Cinler İnsanlarla Evlenebilir mi?

7 Haziran 2019 Kapalı Yazar: AykanHoca
Cinler insanlarla hayali olarak evlenebilir. İnsana o görüntüyü, duygu ve hissi vererek algı yaratırlar. Aykan Hoca

Cinler insanlarla evlenir mi? Cinler insanlarla cinsel ilişkiye girebilir mi? Cinle insan ilişkisinden çocuk olur mu? Cinle insan evliliği nasıl olur? Cinle insan nasıl evlenir? Cinle evlilikten nasıl kurtulunur? Cinler insanların evlenmesine engel olur mu?

31 a – Mucize Dualar

Cinler İnsanlarla Evlenebilir mi?

Cinler İnsanlarla Cinsel İlişkiye Girebilir mi?

İnsanların çoğu, cinin enerji halinden çıkıp ete, kemiğe bürünüp insan gibi olduktan sonra, evlendiğini ve cinsel ilişkiye girdiğini zanneder. Bu yanlış bir bilgidir. Cinler asla insan gibi, insanda cin gibi olamaz. Allah Teala bütün cinsleri ayrı yaratmıştır.

Cinler,insanlarla hayali olarak evlenir ve cinsel ilişkiye girerler.Erkek cinin,insan kadınla veya kadın cinin, insan erkekle evlenmesi ve cinsel ilişkiye girmesine sıkça rastlanır.

Kendisine büyü yapılmış olan kişilerde de cin insan evliliği sıkça yaşanmaktadır. Büyü ile insanın içine giren cin kadını veya erkeği sahiplenir,onu karısı veya kocası olarak kabul eder, evlilik görüntüleri hatta çocuk görüntüleri vererek inandırır. Cin o kişiyi bırakmak istemez.

Cinlerle evlendiğini ve çocuklarını olduğunu söyleyen kadınlar olmaktadır. İlişki olmuştur fakat bunlar gerçek değil hayali olaylardır. Ancak,cinler bunu o kadar gerçekmiş gibi gösterirler ki insanın inanmaması mümkün değildir.Cinle evli bir kadının asla çocuğu olmaz.

Cinle evli olduğunu söyleyen kadın ve erkekler bulunmaktadır. Bu doğru mudur? Evet, doğrudur. Ancak bu evliliğin nasıl olduğuna bakmak gereklidir. Doğru şekilde açıklaması yapılmadan konu iyi anlaşılmaz.

Hasbin Allah sorgusuna uygun resimleri bedava indir

Cinle İnsanın Evliliği Nasıl Olur? Cin İnsanla Nasıl Evlenir?

Cinler, yapıları itibariyle, kendi istekleri veya büyücünün göndermesiyle insanın içine girebilirler. Hicr suresinin 27. Ayetinin tefsiri böyle açıklanmaktadır. Bedene giren cinler, o insanın bütün organlarında gezebilme, damarlarına girip kanıyla birlikte dolaşabilme yeteneğine sahiptirler.

O cin, musallatlı ve büyülü kimseye fiziksel, ruhsal ve uykularında etki yapar. Rahatsızlık ve sıkıntı verir.

Erkek bir cin, insandan bir kadına girdiği zaman, isterse ona değişik suretlerde görünebilir, aklına sahip olup onu yönetebilir ve onunla evlenebilir. Bu cin, o kadını sahiplenmiştir ve karısı olarak kabul eder. Bu durumu kadından ve cinden başka kimse bilemez. Onunla cinsel ilişkiye girebilir. Burası en önemli kısımdır. Cin ilişkiye gireceği zaman, yukarıda da açıkladığım gibi, insan olmaz, madde haline gelmez, soyut, enerji halindedir. Bazı kocalar, durumu bilmediklerinden, olayı yanlış anlamakta ve eşine kızmaktadır. Kadının burada yapacak bir şeyi yoktur. Cin isterse, bu ilişkiyi yapar engelleyemezsin.

Cin, o kadınla cinsel ilişkiye girdiğinde, kadın sanki gerçek bir erkekle ilişkiye girmiş gibi hisseder ve haz alır. Kadının uyarı merkezlerini bilir ve her ilişkide onu orgazma ulaştırabilir. Üzerine de vesvese verip, kadını kocasından uzaklaştırır. Bu durum boşanmaya kadar da gidebilir.

Aynı durum insan erkekle, kadın cin içinde geçerlidir.

Cinin insanla evlenmesi tamamen hayalidir.

cinle,insanın cinsel ilişkisinden asla çocuk olmaz.
Aykan Hoca

Cinle, İnsanın Cinsel İlişkisinden Çocuk Olur mu?

Erkek cinin, insan bir kadınla cinsel ilişkiye girmesi ile veya kadın cinin insan erkekle ilişkiye girmesinden asla çocuk olmaz. Bu hayali bir ilişkidir. Gerçek değildir.

Cinle,insanın cinsel ilişkisinden çocuk olsaydı, insanlar çocuğunun kimden olduğunu bilemezdi ve karı koca arasında kaos,kargaşa yaşanmaz mıydı?Çocuğun anası ve babasının kim olduğu bilinmezdi. O zaman herkes birbirini kolaylıkla aldatırdı.

Cinlerle İnsanın Evlilik Belirtileri

Bir insanın cinle evli olduğunu anlaması kolaydır. Özellikle kadınlarda daha çok görülmektedir. Kadın, gece yatağa yattığında bir el üzerinde geziyorsa, cinsel organında aniden bir uyarılma oluyorsa, aklına kuvvetli bir şekilde cinsel ilişki duygusu geliyorsa, bu içindeki cindendir. Musallat veya büyü ile kadının içine giren cinler bunları rahatlıkla yapabilirler. Bu durum, cinin kadına aşık olması, onu sahiplenmesidir. Kadını, kendi karısıymış gibi kabul eder, vesvese vererek onu kocasından soğutur. Kadını bırakmak istemez.

Bu cin, kadınla gündüz, yatağa yattığında veya rüyasında cinsel ilişkiye girer. Bu ilişki, sanki gerçek bir insanla yapılıyormuş gibi algılanır. Aslında hayali bir ilişkidir. Bazı kimseler, cinin insan gibi madde haline gelip, o şekilde insanla ilişkiye girdiğini zannederler. Bu doğru değildir. Cinler madde haline gelemezler.

İnsanların yanıldığı nokta şöyledir:

Bir zaman önce bir kadın “Hocam, içimde bir cin var, beni karısı olarak kabul ediyor, benimle evlendiğini ve çocuklarımız olduğunu söyleyip, biri kız biri erkek iki çocuk görüyorum.” Diye anlattı. Bunun gibi çok örnek verebilirim.Cinle evliliğimden çocuk olur mu?Bunlar benim cinlerden olan çocuklarım mı?

Cin erkekle, insan kadının somut anlamda evlenmesi mümkün değildir. Cinle insanın ilişkisinden de asla çocuk olmaz. Görülen çocuklar, cinlerin yapısından kaynaklı, onların verdiği görüntüdür. Gerçek değildir.

Bu kadının içindeki cinler Kur’an’la yakıldığında; yaşadıkları bu durum bir daha asla olmaz.

Cinlerle Evlilik Nasıl bozulur? Cinle İnsan Evliliği Bozulmazsa Ne Olur?

Cinlerle evlilik, cin musallatı ve büyü bozmada olduğu gibi, insanın üzerine cinleri yakan ayetler okunur, cinler yakılır ve cinle evlilik bozulmuş olur.

Cinle insan evliliği bozulmazsa; cinle evli olan kimse ömrü boyunca o evliliği yaşar.

 Cinle Cinsel İlişki Genç Kızın Kızlığına Zarar Verir mi?

Erkek cinlerin, bekar genç kızlarla cinsel ilişkiye girmesi çok görülen olaylardandır. Bu durumla ilgili de önemli ölçüde soru sorulmaktadır.

Cinin, bekar genç bir kızla cinsel ilişkisinden, kızlığına asla zarar vermez. Bu maddi değil, hayali bir ilişkidir.

Bu ilişkiyi yaşayan kızların üzerine okuma yapılıp, cinler yakılırsa bu durum ortadan kalkar.

Bir insanın,cinlerle evli olmasından yalnızca Kur’an’la kurtulunur.

Cinle Evlilikten Nasıl Kurtulunur?

İnsan bir erkeğin veya kadının,cinlerden olan bir kadın veya erkekten olan evliliğinden insan Kur’an’la kurtulur.

Musallat olan kişinin üzerine Kur’an’dan cinleri yakan,öldüren ve yok eden sureler ve ayetler okunur.

Cinler tamamen yandığı zaman da insan, cinle olan evliliğinden kurtulur.

Evli Bir Kadınla Evlenen ve İlişkiye Giren Cinin Hikayesi

Cinlerin evlenmeleri, genellikle insan kadınlarla,cin erkeklerin arasında olmaktadır.Kadın cinin,erkek insanla evliliğine ve ilişkisine daha az rastlanır.

Bir süre önce evli bir kadın şunları anlattı: “Hocam, içimdeki cin beni sevdiğini söyleyip eşimden soğutmak için devamlı vesvese veriyor. Benimle evlendiğini söyleyip her gün cinsel ilişkiye giriyor ve 4 tane çocuk gösterip bunlar bizim çocuklarımız diyor. Kafayı yemek üzereyim. Cinin tasallutundan artık bıktım.

Cin kendini bazen gündüz de gösteriyor ve ilişkiye giriyor. Bu eylemini daha çok rüyada gösteriyor.Ben,cinle evlilik istemiyorum.O çocuklar cinle ikimizden mi ? Cinle Bu evlilikten nasıl kurtulurum?

Senin o cinle cinsel ilişkin gerçekmiş gibi olsa da sadece bir hayaldir.Cin insan gibi katı hale gelmesi mümkün değildir.

Cinlerin insanla evlenmesi de hayali,gerçek olmayan evliliktir. Gösterdiği çocuklar da gerçekte yoktur ve onlarda hayalidir.Cinlerin evlenmesinden asla çocuk olmaz.

Cin,vesvese vererek yaşadıklarını sanki gerçekmiş gibi sana algılatmak istemesinden kaynaklanır.

Üzerine Kur’an’dan cinleri yakan sure ve ayetler okunup,içindeki cinler yakıldığında,bir daha bu olumsuz durumları yaşamayacaksın. Bu işin çözümü sadece ve yalnızca Kur’an’ı Kerim’dir.

Cinler,insanların birbiri ile evlenmesine engel olabilir.

Cinler İnsanların Evlenmesine Engel Olur mu?

Cinler,insanların birbiri ile evlenmesine engel ve mani olabilir. Evlenme çağına gelmiş genç bir kız veya erkek cinler nedeniyle evlenmek istemez.

Genç bir kıza cinler musallat olmuştur veya büyü yapılmıştır,içinde cinler var demektir.

O zaman,şu durumlarla karşılaşılır:

İçindeki cin onu sahiplenmiştir,eşi olarak görür,kimseyle paylaşmak istemez. Vesvese vererek,erkeklerden nefret ettirip uzaklaştırır.

Evlenmek için karşısına çıkan erkekte kusur aramaya başlar.Onun gereksiz ve önemsiz davranışlarını bile sorun yapar. Armudun sapı,üzümün çöpü var misali kimseyi beğenmez.

Cin,o kızla cinsel ilişkiye girer ve onu tatmin eder. O zaman genç kız da insan erkekle cinsellik istemez ve aramaz. Veya kızın içindeki cin onun cinselliğini engeller isteksiz yapar.

İçindeki cinler vesvese vererek, aile kavramını kötüler ve inandırır. Bu şekilde de evlenmeye engel ve mani olabilir.

Bazende, kızın içindeki cin evham ve vehim vererek kızı tehdit de edebilir. Evlenirsin sana şöyle yaparım,böyle yaparım diyerek korkutabilir.

Aynı durumlar insan olan erkekler içinde geçerlidir.

Uzun yıllar çok geçerli bir neden yokken evlenemeyen kadın ve erkeklerde ki problemin ana kaynağı cinler olabilmektedir.

Cinler, o kişiye uykuda ve fiziksel veya ruhsal olarak başka sıkıntılar vermiyorsa,bu durumun cinlerden olduğunu kendisi anlayamaz. Bu konudaki uzman birisi anlar.

Sorununun nedenini anlamayınca da ömür boyu bu sıkıntıyı çeker.