Cinler İnsanı Korkutur mu?

7 Haziran 2019 Kapalı Yazar: AykanHoca
Cinler insanı hayal göstererek korkutur. Aykan Hoca

Cinler ve büyü insanı korkutur mu? Cinler insanı nasıl korkutur? Cin korkutmasından nasıl kurtulurum?

شبكة فجر الثقافية :: أدلة جزئية البسملة للقرآن

Cinler İnsanı Nasıl Korkutur?

Cinler ve büyü insanı korkutur mu?

Cinler, insanı kesinlikle korkutur.Cinlerin korkutması insan uyanıkken veya uykuda olabilir. Cinlerin,insanın içine girmesinin amaçlarından birisi de insanları korkutup onun psikolojisinin bozmaktır. Cinler, insanları korkutmaktan zevk alırlar.

Cinler,insanlara en çok ölüm korkusu verirler. Kişi kendisinin veya yakınlarının öleceğini düşünür vehim ve evhama kapılır.Ölmek hiç aklından çıkmaz.

İnsan,içinde cin olduğunu bilir ve onunla iletişime geçer, cin ona ” benden kurtulamazsın” diyerek insanı korkutabilir.Büyülü kişilerde de çok yaşanır. İnsanın da bu korkuyla ruh sağlığı,psikolojisi bozulur.

Kişinin içindeki cin ona öyle hakim olur, etki ve tesir eder ki insan kendini tanıyamaz.Huyu,karakteri,kişiliği,kimliği değişir,insan bunun farkında bile olsa elinden bir şey gelmez ve korkmaya başlar.

Cin,içinde bulunduğu kişiye hayatında yapmadığı kötü bir olayı yapmış gibi hissettirir ve inandırır. Cin,tasarladığı bu konuyu insanın devamlı aklına getirerek de korkutur.

Cin şeytanı, sanki geleceği biliyormuş gibi,o insana gelecekte bazı kötü olayların olacağını ve kendisinin de zarar göreceğini vesvese vererek korkutur.

Cinler,insana fiziksel-bedensel ağrı,basınç ve acı verir. İnsan her türlü tetkik ve tahlili yaptırır,tıbbi bir sorun yoktur.Fakat ağrılar devam eder. Kişi nedenini anlayamaz, tedavisi olmayan bir hastalığa yakalandığını zanneder ve korkmaya başlar.

Kişi uyanıktır,gözüne hayvan veya korkunç yüzlü insan görüntüleri veya karaltılar gelebilir. Normal şartlarda bu görüntüleri insanın görmesi mümkün değildir.

Özellikle eski zamanlarda,cinlerin düğünlerini gördüm davul zurna çalıp oynuyorlardı diye anlatımlar duymuşunuzdur. Bu görüntüleri herkes değil,sadece içinde cin olanlar görebilir.

Cinlerin insanı korkutması için mutlaka insanın içine girmelidir.Bedeninde cin olmayan kimseler bu varlıkları algılayamaz,hissedemez. Hicr suresinin 27. ayeti,cinlerin insanın içine girebildiğinin ispatıdır.Cinleri korkuttuğu kişilerin içinde kesinlikle cinler var demektir.

Cinler,insanları özellikle hava karardıktan sonra geceleri korkuturlar. Çünkü gece etrafta insan sayısı azalır ve karanlığın da kişi üzerinde etkisi olur.

Cinler, insanı en çok uyurken rüyasında korkuturlar. Uyku bir insanın en pasif kaldığı saatlerdir.Şuur yerinde değildir.Bu durumda cinlerin en sevdiği zamandır. O insana rüyasında korkunç hayvanlar,korkunç, yüzlü insanlar gösterir.Rüyada görülen bu varlıklarla iletişime geçilir ve konuşulur.Cinler,rüyada bazen kendilerini güzel yüzlü de gösterebilir. Ben falanca kişiyim diyerek insanı kandırabilir.

Bir insanın uyurken kabus ve korkulu rüyalar görmesi içindeki cinler tarafından yapılmaktadır.Korkarak ve terleyerek uyanılır ve rüyanın etkisi bir zaman sürer.

Uykuda yüksekten düşmeler,kan ve su birikintisinde yürümek,uçmak pis harabe yerlerde dolaşmak gezmek,büyü yapıldığını görmek,bazı varlıkların kendisine saldırdığını görmek hepsini insanın içindeki cinler yapmaktadır.

Cinler enerji varlıklardır ve insanın içine girip bütün organlarında dolaşma,gezebilme yetenekleri vardır.İçine girdiği kişinin gözüne görüntü ve kulağına sesler getirebilirler. Çok karşılaşılan bir durumdur.

Cinler yapıları itibarı ile bunları rahatlıkla yapabilmektedir.

İnsan evde yalnızdır,kendisine adı ile seslenilir,çevresine bakar kimse yoktur,yanıldığını zanneder.Bir süre sonra tekrar ses duyar,ama etrafta ona seslenecek biri olmadığı için korkmaya başlar.

Yatağa yattığında,tavanda asılı bir varlık görür ve korkar.Bunu içindeki cin yapar.

Uyku ile uyanıklık arasında,bir varlık göğsüne oturur konuşamazsın,elini ve kolunu oynatamaz,yanındakine bile seslenemezsin. Buna karabasan denir.Karabasanda insanı korkutmak için içindeki cinlerin yaptığı oyundur.

Pencereden bir varlığın sana baktığını görür ve korkarsın.

Yatağa yattığında, yatakta senden başka bir varlığın olduğunu hissedersin onun sana sarıldığını,dokunduğunu anlarsın.

Özellikle kadınların içine giren erkek cinler,o kadınla cinsel ilişkiye girmek ister ve genelde de girer.Bu durum genelde uykuda olabildiği gibi uyanık olarak da yaşanır. Çoğu kadın,cinlerin bu ilişkisinden korkar.

Bazı kimseler,kendisini cinlerin kaçırdığını,yer altına girdiklerini orada cin mahkemesine çıktıklarını,cinlerin kralını gördüğünü ve çok korktuğunu anlatır.Bunların hiç biri gerçek değil,hayalidir.Cinler hiç bir insanı yerin altına sokamaz ve mahkeme edemez. Cin bir insana bu görüntüleri gösterir ve o kişide bunun gerçek mi hayal mi olduğunu anlayamaz.Ancak cinler öyle inandırır ki,gerçekten yaşanmış olarak algılar. Kişi kendine geldiğinde bu olayı gerçek yaşamış gibi anlatır.Bu durumda cinlerin korkutmalarından biridir.

Cinler,bir insana gerçek olmayan reenkarnasyona inandırarak da korkutur.O kişiye,kendi ruhunun geçmişteki başka bir insanın ruhu olduğunu söyler.O insanla ilgili bilgileri gerçekten de bilir. O zaman başka birinin ruhunu taşıdığına tamamen inanır.Fakat,asıl olan kendi ruhudur. Kişi gerçekten bu benmiyim diye ikilemde kalır ve korkmaya başlar.

Büyülü ve musallatlı kişilerin çoğu nedeni belli olmayan korkular yaşar.Kendine,eşine ve çocuklarına bir şey olacakmış korkusu en çok görülendir.

Cinler,insanın gözüne görüntü getirerek eşini,çocuklarını,yakınlarını veya kendisini okuyacak hocanın yüzünü korkulu şekilde gösterebilirler.

Büyülü ve cinli kişilerin çoğu aynaya bakamaz.Kendi yüzünü korkunç ve çirkin görebilirler.Cinle insanı bu şekilde de korkutur.

Cinler,içinde bulunduğu kimseye “vesvese”,evham”,”vehim”, “kuşku” ve “kuruntu” vererek de korkuturlar.Her an kötü bir şey olacakmış, kendinin ve yakınlarının başına kötü bir şey gelecekmiş his ve duygusu vererek o kişiyi korkuturlar.

Kimi cinli kişiler,bir şey olacak korkusuyla taşıt araçlarına bile binemez. Kaza olursa,uçak düşerse korkusu vardır.

scare the devil ile ilgili görsel sonucu

Cinler,insanın içinde olmasına rağmen,sanki dışarıdan birisi konuşuyormuş gibi o kişinin kulağına sesler getirebilir ve konuşarak korkutabilir.Adınla birisi sana seslenir,etrafta kimseler yoktur.Cinler bu konuşma tekrarlarını yaparak da insanı korkutur.

Cinler genellikle uykuda korkuturlar.Rüyada O insana çeşitli görüntüler verebilir.Kendini,yılan,fare,köpek gibi gösterebilir.İnsan bu hayvanların saldırısına uğramış gibi hissedebilir.

Cinler, ayrıca rüyasında o insana çok korkunç suretlerde görünebilir.O insanı üzecek görüntüler vererek korkutabilir.

İnsanın içine giren cinler yapıları itibarıyla,insanın saç telinden ayak parmak ucuna kadar bütün organlarında hareket edebilir.

Cin Korkutmasından Nasıl Kurtulurum?

hat yazı kuran ile ilgili görsel sonucu
Cin ve büyü korkutmasından sadece Kur’an’la kurtulunur.
Aykan Hoca

Cinlerin korkutmalarına kendi kendine karşı koymak kolay değildir. Cinler,o kişinin içinde olduğundan ve o insanı tamamen hükmü altına aldığından,insanın,cinlerin korkutmasına dua ve Kur’anla karşı konulur.

Cin şeytanlarına etki,tesir edecek onları zor duruma düşürecek,elini kolunu bağlayacak,hükümsüz bırakacak ve yakacak olan tek şey Kur’an’ı Kerim’dir.

Cinler,etki edip, sıkıntıya sokup korkuttuğu zaman aşağıdaki zikirlerin her birini en az 200 defa okursanız;içinizdeki cin şeytanının gücü kırılacak ve etkisi azalacaktır.

“Lâ havle velâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azim.”

“Hasbunallah ve ni’mel vekil.”

Allahümme lâ tüşmit adâi ve bidâi vec’alil Kur’an’el aziyme şifai ve devai feenel Aliylü ve entel müdavi.”

Cinlerin korkutmalarına karşı diğer bir yol: her gün en az,iki saat Kur’an okumak veya dinlemektir.

Bu zikirleri ve kur’an dinlemeniz,cinlerin korkutmalarını tamamen ortadan kaldırmayabilir.Ancak şiddetini azaltır.

Büyü bozmak ve cin musallatını gidermek;ilim,deneyim,bilgi istediğinden yardım almanız gerekli olup,sorunu kökten çözecektir.