Büyü Kendiliğinden Bozulur mu?

7 Haziran 2019 Kapalı Yazar: AykanHoca
مذكرات ساحر تائب.. - رقيم
Hiç bir büyü kendiliğinden bozulmaz. Aykan Hoca

KONU BAŞLIKLARI

Büyü kendiliğinden nasıl bozulur? Büyü kendiliğinden bozulur mu? Büyü kendiliğinden geçer mi? Büyü kendi kendine bozulur mu?

Büyünün ömrü ne kadardır? Büyü ömür boyu sürer devam eder mi? Büyü yapan ölürse büyü kendiliğinden bozulur mu?

Okulumuzdaki alanlarda hat, ebru, ayet ve hadislere yer verildi.

Büyü Kendiliğinden Bozulur mu?

Büyüler Kendi Kendine Bozulur mu?

Yapılan hiçbir büyünün kendiliğinden ve zamanla bozulması ve geçmesi mümkün değildir. Yapılışı ,adı şekli. türü ne olursa olsun büyülerin kendi kendine bozulması imkansızdır ve muhtemel bile değildir. Büyünün mutlaka bozulması gereklidir.

Bazı hocalar, kişinin mutlu, sevinçli günlerinde, çok üzüldüğü zamanlarda, düğün yapılması veya nikah kıyıldığında, doğal afetler yaşandığında, olağan üstü durumlarda büyünün kendiliğinden bozulacağını ifade eder, bu doğru değildir.

Adı, türü, yapılışı, şekli ne olursa olsun hiç bir büyü kendi kendine bozulmaz ve geçmez

Büyü,büyücünün insanın içine şeytani cinleri musallat etmesidir. Bu cinler yakılıp,yok edilmediği sürece büyü kendiliğinden bozulmaz.

Büyünün kendiliğinden bozulacağı tamamen uydurma ve hurafedir.

Büyünün kendiliğinden bozulacağı hakkında o kadar değişik bilgiler anlatıyorlar ki, içinden kendi söylediklerine inanıyorlar mı? Anlamsız, manasız, tutarsız, akıl ve mantık dışı, gerçek olmayan bilgileri insanlara anlatıyorlar.

Birisi diyor ki; Bir kişinin başına büyük bir bela ve olay meydana gelirse bu hadisenin tesiri ile büyü hükümsüz kalır, kendiliğinden bozulurmuş! Bunun gerçekle hiç bir ilgisi yoktur.

Büyü ile gönderilen cin şeytanları insanın içinde, başına kötü bir olay geldi, büyü kendiliğinden nasıl bozulacak? İnsanın başına felaket gelince, veya çok sevinince cinler insanın bırakıp gidecek de büyü mü kendi kendine mi bozulacak?

“Hocam bana büyü yapılmış. Hocaya büyüyü bozdurmak için gittim. Evlenince mutlu gününde büyü kendiliğinden bozulacak dedi. Evlendim aradan bir yıl geçti, büyü bozulmadı, sıkıntılarım devam ediyor? Bana yapılan büyü kendiliğinden evlenmeme rağmen bozulmadı mı?

Hayır, Sana yapılan büyü bozulmadı. Her işin olması için bir gereği vardır. Sana Kur’an ile büyü bozma yapılmazsa, büyü kendi kendine, kendiliğinden kesinlikle bozulmaz.

Büyü Kendiliğinden Neden Bozulmaz?

İnsanın içine, ister kendiliğinden, ister büyücü tarafından gönderilen cinler şartlar ne olursa olsun kendiliğinden çıkamaz. Cinler, istediği zaman vücuttan çıkabilselerdi, büyü bozma, cin musallatı giderme diye bir şey olmazdı.

Onların ömürleri bizim zamanımıza göre, insanlardan ortalama 10-12 kat fazladır.Bir cin, yaşının 35 olduğunu söylesin,onun kendi aleminde ki gerçek yaşı ortalama 350 olarak hesaplanır.Bize göre 300 yıl önceki zamanı bilir.

Bu kadar uzun yaşayan cin,insanın içinde ölmesi gerekir ki,büyü bozulsun. Cin şeytanı ölmezse ne olacak?O insanın ömrü boyunca içinde kalacaktır.O halde,büyü zamanla ve kendiliğinden bozulmaz.

insanların çoğu,büyünün cinlerle yapıldığını bilmemektedir.Büyünün muska şeklinde yazılıp bir yere gizlendiğini,domuz yağının eve sürüldüğünü,sabuna iğne batırılıp suya atıldığını,mezara gömüldüğünü zanneder.

Telefonda karı koca soruyor: “Hocam!Eşime büyü yapılmış,bazı sıkıntılarımız var.neredeyse ayrılma noktasına geldik.Bir hocaya gittik bir kitaba baktı,”merak etmeyin 6-7 ay içerisinde bu büyü kendiliğinden bozulacak” dedi”.Hoca doğru mu söyledi?Büyü bu süre içinde kendiliğinden bozulur mu?

Eşine yapılan büyünün 6-7 ay içinde bozulacağı hangi kitapta yazılıymış? O kitapta herkese ayrı bir sayfa mı var ki,bu süre içinde büyünün kendiliğinden bozulacağını okuyup size söylüyor?O hoca size yalan söylemiş. Geleceği Allah tealadan başka kimse bilemez.Hiç bir büyü, büyülü kişinin üzerine okuma yapılıp,içindeki cin şeytanları yakılmadan bozulamaz.

Bu nedenle,eşinin üzerindeki büyünün bozulması için mutlaka büyü bozma tedavisi olması gereklidir.

Bazı hocalarda insanları bu tarafa yönlendirir.Bir kaç ritüel yapıp beklemelerini ister.Bir süre sonra büyünün bozulacağını söyler.

Mesela,bir kişiye büyü yapılmış ve bir mezara gömülmüş.(Burada ki sır şudur:Şeytan,büyücüden şirk koşan işler yapmasını ister.Kendi sözlerini,Kur’an harflerinin ters,idrar veya kan ile yazılmasını,dinen haram olan bir takım harf,şekil ve sembollerin yazılmasını yani “şer olan muskanın” yazılmasını ve bunun bir mezara gömülmesini ister.Burada büyücüyü Allah’a isyan ettirir ve ondan sonra büyülenecek olanın içine girer ve büyü yapılmış olur.)

Şeytan, insanın vücuduna girdikten sonra, mezara gömülü muskanın bir hükmü kalmamıştır. O büyülü muska bulunsa büyü bozulmuş olmaz. Büyücü ve cinciler, işte bu durumlara atfen (dayanarak) büyünün kendiliğinden bozulacağını söylerler. Yani, toprağa gömülü muskanın bir süre sonra eriyeceğini, yok olacağını düşünerek, muska yok oldu, büyü de kendiliğinden bozulacak inancındadırlar veya şeytan öyle düşündürüyor. Veya bilinçli olarak akılları o tarafa yönlendiriyorlar.

Büyülü maddeyi bulsan da büyü bozulmuş olmaz.Büyü bozmak için mutlaka o kişiye musallat edilen cinlerin ayetlerle yakılması gereklidir.

Evinizde ve iş yerinizde de bulduğunuz büyüler içinde durum aynıdır.Onlarda gizlice konulduğu için büyü amaçlıdır.Konutunuzda böyle maddeleri bulduğunuzda telaşa kapılmayın,belki büyü tutmamıştır. o maddeleri yakın veya sirkeli soda eritip atınız.

Büyü bozma, insanın bedenindeki cinlerin yakılmasıyla olur ve hiç bir büyü kendiliğinden kesinlikle bozulmaz.

Büyünün Ömrü Ne Kadardır?

Büyü ömür boyu sürer devam eder mi?

İnsan ömrü, cinlerin ömrü kadar olmayacağından, o kişinin içine büyü ile giren cinler yaşamı boyunca içinde kalacaktır. Büyü bozulmadığı zaman o insanın ömrü boyu büyü sürer ve devam eder.

Yapılan bütün büyülerde, vücudun içine cinler musallat edilir. Cinlerin ömürleri ışık kızıyla hareket etmeleri nedeniyle insanların boyutuna göre ortalama 10-12 kat daha fazladır.Mesela,40 yaşındaki bir cin bizim boyutumuza göre ortalama 400 yaşındadır. Bir cin 70 sene yaşasa, bize göre 700 yaşında olacaktır.

İnsanlar, büyülerde cin kullanılmadığını var sayarak büyünün ömrünün geçici olduğunu düşünür.Mesele,büyü toprağa veya mezara gömülmüştür ve bulunamamıştır, o büyülü madde çürüyüp, yok olunca büyünün bozulacağına kendilerini psikolojik olarak rahatlatmak için buna inanırlar.

Büyü bozulmadığı sürece, kendiliğinden bozulmaz ve yok olmaz. Büyülü insan ömür boyu içindeki şeytani cinlerle birlikte yaşar.

Büyü yapan büyücü ölürse büyü kendiliğinden bozulmaz. Aykan Hoca

Büyü Yapan, Ölürse Büyü Kendiliğinden Bozulur mu?

Büyü yapan (büyücü) ölürse, büyü kendiliğinden bozulmaz. Büyücü, insanın vücuduna cin şeytanlarını musallat eder, cinler bedene girer, büyü yapılmış tamamlanmış olur. bundan sonra büyücünün bir hükmü kalmamıştır. Büyü yapan ölse de, yaşasa da yaptığı büyü bozulmadığı takdirde kendiliğinden bozulmaz ve ömür boyu sürer.

Cin şeytanları,büyülü insanın içinde,büyücü öldü,büyücü öldü diye cinler büyülü kişinin içinden mi çıkacak?Tabi ki çıkmayacak.Büyülü kişi,büyü bozma yaptırmazsa,cinler,ömür boyu içinde kalır.

Bu durumda,büyünün cin şeytanları ile değilde başka şekilde yapıldığı algılatılıyor. Büyü,sanki büyücüye bağlıymış,yaşadığı süre içinde büyünün etkisinin olacağı,öldükten sonra kendiliğinden bozulacağına inandırılmak isteniyor.

Büyü nasıl yapılırsa yapılsın,büyücü ölse de kendiliğinden kesinlikle bozulmaz.