Cin Musallatı Belirtileri nelerdir?

7 Haziran 2019 Kapalı Yazar: AykanHoca
هل تسبب نوبة الهلع نوبة قلبية؟
Cinler, insanın vücuduna girdikten sonra ruhsal, fiziksel ve uykuda etki ederek sıkıntı verir ve belirtiler gösterir. Aykan Hoca

KONU BAŞLIKLARI

Cin musallatı etki, sıkıntı ve belirtileri nelerdir? Cin musallatı olan kişi  nasıl anlaşılır? Cin musallatı olduğunu nasıl anlarız? Cin musallatı ile büyü belirtileri aynı mıdır? Cinler insanda sıkıntı yapar mı? Üzerimde cin musallatı ve büyü olduğunu kolayca nasıl anlarım? Beyinde cin belirtileri nelerdir? Ağır musallat belirtileri nelerdir? Dişi cin musallatı belirtileri Nelerdir? Bende Cin Var mı Nasıl Test Ederim?

قبل ما تسخر منهم اعرف مرضهم.. صاحب أكذوبة المهدى المنتظر والمتسول العارى  والواقع تحت سيطرة الهلاوس مصابون بمرض عقلي ويحتاجون للحجز بالمستشفى..  وأطباء يقدمون قائمة بالأمراض العقلية والفرق بينها وبين النفسية -
İnsan vücuduna giren cinler ruhsal, uykuda ve fiziksel etkiler gösterip sıkıntı yaparak belirtiler verir.

CİN MUSALLATI BELİRTİLERİ

Üzerimizde Cin Musallatı Olduğunu Nasıl Anlarız?

Cinler İnsanda Hangi Sıkıntıları Yapar?

•Cin musallatı ile büyü belirtileri aynıdır. Cin musallatında, cin kendi isteği ile, büyüde ise büyücünün göndermesiyle şeytani cinler insan vücuduna girer. Her iki durumda da bedende cinler olduğundan sıkıntı, etki ve belirtiler aynıdır. Ancak, büyüde şeytan bazı yaptırımlar için görevlendirildiğinden eziyeti ve zulmü daha fazla olmaktadır.

Mide ağrıları, mideden bir şey çıkacak hissi, şişkinlik, kusma ve öğürme.

• Nedensiz ve tıbbi olmayan baş ağrıları, başta yoğunluk, basınç olması. Ense, alın ve şakaklarda ağrı ve acı.

•Beynin içinde bir şey oturuyormuş hissi. beyinden sesler gelmesi, beynin içinde bir şey akıyormuş gibi olması, beyin yokmuş gibi algılama, sürekli zihinde yorgunluk olması, sağlıklı düşünme yetisinin azalması veya yok olması, beyin sallanıyor veya yer değiştiriyor gibi hissetmek, ölüm korkusu akla devamlı olumsuz düşünce ve fikirlerin gelmesi, beyinde yanma ve ağrı hissi, başkaları düşüncelerini okuyor ve biliyor algısının oluşması, beyindeki cin belirtilerinin en önemlileridir.

•Vücuda, güçlü ve kuvvetli cinler musallat olup girerse, o kimsede ağır musallat belirtileri görülür. Sıkça kendinden geçme, kendini ve çevredeki kişileri tanıyamama, kendini cam fanusun içinde hissetme ve oradan çabalasa da kurtulamamak. Çok çabuk yorulmak, sürekli halsizlik, bitkinlik ve güçsüzlük yaşamak. Yalnız kalma isteği ve karanlık yerde oturmak istenmesi, çok çabuk sinirlenmek, kızmak ve hiddetlenmek, kendinin veya yakınlarından birisinin öleceğini düşünmek, yiyeceklerin tadını alamamak nefes almakta zorlanmak, korkunç rüyalar görmek, uykuya dalamamak, vücudun soğukta aşırı ısınması veya sıcakta üşümek ağır cin musallatının belirtilerindendir.

•Kadın cinin, insanın içine girip o kişiye ruhsal, fiziksel ve uykuda etki ederek, sıkıntı vermesine dişi cin musallatı denir. Dişi cin insanın içine girdikten sonra büyü ve cin musallatının en az 3-5 tane belirtisini verir.

•Göğüste iç sıkıntısı, nefes almakta zorluk çekme, boğuluyormuş gibi olmak.

Vesvese gelmesi: İç ses denilen vesveseyi cin musallatı olan herkes yaşar. Akla sürekli kötü fikir ve telkinler gelir. Bunlara karşı koyamazsın. En fazla dini ve cinsel içerikli olur. Kendine ve başkalarına zarar verme şeklinde de görülür.

Cinler musallat olduğu kişileri vesvese ile yönetir. beyne sürekli sinyaller göndererek onu etkisi altında tutar ve istediklerini yaptırmaya çalışır ve yaptırabilirler.

Vesvese iki şekilde olur. Cin, sesli olarak konuşabilir veya beyninle sessiz konuşabilir. Sessiz konuşmaları çok kişi cinler tarafından yapıldığını algılayamaz.

Bu durum kendi kendine konuşmalar şeklinde de görülebilir.

Banyoya girememek, banyoya girildiğinde çok çabuk çıkmak veya uzun süre kalma isteğinin oluşması. Başını sabunlayıp, gözlerini kapadığında, birisi gözetliyormuş hissinin olması. Bu durumu her musallatlı yaşamaz.

Huzursuzluk, her türlü olanaklara sahip olmana rağmen hiç bir şeyden zevk alamamak

Abdest almakta veya namaz kılmakta zorluk çekme veya hiç yapamamak. (Bu çok kesin kural değildir. Büyülü kimselerin çoğu bunların ikisini veya birini yaşar. Az da olsa büyülü olmasına rağmen abdest alıp namaz kılabilir.)

Evinin içinde bazı şekiller, karartılar veya insanlar görmek.

Seni birisinin yönetiyor hissinin olması: İçinden, beyninden yapman için emir ve telkinlerin gelmesi. (iç ses, vesvese)

Bazı güçlerinin olduğunu düşünmek. Cin musallatı olan bazı kişiler bazı güçlerin kendisine yardım ettiğini ve her şeyi yapabileceğine inanırlar. Kendisini diğer insanlardan farklı olduğunu düşünürler. Gurur ve kibre kapılırlar.

Dağınıklık, pislik ve kirden rahatsız olmamak: Evini temizlemek istemez, evin dağınıklığından rahatsız olunmaz, beden temizliği yapmama  duygusu olabilir.

Cinler, insanlara “uç” davranışlar yaşattığından; Bazı kişilerde de aşırı temizlik takıntısı yapar. Amacı insanı yormaktır. Bu takıntısı nedeniyle günlük yaşamda başka şeylerle ilgilenmesini engellemektir.

Bedeninin bazı bölgelerinde bir şeyler dolaşıyormuş, geziyormuş hissi oluşur.

•Bazı genç erkeklerin kendini kadın gibi hissetmesi ve eş cinselliğe yöneltilmesi.Şeytanlar bu duyguyu rahatlıkla verebilirler.Çok karşılaşılan bir belirtidir.Kadınlarda da olmaktadır.

Tuvalette uzun kalma isteği olabilir. İhtiyacını görmene rağmen tuvaletten çıkamazsın. Cin, bu duyguyu yapabilir.

Eşler arasında boşanma isteğinin oluşması: Kadın ve erkek birbirlerini severek evlenmelerine rağmen; bir süre sonra, birbirlerine tahammülsüzlük, isteksizlik, yan yana gelince birinin veya ikisinin sıkılması, en basit olaylardan kavga etmek, birbirlerinin yüzlerini değişik şekil ve suretlerde görmek, birbirine dokunamamak, yatakları ayırmak, ilişkiye girememek bunların sonunda da ayrılmaya kadar gidilir.

Aklını kaçırmak duygusunun olması.

El, kol ve bacakları farkında olmadan oynatmak.

•Bardak, tabak veya diğer eşyaları devirmek. Nedeni yokken sakarlık yapmak.

Ses ve gürültüye tahammül edememek.

Uykuda veya uyanıkken cinlerle cinsel ilişkiye girmek.

Aynaya bakamamak, bakıldığında kendini korkunç veya başka suretlerde görmek.

Zamanın farkında olmamak: Günün hangi vaktinde olduğunu bilememek. Hayal aleminde yaşamak.

Her şeyi bulanık görmek: Sanki gözlerinin önünde sis perdesi varmış gibi objeleri net ve parlak görememek.

En kolay hesapları bile zihnini toplayıp yapamamak.

Aklında kurulan cümleyi söyleyememek.

Korkmak: Nedeni belli olmayan korkular yaşamak. İçinde devamlı bir korku olur.

Kendini işine verememek: Öğrenciler de, ders çalışmama isteğinin oluşması. Başarılı olmasına rağmen derslerden soğumak, okuduğunu anlayamamak, istediği halde okula gidememek.

Çalışan kimselerde, işine gitmemek isteği, gittiği zaman sıkıntı çekmek, iş yerinden ayrıldığında rahatlamak.

Takıntılar: Aşırı şekilde temizlik yapma duygusu yaşanır. Elleri sık sık yıkamak, evini kirli görüp eşyaları ve duvarları silmek gibi… Ocağı, elektrikleri kapatıp kapatmama, belli bir yerde oturma takıntıları olur.

Kur’an ve ezan dinlediğinde, içine sıkıntı, titreme, ürperti gelmesi veya dinleyememek. Dua etmekte zorluk çekilir. Dua okuduğunda; dil ve dudaklar uyuşabilir. Bedenin bazı gölgelerinde uyuşma ve karıncalanmalar olabilir.

Ataklar yaşamak: Panik atak, cinlerin yaptırdığı davranışlardır. Ruhsal,fiziksel ve uykuda yaşananların hepsi aslında panik ataktır.

•Eskiden yaşanan olayların, en ince detayına kadar tekrar yaşamak. Reenkarnasyona inananlar bunu bir kanıt olarak sayarlar. Cinler yaşamış olduğun olaylara kendileri de bir şeyler katarlar. Yapmadığın davranışları yapmış gibi gösterirler, inandırmaya çalışırlar. Ekminezi bir tür vesvesedir.

•Yaşanılan bir olayı daha önce yaşamış, görülen bir yeri daha önce görmüş hissinin oluşması. Aslında o yeri daha önce görmedin ve yaşamadın. İnsanın içindeki cinler bu duygu ve hissi verebilirler.

Uyurgezerlik: Gece yataktan kalkılır, şeytan bazı işler yaptırır ve unutturur.

صفات الشخص المريض نفسيا: اكتشفي المؤشرات الرئيسية
İnsana musallat olan cinler, o kişiyi uyutmaz veya aşırı uyutur. Karmaşık ve kötü rüyalar gösterebilir.

Uyuyamamak:  Yorgun olunmasına rağmen, uykuya dalmakta güçlük çekilir veya hiç uyunmaz. Uykusuzluk günlerce sürebilir.

Çok uyumak: Devamlı uyuma isteği, uykuya doyumsuzluk olur. Gece uyunsa bile yataktan kalkmakta zorlanılır. Gözler kendiliğinden kapanır. Çok uyunsa bile yorgun yatılır. Yorgun kalkılır. Gün boyunca üzerinde halsizlik, bitkinlik ve ağrılık hissedilir.

Uyku düzensizliği: Uyuyamamak ve ya çok uyumak, zamanla değişebilir. Tam tersi olabilir. Uyuduğu halde gece defalarca, cinler uyandırabilir.

Uyurgezerlik:gece uyurken yataktan kalkılır,evde gezersin veya evden bile dışarı çıkarsın,sabah kalktığında yaşadıklarını hatırlamazsın.Evde bazı eşyaların yerini değiştirir veya saklarsın,daha sonra bunları hatırlamazsın.

Rahatsız edici ve korkutucu rüyalar görmek: İnsanlar rüyada, bazı hayvanları, uzun ve ya kısa boylu insanları, kendisine yapması için emir veren varlıkları görebilirler. Suda yürümek, havada uçmak, pis ve harabe yerlerde gezmek, ölüm, kan gibi rüyaları içindeki şeytanlar göstermektedir. Sabah kalkıldığında içinde sıkıntı, korku, ızdırap varsa bu cinlerdendir. Gördüğün rüya sonrasında; mutluluk, iyilik, canlılık hissedilirse cinlerden değildir.

Rüyada cinsel ilişkiye girmek:Tanıdığın veya tanımadığın insanlarla cinsel ilişkiye girmeye zorlanmak veya girmek.İçindeki şeytan istedikten sonra sen istemesinde bunu gerçekleştirir.Fakat her musallatlı ve büyülü bu ilişkiyi yaşamaz.

Uykuda dişleri gıcırdatma,sayıklamak,korkuyla uyanmak

•Karabasan görmek:Uyku ile uyanıklık arasında bir şeyin göğsüne oturması.Elini, kolunu oynatamamak,yanındakine seslenememek.

Rüyada havada uçmak,yüksek veya alçak yerlerden düşmek.

Korkunç rüyalar ve kabuslar görmek:uzun veya kısa boylu insanlar,gölgeler görmek.Korkarak ve korkutularak uyanmak.

Rüyalarda; ben peygamberim, falan kişinin ruhuyum, sana yardım edeceğim, şu ulu kişiyim, bilmem kim babayım derse bu da şeytanın oyunudur. Burada dikkat etmek gereklidir.

Rüyada;Pis harabelerde dolaşmak,su üzerinde,denizde veya kan gölünde yürümek.

Rüyada tanımadığın kişilerle konuşmak,Yapman için sana talimatlar vermesi.

Rüyada geçmişin ile ilgili hatırlamak istemediğin olayların görülmesi, yaşanması.

موقع خبرني : هل أنت مرتبط بشخص مضطرب عقليا؟
Tıbben nedeni bulunamayan ve ilaçla geçmeyen beden ağrılarını , cinler insana musallat olduktan sonra rahatlıkla yapabilmektedir.

El,kol,ayak ve vücutta titremeler.Aniden ortaya çıkar ve titreme olur.İstesen de engelleyemezsin.Tıbbi olarak çaresi bulunmaz.Bazılarında ise istemsiz şekilde ayaklar sallanır.Bu durumlar cinler tarafından yapılmaktadır.Titreme sırasında yüz şekli değişir ve vücutta hafif kasılmalar olabilir.

Ense kökü ağrısı

Omuzlarda ve sırtta ağırlık,basınç ve ağrılar

Kol ve ellerde uyuşmalar

Dirseklerde ve dizlerde ağrılar:Yürümekte zorlanma el ve kollarda güçsüzlük

Vücutta,özellikle ayak tabanlarında yanmalar

Güçsüzlük ve çabuk yorulma

Vücuduna iğne batması gibi algılama

Hava sıcak olmasına rağmen üşümeler

Soğuk havada terleme ve iç yanması

•Cin musallatı veya büyülü olan her kişinin yaşadığı belirtiler birbirinden farklıdır. Herkes aynı etki ve sıkıntıyı yaşamaz ve dolasıyla belirtiler birbirinden değişik olmaktadır. Bazısı 1 belirti yaşarken , bazısında 4-5 belirti olurken, bazılarında ise çok daha fazla belirti görülür.

•Cin musallatı veya büyü yapılmış kişiler; cinleri görmesi ve duyması, işitmesi gerektiğine inanır. Bu doğru değildir. Musallatlı ve büyülü kimselerin çoğu cinleri görmez ve işitmez. Önemli olan belirtilerdir.

هل يجوز قراءة الدعاء من الجوال اثناء الصلاة - موقع المحيط
Üzerinizde cin musallatı olduğunu, belirtilerden ve dua okuduğunuzda verdiği tepkilerden kolayca anlayabilirsiniz.

Bende Cin Var mı Nasıl Test Ederim?

Üzerimde cin musallatı ve büyü olduğunu kolayca nasıl anlarım?

Üzerinizde cin musallatı ve büyü olduğunu anlamanın kolay yolu şöyledir:

Bismillahi evvelihi ve ahirih

Bu zikri ağzınızı kapatın,dili damağa yapıştırıp 25 kere hızlı şekilde okuyun.İçinize korku,titreme,uyuşma,tüylerin diken diken olması kasılma ağlama gibi durumlardan biri veya bir kaçı olursa üzerinizde cin musallatı veya büyü var demektir.

Velâ havle velâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azim

Hasbunallah ve ni’mel vekil

Bu zikirleri de sesli olarak en az 50 kere okuyun yukarıdaki durumları yaşarsanız üzerinizde musallat ve büyü var anlamındadır.

Aşağıdaki ayetlerin herbirini 25 kere hızlıca okuyun okuyamama,sıkılma içinize daralma gibi değişik durumlar olursa cin musallatı veya büyü var demektir.

Rabbehu enni messeniyeş şeytani bi nusbiv ve azab

İnne keydeş şeytani kâne daiyfa

Ve kur Rabbi euzu bike min hemezatiş şeyatıyn*ve euzu bike ey yahdurun

•Ve hifzam min kulli şeytanin marid

Bakara suresini dinleyin içinizin sıkılması, ağlama, gülme, gözlerden yaş gelme, esneme, korku, titreme, uyuşma olursa cin musallatı veya büyülü olduğunuz anlamındadır.

The 7 Most Common Types of Anxiety and How to Deal With Them - Blackberry
Beynin sürekli düşünceli ve yorgun olması ile vesvese, evham, vehim gelmesi beyinde cin olduğunu gösteren önemli belitilerdendir. Aykan Hoca

Beyinde Cin Belirtileri Nelerdir?

• Başın içinde ağrı , baskı, yanma hissi, bir şey akıyormuş gibi olma, iğne batmaları, şakak ve alında şiddetli baskılar.

•Beynin içinde sürekli olarak sesli konuşmaların olması ve bu konuşmaların yapman için talimat vermesi.

•Başın tepesi ve ense de baskı ve ağrı olması.

•Tıbbi sorun olmamasına rağmen gözlere baskı olması ve iyi görememek.

•Başı gereksiz yere hareket ettirmek.

•Boyun kasılmaları.

• Beynin içinde sessiz olarak konuşmaların olması. Musallatlı ve büyü kişilerde en çok görülen sessiz konuşmalardır. Konuşmaların hepsine vesvese, kuruntu, takıntı, vehim, evham ve iç ses denir. Cinler insanı bu şekilde ele geçirir, yönlendirir ve yönetir.

•Başın çeşitli bölgelerinde gezen ve hareket eden ağrıların olması.

•Akla, zihne, fikre sürekli ölüm, intihar gibi olumsuz duygu ve düşüncelerin gelmesi.

• Beynin sallanıyor, hareket ediyor gibi olması.

• Düşüncelerde sabit olma veya çok sık fikir değiştirme. İçindeki cin o kişiyi sabit fikirli ve inatçı yapar veya çok sık fikir ve düşünce değiştirir. Bir türlü akıl ve mantık ile düşünülemez. Orta yol bulunamaz. Cinler kişilere uç noktalar yaşatır.

How to End an Anxiety or Panic Attack | Everyday Health
Bir kişinin içine güçlü ve kuvvetli şeytani cinler girerse o kimsede ağır musallat belirtileri görülür. Aykan Hoca

Ağır Musallat Belirtileri Nelerdir?

Cin musallatının ağır olup olmaması o vücuda giren şeytani cinlerin güç ve kuvvetleriyle ilgilidir. Şeytan ne kadar güçlü olursa o kişiye etkisi, yaptırımı, sıkıntısı çok fazla olacaktır. Dolayısıyla belirtiler de o kadar güçlü olur.

•Ağır musallata uğramış kişilerin çoğu tamamen içindeki şeytanın kontrolü altındadır. Şeytani cin o kimseyi istediği gibi yönetir, istediğini yaptırır.

•Vücudunda enerjinin çekildiğini, güç ve kuvvetin azaldığı görülür. Çabuk yorulmalar başlar. Yataktan kalkamaz hale gelinebilir.

•Bazı kimselerde de çok çabuk sinirlenme ve saldırganlık olur.

• Kendine veya başkalarına zarar verme duygusu oluşur.

•Uyku uyuyamaz veya tam tersi sürekli uyumak istenir.

•Korkunç rüyalar, kabus görülür. Yorgun yatılır ve yorgun kalkılır. Vücut hiç dinlenmez.

•Karakter ve huy değişikliği olur. Kişi çift ruhlu hale gelir. Söz ve davranışlarında tutarsızlık ve dengesizlik olmaya başlar.

•Eşini ve çocuklarını gözü görmez. Şiddet bile uygulayabilir.

Dişi Cin Musallatı Belirtileri Nelerdir?

Kadın cinin, insan erkeğin içine girmesine dişi cin musallatı denir. Uyku uyuyamama veya çok uyku uyuma, rüyada sıkça cinsel ilişkiye girmek, terlemek, sıçrayarak uyanmak, eşine karşı her türlü ilgisizliğin başlaması, aşırı cinsel istek veya tam tersi cinsel isteksizlik, eşinden ayrılma isteği eve girildiğinde içine sıkıntı gelmesi, eşinden ayrı yatmak dişi cin musallatının en önemli belirtileridir.

Cinler İnsanlara neler Yaptırır?

Cinler İnsanlar Hangi Zararları Verebilir?

•Cinler, insanlara akıl almaz zararlar verebilir. İnsanın içine giren cinler o kişinin saç telinden ayak parmak ucuna kadar bütün organlarında ve damarların içine girip kan ile beraber dolaşır.

•Enerji varlıklar olan cinler; içine girdiği kimseye istediği şekilde iç ses vesvese, evham, vehim, kuruntu vererek onu ele geçirir. her isteğini yaptırmaya çalışır ve genellikle de yaptırır.

Cinler, insana musallat olduktan sonra o kişiye birbirine zıt, uç davranışlar yaşatır.. İnsanın iştahı kesilir veya çok yemek yedirir, uyku uyutmaz veya çok uyutur.

•O kimsenin kişiliğini, şahsiyetini değiştirir çift karakterli yapar. Düşünceler ve fikirle sıkça değiştirilir veya kabul ettiği düşünce yanlış bile olsa onda ısrar eder ve inat olur.

•Cin musallatı olan kişiyi içinden birisi yönetir. Kolay karar alamaz. Bu nedenle evliliği veya işi bozulabilir.