Büyü İnsanı Öldürür mü?

24 Temmuz 2019 Kapalı Yazar: AykanHoca
yü, insanı öldürmez, ölüme teşvik eder. Özendirme, isteklendirme yapar. Aykan Hoca

Büyü insanı öldürür mü? Ölüm büyüsü nedir? Büyü insanı ölüme götürür mü? İnsanı öldüren büyü yapılır mı? Büyü insanı nasıl öldürür? Ölüm büyüsü nasıl bozulur? Ölüm büyüsü belirtileri nelerdir?

Hasbunallahu ve Ni'mel Vekil Tablosu - 120x60cm : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam

Büyü İnsanı Öldürür mü?

Büyü İnsanı Ölüme Kadar Götürür mü?

Büyü, insanı öldürmez ölüme teşvik eder isteklendirme özendirme yapar. İnsanı öldüren değil, insanı öldürmek amacıyla büyü yapılır. Büyünün kendisi insanı öldüremez. Büyü ile kişinin içinde sokulan şeytani cinler, o kişiyi öldüremez ancak “iç ses” yani “vesvese” vererek, kişinin kendisini öldürmesi için talimatlar verirler. İnsan bir an gaflete düşer ve cinlerin bu isteklerini yerine getirirse kendisini öldürebilir. Büyülü kişilerde sıklıkla görülen intihar olayları cinlerin verdiği vesvese ile olmaktadır. Büyü ile gönderilen cin insanı öldüremez ancak sebep olur. Ölüm eylemini kişinin kendisine yaptırır.

Ölüm büyüsü, cin şeytanlarının telkini (bir duygu ve düşünceyi karşı tarafa aşılama, empoze etme) ile yapılır. Ölüm büyüsünde, şeytani cinler kullanılır.

“Hocam, eski bir mezara gömülerek bana ölüm büyüsü yapılmış. Mezara gömüldüğü için bu büyü beni öldürür mü? Hayır! Öldürmez.

“Hocam!Bir sabuna 40 tane iğne batırılıp,suya atılmış,sabun eridikçe bende eriyip ölecekmişim,hocalar doğru mu söylüyor?

Bunların hepsi insanları korkutmak için söylenen sözlerdir,inanmayın. Mezardaki büyü bulunmayınca o insan ölecek mi? Sabun eridikten sonra o kişi ölecek mi? Hayır!Ölmeyecek!

“Hocam,bir varlık boğazımı sıkıyor,nefes alamıyorum,seni öldüreceğim diyor.Çok korkuyorum, büyü beni öldürebilir mi?

Bu, senin içindeki büyü ile gönderilen cin şeytanıdır.Elinden gelse seni hemen öldürür ama gücü yetmiyor,Allah teala buna izin vermiyor. Bu şeytan da, Kur’an’ı Kerim ile yakıldığında,bir daha böyle şeyler yaşamazsın.

Hangi büyü yapılırsa yapılsın, mutlaka insanın içine şeytani cinler musallat edilir. O cinler Kur’an’la yakıldığı takdirde, Allah’ın izni ile büyü de bozulmuş olur. Korkmanıza gerek yoktur.

Ölüm büyüsü kara büyüler içinde yer alır. Büyülü kişiye bunları içindeki şeytani cinler vesvese ile etkili olmaya çalışır. Aksi halde kendisine ölüm büyüsü yapılan her insanın ölmesi gerekirdi. Papaz büyüsü, sabun büyüsü, kırmızı büyü, kara büyü, intikam büyüsü gibi büyüler insanları öldürmek amacıyla yapılır. Bu bakımdan büyü ile nazar arasında bir bağlantı kurmak gereklidir. Çünkü nazar da insanı öldürür.

The 8 Magic Types - Magi: The Labyrinth of Magic - MyAnimeList.net
İnsanı öldürmek amacıyla büyü yapılır. Ancak büyü insanı öldürmez. Büyü ile gönderilen şeytani cinler kişiyi ölüme teşvik eder.

İnsanı Öldüren Büyü Yapılır mı?

Ölüm Büyüsü Nasıl yapılır?

İnsanı öldürmek amacıyla büyü yapılır. Yapılan büyülerin gayesi hırs, kin nefret ve çekememezlik olduğundan, büyünün asıl amacı insanı yok etmek ve öldürmektir.

İnsana çok güçlü ve kuvvetli şeytanlar musallat edilirse, o şeytani cinler direk insanı öldüremez, ancak kişinin kendini öldürmesi için iç ses denilen kuvvetli vesveseler vererek talimatlar verebilir. Eğer kişi de bu emirlere uyup intihar etmeye kalkışırsa, bu durum insanı öldürmek amacıyla yapılan büyü olur. Çünkü büyücü, şeytanları o kimseye göndermeden önce onlara kişinin kendisini öldürmesi için talimat vermiştir. Şeytani cinlerde verilen görevi yerine getirmeye çalışırlar.

Bir insanın içinden sürekli kendini veya başkalarını öldürmesi için emirler geliyorsa bu çok tehlikeli bir durumdur. O kişinin mutlaka okunarak içindeki cin şeytanlarının yakılıp, yok edilmesi gereklidir.

Büyü,bir insana hased,kin,garez ve çekememezlik amacıyla yapılır. Büyü yapan ve yaptıran elinden gelse bu hırsı ile karşısındakini öldürmek ister. Bu kolay değildir. Allah,insanları koruyan ve gözetleyendir.

Büyüyü istediği kadar, insanı öldürmek için büyü yapsın,Allah’ın izni olmadan hiç bir şey yapamaz.Büyücülerin öyle bir gücü olması mümkün değildir.Aksi halde yeryüzünde insan kalmazdı.

Allah teala,Kur’an’ı Kerim’de şöyle buyuruyor:

لَهُۥ مُعَقِّبَٰتٌ مِّنۢ بَيْنِ يَدَيْهِ وَمِنْ خَلْفِهِۦ يَحْفَظُونَهُۥ مِنْ أَمْرِ ٱللَّهِ

İnsanı önünden ve ardından takip eden melekler vardır. Allah’ın emriyle onu korurlar. (Rad,11)

وَمَا كَانَ لِنَفْسٍ أَن تَمُوتَ إِلَّا بِإِذْنِ ٱللَّهِ كِتَٰبًا

Hiçbir kimse Allah’ın izni olmadan ölmez. Ölüm belirli bir süreye göre yazılmıştır. (Al-i İmran,145)

Allah’ın izni olmadan kimse kimseye bir şey yapamaz.Eceli tayin eden Allah’dır. Allah’ın kaderinin önüne kimse geçemez.

İnsanı öldürmek amacıyla büyü yaparlar.Bu durumda,kişiyi büyü ile öldürmek için gönderilen cin şeytanları görevlendirilir. Şeytan,içine girdiği kişiyi öldüremez.Ancak vesvese ile ölüme teşvik eder,cesaretlendirir özendirir.

Allah tealanın işinden başka kimsenin işinin garantisi yoktur. Allah’ın öldürmek istemediği, murat etmediği bir kimseyi büyücü mü öldürecek? Büyücü, kuvvetli cin şeytanlarına “onu öldürün” talimatı vererek, büyü yapılması istenen kişiye gönderir. Cinler, vücuda girer ve büyü yapılmış olur.

Cin şeytanları,o kişiyi kendileri öldüremez.Kendisini öldürmesi için devamlı “vesvese”,kuruntu”, evham ” verirler.O kişi dayanamayacak hale gelirse kendini öldürebilir.

İçinizden ölüm “vesvesesi” gelirse;hemen “Lâ havle velâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azim” ve “Hasbunallahu ve ni’vel vekil” zikirlerini hızlı bir şekilde 200 kere okuyun,diliniz dönmezse içinizde geçirerek okuyun. O şeytanın gücü kırılacak ve sizi rahat bırakacaktır.

Büyünün haram ve günah oluşunun nedeni,Allah’ın iradesine karşı çıkmak,onun beğenmemek,bende öldürürüm “şirk”ine düşülmesinden dolayıdır.

Büyü İnsanı Nasıl Öldürür?

Araç kullanırken gaza bas hızlan şuraya çarp, yüksek bir yere çıkıldığında buradan aşağıya atla gibi akla olumsuz duygu ve düşünceler getirir. Kişinin büyüden kaynaklanan bu vesveselere dayanacak gücü kalmayınca, içindeki cin şeytanının emir ve isteklerini yerine getirir ve sonuç ölümle biter.

İnsanları öldürmek için,akıl almaz şeytani işleri uygulayarak ölüm büyüsü yapılmaktadır.

Büyü insanı öldürmez,büyüde kullanılan cin şeytanları insanı ölüme özendirme,isteklendirme,teşvik eder.

Ölüm büyüsündeki en büyük etken;büyücünün o kişiye gönderdiği cin şeytanlarının “vesvese” vererek, kendisinin ölümüne yol açacak davranışları yapmasını istemektir.

Bundan sonra,iş büyülü kişinin iradesine ve gücüne kalmıştır. Cin şeytanlarına direnemezse çeşitli yollarla ölmeyi dener.İradesi sağlam olup Allah’a sığınırsa,şeytan ona bir şey yapamaz.

Büyü ile gönderilen cinlerin, o insanı öldürmeleri o kadar kolay değildir.

Ölüm büyüsünün başka bir versiyonu da şöyledir:Bir insana büyü yapmak için sabuna 40 iğne batırılır,akarsuya,kuyuya ve ya denize atılır.O sabun eridikçe sende eriyeceksin,öleceksin denilir.

Bu büyüde görünüşte sabun ve iğne ilişkisi kurulur.İşin aslı öyle değildir. Büyü yapılan kişinin içine cinler musallat edilmiştir. O cinler insanın iştahını keser,yemek yedirmez.Gerekli gıdayı alamayan kişi hızla zayıflamaya başlar ve sonuç ölüme kadar gider.

Ölüm büyüsü yapılan bir insana da,çok kuvvetli şeytanlar musallat edilir ve o cinler insana vesvese vererek,kendi kendini öldürmesini isterler.

İntikam büyüsü,papaz büyüsünde de insanı öldürmek için cinler devrededir.

Bir süre önce,bir bayan telefonda arayarak:”Hocam,bana ölüm büyüsü yapılmış,sabuna iğneler batırılarak kör bir kuyuya atılmış,yemek yiyemiyorum,iyice güçsüz kaldım ve çok korkuyorum ne yapmam lazımdır.

Bu kadına da,büyücü cinleri musallat etmiş ve onun iştahını kesmelerini,yemek yedirmemelerini tembihlemiş.Cinlerde görevlerini yerine getirmişler.

Bir kaç gün okumalardan sonra,cinlerin gücünü kırıp,yanmaya başladığında,kadının iştahı birden bire açıldı ve bu duruma kendisi bile hayret etti.

death spell ile ilgili görsel sonucu

Ölüm Büyüsü Belirtileri

•İştahın kesilmesi ve yemek yiyememek.

•İçinden kendine zarar vermen ve öldürmen için kuvvetli “iç ses”, vesvese gelmesi.

•Yüksen bir yerden atlaman için içinden talimatlar gelmesi.

•Bu dünyanın boş olduğu, yaşamanın bir gereği yok gibi vesvese gelmesi.

•Rüyalarda korkunç yüzlü insanlar görmek,bunların sana kötü amaçlı talimatlar vermesi,

•İçinde devamlı ölüm korkusu olması.

•Kendinin, aileden veya çevreden bazı kişilerin yakında öleceği hissi ve duygusunun oluşması.

Bizim konumuz,büyü insanı öldürür mü? Olduğu için bu meseleyi biraz daha açıklayalım:

Bedendeki cin, o insanın ölmesi için vesveseler vermeye başlar.Burada ölümü cin insanın kendisine yaptırır.Yoksa kendisi öldüremez.Öyle olsaydı,Allah ve insan düşmanı olan şeytanlar bütün büyülü kişileri öldürüp bundan zevk de duyarlardı.Allah buna izin vermez.

İntihar olaylarının önemli bir kısmı büyüdendir. Normal şartlarda nedeni ne olursa olsun insan canına kıyamaz. İntihar etmek için, o anda kişinin aklını yitirmesi, şuurunun tamamen yok olması lazımdır. Cinler bunu yapabilirler. örnekleri de çoktur.

Yakın bir zamanda gazete de okumuştum.bir kadın balkondan atlayıp intihar ediyor.Yere düştüğünde yanında Kur’an ve rüya tabirleri kitabi görülüyor.Bunlar çok kişi için bir şey ifade etmez ve yorumlayamaz ama o anda değerlendirmemi yaptım.

Kadın büyülü içinde cinler var,ona devamlı vesvese veriyor,karışık rüyalar gösteriyor ve kadında rüya tabir kitabından rüyasının manasını öğrenmek istiyor.Cinlerin sıkıntısını azaltmak içinde Kur’an’ı yanında taşıyor veya okuyor.Şeytanlar o kadar çok kuvvetli vesvese vermişler ki,kadının iradesini elinden alıp balkondan aşağıya atlamasını sağlamışlar.

death spell ile ilgili görsel sonucu

Bir arkadaşım,içinden devamlı vesvese geldiğini “yakında öleceksin”. yüksek bir yere çıktığında “tam zamanı atla buradan” aşağıya sinyallerinin beynine geldiğini,artık yakın bir zamanda öleceğine inandığını söyledi.Bir kaç kerede yüksekten tam atlayacağı sırada zor kendine gelip atlamadığını,bir keresinde de arkadaşının atlamasını engellediğini anlattı. Daha sonra kendisini okudum,cinleri yakarak büyüyü bozduk.Bir daha da bu tür olaylar yaşamadı.

İştahı olmayan günlerce bir dilim ekmekle beslenen ve oldukça zayıflamış büyülü insanlar gördüm.onların hepsine sabun büyü teşhisi konmuştu. Allah’ın izniyle şeytanları yakıp,büyüyü bozduğumuzda çok acıktıklarını söyleyip yemek yediler.

Papaz büyüsü ve mumla yapılan büyülerin de ölüm amaçlı yapıldığı söylenir.Büyü nasıl yapılırsa yapılsın,mutlaka insana cinler musallat edildiğinden korkulacak bir şey yoktur.O cinler Kur’an’la yakıldığında büyü bozulacaktır.

Ölüm büyüsü ile ilgili bir büyülü kişinin anlattıkları da şöyleydi:

Araba kullanırken, “içimden bir ses bas gaza,karşıdaki duvara çarp” diye o kadar şiddetli vesvese geliyordu ki,bir an kendimi toparladım ve durdum. Ne olduğunu anlayamamıştım.Hocam,siz durumu açıklayınca yaşadığım olayın iç yüzünü öğrendim,meğer ölümden dönmüşüm.” dedi.

Yukarıda anlattığım üç ölüm büyüsü olayı yaşanmış ve gerçektir.Büyü ile insana giren cinlerin neler yapabileceklerinin bir kanıtıdır.

Ölüm büyüsü nasıl bozulur?

Bütün büyüler sadece Kur’an’la bozulur.
Aykan Hoca 0535 416 19 21

İçinizden ölüm ile ilgili vesvese,evham geliyorsa korkmanıza,çekinmenize gerek yoktur.Çünkü çözümü vardır.

Ölüm büyüsü, sadece Kur’an’la bozulur.

Bütün büyülerde olduğu gibi ölüm büyüsünde de insanın içine şeytan musallat edilir.Bu cinler, diğer büyülerin bozulmasında olduğu gibi okunarak yakılırlar ve büyü bozulmuş olur.

Kur’an’ Kerime hiç bir büyü,şeytan,cin dayanamaz;Allah’ın ayetleri onları muhakkak yakar,büyü bozulur.