Büyü Kendini Tekrarlar mı?

7 Haziran 2019 Kapalı Yazar: AykanHoca
Voodoo Magic – Illuminati & Money Spells
Büyü kendini tekrarlamaz ve yenilemez.

Bozulan büyü tekrarlar mı? Yapılan büyüler sürekli kendini tekrarlar mı? Büyü kendini yeniler mi?

Sürekli tekrarlayan büyü| Sürekli tekrarlanan büyü

Yapılan büyüler sürekli kendini tekrarlamaz ve yenilemez. Büyü kendini sürekli tekrarlar ve yenilerse, o zaman büyü bozma diye bir şey olmaz, bir kişiye büyü yapıldığında ömür boyu büyülü kalırdı.

Büyü yapıldığında,o kişinin içine şeytani cinler musallat edilir.Büyü bozulmadığı sürece bu cinle ömür boyu o insanın içinde kalır. O zaman büyü kendini nasıl tekrarlayacak ve yenileyecek? Buna gerekte yoktur. Cinler zaten büyülü kişinin içindedir.Cinler olduğu yerde mi çoğalacak?

Hiç bir büyü kendini yenilemez ve tekrarlamaz. Büyü bozmayı bilmeyen cincilerin uydurduğu bir sözdür. Şöyle ki:

Büyü bozdurmak için, hocaya gidersin. Sana bir takım ritüeller yapar. Mesela:  Sana bakar, içinde şu kadar cin var der, onların isimlerini kağıda yazar ve o kağıtları yakar. O anda rahatlarsın, sıkıntıların gider, büyünün bozulduğunu sanırsın.

Buradaki sır şöyledir: Senin ve cincinin bedenindeki cinler aralarında konuşur, anlaşırlar. Bunu siz anlayamazsınız. O sırada büyülü kimsede rahatlama olur, sanır ki yakılan o kağıtlarla büyü bozuldu.  Aslında büyü bozulmamıştır ve cinler vücuttadır.

Oradan ayrıldıktan bir süre sonra sıkıntılarınız tekrar başlar. Hocayı arasınız, verilen yanıt klasiktir: “Gözünün önünde cinleri yaktım ve rahatlamadın mı? Senin büyün kendini yeniledi,tekrarladı” der.

Senin büyün bozulmadı ki, sadece göz boyama yapıldı. Büyücünün gönderdiği cinlerin hepsi senin içinde, o anlaşmayla sizi bir süreliğine rahat bıraktılar, sende büyü bozuldu sandın.

Supreme Will - Greek Magic: The Gathering Blog : Τα πάντα για το Magic

Büyü yenilemenin veya büyü tekrarlamanın başka şekli, büyücünün, bir insanın büyülü olmana rağmen başka cinleri musallat etmesidir. O zaman, bedendeki cinlerin sayısı artar ve yaptırımları daha fazla olur. Buna da büyü yenileme denilmektedir.

Büyülü bir kişi anlatıyor:

“Hocam,üzerimde büyü vardı.Bir hocaya gittim,yere bir çember çizdi içine oturdum,etrafımda dönerek sessizce bir şeyler söyledi ve 4 tane mum yaktı 5-10 dakika sonra çok rahatladım,büyü bozuldu dedi ve evime gittim.

İki gün sonra sıkıntılarım yavaş yavaş arttı, 3.gün eskisinden daha kötü oldum.Aynı hocaya tekrar gittim. Durumumu anlattım. sana yapılan büyüyü bozdum ama büyü sürekli kendini tekrarlıyor,yeniliyor. Yapacak başka bir şey yok dedi ve beni gönderdi.

Hocam,o hocanın dedikleri doğru mu?Büyü sürekli kendini tekrarlar ve yeniler mi?

Gittiğin hoca ,sana yapılan büyüyü bozmamış ki,büyü tekrarlasın. Sana sadece gösteri amaçlı ritüel yapmış.Büyü ile gönderilen cin şeytanları hala senin içinde,büyü tekrarlıyor,yeniliyor diyerek seni aldatmış.