Çocuğum Olmuyor Büyü Yapılmış Olabilir mi?

7 Haziran 2019 Kapalı Yazar: AykanHoca
Bir insana çocuğu olmasın diye cin şeytanları gönderilerek büyü yapılabilir.
Aykan Hoca

Çocuğum olmasın diye büyü yapılmış olabilir mi? Büyü hamile kalmayı engeller mi? Büyü düşük yaptırır mı? Rahim bağlama büyüsü nedir ve Nasıl bozulur? Çocuğum olmasın diye yapılan büyüler nasıl bozulur? Kısırlık büyüsü nedir ve nasıl bozulur? Çocuğum olmaması için büyü yapılır mı?

Besmelenin anlamı ve önemi

Çocuğum Olmuyor Büyü Yapılmış Olabilir mi?

Yapılan tıbbi tetkik ve tahlillerde, kadın ve erkekte, tıbben bir sorun yoksa, kadın hamile kalamıyorsa veya hamile kalıp çocuk düşürüyorsa onda büyü olma ihtimali çok yüksektir. Çare önce tıpta aranmalıdır.

Büyü ile kadının vücuduna musallat edilip içine giren şeytani cinler kadının hamile kalmasını dolayısıyla hamile kalmasını engelleyebilir. Sıkça gördüğümüz bir durumdur.

Evli çiftlere, kadın hamile kalamasın çocuğu olmasın veya düşük yapsın diye büyü yaparlar. Buna hamile kalamama, kısırlık veya rahim bağlama büyüsü denir. Büyü nedeniyle kadın hamile kalamaz veya çocuğunu düşürebilir. Çok sık rastlanan ve tehlikeli büyü çeşitlerinden olan bu büyü çeşidi Allah’ın izniyle Kur’an’ kerim ile bozulmaktadır.

Bazı kimseler haset, kin, çekememezlik, nefret ve kıskançlıklarından, karşı tarafa eziyet ve zulüm yapmak istediklerinden; özellikle yeni evlenen çiftlere, çocuklarının olmaması için büyü yaptırmaktadır.

Büyücü evli çiftlerden kadına veya erkeğe veya ikisine birden şeytani cinleri musallat eder yani içine sokar. Kadının içine giren cin rahim kanallarını kapatır ve içine meninin girmesini engeller, bu suretle kadının hamile kalmasına engel olur.

Çocuğu olmasın diye yapılan büyüler kadına ve erkeğe ayrı ayrı yapıldığı gibi eşlerin her ikisine birden de yapılır. Bu nedenle ilk önce tıbbın bütün imkanlarından yararlanınız. Her şeye rağmen çocuğunuz olmuyorsa, büyü bozmayı Kur’an’la yapan bir hocaya danışınız.

Çocuğunuz olmuyorsa, aynı zamanda büyü belirti ve sıkıntılarından bazılarını yaşıyorsanız üzerinizde büyü olma ihtimali çok yüksektir. (Büyü belirtileri ve sıkıntılarını, sitenin ilgili bölümünden inceleyebilirsiniz.)

Çocuğu olmasın diye yapılan büyüler sadece yeni evli çiftlere değil çocukları olduğu halde,başka çocuğu olmasın diye de yapılmaktadır.

Çocuğu olmasın amacıyla büyü yapılıp;kadının hamile kalamaması veya hamile kalıp,belli aylarda çocuğunu düşüren kadınlar üzerinde yaptığımız büyü bozma işlemleri ile büyüler bozulup istenen sonuçları elde ettik.

Treating for Two: Medicine and Pregnancy | CDC

Bir yıl önce evlenmiş olan karı koca beni aradı ve şunları anlattı: “Hocam 3 yıllık evliyiz, çocuğum olmasın diye büyü yapılmış tıbbi bütün tetkik ve incelemeler yapıldı çocuğumuzun olmaması için bir neden bulunamadı. Bunu üzerine en 10 ayrı hocaya gittik. Hepsi de çocuğum olmasın diye rahim büyü yapıldığını ve bu nedenle eşimin kısır olduğunu söylediler. Her hoca, kendine göre büyüyü bozmaya çalıştı ama kimse büyüyü bozamadı. Ne yapacağımı şaşırdım ve ümitsiz bir durumdayım. Hocam çocuğumun olmaması için büyü yapılır mı? Çocuğum olmaması için yapılan büyü nasıl bozulur?

Çocuğu olmasın diye yapılan büyüler;kadın ve erkek açısından kimin üzerinde büyü var önce o tespit edilmelidir. Hamile kalamama kadın da olsa da bazen erkekte sorun olup,kadın bundan dolayı hamile kalamaz. Bu durumun iyi tespit edilmesi gereklidir.

Çocuğu olmasın diye yapılan büyüleri; kadın ve erkek açısından büyünün nasıl yapıldığını neler yaşandığını, belirtilerini ve bu büyünün nasıl bozulduğunu açıklayacağım.

Çocuğu olmasın diye yapılan büyü de aşağıda açıklayacağım üzere cin şeytanlarıyla ilgilidir.

HD wallpaper: allaah, god, holy, holy book, islam, islamic, quran ...

Çocuğu Olmasın Diye Yapılan Büyüler Nasıl Bozulur?

Çocuğu olmasın diye yapılan büyülerinde sadece Kur’an’ı kerim’le bozulacağını aklınızdan çıkarmayın. Kur’an dışında ne yaparsanız yapın hiç bir büyü bozulmaz.

•Evli bir kadın hamile kalamıyorsa veya hamile kalıp çocuğunu belli haftalarda düşürüyorsa,yapacakları ilk iş tıbbi yardım almalıdırlar. Bütün tetkik ve tahliller mutlaka yapılmalıdır.Bunun diğer adı rahim büyüsü dür.

Eğer,erkek ve kadının hamile kalmasına veya düşük yapmasına tıbbi bir engel yoksa, çocuğun olmaması büyük ihtimalle büyü nedeni iledir.

O zaman,büyü konusunda uzman bir hocaya görünmek gerecektir. Bazı insanlar, bu işin hocayla ne ilgisi,alakası var diyebilir.Bu onların bilgisizliğinden kaynaklanır. Allah’ın izniyle çocuğu olmayan veya düşük yapan kadınların büyü tedavisini yaptık ve çocuk sahibi oldular.

•Çocuğu olmasın diye yapılan büyüler eğer tıbbi değilse, sadece Kur’an’ı kerim’le bozulur.

•Çocuğun olmaması için yapılan büyü kadına,erkeğe veya her ikisine birden yapılır.Büyünün önce kime yapıldığı tespit edilir.

•Çocuğu olmasın diye yapılan büyüler genellikle kadınlara yapılır. Kadında ruhsal,fiziksel ve uykuda belirti ve sıkıntı var mı?Tespit edilir. Eğer bu sıkıntılar varsa,büyük ihtimalle kendisine büyü yapılmıştır.

•Çocuğu olmasın amacıyla yapılan büyüleri bozmak için akıl almaz yol ve yöntemler uygulayanlar vardır.Bunlara asla itibar etmeyiniz.Bir takım otlar kaynatılıp üzerine oturmak,cinlerden yardım dilemek gibi yapılan çalışmalar bir fayda sağlamayacağı gibi zararları da büyük olur.

•Çocuğu olmasın veya düşük yapsın diye yaptırılan büyüler de, insan vücuduna cin şeytanları sokulduğundan bu durumu onlar yaparlar.

•Kadın okumaya alınır, üzerine Kur’an’ı kerim’den cinleri yakan, eriten yok eden sure ve ayetler okunur.

•Ayet ve sureler kişinin içindeki cin şeytanlarını yakmaya başlar. Bu işlem yeteri gün kadar uygulanır.Cinler yandıkça büyülü kimsenin içi rahatlar ve cinler tepkide verebilirler.

•Bedendeki cin şeytanlarının yandığı,yok olduğu anlaşılınca,hamile kalmaya bir neden kalmamıştır.

•Hocanın belirlediği zaman kadar beklenir.Daha sonra ilişkiye girilir ve hamile kalıp kalmadığına bakılır.Sorun cinlerden ise hamile kalma mutlaka olacaktır.

•Büyü nedeniyle düşük yapan kadınlara da,aynı yol ve yöntem uygulanır.

•Eşinin hamile kalamaması erkekten kaynaklanıyorsa, aynı şekilde erkeğe de Kur’an’la büyü bozma uygulanmalıdır.

Çocuğu olmasın amacıyla yaptırılan büyüler en tehlikeli büyülerden sayılır. Büyü ile gönderilen cin şeytanları tembihli olduklarından,içine girdiği kişide sadece çocuk olmaması için çabalar,uğraşır ve genellikle hiç bir büyü belirtisi vermezler.O insanda ruhsal,fiziksel ve uykuda belirti ve sıkıntı olmayabilir. Bu suretle bedendeki cin kendisini çok iyi saklar,belli etmez. Uzun yılların deneyimi bize bunu göstermiştir.

Çocuğu olmasın diye yapılan büyüler sadece Kur’an’ı Kerim’le bozulur.Bundan başka büyü bozmak yolu aramak,büyüyü bozamayacağı gibi başınıza daha büyük dertler açar.

Çocuğu olmasın diye yapılan büyüler kadına ve erkeğe veya birine yapılır.

pregnant ile ilgili görsel sonucu

Kadının, hamile kalamaması veya hamile kalıp çocuğunu düşürmesi şöyle olmaktadır:

Bütün tıbbi tahlil ve tetkikler sonucunda; kadının hamile kalmasında veya düşük yapmasında engel bir durum olmamasına rağmen bu olumsuzluklar yaşanır. O zaman, kadının bedeninde cinlerin olduğu anlaşılır. Cinler, rahim yolunu tıkayarak meninin içeri girmesini engeller veya hamile bıraktırır, belli haftalarda çocuğu düşürtür.Bunlar çok karşılaştığımız durumlardır.

Kadın, diğer büyü belirtilerinden bazılarını da yaşar. (örneğin; sinirlenme, iç sıkıntısı,yorgunluk,uyku düzensizliği, baş ağrısı vb.)

Bu durum tespit edildikten sonra, hamile kalamayan kadın okumaya alınır.Üzerine uzun okumalar yapılarak, içindeki cinler yakılır.Engel kalkmış ,büyüsü de bozulmuş olur.

confused boy ile ilgili görsel sonucu

Çocuğu olmasın diye büyü erkeğe yapıldığında şunları yaşar:

Bu durum da iki şekilde olur. Erkek, ereksiyon olamıyordur veya menileri ölüdür. Tüm tıbbi tahliller ve tedaviler sonucunda, bu problem çözülemiyorsa anlaşılır ki, ona bunları büyü yoluyla içine girmiş cinler yapıyordur.

 O zaman, erkekte okumaya alınarak, içindeki cinler yakılır, büyü bozulmuş olur.

Bir süre önce, on yıllık evli bir çift; kadının hamile kaldığını, ancak devamlı olarak belli  haftalarda düşük yaptığını söyledi. Tıbbi olarak, yıllarca tedavi gördüğünü fakat bir netice alamadıklarını açıkladı. Son çare olarak, büyüden şüphelendiklerini ifade ettiler. Kadında, başka hiçbir büyü belirtisi yoktu. İlginç bir durumdu. Kadını okumaya aldım. Bir, iki saat sonra hafifçe kasılmaya başladı. Karın bölgemde  bir şeylerin olduğunu hissediyorum dedi. Okumaya devam ettikçe, karnı şişmeye başladı. Anladım ki, karnında cin var.

Ayetlerin etkisiyle,yanmaya başlayan cin konuşmaya başladı. Kısık bir sesle: “Bu kadının çocuğunu ben düşürüyorum. Beni, bu kadın evlendiğinde büyücü gönderdi. “ dedi.

Kadını, bir süre okuduk ve cin yandı. Kadın, rahim bölgesinin boşaldığını ,rahatladığını söyledi. Bir süre sonra, tekrar hamile kaldı, kontrol altına aldık ve o haftalarda bir daha düşük yapmadı ve Allah’ın izniyle çocuğunu dünyaya getirdi.

kuran hat ile ilgili görsel sonucu

Bir başka kadın da, altı yıllık evli. Hamile kalamıyor. Tüm tıbbi tetkik ve tahliller yapılmış fakat bir netice alınamamış. Kendisini kontrol ettiğimde, büyü belirtilerinin bazıları görülüyordu.

Okumaya aldım. İlk gün bir tepki olmadı. İkinci gün, kadın ağlamaya başladı. (Aslında burada ağlayan kadın değil içindeki cinler) ve cin konuştu: “Biz karı koca evli iki cinleriz.  Bizi büyücü gönderdi.”  Büyücünün ve büyü yaptıranın kim olduğunu söyledi. Kadında bekarken o ilde oturduğunu, büyü yaptıranın eski erkek arkadaşı olduğunu  doğruladı.  Okumalara bir zaman devam ettik. Bedendeki iki cin yandı. Bir süre sonra kadın Allah’ın izniyle hamile kaldı ve çocuğunu doğurdu.