Büyüyü Kendimiz Bozabilir miyiz?

7 Haziran 2019 Kapalı Yazar: AykanHoca
Wisdom ('aql) And Qur'an - Islamic Wisdom
Bir kişi kendine yapılan büyüyü bozması çok zor hatta imkansızdır. Aykan Hoca

Kendime yapılan büyüyü nasıl bozarım? Büyüyü kendimiz bozabilir miyiz? Büyüyü kendimiz nasıl bozarız? Üzerimizde büyü varsa nasıl bozarım?

Bismillah Hat Sanatı Arapça - Pixabay'da ücretsiz vektör grafik

Bir insan kendine yapılan büyüyü bozamaz. Ancak, Kur’an dinler veya okursa kendini rahatlatabilir. Büyü bozmak, büyülü kişinin içindeki cin şeytanları savaşmak demektir. Bu da kolay bir değildir. Ya sen şeytanı yeneceksin veya şeytan seni yenecek. Büyü ile gönderilen şeytani cine gücün yetmezse, yaptırımı, zulmü ve etkisi daha fazla olur.

Bazı nedenlerden dolayı veya büyü bozacak iyi bir hoca bulunamadığı zaman her gün en az iki saat Kur’an dinlenmeli veya okunmalıdır. Bu sizin büyüyü bozacağınız anlamına gelmez ancak büyünün etkisini azaltırsınız.

Büyü bozmanın en önemli özelliği, büyü bozacak kişinin içinde cinler olmaması gereklidir. Büyü bozmak için okuyan kişi esnemeyecek, içi sıkılmayacak, gözlerinden yaş gelmeyecek, bayılır gibi olmayacak. Bu haller olursa okuyanın cin şeytanlarına gücünün yetmediği anlamındadır.

İçinde, büyü ile gönderilen cin şeytanları bulunmakta, Kur’an okumaya başladığında bu cinler okutmaz veya dinletmez. Kur’an okuyabildiğini veya dinlediğini varsayalım, bu sefer Neyi? Nasıl? Ne zaman? Ne kadar? okuyacağını bilmelisin. Büyü bozmak için Kur’an dinlerken, bedenin kasıldığında ,titrediğinde veya daha başka durumlarla karşılaşırsan ne yapacaksın? Hiç bir şey yapamazsın!

Bazı hocalar,büyü bozma ilmini bilmediklerinden ve bu konuda yeterli olmadıklarından,her gelene bazı duaları verirler şu kadar gün ve sayıda okuyacaksın diye ev ödevi verirler.

Verdiğin duaları büyülü kişinin içindeki şeytani cinler okutacak mı? Büyülü kişinin gücü bu cinlere yetecek mi? Duaları okurken vücudu kasılır,titrer veya kendinden geçerse kim müdahale edecek? Bunların hesaplarını kimse yapmaz.

Büyülü kişilerin çoğu zaten dua okuyor ve büyüyü bozamıyor.O zaman sana ne gerek var? Büyüyü bu konuda deneyimli ve ilim sahibi hoca bozar.

Bazıları da diyor ki,”hocam,büyüyü bozmak için kendinin okuması daha etkiliymiş! O zaman büyüyü bozmayı kendiniz deneyin. Büyülü olup da günlerce ve aylarca kendisi okuyup en ufak bir netice alamayan çok insan gördüm.Bize geldiğinde bir kaç saat içinde içindeki şeytanlar tepki verdi ve yanmaya başladı. Her işin bir sırrı,ince noktası vardır.Bunları bilmeden büyü bozmak mümkün değildir.

Büyü bozmak sanıldığı kadar kolay bir iş değildir.Büyü bozarken şeytanla mücadele edilir,şeytanla baş edebilir misin? Edemezsin.Bu bakımdan büyüyü kendinizin bozması mümkün değildir.Mutlaka yardım alınmalıdır.

Kendi kendinize büyü bozmak için karşınızda iki yol vardır;

1-Her gün,en az iki saat Kur’an okuyun veya dinleyin.

2-Aşağıdaki ayet ve duaların her birini 50’şer kere tekrar ederek okuyun.

Kur’an dinlemek,okumak veya aşağıdaki ayet ve duaları okumak kendinizin büyüsünü bozacak anlamına gelmez.Ancak kısmi olsa da rahatlamanızı sağlar.

Büyü bozmak için üçüncü yol da; okuma yapmanıza rağmen rahatsızlık çekiyorsanız,ilim sahibi,büyü bozma deneyimli,Kur’an ile büyü bozan hoca bulmalısınız.

•Allahümme ebtıl hazes sihra bi kuvvetike ya Cebbaras semavati vel arz.

•Bismillahi vada’tü cenbi*Allahümmağfirli cenbi,vahse şeytani ve fükke rehani vec’alni fin neddel alâ

Büyü nedeniyle göğsünüze sıkıntı geliyorsa “İnşirah “süresini sıkıntı azalıncaya kadar tekrar ederek okuyunuz.

Büyü sebebiyle vücutta genel bir sıkıntı varsa: “Rabbi inni messeniyeş şeytanu bi nusbiv ve azab.” Ayetini sıkıntı azalıncaya kadar okuyun.

Büyünün etkisini,gücünü önemli derecede azaltacak,içinizi rahatlatacak olan ayet: “Fe lemma elkav kale Musa ma ci’tum bihis sihr*İnnallahe seyubtiluh*innallahe lâ yuslihu amelel mufsidun.

Bir insan,yapılan büyüyü aşağıdaki nedenlerden dolayı kendisi bozamaz:

1-Büyü bozmak;deneyim,bilgi ve ilim ister: Kendinize büyü yapıldığı zaman,büyücünün sizin içinize cin şeytanlarını soktuğu anlaşılmalıdır. Büyü bozmak bozmak içinizdeki bu şeytanların ayet ve sureler okunup yakılması yakılması,yok edilmesi demektir.

Büyü sadece Kur’anla bozulur. Okumaya başlandığında, büyülü kişide; ağlama, kasılma, bağırma, ağrılar, ellerin ve kolların tutulması, boynun tutulması gibi durumlar olabilmektedir. Bu durumda ne yapacağını bilemezsin. O zaman ne yapacaksın? Saatlerce, cin bırakana kadar vücudun kasılmış vaziyette kalırsın.

Büyü bozarken, Kur’an’dan Neyi? Ne kadar? Nasıl? Ne zaman okuyacağını iyi bilmek gereklidir. Büyü bozarken de okumanın bazı yöntemleri vardır. Hangi ayet ve sureleri nasıl okuyacağın önemlidir. Büyü bozmada klişe bir okuma olmaz. Bir ayet Ayşe Hanımın büyüsünü bozarken, Fatma Hanıma aynı tesiri, etkiyi göstermeyebilir.

Bir süre önce, tanıdığım birinin eşine büyü yapılmış, üzerine okuyordum. Fakat büyü güçlü ve kuvvetli olduğundan bir zaman alacaktı. Okuma yaptıkça kadın kasılıyor, ağlıyor ve titriyordu. Okuma sonunda, arkadaş bana dedi ki: “Hocam, okuduğunuz ayet ve sureleri bana söyleseniz bende evde okuyabilir miyim?”

Okuduğum ayet ve sureleri yazdım verdim.

Üç gün sonra beni aradı.” Hocam aynı ayetleri sizin gibi okudum,eşimde hiç bir tepki olmadı.”burada okuyan kişi de önemli olmaktadır.

kuran hat ile ilgili görsel sonucu

Geçmiş yıllarda,gece bir telefon geldi.Tanıdık biriydi.Kızı evlenmişti. Balayına gitmişler. O gece, kızın elleri önden kenetlenmiş, parmakları birbirine geçmiş,korkuyla ağlıyor.Damat annesine durumu telefonla anlatıyor,o kadar çok okuduğunu fakat durumun değişmediğini söylüyor. Aramızda o an yedi yüz km var.Kızı sabah bana getirdiler.Kızın,kollarını annesi ve kocası çekip duruyor.Bana geldiğinde de kollar kaskatı, parmaklar birbirine geçmiş durumdaydı.Bu hal başka birinin başına da gelse ne yapabilir? Hiçbir şey yapamaz.

Kızın ellerini,parmaklarını tuttum,kasmalar geçti ve parmaklar çözüldü. Damat bana: “Hocam, o kadar uğraştım bir şey yapamadım.Siz bir tutmayla kollarını, parmaklarını açtınız.” Dedi.Kızı, üç beş  gün okudum,cinleri yandı ve büyüsü bozuldu.

2-Büyü bozacak kimsenin bedeni,en güçlü şeytanlara karşı güçlü ve korunaklı olmalıdır.Büyü bozmak için okuyacak kişinin bedeni en güçlü şeytanlara karşı korunaklı ve güçlü olması birinci şarttır. Aksi halde şeytan okutturmaz.Okuyan kişide “esneme”,”göz yaşarması” olmayacak ve içine sıkıntı gelmeyecek. Eğer bunlar oluyorsa, okuyan kişinin okumasının, şeytana karşı gücünün olmadığı anlamındadır.

Büyü, cinlere karşı güçlü bir “aura” ya sahip olmadığın için tutmuştur.Bu nedenle de büyüyü kendin bozamazsın.

Ancak,yapabilirse kendi kendine yapacağı okumalarla kendisini rahatlatabilir.Büyüde, insana cin musallat edilir.Bedenine giren cinler,saç telinden,ayak parmağına, bütün organlarına ve damarlarına girerek kan ile dolaşabilmektedir.Beynine oturarak insanı istediği gibi yönlendirmektedir.

3-Büyü bozmak için hızlı ve doğru olarak ve anlamını bilerek Kur’an okuyabilmek gereklidir: Büyü sadece Kur’anla bozulduğundan,büyü bozacak kişi Kur’an’ı hızlı ve doğru olarak okuyabilmelidir.

Kur’an okuma bilmekle de bazen insan kendi büyüsünü bozamaz. Geçmiş yıllarda çok yakın hafız olan bir akrabam genç bir erkek,kendisinde sıkıntılar olduğunu ve bakmamı istedi.Baktığımızda üzerinde büyü olduğunu ve Kur’an okumasını tavsiye ettim. Kur’an’ı ezbere biliyordu. Bir hafta sonra beni aradı ve okumasına rağmen hiç bir tepki olmadığını söyledi.

Onu çağırıp,üzerine ben okumaya başladığımda kendini kıvranarak yere attı ve kasılıp,çırpınmaya başladı.Kendinden geçmişti. Bir saat kadar okumamdan sonra kendine geldi. Büyü bozmada okuyan kişi çok önemlidir.

4-Kendi büyünü bozamayacağın gibi her hoca da büyü bozamaz.:Büyü sadece Kur’an’la bozulacağı için;cinlerle ve büyü yapmakla ilgilenen hocalar da! büyü bozamaz.

Traditional White Muslim Pilgrimage Cloth Adorned with Arabic ...

Hocanın birine soruyor (sosyal medyada);Hocam,evde büyülü kağıt veya muska bulundu,büyü bozulmuş olur mu?

Hoca,cevap veriyor:Evde büyülü kağıt,muska buldun,büyü bozulmuş olur! Hayretler içerisinde kalıyorum.

Sunucu tekrar soruyor:Bulunan büyülü kağıtları ne yapmamız gereklidir? Yırt çöpe at veya yakın.(bunu doğru söyledi)

Sen nasıl hocasın?Büyülü kişinin içinde cin şeytanları yok mu?Muska ve büyülü kağıtları yırtmak ve yakmak ile büyü bozulmayacağını bilmiyor musun?İnsanları neden yanlış bilgilendiriyorsun?

Bu soruların cevabını doğru ve gerçek olarak ben vereyim:

Evde,iş yerinde bulduğunuz muska ve büyü amacıyla yazılmış,yapılmış maddeleri bulmak ve onları yakıp yırtmakla büyü bozulmaz.

Büyü,kişinin içindeki cin şeytanlarını Kur’an’la yakarak bozulur.Cinler yakılıp,yok edildiğinde,muska ve büyü kağıtlarını bulmasan da büyü bozulmuş olur.Bu bakımdan büyülü maddeyi bulmak önemli değildir.Onun işlevi, görevi,cinlerin insanın içine girene kadardır.

Büyüyü kendimizin bozamayacağına konusuna iyi bir örnektir.

Bu bakımdan, üzerinizde büyü varsa, bildiğiniz duaları tekrar ederek okuyunuz. Fakat yardım almadan büyüyü bozamazsınız.