Büyü Yapılan İnsan Hikayeleri

6 Temmuz 2019 Kapalı Yazar: AykanHoca
Kendisine büyü yapılmış insanların yaşadıkları ve büyünün nasıl bozulduğunun gerçek hikayeleri Aykan Hoca

Büyü yapılan insan hikayeleri|Gerçek yaşanmış büyülü insan hikayeleri |Büyülü kişinin nasıl kurtarıldığının gerçek hikayeleri|Bir şizofrenin kendisine sorulan 13 soruya verdiği cevaplar

BESMELE - TDV İslâm Ansiklopedisi

Buradaki amacım, sizlere; büyü bozma, büyü nasıl bozulur? Büyü bozulurken neler yaşanır? Kur’an’ı Kerim ile büyü nasıl bozulur? Büyü bozmak kolay mı? Uzaktan büyü nasıl bozulur? Cinlerin bulduğu büyülü muska ile neden büyü bozulamaz? Sorularının cevaplarını kendimin büyü bozarken yaşadığım somut, gerçek olaylarla “büyü bozma” işleminin nasıl yapıldığını daha iyi anlamanız için somut örnekler vererek yazıyorum.

Bu gerçek hikayeleri okuduktan sonra, büyü bozma ile ilgili inanış ve düşüncelerinizin değişeceğine inanıyorum.

Güç ve kuvvet,sadece Yüce ve Büyük olan Allah’ın yardımıyla elde edilir.
Aykan Hoca

1- Cinlerin taşladığı ev: Bir süre önce telefonla arayan karı koca evlerinin özellikle gece taşlandığını taş ve kırılan cam seslerini duyduğunu, gece pencereden birilerinin baktığını ve evin içinde birilerinin gezdiğini ve sabaha kadar korkudan yatamadıklarını anlattı.

Aramızda şu diyalog geçti:

-Eve taş atanları gördünüz mü?

-Hayır görmedik!

-Atılan taşları sabah gördünüz mü?

-Taş da görmedik!

-Hocam, eşimde bende camların taşla kırıldığını açık bir şekilde duyuyoruz. Korkudan yatağa giriyoruz veya diğer bir odaya saklanıyoruz ama o odaya da sesler geliyor.

Bunun üzerine bazı hocalarla görüşüyorlar ve birisi yüksek miktarda ücret istiyor ve aile çaresiz kabul ediyor. Hoca evi koruma altına aldığını ve yazılı bazı kağıtlar verip bunları evin çeşitli yerlerine asmalarını söylüyor.

Daha o gece evin tekrar taşlandığını duyuyorlar, hocayı tekrar aradıklarında, bundan başka bir şey yapamayacağını söylüyor.

Karı kocaya baktığımda, kendilerine büyü yapıldığını gördüm. Büyü ile insanın içine musallat edilen cinler, insana görüntü verebilir ve kulağına istediği sesleri duyurabilir. Cin kişinin içindedir ama sesleri sanki dışardan geliyormuş gibi hissettirir Bu ailenin durumu böyleydi.

Okunup içindeki cinlerin yakılıp, yok edilmesi gerektiğini söyledim. Karı kocaya 20-25 gün okuma yaptığımda ruhsal, fiziksel ve uykudaki tüm sıkıntılar ortadan kalktığı gibi, bir daha evlerinin taşlandığını duymadılar.

Büyü bozmak için sadece okuma yapmak değil, büyünün hangi semptomları yaptığını da iyi bilmek gerekir. Büyü ile ilgili sorunları iyi anlamak bilmek için bilgi ve ilim sahibi olmalıdır.

Eve getirilen hoca ilim sahibi olmadığı için, kendince evi koruma altına aldığını söylemiş. Çünkü evi koruma altına almak diye bir şey yoktur.

2–Büyülü kişi:40 yaşında, evli kadın.

woman ile ilgili görsel sonucu

Şikayetleri: Baş ve ense kökünde basınç ve ağrı, ç sıkıntısı, eşini istememe ondan nefret etme, kasık bölgesinde ağrılar, aynaya baktığında yüzünü değişik şekillerde görmek, vesvese, uyuyamamak, uyuduğunda korkulu rüyalar görmek, gün boyu halsizlik, bitkinlik, yorgunluk ve cinsel isteksizlik.

Büyü bozmaya geçmeden önce,vücuttaki cinlerin güç ve kuvvetleri ile sayıları tespit edilir.Büyü bozma sürecini etkileyen unsurlardır.Bunlarda bazı dua ve ayetlerin okunmasıyla saptanır.

Biraz okuma yaptım,bedende 5 tane oldukça güçlü ve kuvvetli cin olduğunu anladım.Bu büyünün bozulması zor ve zaman alacaktı.

Kur’an okumaya başladım, yarım saat sonra kadının ağzından bir konuşma oldu.(okuma sırasında cin kişinin ağzından konuşabilir veya onunla beyninden sessiz konuşabilir.)

Şeytanla aramızda şu konuşmalar geçti.

-Bize bir şey yapamazsın.

-Neden yapamam?

-Biz güçlüyüz ve 5 kişiyiz.

-Ne yapacağıma siz karar veremezsiniz.Ne olacağını size göstereceğim.Bana gücünüzün yeteceğine inanıyor musunuz? ( O anda bir sessizlik oldu)

-Bize karşı güçlüsün ama bizde güçlüyüz.

-Bu kadına sizi büyücü mü gönderdi?

-Büyücü gönderdi.

-Büyücü size ne görev verdi?

-Bu kadını hasta yapmak,öldürmek!

-Dininiz ne?

-Üçümüz musevi,ikimiz hristiyan.

-Sizin dininizde büyüye alet olmak haram ve günah değil mi?

-Günah,ama biz şeytanız.Görevimizi yapıyoruz.

Anladım ki bunlar iflah olmayacak şeytanlar.Onları yakmaktan başka çare yok.

Allah tealaya bu şeytanları yakıp yok etmesi için dua ettim.

Şeytani cinleri yakan,iki uzun sure okudum.Büyü bozmak cinleri yakmak olduğundan ve bu cinlerinde kuvvetli olmalarından dolayı,önce onları yakmaya hazır hale getirmek gereklidir.Onun için önce uzun ayetler okunur.

Bir saat kadar sonra,kadının iki kolu kasılmaya başladı.yattığı yerden başını kaldırdı.Anladım ki,şeytanlar okunan sureden etkilenip rahatsız oldular.

İki saat sonra,kadın cinlerden birinin gövdesine kadar yandığını gördüğünü söyledi. (bazı kişiler içindeki cinlerin yandığını,film izler gibi görür.Bu durum herkeste olmaz.)

O anda, cinleri hızla yakan kısa ayetleri tekrar ederek okumaya başladım,Allah’ın izniyle şeytanlardan birini güçlü olmasına rağmen yaktım.

Kadın az da olsa rahatlamıştı.Diğer cinler de yandı ama bitmemişti.

Bu kadına 20 gün günde ortalama 4 saat uzun okumalar yaptım ve sonunda Allah’ın izniyle cinlerin hepsi yandı ve büyü bozuldu.

2-Büyülü kişi: 30 yaşlarında,erkek ve bekar.

Varlıklı bir ailenin oğlu olup,onunla evlenmek veya birlikte olmak isteyen kadınlardan bazıları üstü üste büyü yaptırıyor.

Kendisi büyüye inanmıyor ve dini duygularının zayıf olduğunu söyledi. Büyü yapılınca:Mutsuz,huzursuz,yaşamdan zevk almayan,bedeninin bir baskı altında olduğunu,uyuyamadığını,göğsünün sıkıştığını,içinden bir şeyin devamlı konuştuğunu,araç kullanamadığını ve burada yazamayacağım bazı şeylerin içinden geçtiğini anlattı.

Bir psikologdan yardım aldığını,iyileşme olmadığını daha sonra psikiyatriye gittiğini,bazı ilaçları kullanmasına rağmen sıkıntılarında hiç bir azalma olmadığını söyledi.

İnanmamasına karşın,bazı hocalarla çalışma yaptığını yinede düzelmediğini söyledi.

Bir arkadaşının tavsiyesi üzerine Suudi Arabistan’a gidip orada bir hocayla görüştüğünü iki hafta kalmasına rağmen netice alamadığını,daha sonra adını hatırlayamadığım bir islam ülkesine gidip orada da tedavi olmaya çalıştığını fakat sonuç alamadığını ifade etti.

Bunları anlatınca,anladım ki bu kişiye komplike büyü yapılmış,içindeki şeytan sayısı oldukça fazla görülüyor.

Kendisiyle şunları konuştum:

Büyü vardır,gerçektir.Bilmediğin konu hakkında hüküm verme.Sıkıntıların Allah’tan geldiğine ve bu sıkıntıları yalnız Allah’ın kaldıracağına ve benim de sadece bir sebep olduğuma inan. Allah’a güven.

Daha sonra kelime-i şehadet getirttim.Bazı duaları okuttum.

Bedeninde 9 tane güçlü,kuvvetli şeytan olduğunu anladım.İşimiz gerçekten zordu.

Kendisini okumaya aldım.Okumaya başlar başlamaz.Gencin ağzında yüksek bir ses:

-Ne yapmaya çalışıyorsun sen!

-Sizi yakıp,bu çocuğun büyüsünü bozmak istiyorum.

-Bu nerelere kadar gitti,kimse bize bir şey yapamadı,büyüyü bozamadı,sen mi bozacaksın?

-Onu Allah teala bilir,en azından ben denerim.

(Şeytanlar,kendilerini yakacak güçlü hocayı bilir ve tanırlar.Onun için en başta kafa tutarlar,hastayı ve beni okumaktan vazgeçirmek isterler.onun için bu konuşmaları yaparlar.aslında kendilerini ele veriyorlar.)

(Şeytanlar, bu nedenle bazı büyülü kişileri bana getirtmemek için ellerinden gelen her türlü vesveseyi verirler.)

-Okumanı istemiyoruz,biz okuduklarını sevmiyoruz,onlara da inanmıyoruz.(Okuduğumun,Kur’an olduğunu ve kendilerine zarar geleceğini bildiklerinden,ellerinden geldiği kadar engellemeye çalışırlar.

-Size mi soracağım ne okuyacağı mı?

-Okursan seni mahvederiz! (şeytanlar sıkıştıklarında okuyan kimseyi genellikle tehdit ederler.)

-Ben buradayım!Ne yapacaksanız yapın da görelim! Sizin gibi çok kuvvetli şeytan gördüm,sizin gücünüz Allah’ın izniyle bana yetmez.Kesin sesinizi.

-Adın ne senin?

-Sana ne?

-Bana ne de merak ettim.

-Benjamin

-Yahudi misin?

-Benim dinim yok,dinlere inanmıyorum.

-Ateist’sin o zaman?

-Öyleyim.

(Karşılıklı diyaloglar da hep sert ve bize bir şey olmaz havasında konuşuyor.)

-Büyücü mü gönderdi sizi?

-Evet.Bu adama üç kere büyü yapıldı.İlk, 3 kişi geldik,sonra 3, en sonda da 3 kişi geldi.

-Büyücü ne görev verdi size?

-B…..m isminde bir kadın ilk büyüyü yaptırdı.Büyü yapanda i…..da kadın.O kadın bu adamın kendisini sevmesi için büyüyü yaptırdı.

-Başarılı oldunuz mu?

-Fazla uğraşmadık! Bana ne kimi severse sevsin!Eziyet,sıkıntı yapıyoruz.

Anlaşıldı ki bu şeytanlar da azılı İfrit’ler,onları yakmaktan başka çare yok.

Okumaya başladım.Üç gün sonunda onları yakabilecek kıvama getirdim. Otuz üç gün,günde 3-4 saat okuyarak,Allah’ın izniyle şeytanların hepsini yaktım ve büyü bozuldu.

How to Get Through a Panic Attack | SELF

3-Büyülü kişi:30 yaşında bekar kadın.

Büyü bozmak o kadar ilginçtir ki,çok zor bozulur dediğin büyü kısa zamanda,çok kolay bozulur dediğin büyü çok zor bozulduğu da olmaktadır.

Yaptığım böyle bir büyü bozma çalışmasını anlatmak istiyorum.

Şikayetleri:Evden dışarı çıkamamak,çok zorlayıp çıksa da taşıt araçlarına binememek,duygularında yükselme ve alçalmalar,iç sıkıntıları,uykusuzluk, ataklar yaşamak sıkıntılarından bazılarıdır.

Babası tanıdığım bir şahıs.İş insanı ve dini duyguları zayıf bir aile olduğunu babası bana söyledi.Cin,büyü gibi kavramlara inanmadıklarını,bu tür sıkıntıların psikolog ve psikiyatri ile çözülebileceğine inandıklarını anlattı.10 yıldan beri kızının tıbbi tedavi almasına rağmen iyileşmediğini belirtti.

Bir ümit,inanmadıkları halde 3 ayrı hocaya gittiklerini onların da tutarsız ve dengesiz tavırları nedeni ile çözüm yapamadıklarını hepten umudumuz kayboldu dedi.

Kızını bana getirdi.Onunla konuştuğumda,yukarıda anlatılan sıkıntıların yanında,son zamanlarda içinden bir sesle konuştuğunu o sesin “sen peygambersin” dediğini anlattı.

Kız akıllı ve bilgili olduğundan o sese “kadından peygamber olmaz” dediği zaman, konuşmanın kesildiğini söyledi.

Fakat baba,kız sıkıntılarının nedeninin büyüden ve cinlerden olduğunu bilmiyordu ve gittikleri 3 hoca da söylememişti.

Önce,kendilerine şunları anlattım.

Kızın sorununun tıbbi değil,cinler musallat edilerek büyü yapıldığını yaşadığı bütün belirti ve sıkıntıların içindeki cinlerden olduğunu anlattım. İnanmasalar bile bir saat içinde bunu ispat edeceğimi söyledim.Yine de yüzlerinde umutsuzluk ve inanmama görülüyordu.

Kızın yaşadığı belirti ve sıkıntılara göre,cinlerin çok kuvvetli ve etkili olduğunu düşünüyordum.Büyünün de kolay bozulmayacağına inandım.

Büyünün bozulması için Allah tealaya dua ettim,bu işlerle ilgili duaları okumaya başladım ki 15 dakika sonra kız kasılmaya ve ağlamaya başladı. O zaman da anladım ki büyüyü hızlı ve çabuk bozacağım.Okumalara devam ettim,kız başını sağa sola sallamaya başladı,şeytanların yerlerini de tespit etmiştim.İşim daha da kolay olacaktı.

Cinleri konuşturmaya hiç gerek de yoktu.şeytanları yakan ayetleri hızlı bir şekilde kulağına ve göğsüne okudum.Okudukça kızın ağzından inlemeler ve “yanıyoruz” konuşmaları geliyordu.

Bir süre sonra,kız “hocam bir şeyler görüyorum ve simsiyah olmuşlar ağlıyorlar “dedi.

Kızın üzerine 4 saat okuma yaptım.Allah’ın izniyle 3 şeytanı da yakmıştım.

Kız hiç bir sıkıntısının kalmadığını,taşıt aracına da binebileceğini söyledi.

Zor olacağını düşündüğüm büyü bozma kolay olmuştu.

Hiç bir zaman,büyü,cin musallatı ve nazar gibi şeylere inanmıyorum dememeli,en azından denenmeli,bunların şifasını Allah’tan ve Kur’an’dan olduğunu bilmeliyiz.

schizophrenic ile ilgili görsel sonucu

4-Bir Şizofrenin Kendisine Sorulan Sorulara Verdiği 13 cevap

Kendisine şizofreni teşhisi konulmuş bir kadının basında çıkan çok ilginç bir röportajı ilgimi çekti.Bizim anlattıklarımızla birebir örtüşüyordu. Büyülü veya cin musallatlı bir kişinin yaşadıklarını daha iyi anlamanız açısından sizlere bu makaleyi yazmayı uygun buldum.

Şizofreniyle ilgili Reddit’te yaşanan bir sohbetse internetin en ilginç olaylarından biri oldu. ErosPram adlı yazar Reddit’te AMA(Ask Me Anything-Bana İstediğini Sor) başlığı altında, ona sorulan soruları yanıtladı. Olayın ilginç yanıysa ErosPram’ın şizofren bir kadın oluşu ve halüsinasyonlar görmesi.

Şizofren olduğunu, gördüğü görüntülerin halüsinasyondan ibaret olduğunu bilen ve duyduğu seslerin gerçek olmadığının farkında olan yazar, şizofreninin nasıl bir şey olduğuyla ilgili birçok soruyu yanıtladı. ErosPram ayrıca içinde bulunduğu şizofren kişiliklere de sorulan soruları cevapladı.

İşte ErosPram’a sorulmuş en ilginç sorular ve yazarın/diğer kişiliklerinin verdiği ilginç ve korkutucu cevaplar:

1. Duyduğun iç sesleri ve gördüğün kişileri tarif edebilir misin? Hepsi kadın mı? Günlük hayatında onlarla nasıl etkileşime giriyorsun?

Duyduğum iç sesler benim içimde yaşıyor. Tek bedende yaşayan farklı insanlar gibiler. Ben de bedene sahip olan kişiyim. Bir şey söylediğimde ya da yaptığımda bu kişiler hemen yorum yapıyor. Fakat bedenin sahibi ben olduğum için yorumlarını sessizce ve bana saygı duyarak yapıyorlar. Blank/Boşluk ve Little/Küçük adlı iki kadın iç ses var. Bir de Şeytan (Demon) isimli biri var. Onun için erkek diyebilirim ama insan gibi görünmediği ve insan gibi hareket etmediği için onu tek bir kişiymiş gibi tanımlamak istemiyorum. Şeytan’ı hem görüyor hem de duyuyorum. Baş etmesi en zor olan da o. Onu görmezden geldiğim zamanlarda çığlık atıyor ama benden başka kimse onu duymuyor. Akşamları da varlıklarını kabulleniyor, onlarla konuşuyorum. Ama bunu toplum içinde yapmıyorum.

2. Bu üç kişiyi ilk ne zaman duymaya ve görmeye başladın?

2 yaşımdayken farklı kişiliklerim olduğunu hatırlıyorum. Annemle eski evimizde yürürken iki farlı ses duymuştum. Birisi küçük bir kız sesi (Little/Küçük) diğeri de genç bir kızın sesiydi (Blank/Boşluk 16 yaşlarında). Bir de karanlık ve büyük bir görüntü hatırlıyorum. Sanırım o da Demon/Şeytan’dı.

3. Gördüğün kişiler sana bir şeyler yapmanı söylüyorlar mı?

Şeytan bana sık sık kendimi öldürmemi söylüyor. Diğerleri de bana sürekli bir şeyler yapmamı söylüyor ama yapıp yapmamayı yine ben seçiyorum. Özgür irademle karar veriyorum.

4. Gördüğün ve duyduğun şeyler bir gün yok olursa üzülür müsün?

Bunu uzun bir süre düşündüm. Sanırım onları özlerim, Şeytan’ı bile. Çünkü onlar her zaman benimle birlikteydi. Bir sabah uyandığımda kulaklarım ya da burnumun yok olmuş gibi hissettirir. Benden bir parça kaybolmuş gibi olur.

5. Şeytan’a ve diğer kişiliklerine bir soru sorar mısın? Eğer tek bir dilek hakları olsaydı neyi dilerlerdi?

Şeytan: Cehennemde ölmeni isterim

Little: Mor ve pembe midilli isterim. Bir de kendime ait bir beden. Böylece Eros (yazar) yüzerken, ona nefesini daha uzun tutması gerektiğini söylemek zorunda kalmam.

Blank: Güzel bir araba, bir beden ve bir milyon dolar. Böylece bir daha kimseyle konuşmak zorunda kalmam.

6. Şeytan’ın nasıl göründüğünü çizebilir misin?

demon-seytan

7. Şeytan’a sorabilir misin, çizdiğin resimle ilgili ne düşünüyor?

Şeytan, çizim yeteneğimin kendim gibi içler acısı olduğunu söylüyor.

8. Şeytana neden senin yanında olduğunu sorabilir misin? Sadistlikten haz duyduğu için mi seninle birlikte yoksa bir şekilde sana bağlı olduğundan mı senden ayrılamıyor?

Şeytan benimle birlikte doğduğunu söylüyor. Hayatımın ne kadar berbat olduğundan emin olmak için o da ortaya çıkmış. Kendimi öldürene kadar da benimle birlikte olacağını söylüyor, ki bunun olmayacağına garanti verebilirim.

9. Little sen büyüdüğün için üzgün mü? İkinizin de 5 yaşında olduğunuz dönemde ne kadar iyi arkadaş olduğunuzu hayal edebiliyorum.

Ben büyümeye devam edip o büyüyemeyince çok üzüldü. O da büyümeyi çok istiyordu ama büyüyemeyeceğini biliyordu. Gerçekten de eskiden çok iyi arkadaştık ve hala ona derin bir ilgi duyuyorum. Benim için kız kardeş gibi.

10. Şeytan’a hakim olabilmenin sence bir yolu var mı? Kendini kesmesi ve öldürmesi için onu ikna etmeye çalışsan ne olur?

Şeytan herkesin ondan nefret ettiğini biliyor. Nefrete yol açmanın onun işi olduğunu söylüyor. Bildiğim kadarıyla onu yok etmenin bir yolu yok. Daha önce denedim fakat bu sadece onun daha çok bağırmasına ve daha çok güçlenmesine sebep oldu. Ondan kurtulabileceğimi düşünmüyorum. Yine de onu engelleyebilmeyi öğrendiğim için o kadar büyük bir problem yaratmıyor.

11. Özel bir soru soracağım için özür dilerim ama seks yaptığın zaman neler oluyor? Onları görmezden gelebiliyor musun?

Little seks yapmamdan hoşlanmıyor. Bir köşeye saklanıyor ve ağlıyor. Ama yine de bunun büyümenin bir parçası olduğunu biliyor ve durumu kabulleniyor. Blank ise umursamıyor ve görmezden geliyor. Şeytan da bağırarak ne kadar günahkar olduğumu ve cehenneme gideceğimi söylüyor. Bense onları görmezden geliyorum ve erkek arkadaşıma odaklanıyorum.

12. Blank, Little ve Şeytan’a halüsinasyon olduklarını söyleyince nasıl tepki veriyor?

Blank gerçek olmadığını biliyor, Little gerçek ve halüsinasyonun farkını anlamıyor. Şeytan ise uydurma olmadığını, gerçek olduğunu ve benim kabusum olduğunu söylüyor.

13. Gördüğün şeylerin gerçek olmadığını ve şizofren olduğunu ne zaman anladın? Nasıl bir histi?

Anaokuluna giderken fark ettim. Benim dışımda kimsenin hayali arkadaşının olmadığını öğrendim. Kimsesiz ve çok yalnızdım. Kimse benimle birlikte yemek yemek istemiyordu ve hiç arkadaşım yoktu. Şeytan ise yalnızlığımın ve acımın her saniyesinden çok hoşnuttu. Ortaokul döneminde evden eğitim gördüm ve benim gibi insanlar hakkında araştırma yaptım. Nasıl biri olduğumu anlayınca da terapiye gitmeye başladım (fakat bir yardımı dokunmadı). Giderek daha depresif oldum. Şimdiyse erkek arkadaşımın da yardımıyla daha mutlu biriyim.

5-Şeytana tapan genç bir kızı nasıl kurtardım?

Üniversite öğrencisi genç bir kadın benimle görüşmek istediğini ancak içindeki şeytanın buna izin vermediğini ve şu anda çok kötü bir durumda olduğunu telefonda söyledi.

Telefonda kızın içindeki şeytana seslenerek kızı rahat bırakmasını söyledim ancak şeytan bana kızıp hakaretler etmeye başladı. Bu kızın kendisine ait olduğunu ve onu asla bırakmayacağını ve beni de mahvedeceğini söyledi. Şeytanların bu tehditlerine alışık olduğumuz için önemsemedim.

İki gün sonra kadın tekrar arayarak geleceğini bildirdi.İlk defa yüz yüze karşılaştık.Yüzünde ağır bir makyaj,dudaklarına mor veya siyah gibi bir ruj sürmüş,bakışları değişikti ve boynunda hiç görmediğim bir şeyin sembolü kolye vardı. Bana dik dik bakıyordu.

Kadın karşımda konuşamıyor,sadece bakıyor, sanki kilitlenmiş gibiydi. İçindeki şeytana soru sormaya başladım:

-Adın ne?

-C……ş

-Bu kadının içine neden girdin?

-Kendisi çağırdı!

-Kendisi nasıl çağırdı?

-Bunun F…. isimli arkadaşının bizimle ilgisi var, F.. teklif etti bu da bize katıldı.Ayin yaptılar bende bu kadının içine girdim.

-Sizin amacınız ne?Bizim amacımızı sen çok iyi biliyorsun!Biz seni sevmiyoruz’

-Beni neden sevmiyorsunuz?

-İnsanların içindeki şeytanları yakıyorsun da ondan sevmiyoruz?

-İnsanlar büyülü mi kalsınlar?Onlara eziyet ediyorsunuz!

-Biz insanları da sevmiyoruz!

-Fakat insanların içine girip onlara yardım edeceğinizi,diğer insanlardan farklı olacağını vesvese verip kandırmıyor musunuz?

-Kandırıyoruz ama onlar bize inanıyor!

-Bunlar sizinle i….y…..n adı verilen size tapma ayini yapıyorlarmış,doğru mu?

-Doğru!

-Ayin yaparken mum ve tütsü neden yakıyorlar?

-Biz koku ile besleniyoruz,o maddelerden çıkan koku bizim yiyeceğimizdir. Özellikle dumanı çıkan tütsüler hoşumuza gidiyor.

Tütsü ile büyü bozulur mu? Adlı makalemde,tütsünün şeytanların gıdası olduğunu anlatmıştım.Burada da şeytan bunu doğrulamaktadır. Bazı cincilerin tütsü koklatarak büyü bozmalarının yanlış olduğunu ifade etmiştim. üzerinizde büyü ve cin musallatı olduğunu biliyorsanız kesinlikle tütsü yakmayınız.

-Büyü yapılırken,büyücü sizi mi kullanıyor?

-Büyücü bizi kullanamaz,biz büyücüleri kullanıyoruz!

-Siz büyücüleri nasıl kullanıyorsunuz? Herkes tam tersini söylüyor bu nasıl oluyor?

-Büyücülerden bazı isteklerimiz oluyor,onları dinden çıkarıyoruz. Allah’a isyan edecek işler yaptırıyoruz,ondan sonra onlara yardım ederiz.

-Nasıl istekler bunlar?

-Allah’ı ve dinleri inkar ettiriyoruz!Siz onların Allah,din,iman dediklerine bakmayın.Öyle söylerler ama içlerinden inanmazlar. Kur’an ayetlerini ters yazdırıyoruz ve okutuyoruz,idrar ve kanla ayet yazdırıyoruz…Bu kadar yeter…

-Size etki edecek,yakacak,perişan edecek nedir?

Kısa bir sessizlikten sonra:

-Bunu sen biliyorsun neden soruyorsun?

-Biliyorum ama bir de senden duymak istiyorum!

Bir süre daha bekledi,cevap vermek istemiyordu ve Kur’an kelimesini hiç sevmiyor ve söylemek istemiyor. Bir süre sonra istemese de cevap verdi:

-Sizin inandığınız Kur’an biz yakar. Başka hiç bir şey bize etki etmez!

-Peki Kur’an dışında büyü bozmaya çalışanlar,büyü bozamazlar mı?

-Onlar büyü bozamazlar.O hocalarda şeytanların etkisi altındalar. Sadece insanları kandırıyorlar.

Şeytanla konuşmamamız 1 saat sürmüştür.Uzun olduğu için konuşmaları bu kadar anlatıyorum.

Daha sonra,kıza eziyet ettiğini,kendisini bedeninde istemediğini ve onu bırakmasını söyledim.

Kızı ölse de bırakmayacağını,kızın bedenin ile bedenlendiğini onun vücudunu kendi vücudu gibi gördüğünü söyledi.

Kendisini yakacağımı buna karşı koyacak gücü olmadığını belirttim

-Senin şeytanlara karşı olan gücünü biliyorum,ben oldukça kuvvetliyim ama senin yakacağını da biliyorum, ama direneceğim!

Kızı sırt üstü yatırdım ve üzerine şeytanları yakan duaları ve sureleri okumaya başladım.Kız 5 dakika sonra ağlamaya ve kasılmaya başladı. Bir saat sonra kız içindeki şeytanı yere oturmuş ve ayaklarını dizlerine kadar yanmış olarak gördüğünü söyledi.

Bu kızı bir hafta her gün okudum.Yedinci gün şeytan tamamen yanmıştı.