Bozulmayan Büyü Var mıdır?

7 Haziran 2019 Kapalı Yazar: AykanHoca
Allah teala izin verdiği sürece bozulmayan büyü olmaz. Bozulması zor olan büyü olur. Aykan Hoca

KONU BAŞLIKLARI

Bozulmayan büyü var mıdır? Bozulmayan büyüler hangileridir? Hiç bozulmayan büyü olur mu?

Ağır ve kuvvetli büyü ne demektir? Ağır ve kuvvetli büyü belirtileri nelerdir? Ağır ve kuvvetli büyü nasıl bozulur?

Hat ve Kaligrafi Sanatı - Posts | Facebook

Bozulmayan Büyü Var mı?

Allah teala izin verdiği sürece bozulmayan büyü olmaz. Yapılan büyü ne kadar ağır ve kuvvetli olursa olsun sabır ile üzerine gidildiğinde bozulur. Hafif büyüler çabuk bozulduğu gibi ağır ve kuvvetli büyülerin bozulması bir zamanı alır, ancak bozulur.

Ağır büyü ne demektir? Bozulmayan, ağır ve kuvvetli büyü demek, büyücünün, insanın içine çok güçlü ve kuvvetli cin şeytanlarını musallat etmesi anlamındadır. Büyü ile gönderilen şeytanlar ne kadar güçlü ve kuvvetli olursa olsun, Kur’an’ı Kerim ile mutlaka ve kesin olarak yakılır. Bundan hiç şüpheniz olmasın. Büyü bozulmuyor diyerek ümitsizliğe, karamsarlığa, şüpheye, telaşa düşmeyin.

Büyünün bozulup bozulmaması, hafif, ağır ve kuvvetli olarak nitelendirilmesi, büyü ile kişinin içine musallat edilen cin şeytanlarının gücü ve kuvveti ve sayısı ile ilgilidir. Kur’an’ı Kerim’de cinler İfrit, İblis Marid ve Şeytan olarak adlandırılır. Bu isimler cinlerin kuvvetleriyle alakalıdır.

Büyü ile vücuda sokulan şeytani cini yakıp, büyüyü bozmak kolay olmayıp herkesin yapabileceği bir iş değildir. Hocanın büyüyü bozmaya gücü ve ilmi yetmediği zaman bu büyü bozulmaz diyerek işin içinden çıkar.

Papaz büyüsü, Ölüm büyüsü, Kara büyü, Sabun büyüsü, Vesvese büyüsü gibi büyüler bozulmayan ağır büyüler arasında gösterilir. Çünkü bu büyülerde kişinin içine çok kuvvetli şeytanlar sokulmuştur, azgın ve inatçıdırlar. Ancak, Kur’an’ı Kerim’in nuruna ve gücüne hiç bir şeytan dayanamaz yanar ve yok olur ve büyü de bozulur.

Bazı hocalar büyülü kişinin içindeki cinlerin çok güçlü ve kuvvetli olduğunu,cinleri vasıtası ile görüp korkar, bu büyü bozulamaz diyerek büyülü kişiyi yanından uzaklaştırır. Bunu bir kaç hoca söylediği zaman bozulmayan büyü var diyerek inanılır ve böyle tanımlanır.

Büyü bozulmayıp,o kişi büyülü olarak ömür boyu cinlerle beraber mi yaşayacak? Büyü bozulmayıp yaşamı boyu cin şeytanlarının acı,elem şiddet ve korkusu ile mi hayatını sürdürecek?

Büyü ne kadar güçlü ve kuvvetli olursa olsun,yoğun bir çaba,gayret,sabır ve çalışma ile bozulur.En azından şiddeti,yaptırımı insan yaşamını etkilemeyecek kadar azaltılır.

Büyü bozmakta ki en önemli kural,insanın içine büyü ile gönderilen cin şeytanlarının üzerine ,onların etkisi ortadan kalkana kadar Kur’an’dan sure ve ayetler okunmalıdır.

Bazılarının yaptığı gibi 5-10 dakikalık kısa okumalarla büyü bozulmaz. Büyü bozma belirli bir zamanı gerektirir.

Büyü bozma kuralına göre yapılmazsa o büyü asla bozulmaz.

Hiç bozulmayan büyü var mı?Uzun yıllar,büyü bozma yaptığımdan, her türlü büyü yapılan kişiyle karşılaştım.Bazılarının büyüsü ağır kimilerinin büyüsü ise hafifti.Ağır ve kuvvetli büyülerin bozulması bir zaman alır. Ancak büyü bozma,insanın içindeki cin şeytanlarını yakmak,yok etmek olduğundan kolay bir iş değildir.Yaptığım büyü bozma işlemlerinde başarı oranım en az yüzde doksan beştir.Geri kalan,yüzde beşlik oranda, bazı sebeplerden dolayı okuma işleminin yarım kalmasındandır. Yüzde birlik oranda, bozulması çok zor ve çok uğraşılması gereken büyülerdir.Bozulmaz denilen büyüler bile gerektiği kadar emek sarf edilirse bozulur. Kur’an’ı kerim’in karşısında hiç bir şey duramaz.

Bu nedenle bana yapılan büyü bozulmuyor diye ümitsizliğe kapılmayın. Allah teala,o kişinin büyüden kurtulmasını murat etmişse,o büyü Kur’anla mutlaka ve kesin olarak bozulur.Büyünün bozulması için sabırlı olmak gereklidir.

Büyü,ister eski,isterse yeni olsun Kur’an’ı Kerim’le, Allah izin verirse mutlaka bozulur.Önemli olan,büyü bozma ilmini iyi bilen bir hocayı bulmaktır.

Kur’an’ı kerim,büyü ile insanın içine gönderilen cin şeytanlarını yakar,eritir yok eder ve bozulmaz,bozulamaz denilen her türlü büyüyü Allah’ın izniyle bozar. Kur’an’a hiç bir büyü ve şeytan dayanamaz.Cin şeytanı istediği kadar dirensin,ne yaparsa yapsın sonunda azap çeker,mahfolur ve ölür gider ve büyü de bozulur.

Allah teala izin verdiği sürece bozulamayacak büyü yoktur. Cinci ve büyücüler,büyü bozamadıklarından,kendilerine gelen büyülü kişiler üzerinde gereksiz ve lüzumsuz bazı denemeleri yaptıktan sonra; “Bu büyü bozulmaz,bozulamaz” veya “büyüyü bozardım ama bu büyü eski olduğundan bozulmaz” derler.İnsanları ümitsizliğe iterler.

Bu nedenle büyü bozulamaz,bozulmaz diye korkmayın,ümitsizliğe düşmeyin.Burada önemli olan yılmadan,sıkılmadan ve kararlılıkla büyü bozmanın üzerine gidilmeli cin şeytanı yok edilip büyü bozulmalıdır.

Sen,büyüyü bozmak için büyülü kişinin üzerine Kur’an’ı Kerim okudun mu? Allah’tan ve Kur’an’dan yardım istedin mi? Hayır! O zaman, o büyü tabi ki bozulmayacak! Din,Kur’an,akıl ve mantık dışı yöntemler yaparsan büyü ondan bozulmuyor.

Bozulmayan büyü yaptırma diye bir şey olmaz.Bazı büyücülerin “bozulmayan büyü yaparım,kimse bozamaz” demelerine inanmayın.Sen bozulmayan büyü yap,bakalım bozuyor muyuz?Bozamıyor muyuz?Bu sözü söylemek,Allah’a şirk koşmaktır.Bozulmayan büyü yapılsaydı, insanlar birbirini perişan eder,intikam almak için neler yapmazlardı. Allah teala sınav için,büyüye izin verse de,haddini,sınırını koymuştur.

البحر و السحر ... اللغز الذي لا ينتهي في عاشوراء

Ağır ve Kuvvetli Büyülü Kişilerde Görülen Belirtiler Nelerdir?

İlaçla geçmeyen sürekli baş, ense kökü, el, kol, eklem kas, bacak ve ayak ağrıları

Mide bulantısı, şişmesi, öğürme, yemek yiyememek, iştahsızlık veya çok yeme

Aşırı vesvese gelmesi, kendine ve başkalarına zarar verme isteği

Karakter değişikliği çift kimlikli şahsiyetli bir halde dönmek

Çabuk sinirlenme eşyaları kırıp dökme veya tam tersi çok sakin olup oturduğu yerden kalkmamak

Karanlık yerde oturmak

En yakınları dahil kimseyle konuşmamak, onlardan uzaklaşmak

İnsanların hakkında konuşuyor olduğuna inanmak

İçinden bir şeyin seni yönetiyor olmak

Sık sık hasta olmak, güçsüzlük, halsizlik yaşanması

El, ayak, kol ve bacaklarsa güçsüzlük ve çabuk yorulmak

Uyku uyuyamamak veya çok uyku uyumak

Kabus ve kötü rüyalar görmek

Cinsel isteksizlik ve iktidarsızlık

Sesler duymak, görüntüler görmek

Dini inançların yitirilmesi

kafada sesler duymak

Neyin yanlış neyin gerçek olduğunu bilememek

Kimseye güvenmemek ve şüpheci yaklaşımlar

Şeytanın sürekli olarak kendisini takip ettiğine inanmak

İçindeki şeytanın sürekli olarak kendisini öldürmesi gerektiğini söylemesi

Yakınlarından veya çevresinden bazılarının kendisini öldüreceğini düşünmek

Beyninin içinde birilerinin yaşıyormuş gibi olması ve olaylar hakkında yorumlar yapması

Yalnız kaldığında içindeki şeytanla sohbet etmek

Herhangi bir organının olmadığını düşünmek

koku ve tat değişiklikleri

Vücudunun istila edildiğini düşünmek

İçinden suçlamaların gelmesi: çirkinsin , aptalsın, güzel değilsin, başarılı değilsin gibi suçlamaların olması

İçinden emirler verilmesi: şunu al, bunu yap gibi…

İnsanların yüzünde masklar olduğunu düşünmek

İş yerine gitmek istememek, gidildiğinde sıkılmak, başarılı olamamak

Takıntıların başlaması

Gerçekle ilginin kesilmesi, rahatsızlığının farkında olamamak

Büyü ne kadar kuvvetli,güçlü olursa olsun,Kur’an’la kesin olarak bozulur.
Aykan Hoca

Bir kadın anlatıyor: “Hocam, büyü nedeniyle çok eziyet ve sıkıntı çekiyorum. Bir hocaya gittim, kendi kendine konuşuyordu, bir süre sonra ” sana yapılan büyü çok kuvvetli ve ağır olduğundan bozulmaz. boşuna uğraşma” dedi. Çok korktum ve inanamadım. Hocam, bana yapılan büyü bozulmaz mı? Bozulamayan büyü olur mu?

O hoca,cin şeytanları ile işbirliği içindedir.Senin ömür boyu büyülü kalman eziyet ve zulüm çekmeni istemektedir.Normal bir insan başkasına böyle söyler mi?

Büyü ne kadar güçlü olursa olsun,Kur’an’la bozulur.En azından büyünün gücü en aza indirilir,insana verdiği sıkıntı çok azalır.Okumalara devam ettikçe de şeytan yanar ve büyü bozulur.

Büyünün çok çeşitleri olmasına rağmen,bizi ilgilendiren,cinlerle yapılan büyüdür.Adı,yapılışı,türü,şekli ne olursa olsun,bütün büyülerde,insanın içine,cinler musallat edilir. İnsanın içine bu şeytanlar girdikten sonra büyü tutmuş olur.

kur'an-ı kerim ile ilgili görsel sonucu

Ağır ve Kuvvetli Büyü Ne Demektir?

Bir damla sudan meydana gelen insanların; boy,kilo,güç ve kuvvetleri ile yetenekleri birbirinden farklıysa,aynı şeyler cinler içinde geçerlidir.Allah Teala bu varlıkları,Kur’an tabiri ile “dumansız ateşten yaratmış” , bugünkü anlayışımızla onların “enerji varlıklar” olduğunu biliyoruz.Onlarında gücü kuvveti birbirinden farklıdır.  Benim sınıflandırmama göre,cinler;zayıf, orta,kuvvetli ve çok kuvvetli olarak dört kısımdır.Ayrıca onların derilerinin yapıları ve yetenekleri de birbirinden farklıdır.

Allah Teala, Kur’an’da cinler için çeşitli isimlendirmeler yapmıştır. Kur’an’da geçen; Şeytan,İfrit,Marid,İblis isimleri bu varlıkların gücünü belirtmek içindir.Cin, genel bir isimdir.Bunların hepsinin ortak adı cindir.

Halk kulaktan dolma bilgilerle cinleri kısa boylu, ayakları ters,elleri şöyle demeleri gerçeği ifade etmez.

Büyü yapıldığı zaman, bakılacak ilk şey; o insandaki cinlerin gücüdür. Ondan sonra sayısıdır.

Vücuda çok kuvvetli bir şeytan musallat edilmişse o insana zulmü, sıkıntısı ve yaptırımları daha fazla olup, bunu yakmak uzun zaman alacaktır.

İnsanlar haklı olarak, büyünün hemen, en kısa zamanda bozulmasını istemektedir. Fakat bu insanın elinde olan bir şey değildir. İnsanların ne zaman öleceğini Allah’tan başka kimse bilemeyeceği gibi cinlerin de ne zaman öleceğini Allah teala bilir.

Bozulmayan büyü var mıdır? derken,çok kuvvetli şeytanlar ifade edilmektedir.Çok güçlü şeytanlar da yakılmaktadır.Ancak bu kolay değildir.Günlerce okuma yapılması gereklidir.Bu nedenle sabır edilmesi lazımdır.

Bazen öyle şeytanlarla karşılaşıyoruz ki o kadar deneyimli olmama rağmen ben bile şaşırıyorum

magical woman ile ilgili görsel sonucu

Bir kaç örnek vermek istiyorum.

Kendisine büyü yapılmış bir kadın getirdiler.Kadının bakışları çok değişikti,hemen anladım bunda çok kuvvetli büyü vardı.Yani içindeki şeytanlar çok güçlüydü.

Beraberinde eşi,annesi ve eşinin kardeşi vardı.

Kadını okumaya aldım, 5 dakika geçmeden kadının ağzından şeytan bağırmaya başladı.

-Ben şeytanım.bana tapacaksınız,Allah yok ben varım!(haşa)

Kadına öyle güç veriyordu ki 4 kişi zor zapt ediyoruz.Kadın birisini ittiği zaman adeta fırlatıyor.Normal şartlarda bu gücünün olması mümkün değil, bu içindeki şeytanın gücü.

Okurken de devamlı çok yüksek sesle bağırıyordu.Bu büyünün bozulması gerçekten zordu.Bozulmayan büyülerden gibi görünüyordu.Burada önemli olan şeytanın gücünü biraz kırmaktı,ama kadını engelleyemiyorduk.

Bütün güçlüklere rağmen 7-8 günde kadının içindeki şeytanın gücünü biraz kırabildim.On günde,ancak okunacak hale getirebildim.Yinede bağırıyor ve saldırıyordu ama eskisi gibi değildi.

Gittiği bütün hocaların bu büyü bozulmaz diyerek başından gönderdiği kadının büyüsünü tam yetmiş gün okuyarak Allah’ın izniyle şeytanı yakarak bozdum.

Büyü bozmanın ve bozdurmanın ilk şartı “sabır”dır.

young men ile ilgili görsel sonucu

Kendisine büyü yapılmış,genç bir erkek getirdiler.Evinden çıktığında,en yakın mezarlığa gidip,zaman mefhumu tanımadan birisi onu buluncaya kadar mezarlıkta oturuyor.

Onunla konuşmaya başladım ,bir kaç dakika sonra gözlerinin beyaz kısmı kıpkırmızı olup yüzü adeta şeytan gibi oldu,gerçekten korkunç bir hal aldı ve bağırarak yere yıkıldı.Yanına kimseyi yaklaştırmıyor,tekme atıyor,yumruk sallıyordu.

İçindeki şeytanda,çok güçlü olduğunu,(haşa) Allah’ı tanımadığını,bize itaat edeceksiniz diye haykırıyordu.

Bu durumda bozulamayacak büyü gibi görünüyordu,aslında bozulur aylarca uğraşmak lazımdı.

Bir kaç gün okuduktan sonra,şeytanın gücünü kısmen kırmıştım ve iyiye doğru gidiyordu.

Şeytan ne kadar güçlü olursa olsun,Kur’an’ı  Kerim’in nuruna dayanamaz.  Ancak bu da Allah’ın dilemesiyle olur. Biz kul olarak gereken çalışmayı yaparız, işimizi Allah’a havale ederiz.

Cinci ve büyücülerin bedenlerinde cinler olduğundan büyü bozamazlar. Bu nedenle, insanlara “Sana yapılan büyü bozulmaz” diyerek başlarından gönderirler.

Fetih suresi Arapça okunuşu ve Türkçe meali! Fetih Suresi faziletleri... -  YAŞAM Haberleri

Ağır ve Kuvvetli Büyü Nasıl Bozulur?

Ağır ve kuvvetli büyülerde diğer büyülerin bozulduğu gibi Kur’an’ı Kerim’le bozulur. Büyünün ağır olmasının nedeni, büyü ile o kişinin içine çok güçlü ve kuvvetli şeytani cinlerin musallat edilmesindendir. Bu nedenle ağır büyüyü bozmak kolay olmayıp, diğer büyülere göre bozulması daha fazla zamanı gerektirmektedir.

Ağır ve kuvvetli büyüleri bozmak için sabırlı olmak ilk şarttır. Büyülü kişinin üzerine her gün en az 1 saat, gerekirse daha fazla Kur’an okunması gereklidir. Bıkmadan, yılmadan, azim ve gayretle büyüyü Kur’an ile bozmaya çalışılmalıdır. Ağır ve kuvvetli büyüleri bozmak günlerce hatta aylarca sürebilir. Büyü ne kadar ağır ve kuvvetli olursa olsun, Kur’an’ın karşısında asla dayanamaz ve bozulur.

Kendisine öyle kuvvetli büyü yapılmış insanlar gördüm ki, okuma sırasında büyülü kişiyi 4-5 kişi zor tutuyordu. Şeytan, Kur’an ayetlerinin okunmasını istemiyor şiddetli tepki gösterip yüksek sesle bağırıyor.

Bu durumun tam tersi de yaşanmaktadır. Büyü ile vücuda musallat edilen şeytani cinler 2-3 saatlik okumalara sıkıntıya girseler de tepki vermezler. Bu onların gücünden veya kendilerini belli etmemek ortaya çıkarmamak için sonuna kadar direnmelerinden kaynaklanır.

O zaman büyülü ve büyülü kişinin yakınları ümitsizliğe kapılır, büyünün bozulmayacağını zanneder. Halbuki okumalara bir süre devam edilse büyü ile gönderilen cinler ne kadar kuvvetli olursa olsun Kur’an’ın gücüne dayanamaz ve mutlaka tepki verir.

Ağır büyüler kaç günde bozulur?

Ağır ve kuvvetli büyüler, en az 30, 60, 90 veya daha fazla günde bozulur. Büyüyü bozacak olan Allah olduğuna göre bu günler bizim için sadece bir tahmindir. Çok kuvvetli ve ağır büyülerin 30 günden daha az günde bozulduğunu da çok gördük. Bu nedenle büyülerin bozulması için kesin bir tarih vermek doğru olmaz. Zamanı gelince, büyü bozulacaktır.

Allah teala kur’an’da buyuruyor:

“Her olayın kararlaştırılmış bir zamanı vardır, artık ileride bilirsiniz.” (Enâm,67)

Ayetten de anlaşılacağı gibi geleceği Allah’tan başka kimse bilemez. Ancak tahmine bulunabiliriz.

Bozulamaz, ağır denilen büyülerin bozulması, normal büyü gibi olmayıp bir zaman alır. Çünkü o kişilerin içine çok kuvvetli, güçlü şeytanlar musallat edilmiştir ve onları yakıp yok etmek kolay değildir.