Muska Bulunca ne Yapılmalıdır?

7 Haziran 2019 Kapalı Yazar: AykanHoca

MUSKA BULMAK

Evde bulunan muska ne yapılmalıdır?

İş yerinde bulduğum muskayı ne yapmalıyım?

Bulduğum muska ile büyü tutar mı?

Evde ve İş Yerinde Muska Buldum Ne Yapmalıyım?

Evde, iş yerinizde bulduğunuz muska kağıt üzerine yazılmışsa, sirkeli veya limonlu suyun içine koyup eridikten sonra dökünüz. Toprağa gömer, akarsuya, veya denize atabilirsiniz. Büyülü muska, bir metal üzerine yazılmışsa ateşte eritip yok ediniz.

Muska bulunduktan sonra,üzerinizde büyü olup olmadığına mutlaka bakılmalıdır. O muskaya bağlı olarak cinler içinize girip büyü tutmuş mu? Burası çok önemlidir.

Evde veya iş yerinde bulduğunuz muskalar gizlice konulduğuna göre büyü amaçlı yazılmıştır.Bunlar evin,iş yerinin gizli bir yerine saklanır.

Genellikle tesadüfen bulunurlar.Muskayı bulan kişi ve kişiler hemen bir telaşa kapılır,ortada eve gizlice konulan büyülü bir madde vardır.

Muska başlı başına büyü aracı ve amacı olamaz.Bütün büyülerde mutlaka cin şeytanları kullanılır.

Muskayı bulmakla büyü bozulmuş olmaz.İnsanların çoğu bu konuda yanılmaktadır veya yanıltılmaktadır.Muska bulunup imha edildiği zaman büyünün bozulduğuna inanılır.

Muska buldun ve imha ettin büyü bozuldu mu? Hayır!

Muskayı ortadan kaldırdın erittin veya yaktın,büyü bozuldu mu? Hayır!

Netice olarak bulunan büyülü muskanın hiç bir hükmü geçerliliği kalmamıştır.İnsanlar o muskayı eline almaktan bile çekinirler.Muskanın hükmü cinler bedene girene kadardır.

Vücuttaki cinler yakılıp ortadan kaldırıldığında büyü bozulmuş olur.

Ev ve iş yeriniz de muska bulduğunuzda,kendinizde, eş ve çocuklarınızda bir değişiklik olmadığına bakınız.Bu sitedeki “Büyülü İnsanda Görülen Belirtiler” bölümünü okuyunuz.Ruhsal,fiziksel ve uykudaki belirtilerden karışık olarak en az 3-4 tanesini yaşıyorsanız,bu muskaya bağlı olarak size büyü yapılmış anlamındadır.O zaman bizden yardım almalısınız.

Evde ve iş yerinizde muska bulduğunuzda büyü tutmuş diye kesin bir kural yoktur. Aykan Hoca

Bulduğum Muska ile Büyü Tutar mı?

Ev veya iş yerinizde muska bulduğunuzda fiziksel, uykuda ve psikolojik-ruhsal etki ve sıkıntıları yaşıyorsanız, bulduğunuz muska ile büyü tutmuş demektir.

Hiç bir belirti, etki ve sıkıntı yaşamıyorsanız, büyü tutmamış anlamındadır.

Büyü eğer tutmuşsa, büyülü muskayı bulana kadar zaten büyü tutmuş, cinler içinize girmiş olacaktır. Cin şeytanları insanın içine girdikten sonra bulunan muskanın hiç bir hükmü ve geçerliliği kalmamıştır. Sadece boş bir bir kağıt anlamındadır.

Ev ve iş yerinizde büyülü muska bulduğunuzda;kendinizde ve yakınlarınızda ruhsal-psikolojik, fiziksel-bedensel ve uykuda bazı sıkıntılar oluyor mu? Olmuyor mu? Onlara bakılması gereklidir.