Büyünün Tutup Tutmadığı Nasıl Anlaşılır?

7 Haziran 2019 Kapalı Yazar: AykanHoca
Say the Magic Word: The Origins of Abracadabra | Ancient Origins
Büyünün tutup tutmadığını üzerinizdeki sıkıntılardan ve belirtilerden anlarsınız. Aykan Hoca

Büyünün tutup tutmadığı nasıl anlaşılır? Büyünün tutma belirtileri nelerdir? Büyünün tutup tutmadığı ne zaman belli olur? Büyünün etkisi ne zaman başlar?

Büyünün tutup tutmadığını kolayca anlayabilirsiniz.Büyü tutmuşsa bedeninizde ve ruhunuzda,psikolojik olarak ani değişimler,farklılıklar olmaya başlar.Farklı bir insan olursunuz. Kişiliğiniz ve huyunuz değişir.Çevrenizdekiler sizi tanıyamaz.

Yapılan büyünün tutup tutmadığını anlamanın bazı belirti ve alametleri vardır.Bir insan bunları yaşıyorsa büyü tutmuş anlamındadır.

Büyünün Tutup Tutmadığını Nasıl Anlarız?

•Büyünün tutup tutmadığını anlamanın en kesin,kısa ve kolay yolu aşağıdaki zikir,ayet ve dualarının her birini 50 şer kere okuyunuz. İçinize sıkıntı,daralma,titreme,üşüme,ısınma,ürperti,bedende kasılma ve sallanma okumakta zorlanma veya okuyamama gelirse kesin olarak size büyü yapılmış anlamındadır.

“Lâ havle velâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azim”

“Hasbunallah ve ni’mel vekil”

“Bismillâhi evvelihi ve ahirih”

“Rabbi inni messeniyeş şeytani bi nusbiv ve azab”

Bu dualar,büyü ile insanın içine gönderilen cin şeytanlarını çok zor duruma sokar onları perişan eder,şeytan bastırdığında,eziyet,zulüm ve vesvese,evham verdiğinde de mutlaka okuyunuz,sizi bir süre sonra bırakacak ve rahatlayacaksınız.

• Büyünün tutup tutmadığının anlaşılmasındaki en önemli özellik “vesvese”dir. Bütün büyülü kişilerde vesvese,evham ve vehim mutlaka olur. Vesvese yaşamayan büyülü kişi olmaz.

Vesvese,cinlerin insanla sessiz veya sesli konuşması olup,akla devamlı olumsuz duygu ve düşünceler getirirler.

•Büyülü kişiler önceden namaz kılarken,büyü yapıldıktan sonra namaz kılamaz,içine sıkıntı gelir.

Ancak,az da olsa büyülü kimselerin bazıları namaz kılar ve diğer ibadetlerini yapabilir.Şeytan ona başka şekilde sıkıntılar verir.

Bir insana büyü tutmuşsa o kişi iki karakterli,kişilikli,ruhlu şahsiyetli olur.Duygu ve düşünceleri karmaşıktır.Fikirlerinde devamlı değişiklik vardır.

Bir insana büyü tutmuşsa; fiziksel,uykuda ve ruhsal olarak ani değişimler yaşamaya başlar.

Büyü tutan bir kişinin yaşamı normal olmaz:Hayatında “uç”,”zıt” durumlar yaşamaya başlar:mesela:Uyuyamaz veya çok uyur,yemek yiyemez veya çok yemek yer,temizlik takıntısı olur veya tam tersi temizliğe özen göstermez.

Büyü tutan bir kişi kendini başkası gibi hisseder.Onu başkası yönetiyormuş gibi algılar.Bunu da engelleyemez.

• İçinde devamlı sıkıntı,vesvese,ağrılar,uyku sorunları,boğuluyormuş gibi olma, çabuk sinirlenme,cinsel isteksizlik gibi durumlar oluyorsa büyünün tuttuğu anlaşılır.

Büyünün Tutup Tutmadığı ne Zaman Belli Olur?

Büyücü, cinleri, büyülenecek olan kişiye gönderir, cinler bedene girdikten sonra, o insana büyü tutmuş demektir.

 Cinler, insan vücuduna, ışığın camdan geçmesi veya süngerin suyu emmesi gibi girerler. O insanın bütün vücudunda dolaşabilirler. O kimseye ruhsal, fiziksel ve uykularında sıkıntılar verirler. O andan itibaren büyü tutmuş anlamındadır.

black magic ile ilgili görsel sonucu

Büyünün Etkisi ne Zaman Başlar?

Büyücü, cin şeytanlarını büyülenecek olan insanın içine musallat eder, cinler girdikten sonra o kişi büyülenmiştir.

Büyünün etkisi, vücuda giren cin şeytanlarının o kişiye ruhsal, fiziksel ve uykuda sıkıntı, eziyet, elem, dert vermesiyle başlar.

Büyünün tutup tutmadığının daha iyi anlaşılması için “Cinli ve büyülü kişide görülen belirtiler” isimli makalemi okursanız,daha ayrıntılı bilgileri bulabilirsiniz.