Cinlerle Bakım Nasıl Yapılır?

1 Aralık 2021 Kapalı Yazar: AykanHoca
Old Gypsy Woman Looking At Crystal Ball And Holding A Tarot Cards Royalty  Free Stok Fotoğraf, Resimler, Görseller Ve Stok Fotoğrafçılık. Image  78290870.

Anne ismi ile bakım nasıl yapılır?

Rahmani bakım nasıl yapılır?

Havas bakım nasıl yapılır?

Su bakımı nasıl yapılır?

Vefk bakımı nasıl yapılır?

Yıldızname bakımı nasıl yapılır?

Büyü ve cin musallatı bakımı nasıl yapılır?

Cinler gaybı bilir mi?

Cinler define yerini bilir ve korur mu?

Cinlerle Bakım Nasıl Yapılır?

Anne İsmi ile Bakım Nasıl Yapılır?

Bakım için anne ismine gerek var mıdır?

Bir kişinin üzerinde cin musallatı ve büyü olup olmadığına veya geçmişi, şu anı ve geleceğini öğrenmek için yapılan işleme cinlerle bakım denir.

Cinlere sorularak yapılan bu bakımın ne kadar doğru ve gerçek olduğu işin en önemli kısmı olmaktadır.

Bir kimsenin üzerinde büyü veya cin musallatı olup olmadığını öğrenmek için hocaya gittiğinizde, sizden anne adı, doğum tarihi gibi bilgileri istiyorsa o hoca değil cinci veya büyücüdür.

Bu bilgileri öğrenmek için anne adına gerek yoktur. Anne adı sormanın ve öğrenmenin gereği ve lüzumu önemli değildir.

Cinci veya büyücünün içinde bulunan şeytani cinler, bakım yaptırmak isteyen kişinin içindeki cinlerle konuşur onun hakkındaki bilgileri öğrenir cinciye söyler, o da size söyler. Cinci sizi hiç tanımadığı halde size ait bilgileri nasıl bildi diye şaşırırsınız. Onun “derin hoca” olduğuna inanırsınız. Burada tuzağa düşülür. Allah ve insan düşmanı olan cin şeytanları insanın iyiliği için doğru söylemez. Söylediklerinin çoğu yalandır.

Bu bakımdan cinlerle ve anne ismi ile bakım yaptırmak sağlıklı, gerçekçi, doğru yol ve yöntem değildir.

Bir insan; ruhsal, fiziksel ve uykuda sıkıntılar çekiyorsa ve sorunu tıbbi değilse bunların nedeni cin musallatı veya büyüdür. Anne adı ile baktırmaya çalışılmamalıdır.

آیا جن واقعا وجود دارد؟ | خبرگزاری صدا و سیما

Rahmani Bakım Nasıl Yapılır?

Müslüman ve iyi cinlerle yapılan bakıma verilen bir isimdir. Cinci hoca! Kendisinin, rahmani olarak adlandırdığı iyi cinlerle iletişiminin olduğunu ve onlarla bakım yaptığını söyleyerek karşısındakini inandırmaya çalışır. Rahmani kelimesinin kullanılması güven vermek içindir.

Cinlerle bakım! yapılması için bakan kişinin içinde mutlaka cinlerin olması gereklidir. Müslüman ve iyi bir cin kesinlikle insanın içine girmez ve böyle işlere de karışmaz.

Allah teala, Kur’an’ı Kerim’de şöyle buyurmuştur:

Doğrusu insanlarda bazı adamlar, cinlerden bazı kimselere sığınıyorlardı da, onların azgınlıklarını artırıyorlardı. (Cin,6)

Doğrusu biz, yeryüzündeki kimselere Rableri tarafından şer mi, yoksa hayır mı murad edildiğini bilmiyoruz! (Cin,10)

Doğrusu aramızda iyiler de var, iyi olmayanlar da var. Çeşit çeşit yollardayız! (Cin,11)

Doğrusu içimizde müslüman olanlarda var, olmayanlarda var! (Cin,14)

Müslüman olmayanlar ise cehenneme odun olacaklardır. (Cin ,15)

Ben, cinleri ve insanları ancak,Bana kulluk etsinler diye yarattım. (Zariyat ,56)

Ayetlerden de açıkça anlaşılacağı üzere, cinlerin bakım yapma gibi bir görev ve yetkileri yoktur.

Havas Bakımı Nasıl Yapılır?

Havas; hissi, seçkin, özel olan, kendine has, başkasında olmayan anlamlarına gelen bir isimdir. Şeytani cinlerle irtibatı, ilişkisi olan bazı cinciler kendilerini havas olarak nitelendirir. Kendinde olan özelliklerin başkasında olmadığına içindeki cinler tarafından inandırılır. Havas bakımı yapıyorum diyenler de cinlerin hükmü altındadır.

Havas bakımda bazı cincilerin insanları kendilerine kolayca inandırabilmesi için uyguladıkları bir isim taktiğidir. Aslında şeytani cinlere sorarak bakım yaparlar ancak bunu söylemezler.

برای مراقبت از سلامتی خانم ها بخوانند! | اقتصاد آنلاین

Su Bakımı Nasıl Yapılır?

İçi su dolu bir tasın içine bakılarak, cinler orada görüntü oluşturur ve ona göre yorum yapılır. Su dolu tasın içinde görüntü görmek için mutlaka bakanın içinde cinler olması gereklidir. Aksi halde bir şey göremez.

Bakan insanın içinde cin şeytani olduğuna göre onların gösterdiklerine inanılır mı? Tabi ki inanılmaz.

Eskiden “mendel” adı verilen bir yöntemdir. Akıl baliğ olmamış sarı saçlı mavi gözlü kız çocuklarına suya baktırılırdı. günümüzde bile aynı yöntemi uygulayanlar bulunmaktadır. Önce kız çocuğunun içine kimse farkında olmadan cinleri sokarlar ondan sonra suya baktırıp gördüklerini anlatması istenir. Çok tehlikeli bir yöntemdir. Çocuğun içine giren şeytani cinler ömür büyü onun içinde kalır.

Bazı cinciler, içi su dolu tasın içine kan damlatarak bakım yaparlar. Bunu içindeki şeytan ister. Tamamen şeytani bir yöntem olup böyle şeylere inanmayın, güvenmeyin ve onlardan uzak durun.

Vefk Bakımı Nasıl Yapılır?

Vefk, islamla ilgisi olmayan bir inanıştır. İslam olmayan kültürlerden islam toplumlarına geçmiştir.

Vefk ile bakım da yapılmaz şifa da verilmez. Tamamen uydurma ve batıl bir yöntemdir.

Vefk, yalnızca cin çağırmada kullanılır.

نام هاي اجرام غير ستاره اي

Yıldızname Bakımı Nasıl Yapılır?

Yıldızname bakımı diye bir şey yoktur. Cinci, kişinin anne adını ve doğum tarihini sorar, önüne aldığı Arapça yazılı kitabı karıştırarak bir sayfada durur ve bakım yaptıracak kişinin geçmişi ile ilgili bilgiler verir. Bazıları gerçekten de doğrudur. O kimse; cinci bilgileri nerden bildi diye şaşırır kalır.

Cincinin içindeki cinlerle bakım yaptıranın cinleri aralarında konuşur bilgileri alır ve cinciye söyler o da sana bildirir. Olayın sırrı özü böyledir.

Açılan yıldızname kitabının gerçekte hiç bir özelliği yoktur, sadece bir aksesuar ve ritüel olarak kullanılır. Sanki o kitapta herkese ayrı bir sayfa varmış gibi davranış gösterirler.

Büyü ve Cin Musallatı Bakımı Nasıl Yapılır?

Doğru, gerçek bir şekilde cinlere danışmadan kendi kendinize bakım şu şekilde yapılır:

•Sitemde “cin musallatı belirtileri” ve “büyü belirtileri” makalelerimi okuyunuz. Fiziksel, ruhsal- psikolojik ve uykuda yaşanan belirtilerden ortalama 3-5 tanesini yaşıyorsanız üzerinizde büyü veya cin musallatı var demektir.

Bismillahi evvelihi ve ahirih zikrini dudakları kapatıp, içinizden hızlı bir şekilde en az 25 kere tekrar edin; dudaklarda uyuşma, gözlerden yaş gelme okuyamama, içinize sıkıntı gelmesi, titreme , sarsılma gibi durumlardan bazıları oluyorsa üzerinizde büyü ve cin musallatı var anlamındadır.

•Bakara suresinin tamamını dinleyin yukarıda saymış sıkıtılar yaşanıyorsa büyü veya musallat var demektir.

چگونه محل گنج را تشخیص بدهیم؟ | Altın, Arama, Yerler

Cinler Define Yeri Bilir ve Korur mu?

Cinler, define yeri bilmez ve define koruyamaz. Cinler, define yeri bilselerdi cinlerle irtibatı, ilişkisi olan herkesin define bulması gerekirdi.

Bazıları da diyor ki: “cinler define yerini buldu, ancak başka cinler definenin yerini değiştiriyor veya onu koruyor!”

Bu görüş ve inanışta doğru değildir. Cinler hiç bir maddenin yerini değiştiremez ve onu koruyamaz.