Bulunamayan Muska Nasıl Bozulur?

7 Haziran 2019 Kapalı Yazar: AykanHoca
Genuine Goat Rawhide Amulet Empowered with Handwritten Magic Formulas to  Increase Love and Attraction
Büyü amacıyla yapılan muskayı bulmak önemli değildir. Büyü ile insanın içine gönderilen şeytani cinlerin yakılması ile büyü bozulmuş olur. Aykan Hoca

Bulunamayan büyülü muska nasıl bozulur?

Muska ile büyü yapılır mı?

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı image.png

Büyü amacı ile yapılmış muskayı bulmak önemli değildir. Büyülü muskayı bulmakla büyü bozulmuş olmaz. Yapılan büyülerde asıl, esas unsur kişinin içine sokulan şeytani cinlerdir.

Büyülü kişinin içindeki cin şeytanları, Kur’an ile yakıldığında muskayı bulmasan bile büyü bozulmuş olur.

Adı, yapılışı, türü ne olursa olsun yapılan bütün büyülerde mutlaka insanın içine şeytani cinler musallat edilir. Cin şeytanı insanın içine girdikten sonra o muskanın bir hükmü, geçerliliği kalmaz.

Saklanan,gizlenen muskayı buldun,büyü bozuldu mu?Hayır.

Büyülü insanın içindeki cinler,Kur’an ayetleri ile yakılıp yok edildi,büyü bozuldu mu?Evet.

Büyülü muska bulunamadıysa korkmana,çekinmene ve üzülmene gerek yoktur.O muska bulunsa bile,sana yapılan büyü bozulmuş olmayacak. O muska ile gönderilen cin şeytanları Kur’an’la yakıldığında büyü bozulur.

Bir insana, muskaya bağlı cin şeytanları musallat edilerek büyü yapıldığından, o muskayı bulmak şart değildir.

Büyülü kişilerin en çok korktukları,çekindikleri şeylerin başında,kendisine yapılan muskanın bulunamaması gelir.Büyülü muska bulunmazsa büyü bozulmayacak mı?Büyülü muska bulunmazsa ömür boyu büyülü mü kalacaksın? Muskanın bulunduktan sonra büyünün bozulacağı aklen ve mantık olarak doğru değildir.

Yapılan bütün büyülerde,insanın içine cin şeytanları musallat edilir.bazı büyüler muska ile yapılır. Büyücü,muskanın içine resim,şekil,sembol,harf ve rakamlar ile kur’an ayetlerini ters olarak kan veya idrar ile yazarak büyü yapar. O muskanın yanında şeytanlar olur,muska nereye konulmuşsa onun yanındaki cin şeytanları içine girer ve büyü tamamlanmış olur. Artık o muskanın bir hükmü ve geçerliliği kalmamıştır. O muskayı bulup bulmaman önemli değildir.

Bir kadın arayıp soruyor:Hocam!Bana büyü yapılmış,çok sıkıntı ve eziyet çekiyorum,muska bulunamadı,bu muska nasıl bozulur?

Büyücü,muskaya şirk koşan sözler yazar (Bunu büyücüden şeytan ister) ve bu muskayı toprağa veya mezara gömer,havaya asar,evin gizli bir köşesine saklar,denize veya akarsuya atar,cinler de o kişinin içine girer ve büyü yapılmış olur.

Adı,yapılışı,türü,şekli ne olursa olsun bütün büyülerde mutlaka insanın içine cin şeytanları sokulur.Cinler,kişinin içine girdikten sonra o muskanın bir değeri kalmaz.

Bazı hocalar,cinlerine muska getirttiğini söylerler ve gerçekten de,içi su dolu tasın içinde muskalar görülür.Bu bir illizyondur.Hiç bir cin bir maddeyi bir yerden alıp başka yere getiremez.Böyle güçleri olsaydı,Allah ve insan düşmanı olan şeytanlar,insan hayatını perişan ederdi.

O zaman büyü amacıyla yazılmış,yapılmış muskayı bulmak önemli değildir.

amulet islam ile ilgili görsel sonucu

Muska ile büyü yapılır mı?

Muska ile büyü yapılır.Ancak,cin şeytanları devrededir.Büyü nasıl yapılırsa yapılsın,mutlaka cinler kullanılır.

Büyücü,etrafına cin şeytanlarını toplar;falanca kişinin içine girip onu etkisiz,hasta,çaresiz büyülü hale getirmelerini ister.

Ancak,şeytanlar da,büyücüden Allah’a isyan eden,şirk koşan bazı şeyleri yapmasını isterler. Aralarında karşılıklı anlaşma olur.

Yazılacak muskaya;Kur’an ayetlerinin ters yazılması,kan veya idrarla yazılması,şeytanların kendi sözlerinin yazılması,harf,rakam,semboller işaretler,şeytan resimleri yazılmasını, şeytan, büyücüden ister.

Bunların yazılması,büyünün yapılması veya tutması için çok mu önemlidir? Çok önemli değildir,ancak,şeytan mutlaka Allah’a isyan ettirecek şeylerin olmasını ister.

Büyücü,iblis’in isteklerini yerine getirerek büyülü muskayı yazar. Bazı büyücüler o muskayı tütsüler.

O, muskanın yanında büyülü için görevli şeytanlar vardır.İnsanlar bunları haliyle göremez.

Büyücü,yazılan bu muskayı; büyü yaptıracak olan kimseye verir onu büyülenecek kimsenin ev veya iş yerine gizlice saklamasını ister. cinler büyü yapılacak olan kimseyi tanıdıklarından,onun içine girer ve büyü yapılmış olur.

Cinler,insanın bedenine girdikten sonra,o büyülü muskanın görevi bitmiştir.Bulsanız da ,bulmasanız da büyü bozulmuş olmaz.

Büyülü kişinin içindeki cinler Kur’an’la yakılır ve büyü bozulur.