Cin Büyüsü Nedir ve Nasıl Bozulur?

17 Aralık 2019 Kapalı Yazar: AykanHoca
Cin büyüsü, büyücünün insanın içine şeytani cinleri musallat etmesidir. Aslında bütün büyüler cin büyüsüdür. Aykan Hoca

KONU BAŞLIKLARI

Cin büyüsü nedir?

Cin büyüsü nasıl bozulur?

Cin büyüsü belirti,sıkıntı ve etkileri nelerdir?

BESMELE - TDV İslâm Ansiklopedisi

Cin Büyüsü ne Demektir?

Büyücünün, şeytani cinleri bir insana göndererek onun vücudunun içine sokmasına cin büyüsü denir. Adı, yapılışı, türü ve şekli ne olursa olsun, yapılan bütün büyüler aslında cin büyüsüdür.

Yapılan tüm büyülerde, insanın içine mutlaka cin şeytanları musallat edilir. Bundan dolayı cin büyüsü diye bu büyü çeşidini ayrı bir büyüymüş gibi ayırmak doğru olmaz.

Papaz büyüsü, cinselliği bağlama büyüsü, eşleri ayırma büyüsü, ölüm büyüsü, hastalık büyüsü, sabun büyüsü gibi bütün büyülerde, adı ve yapılışları farklı olsa da hepsinde insana cinler musallat edilir. Büyüler isimlerini, şeytanlara verilen görev ve kullanılan yöntemlerden almaktadır.

Cin büyüsünün ve diğer büyülerin sırrı Hicr suresinin 27.ayetindedir.

وَالْجَٓانَّخَلَقْنَاهُمِنْقَبْلُمِنْنَارِالسَّمُومِ

Vel canne halaknahu min kablu min naris semum

Cinleri de daha önce insan vücudunun gözeneklerinden geçebilen yakıcı bir ateşten yarattık. (Hicr,27)

Cinlerin insanın içine girebildiğinin bildiren ayettir.

Büyü yapmak ve yaptırmak dinimizde büyük günahlardan olduğu ve biz büyü yapmadığımız için, daha çok cin büyüsünün belirtileri ve bozulması üzerinde duracağım.

وَأَنَّهُۥ كَانَ رِجَالٌ مِّنَ ٱلْإِنسِ يَعُوذُونَ بِرِجَالٍ مِّنَ ٱلْجِنِّ فَزَادُوهُمْ رَهَقًا

Ve ennehu kâne ricâlun minel insi yeûzûne bi ricâlin minel cinni fe zâdûhum rahekâ. (Cin_6)

“Doğrusu insanlardan bazı kimseler, cinlerden bazılarına sığınırlardı da, cinler onların taşkınlıklarını artırırlardı.

متى يبدأ مفعول السحر وأعراضه وأشكاله وطرق علاجه - البوابة
Cin büyüsü, büyücünün, insanın içine şeytani cinleri musallat etmesiyle yapılır. Aykan Hoca

Cin Büyüsü Nasıl yapılır?

Büyücü, şeytanları toplar, onlardan bazılarına görev verir. Cinler, oradan ışık hızıyla ayrılıp, büyülenecek olan kişiyi fotoğrafından tanır ve içine girer. Cin büyüsü yapılmış olur.

Büyü yapacak olan büyücünün içinde cin şeytanları bulunmaktadır. Bu cinler sayesinde etrafta bulunan cinlerle irtibat, iletişim kurarlar.

Büyü yaptıracak olan kimse, büyücüye, büyü yapılacak olanın fotoğrafını verir ve isteğini belirtir. Cin büyüsünün amacı karşı tarafa zarar, eziyet, acı keder, üzüntü ve sıkıntı vermektir.

Saç teli, tırnak, vücuda değmiş elbise veya iç çamaşırı, domuz yağı, muska gibi yüzlerce materyalle de büyü yapmaktadırlar. Bu maddeler de cinin içine gireceği gireceği kişiyi tanıması içindir. Şeytani cin, insanın içine girdikten sonra bunların bir hükmü kalmaz. Yani büyüde kullanılanları bulsanız da büyü bozulmuş olmaz.

تسليط الجن على شخص و الانس سحر الارسال | اعمال الارسال القوية | السحر الاسود
Cin büyüsü, kişide ruhsal, fiziksel ve uykuda sıkıntılar yaratarak belirtiler verir. Aykan Hoca

Cin Büyüsünün Belirtileri ve Etkileri Nelerdir?

Cin şeytanları, kişinin içine girdikten sonra onda fiziksel, ruhsal ve uykuda belirtiler verir ve sıkıntılar yapar. Ayrıca evlenememe, parada bereketsizlik gibi parapsikolojik belirtilerde görülür.

•Baş ağrısı, basınç, ense kökü ve şakak ağrıları, el ve kollarda uyuşmalar, sırt ağrıları, mide ve karın ağrıları, eklem ağrıları yaşanır.

•Cinler, büyülü kişinin beynine sinyaller göndererek vesvese, evham, vehim kuşku, kuruntu denilen iç ses yaparlar, onu devamlı etkilerler.

•O insanın huyu ,karakteri, şahsiyeti, kişiliği ve kimliği değişir. Sözlerde ve davranışlarında tutarsızlık, dengesizlik görülür. Bu bakımdan, panik atak ve duygu, durum bozuklukları yaşayan, tedavisi yok denilen psikolojik rahatsızlıklar için, o kişinin üzerinde büyü olup olmadığı incelenmeli ve araştırılmalıdır.

Uyku bozuklukları da görülür. Büyülü insan uyuyamaz veya tam tersi çok uyumak ister. Karışık ve kötü rüyalar görülür. Uykuda sıçrama, terleme, dişleri sıkıp gıcırdatma, boğuluyormuş gibi olma, sayıklama, kendi kendine konuşmalar olur.

Cin büyüsünün etki, sıkıntı ve belirtilerini daha geniş olarak; ” büyü belirtileri” bölümünden okuyabilirsiniz.

Cin büyüsü yalnızca Kur’an ile bozulur.

Cin Büyüsü Nasıl Bozulur?

Cin büyüsü, Kur’an’ı Kerim’le bozulur. Cin büyüsü değil, bütün büyüler Kur’an’la bozulur. Zaten bütün büyülerde cin şeytanları insana musallat edilmektedir.

Büyü ile insanın içine sokulan cin şeytanlarının üzerine Kur’an’dan ayet ve sureler okunduğunda, onları yakar, eritir ve yok eder. Kur’an’dan başka hiç bir yol ve yöntemle büyü bozmak mümkün değildir.

Cin büyüsünü bozmak için çok tehlikeli yol ve yöntemler de uygulanmaktadır.Cincinin etrafındaki cinler,büyülü kişinin içine gönderilir ve içine girerler.Cinler orada savaşır ve galip gelen diğerini öldürür.

Cinciler, gönderdikleri cinlerin daha kuvvetli olduğunu iddia ederler ve sonuç alacağını söylerler.

Bu büyü bozma yöntemi uygun ve doğru olan bir yol değildir. Şöyle ki: Cinler,ister kendi isteği ile ister büyü ile bir insanın içine girdikten sonra bir daha kendileri çıkamaz.Eğer çıkabilselerdi,büyü bozma ve cin musallatı giderme diye bir şey olmazdı.Büyülü,yanımıza geldiğinde cinler çıkar,kaçar ve bizde boş bedene okuma yapardık.Okuma yaptığımızda,büyülü kişi kasılır,titrer,vücuda sıcaklık basar veya üşür,ürperir bu davranışları cinler yapar.

Cincinin gönderdiği cinler, büyülü kişinin içindeki cinleri nasıl uzaklaştıracak? Kendileri, o vücuttan nasıl çıkacak? O bedende kalmayacaklar mı? Bu soruların cevaplarını veremezler.