Cinler Evde Yaşar mı?

7 Haziran 2019 Kapalı Yazar: AykanHoca

KONU BAŞLIKLARI

Cinler evimizde yaşar mı? Cinli evden taşınalım mı? Evde içim sıkılıyor cinlerden mi? Evim çok kasvetli cinlerden mi olur? Cinler evde kötü koku yapar mı?

Cinler Evde Yaşar mı?

Cinler başka bir boyutun sakini olmakla birlikte, insanlarla birlikte evde, çarşıda, pazarda her yerde insanlarla beraber yaşarlar. İnsanlar cinleri göremediği için yok sayarlar.

Işık hızıyla hareket eden cinlerin her hangi bir kişinin evini mesken tutmasına da gerek yoktur.

Cinler, insanın içine girmedikten sonra hiç kimseye zarar veremez ve kişi cinleri algılayamaz ve göremez. Cinlerin evinizde olmasının veya yaşamasının hiç bir hükmü yoktur. Herkesin evinde de cin bulunabilir.

Cinler evde yangın çıkarır mı? Cinler evde yangın çıkaramaz ve ev yakamaz. Yangın çıkan evlerde; cin evi evdeki birisine yaktırır ve unutturur. Yangın çıkınca, evi cinlerin yaktığı söylenir.

Evi yakan kimse cin musallatına uğramıştır veya üzerinde büyü vardır. Cinlerin özelliklerinden birisi de, insana olumsuz bir iş yaptırır ve ona yaptırdığını unutturur.

Cinler ev yakabilseydi, Allah ve insan düşmanı olan cinler, herkesin evini yakar, insanlardan intikam alırdı. Allah Teala buna izin vermez.

Basında görülen cinlerin ev yakması münferit olaylardandır. Bir kaç kişinin evinin bu şekilde yanması, cinlerin evi yaktığı, yangın çıkardığı anlamına gelmez.

Cinler evde ses çıkarır mı? Cinlerin seslerini duyabilmek için, o kimsenin içinde cinlerin olması gereklidir. O kişi evinde cinlerin seslerini duyuyorsa üzerinde cin musallatı veya büyü var demektir. Aksi halde cinlerin seslerini duymak mümkün değildir.

Evde tıkırtılar, yürüme, konuşma veya değişik sesler duyulması halinde kendinizin içinde şeytani cin var anlamındadır.

Mesela; 4 kişilik bir aileden biri kişi evde ses duyuyorsa, diğerleri duymuyorsa, duyan kişinin içinde cinler var manasına gelir.

Cinler evden para çalar mı? Cinler evden para değil, altın, mücevher gibi hiç bir şeyi çalamaz. cinler enerji varlıklardır. Eli ile maddeyi tutup hareket bile ettiremez, parayı nasıl çalsın ki? Parayı eline aldığını var sayalım, ışık hızıyla giden cinin elinde ki para da enerji haline dönüşür. enerjiye dönüşen para tekrar aynı hale gelemez.

Bazı kimseler, eve kimsenin girmediğini ifade ederek para, altın gibi varlıklarının kaybolduğunu söylüyor. Bulamayınca en kolay yol olarak cinlerin parayı çaldığını anlatıyor.

Evine kimse girmemiş, paran kaybolmuş, olayın sırrı şöyledir: Üzerinde cin musallatı veya büyü var. İçindeki cinler, parayı sana çöpe veya pencereden sokağa attırdı ve unutturdu. Cin, o kişinin üzerinden etkisini hafifletince parayı bulamadın ve cinler parayı çaldı yorumu yapar.

Cinler evindeki parayı çaldığına göre, menkul değerler olan her yerdeki parayı çalamaz mı? Cinlerle irtibatı olan kimseler bütün paraları çaldırırdı. Böyle bir şeyin olması mümkün değildir.

Cinler evden nasıl uzaklaştırılır? Cinleri evden uzaklaştırmana gerek yoktur. Onları uzaklaştırsan isterlerse gene gelirler. Büyülü veya cin musallatı üzerinde yoksa, evdeki cinleri algılayamazsın ve onlar sana da bir zarar veremez.

Cin olan evde ne yapılmalı? İçinizin rahat olması için; evdeki cinleri uzaklaştırmak amacıyla Kur’an’ı Kerim’in 286 ayetli, 2. suresi olan Bakara suresini 3 gün evde dinleyin veya okuyun. Bakara suresinin okunduğu evde cinler, şeytanlar duramaz.

Home ile House Arasındaki Fark Tam Olarak Nedir? - Ekşi Şeyler

Cinlerin olduğu Evden Taşınalım mı?

Cinli Evden taşınalım mı?

Cinli evden taşınmaya, ev değiştirmeye gerek yoktur. Büyülü kimselere, evinde cinler var evini değiştir, başka eve taşın denilmesi çok yanlıştır. Cinler, büyülü insanın bedenindedir. Nereye gidilirse gidilsin o cinler içindedir.

Bazı hocaların, “evini cinler basmış”, “evde cinler var, başka eve gidin” diyerek insanlara evini sattırıyor veya başka eve taşınmaları söyleniyor. Cinler senin içince hangi eve gidersen git, onlar seninle gelecekler ve orada da aynı sıkıntıları yaşayacaksınız.

Bu nedenle evini değiştirme değil üzerine okuma yapılarak bu cinlerden kurtulmaya bakmanız gereklidir.

Eve Girince İçim Sıkılıyor?

Evim Çok Kasvetli Cinlerden mi Oluyor?

Bazı insanların kendi evinde içi sıkılır ve evde durmak istemez. Başka yerde bu sıkıntıyı yaşamaz. Bu durum, o insana cinler musallat edilerek büyü yapıldığı anlamındadır.

Büyü ile gönderilen cin şeytanı, kişiye sürekli iç sıkıntısı vererek evine karşı soğutur, ona bir çeşit azap eder.

Kimi insanlarda evinin kasvetli olduğunu, eve gelen kişilerinde aynı kasveti yaşadığını söyler. Bu durumda da kişinin içindeki cinlerin oldukça kuvvetli olduğu ve evin içine negatif enerji yaymasından olmaktadır.

Cinler Evde Kötü Koku Yapar mı?

Cinler, evin bir veya iki odasında veya tamamında koku yapabilirler. Bunu her cin yapamaz. Cinlerin yetenekleri ve yaptırımları birbirinden farklıdır. Bu kokuyu nedenini bilemediğimiz bir şekilde yapmaktadırlar.

Cin musallatı ve büyü bozmayı iyi bilen deneyimli hoca tarafından bu koku ortadan kaldırılmaktadır. Bu durumlarla karşılaşmaktayız.