Cinler İnsanlarla Konuşur mu?

7 Haziran 2019 Kapalı Yazar: AykanHoca
İnsanlar,cinlerle belli şartlar altında iletişim kurup konuşabilirler.Aykan Hoca

Cinler insanlarla konuşur mu? Cinler insanlarla nasıl iletişim kurabiliyor? Cinler insanlarla nasıl konuşur?Herkes cinlerle konuşur mu?

Islamic Background Black png download - 1278*394 - Free Transparent Basmala  png Download. - CleanPNG / KissPNG

Cinler, insanlarla belli şartların olması durumunda iletişim kurup konuşurlar. Cinlerle, insanların konuşabilmesinin ilk şartı cinin, insanın içine girmesidir. Başka türlü cinlerle konuşmak mümkün değildir. Cinin de insana girmesi kendi isteği ,büyücünün göndermesi veya cin daveti ile olur. Bu nedenle herkes cinlerle konuşamaz.

Cinler,insanın içine girmeden iletişim kurup konuşabilseydi,bütün insanların cinlerle konuşabilirdi.

Büyülü ve cin musallatı olan her insanın,cinlerle konuşacağı zannedilir. Bu doğru değildir.Cinlere soru sorulup cevap alınacağı sanılır.Bu durumu yaşayan da var ,yaşamayan da olmaktadır.

“Hocam,bende bazı büyü belirtileri var,ancak cinlerle konuşma olmuyor büyülü ve musallat olan insan cinlerle konuşmaz mı?

Büyülü ve musallat olan kimse, cinlerle konuşacak diye genel bir kural yoktur.

الروحانيات فى الإسلام: تساؤلات حول عامر المكان والبيت .. لماذا يتشكل الجن  .. وعلاقة المندل والناظور بعامر البيت .. وعلاقة الرفاعية بالثعبان

Cinler İnsanlarla Nasıl Konuşur?

Vesvese, cinin insanla konuşmasıdır. İki türlü vesvese vardır.  Cin, insanla beyninden sessiz olarak iletişime geçer ve onunla konuşur. Vehim ve evham denilen akla gelen olumsuz olarak gelen düşünceler de cinin, insanla içinden sessiz konuşmasıdır. Cin musallatı olan ve büyülü kişilerde en çok görülen cinin, insanla sessiz konuşmasıdır. Buna “iç ses” denir.

Bu insanlar bazen ağzını ve dudaklarını oynatmadan beyinden düşünce yolu ile de içindeki cinle iletişime geçip konuşabilmektedir. O insanı gören bunu anlayamaz.

Diğer bir konuşma ise, sesli olmaktadır. Cinle,insan sesli olarak iki kişinin konuştuğu gibi konuşur.

Cin musallatı giderme ve büyü bozma seanslarında,bizde cinlerle sesli olarak konuşmaktayız.Fakat bu herkeste olmaz. Cinlere soru sorduğumuzda insanın ağzından sesli olarak cevap verirler. Bazende sesli olarak değil büyülü kişinin beynine düşünce olarak getirir ve kişide bize söyler.

Sokakta bazı insanları görürsünüz kendi kendine konuşur. Bu kişiler kendi kendine değil içindeki cinlerle konuşmaktadır.

Cinlerin insanla iletişimi; vesvese, görme ve duyma şeklinde olmaktadır.

İnsanın içindeki cin, isterse kendini gösterebilir. Cin, kendini istediği şekilde gösterebilir. İnsanların çoğu bunu gerçek insanmış gibi algılar. Bununla ilgili çok insan dinledim. Bir örnek vereyim:

woman and devil ile ilgili görsel sonucu

Yeni evli genç bir kadının cinle konuşmasını ve kendisiyle cinin cinsel ilişkiye girdiğini şöyle anlattı:

“ Yatak odamda, genç ve yakışıklı bir genç, koltukta oturuyordu. Çok korktum.  Bana korkma dedi. Titremeye başladım. Onu gerçek bir insan olarak algılıyordum. Benden kapıyı kapatmamı ve soyunmamı istedi. Karşı koymam mümkün değildi. Benimle cinsel ilişkiye girdi. Sanki gerçek bir insan gibi haz aldım. Sonra da görüntü kayboldu.”

Cinlerin, insanla iletişime geçmelerinin diğer şekli de, insanın cinin konuşmalarını duymasıdır. Size adınızla seslenilir, fakat o ortamda kimse yoktur. Size yapmanız için talimatlar verebilir ve zorlayabilir. Bu durumu da yapan insanın içindeki cinlerdir.