Büyünün Amacı Nedir?

7 Haziran 2019 Kapalı Yazar: AykanHoca
Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı image-26.jpeg

Büyü neden yaparlar? Büyü niçin yapılır? Büyünün amacı nedir?

Büyünün yapılma amacı. hedefi, gayesi ve maksadı; büyülenmek istenen kişiyi kıskançlık, haset, çekememezlik, kin duyma duyguları ile zor, kötü duruma düşürmek ayrıca öldürmek istek ve düşüncesidir. Büyünün diğer amacı zenginlik, sağlıklı olmak, başarılı olmak içindir.

Büyü hangi amaç ve gaye ile yaptırılsa yaptırılsın haram ve büyük günahtır. Büyü ile bir şey elde etmek mümkün değildir.

Bir kişi, başka bir insana haset duyduğunda,kıskandığında,onun üzülmesini istediğinde,büyücüye giderek o kimsenin içine şeytan musallat ettirmektir.

Bir kişiyi olumsuz etkilemek,hasta yapmak,karı kocanın arasını bozmak,işini bozmak,huzursuz ve rahatsız etmek bunun gibi birçok şeytani işleri büyülenecek olana şeytan aracılığı ile yaptırmaktır.

Büyücü şeytanları kişinin bedenine musallat eder yani insanın içine sokar ve o kişi büyülenmiş olur.Şeytan kullanmadan büyü yapılamaz.

Şeytanın bir kimseye zarar verebilmesi için mutlaka kişinin bedenine girmelidir.Bu varlıklarda dünya üzerinde yaşadıklarına göre bedene girmeden zarar verebilselerdi herkesi etkilerlerdi.Görüyoruz ki sıkıntılar ancak şeytanın insan vücuduna girmesiyle oluyor.

Cansız varlıklara büyü yapılamaz.Çok duyduğumuz sorunlardan biri de; birinin işi bozuluyor,cinciye başvuruyor söyleyeceği hazır “iş yerine büyü yapılmış” veya “evine büyü yapılmış” bunların hepsi yalandır.

Bu varlıkları biz göremesek bile heryerde gezmektedirler.

İş yerlerinde , evlerde ,sokaklarda bulunmaktadırlar.Büyücü neden işyerine cinleri göndersin ki? Amaç insanı etkisiz hale getirmek olduğuna göre iş yeri sahibine musallat eder.

Bazı insanlara evinde cinler var diyerek evlerini bile değiştirtiyorlar.Bunların aslı yoktur.