi fikri savunursa onun doğrusudur,toplum tarafından kabul edilmeyen bir düşünce yanlış bile olsa onu savunmakta “inat” olur: Doğruyu görse bile inanmak istemez veya inanmaz.

Hastalık büyüsünde de,insanın içine cin şeytanları musallat edildiğinden dolayı bu cinler,kişinin saç telinden ayak parmak ucuna kadar bütün organlarında,damarların içine girerek kan ile birlikte dolaşabilirler. Bu nedenle iç organlarda ve vücudun her yerinde hastalık yapabilmektedirler.

•Genç kızlarda;yüz veya bacaklarında sivilceler çıkarabilirler: Kendisine büyü yapılan genç kız ve erkeklerin yüz,bacak ve bedenin çeşitli yerlerinde sivilceler çıkarabilir ve ilaç almakla geçmez.

Hastalık büyüsünün en önemli belirtilerinden birisi de,kadınlar hamile kalamaz veya hamile kalır çocuğunu düşürür: Bu sorunun nedeni tıbbi olmamalıdır.Yapılan bütün tıbbi tetkik ve tahlillerin neticesinde,çocuğun olmaması için bir sebep bulunmazsa,büyü olduğu anlaşılır.

Büyü ile vücuda gönderilen cin şeytanları kadının hamile kalmasını engelleyip veya düşük yaptırabilmektedir.

•İştahsızlık veya çok yemek: Hastalık büyüsü yapılan kişiler daha çabuk hasta olsun,hatta ölüme kadar gitsin diye,büyü ile insanın işine gönderilen cinler o kişinin midesine oturup şişkinlik,geğirme ve kusma hissi vermekle birlikte iştahsızlık yaparak yemek yedirmezler.Günlerce çok az yemek yer veya istese de hiç yiyemez. Devamlı tokluk hissi vardır.

Büyünün verdiği iştahsızlık ile yemek yiyemeyen kişi hızla zayıflayıp kilo kaybına uğrayarak hasta olur.Hastalık büyüsünün en tehlikeli olan belirtilerindendir.

•Şiddetli baş ağrılarına neden olabilirler: Hastalık büyüsü amacıyla kişiye gönderilen cin şeytanı onun başına oturur,çok şiddetli baş ve ense kökü ağrısı yapabilir.

Migreni olanlar,ağrı başlayınca; Kur’an’ı ortasından açıp başınıza koyunuz. On, onbeş dakika bekleyiniz. Ağrınız ortadan kalktı veya şiddeti azaldıysa, başınızda cinler var demektir. Aynı uygulamayı eklem ağrıları içinde yapabilirsiniz.

•Hastalık büyüsünün önemli belirtilerinden birisi de “kekemelik”dir: Kekemelik tıbbi olduğu gibi;büyü ile insanın içine sokulan cinler tarafından da yapılabilmektedir.Şeytan, o kişinin diline ve boğaz bölgesine oturur ve onu konuşturmaz. Büyü ile kekemelik az rastlanan bir durumdur.

Kekemelik,ileri yaşlarda önemli bir nedeni olmadan ortaya çıkarsa,bu durumun büyüden mi olduğuna bakmak gereklidir.

Bir süre önce, okula başladığı yıllarda kekeme olan bir üniversite öğrencisi kendisine bakmamı istedi.Bazı kelimeleri zor söylüyordu. Tıbbi yardım almış ancak iyi olmamış.Üzerine okuma yaptığımızda bir iki saat sonra düzgün bir şekilde konuşmaya başladı.İçindeki cin şeytanı gencin ağzından; buna haset ve fesatlık nedeniyle büyü yapıldığını,gencin içinde olduğunu ve konuşturmadığını söyledi.

Gencin içindeki şeytanı,Allah’ın izniyle 5 gün içinde yaktım ve çocuk konuşmaya başladı.Büyü bozma işini çok iyi bilmeme rağmen bu durum karşısında ben bile,cin şeytanının insan üzerinde nasıl hastalık yaptığına şaşırdım.

•Hastalık büyüsü insanı öyle hale getirir ki, o kişi belli bir yerde kalsın başka yerlere gidemesin diye hiç bir taşıt aracına bindirmez. Kendi aracını bile kullandırmaz.

Bu durumla sıkça karşılaşmaktayız.Taşıt aracına binemeyen büyülü kişileri Allah’ın izniyle kurtardık.

weakness ile ilgili görsel sonucu

Büyü İnsanı Zayıflatır mı?

Büyü İnsanı Şişmanlatır mı?

Büyü insanı zayıflatır veya daha çok yemek yedirip şişmanlatabilir.

Büyücü tarafından insanın içine musallat edilen cinler,bedene girdikten sonra,mideye oturur tokluk hissi ile beraber,şişkinlik,bulantı,yanma duygusu verebilir.Beyindeki merkezleri de etkileyip tokluk hissi verip yemek yedirmez.

Günlerce hiç yemeden veya çok az yemek yenildiğinden,vücut gerekli gıdayı alamaz ve kişi zayıflamaya başlar.İnsanların çoğu olayı yaşadığı halde nedenini bilemez.Cinlerden olduğunu tahmin bile edemez.

Bazen bunun tam tersi olur.Büyülü kişiye çok yemek yedirir,obur hale getirip hızla kilo almasını sağlarlar.

Cinler insana hayatında hep uç noktalar yaşatır.yedirmeme veya çok yedirme gibi…

Bedendeki bu cinler yakılıp büyü bozulduğunda,yemek duygunuz normal hale döner.

mad ile ilgili görsel sonucu

Büyü İnsanı Delirtir mi?

Büyü insanı delirtir diye kesin bir kural olmaz.Ancak,büyü ile kişinin içine çok kuvvetli cin şeytanları musallat edilmişse insanı delirtir.

Delilik,toplumda bir insanın aklını kullanamaması,kendini bilmemesi,dengesiz davranan,doğru düşünemeyen kişilere denir.Deli,mutlaka insanlara zarar veren değildir.Kendi halinde olanlar da vardır.Bu bakımdan birine deli denmesi için psikiyatr tarafından teşhis konması gereklidir.Halk onları davranışlarından dolayı bu isimle değerlendirir.

İnsanların kadın ve erkek gücü,kuvveti birbirinden farklıdır.Aynı şekilde cinlerin de güç ve kuvveti birbirinin aynısı değildir.

Allah teala,Kur’an’ı Kerim’de cin şeytanlarını;Şeytan,İfrit,İblis,Marid isimleriyle bildirmiştir.Bu isimler,onların güç ve kuvvetleriyle ilgilidir.Bir bedene büyüyle ne kadar güçlü şeytan girerse o insana yaptırımı,eziyeti zulmü daha fazla olur.Beynini etkileyerek,kendi hakimiyeti altına alır ve bunun sonucunda da dengesiz konuşma ve davranışlar yaptırır.Bu durum kişiye göre değişir.

Şeytan,uzun süre o vücutta kaldığında, aşırı vesvese vererek insanın dengesini ve ruh halini bozar.Daha sonra büyü bozulsa bile ruh sağlığının geri gelmesi zaman alabilir veya hiç düzelme olmaz.Bu bakımdan, büyünün bir an önce bozulması kişinin lehine olacaktır.

Netice olarak,büyü insanın ruh sağlığını bozar ve insanlar o kişiye çeşitli yakıştırmalar yaparlar.

Bu durumdaki çok insanla karşılaştım. Allah’ın izniyle sorunları çözüldü.

Büyü İnsanı Kanser Eder mi?

Çok önemli olan bu konu,tamamen tıbbı ilgilendirmesine rağmen,sadece tahmin,öngörümü paylaşacağım.Çünkü bu konu hakkında çok soru sorulmaktadır. Bu bakımdan kısaca düşüncelerimi aktaracağım.

İnsan bedenine büyü ile giren şeytanlar;o kişinin saç telinden, ayak parmak uçlarına kadar,bütün iç organlarında,deri,sinir,et,kemik ve damarının içine girip kanı ile birlikte akma yeteneğine sahiptirler.Şeytanlar,insanın içinde yüzde yüz tasarruf yapabilirler.

İnsanın bedeninde; sivilce çıkarabilen,çizikler yapabilen,hasta edip güçsüzleştiren,ruhunu etkileyip bozan,saçlarını dökebilen,eklem ağrıları yapabilen şeytanlar,kanser de yapabilir.Hücrelerin yapısını bozabilir.Bu bir varsayımdır,böyle bir hasta ile karşılaşmadım ve tedavi de etmedim.

Kanserli bir hastaya Kur’an tedavisi yaparak denemek gereklidir. Kur’an’ın en azından yan etkisi olmayıp faydası olacaktır.

namaz kılmak ile ilgili görsel sonucu
Büyülü insanın namaz kılması kişiye göre değişir.Aykan Hoca

Büyülü İnsan Namaz Kılabilir mi? Dua Okuyabilir mi?

Büyülü kişilerden rahatlıkla abdest alıp namaz kılan olduğu gibi,büyülü insanların çoğu bunları yapamaz veya yaparken zorlanır.

Halkımızın arasında ki genel inanış büyülü insan abdest alamaz,namaz kılamaz ve dua okuyamaz görüşüdür.Bu genelleme doğru değildir.

Büyülü kişilerin yaşadıkları ve davranışları birbirinden farklıdır.Her büyülü insan ortak yanları olsa da aynı davranışları göstermez.

Bu farklılıkları gösteren her türlü büyülü insanla karşılaştım.

Büyülü insanların bazıları dua okuyabilir,abdest alabilir ve namaz kılabilir. Fakat bu gruba girenlerin sayısı azdır.

Büyülü kişilerin çoğu abdest almakta güçlük çeker veya alamaz,namaz kılamaz,dua okuyamaz.Bunu içindeki şeytanlar yaptırır.Şeytan,insanın ibadet etmesini,Allah’ın adının anılmasını istemez.Kendisinin cehenneme gideceğini bildiğinden,insanı da götürmek ister.

Şeytanın asli görevi insanları Allah ve dinden uzaklaştırmaktır.

Büyülü kimselerin çoğu Kur’an okumak veya dinlemek istediğinde bir süre sonra içine sıkıntı gelir.Dua içinde aynı şeyler geçerlidir.

Büyülü İnsanın Saçı Dökülür mü?

Büyü,insanın saçını dökebilir.Aykan Hoca

Büyü insanın saçını dökebilir.Ancak her büyülü kişide saç dökülmesi olmaz.Büyünün saç dökmesi kadın ve erkek de olabilir.

Büyülü kişinin saçlarının döküldüğünü çok gördüm.Büyü ile insanın içine giren şeytanlardan birisi başa gelir ve oradan saç dökülmesi yapabilmektedir.Bunu nasıl yapıyor?Onu bilemeyiz.

Bu durumu yaşayan kadın ve erkek çok insanla karşılaştım,büyüden sonra saçlarının döküldüğünü söylediler.

İçindeki cinleri yakıp,büyü bozulduğunda saç dökülmeleri de durdu.

Büyü İnsanın Hayatını Etkiler mi?

Büyü,insanın hayatını olumsuz olarak kesinlikle etkiler.Üzerinde büyü olan kişilerin hemen tamamı büyülü veya musallatlı olduğundan haberi bile yok.Bilmeden yaşamlarını sürdürüyorlar.Başlarına bir iş geldiği zamanda nedenini başka şeylerde arıyorlar.

Karı koca birbirini beğenerek,isteyerek evlenmişler.Bir süre sonra aniden aralarında istememe,beğenmeme,nefret etme üstelik ayrılma duyguları oluşuyor.Nedenini soruyorsun,mantıklı bir açıklama veremiyorlar.Aniden başlayan bu durumlar büyüden yani içindeki şeytanlardan kaynaklanıyor. Karı koca arasındaki bu çatışma büyünün insan hayatını etkileyen en önemli etkenlerden biridir .

Kişinin iyi bir işi ve geliri vardır,işini severek yapmaktadır,aniden işe gitmeme,gitse de orada sıkılma,huzursuzluk duyar.İş yerinden ayrıldığında içine rahatlama gelir.Bu kişiye “işini bozma büyüsü yapılmıştır.” Bu da büyünün insan hayatını olumsuz etkileyen örneklerden biridir.

Büyü, özellikle kadınları daha çok etkiler.Onlarda uykusuzluk,halsizlik bitkinlik,üzerinde ağırlık yapar.Ev işlerini bile göremez olur.Bazılarında aşırı titizlik veya tam tersi temizliğe özen göstermeme yaşanır.

Büyü ve Sihir İnsanın Kaderini Değiştirir mi?

Allah’tan başka kimse kimsenin kaderini değiştiremez.Yapılan büyü ile insanın kaderi değiştirilseydi, Büyücü, Allah’ın yerine (haşa) geçmez olmaz mıydı? Büyü ile insanların kaderi değiştirilseydi,dünyada düzen,nizam intizam olur muydu?Mutlaka olmazdı.

Hocam! Büyücü,büyü yapıyor ve tutuyor ve işlerimiz ters gidiyor.Bu bizim kaderimizi değiştirmek değil midir? Hayır değildir!Allah tealanın izni olmadan,kainatta yaprak dahi kıpırdamaz.Allah gören,bilen ve işitendir.

İnsanların kaderi yalnızca Allah’ın iradesindedir.Allah teala Kur’an’da şöyle buyurmuştur:

De ki: “Allah’ın bizim için yazdıkları dışında, bize kesinlikle hiçbir şey isabet etmez. O bizim Mevlamızdır. Ve mü’minler yalnızca Allah’a tevekkül etmelidirler.” (Tevbe -51)

Allah’ın izni olmaksızın hiçbir musibet (hiç kimseye) isabet etmez. (Tegabün-11)

De ki: “Sizin için belirlenmiş bir gün vardır ki, ondan ne bir an ertelenebilirsiniz, ne de (bir an) öne alınabilirsiniz. (Sebe -30)

 Hiç şüphesiz, Biz herşeyi kader ile yarattık. (Kamer-49)

Küçük, büyük herşey satır satır (yazılı)dır. (Kamer-53)

Yeryüzünde olan ve sizin nefislerinizde meydana gelen herhangi bir musibet yoktur ki, Biz onu yaratmadan önce, bir kitapta (yazılı) olmasın. Şüphesiz bu, Allah’a göre pek kolaydır. (Hadid-22)

Peygemberimizin de kader ile ilgili birçok hadisi mevcuttur.Bunlardan ikisi şöyledir:

 Hz. Cabir radıyallahu anh anlatıyor: “Resûlullah aleyhissalatu vesselam buyurdular ki: “Kul, hayrıyla, şerriyle kadere inanmadıkça, kendine (hayır ve şerden) isabet edecek şeyi atlatamayacağını, (hayır ve şerden) kaçacak olan şeyi de yakalayamayacağını bilmedikçe iman etmiş olmaz.Kaynak:  Tirmizi, Kader 10, 2145.

Hz. Cabir radıyallahu anh anlatıyor: “Süraka İbnu Malik İbnu Cu’şem radıyallahu anh gelerek sordu: “Ey Allah’ın Resûlü! Bize dinimizi açıkla. Sanki yeni yaratılmış gibiyiz. Şimdi amel ne husustadır: Kalemlerin kuruduğu, miktarların kesinleştiği şeylerde mi, yoksa istikbale ait şeylerde mi çalışacağız?” “Hayır (istikbale ait şeylerde değil). Bilakis kalemlerin kuruduğu, miktarların cereyan ettiği (kesinleştiği) hususta!” buyurdular. Süraka tekrar: “Öyleyse niye amel edelim (boşa zahmet çekelim)?” diye sordu. Aleyhissalatu vesselam: “Çalışın! Herkes yaratıldığı şeye erecektir! Herkes, (yazıldığı) ameliyle amil olacaktır!” buyurdular.”Kaynak:  Müslim, Kader 8, (2648).

“İşte bu sihirlerden (büyü),koca ile karısının arasını ayıracak şeyler öğreniyorlardı;Fakat Allah’ın izni olmadıkça bununla kimseye zarar vermeleri mümkün değildi. (Bakara-102

Koruyup gözeticisi olmayan tek bir insan yoktur. (Tarık-4)

Ayetlerden ve hadislerden açıkça anlaşıldığı gibi,Allah’tan başka hiç bir kimse,büyü ve cinler insanın kaderini değiştiremez.

Mesela bir insana büyü yapıldı ve kaderi değiştiğini varsayalım.Büyü bozulup iyileştiği zaman büyüyü bozan da onun kaderini değiştirdi mi kabul edeceğiz?Kesinlikle hayır!Büyüyü yapanda bozan da bir sebeptir.

Hayır ve şer Allah’tandır,onu kaldıracak olan da Allah tealadır.

Nazar İnsanı Hasta Eder mi?

Nazar insanı hasta eder.Nazarın kişi üzerindeki en büyük etkisi insanın içinin sıkılması,daralma,ağlama,mutsuzluk,huzursuzluk,esneme,göğüste daralma,nefes almakta zorluk çekme,baş ağrısı,midede şişkinlik ve ağrı uyku sorunları,sinirlenme,kişilik ve şahsiyet bozukluğu,aile içi geçimsizlik enerjinin azalması ,güç ve kuvvetten düşme gibi belirtilerdir.

Nazarın belirtileri ile büyü belirtileri birbirine çok yakın olup örtüşür. Nazar değen kişinin çektiği sıkıntılarla büyülü kişinin sıkıntıları aynıdır.

Nazar değen kimseleri incelediğimizde hepsinin büyülü yani içinde cin şeytanlarının olduğunu gördük. Nedeni tam olarak tespit edilemeyen nazar ile cinlerle ilgisi olduğu görülmüştür.

Bu nedenle büyü insanları hasta ettiğine göre nazarda insanı hasta etmektedir.

Cin Musallatı İnsanı Hasta Eder mi?

Cin musallatı insanı kesinlikle hasta eder.Musallat, büyü dışındaki bir takım sebeplerden veya cinin kendi isteği ile insanın içine girmesidir.

Cinlerin insanın içine girmesinin en büyük sebebi o insanı hasta etmektir. O kimseye fiziksel,ruhsal ve uykuda sıkıntılar verip hasta eder.

İnsanın vücudunun içine giren cin şeytanları onun saç telinden,ayak parmak ucuna ve iç organlarında,hatta damarların içine girip kanı ile birlikte dolaşabilme,kemiklerin içine girebilme yetenekleri vardır.

O insanın başına oturarak,vesvese verip ruhsal olarak etki edip sıkıntı yapar.

Kaslara,eklemlere,kemiklerin içine girip fiziksel hastalık yapar.

Cin,içine girdiği kimseyi uyutmaz veya çok uyutur.Kötü rüyalar,kabus gösterir,Göğsüne oturur karabasan yapar,uykudan uyandırır uyur gezer olursun.

İnsanın içine girdikten sonra o bedene tamamen sahip olan cinleri bir insanı hasta yapmaması mümkün değildir.

Büyü Mide Bulantısı Yapar mı?

Büyü mide bulantısı yapar. Büyü ile insanın vücuduna girip midesine oturan cin şeytanları mide bulantısı, şişkinliği, yanma ve öğürme yapabilir.

Tıbbi tedaviye rağmen mide sıkıntıları davam ediyorsa o kişinin midesinde cin var anlamındadır.

Mide ağrısı, şişkinliği, mideye bir şey oturmuş gibi hissetme, öğürme ve midede sürekli gaz olması durumunda; sırt üstü yatın, Kur’an’ı Kerim’i ortasından açıp midenin üstüne koyup 10 dakika bekleyin. Eğer mide sorunu büyü ve cinlerden kaynaklanıyorsa, mide sıkıntınız geçici olarak ortadan kalkacaktır.