Evde Büyü Olduğu Nasıl Anlaşılır?

22 Temmuz 2019 Kapalı Yazar: AykanHoca
Eve büyü yapılmaz, büyü insana yapılır. Evde büyülü madde bulduğunuzda büyü bozulmuş olmaz.
Aykan Hoca

KONU BAŞLIKLARI

Evde büyü varsa nasıl anlarım? Evde büyü olduğu nasıl anlaşılır? Evde büyü belirtileri nelerdir? Evdeki büyü nasıl bulunur? Eve yapılan büyü nasıl bozulur? Eve büyü yapılır mı? Evdeki büyü nasıl çözülür? Evime büyü mü yapıldı? Eve büyü yapılmışsa nasıl bozulur? Eve nasıl büyü yapılıyor? Evde büyü nasıl bulunur? Evi sirkeli su ile silmek büyüyü bozar mı? Evde Büyü buldum büyü bozuldu mu? Evdeki büyüden kurtulmak için dua var mıdır? Evdeki büyüyü bozma duası

Evde Büyü Olduğunu Nasıl Anlarız?

Büyü, evin içinde dolap, yatak altı, saksı, çekmece gibi yerlere saklanır. Bu büyüler muska tarzı yazılardır. Gizlice saklanan muska, kağıt veya maddelerin büyü tuttuktan sonra bir hükmü ve değeri kalmaz. Evde büyülü muska veya maddeler bulduğunuzda, fiziksel, ruhsal ve uykuda sıkıntılar çekip çekmediğinize bakılır. Üzerinizde büyü etkisi varsa, büyü yapılmış ve tutmuş anlamındadır.

Evde Büyü Belirtileri Nelerdir?

Evde Büyü Olduğu Nasıl Anlaşılır?

•Bir odada rahat otururken başka bir odada içine sıkıntı gelmesi ve orada duramamak.

•Evden hiç bir neden yokken soğumak, ev ve semt değişme isteğinin oluşması.

• Ev hayvanlarının, evdeki büyülü kişiye karşı anormal davranışlar göstermesi.

•Evde otururken, başka kimse olmamasına rağmen diğer odalardan ses ve konuşmaların gelmesi.

•Evde bir gölge, karartı arkanızdan sizi takip ediyor, izliyor otururken önünüzden bazı şekiller geçiyor gibi olabilir.

•Otururken karşınızda net olarak görmeseniz de bir şeylerin olduğunu algılayabilirsiniz.

•Evde kulağınıza seslerin gelmesi, adınızla çağrılma olup etrafınıza baktığınızda kimselerin olmaması.

•Eve yaklaşıldığında, dışarıdan evi korkunç görmek evin içinde varlıkların yaşadığını düşünmek ve eve girmekte zorlanmak.

•Evin içinde korkmak.

•Ev temiz olmasına rağmen, devamlı temizlik yapmak ve takıntılı olmak.

•Misafir gittikten sonra onların dokunduğu, oturduğu eşyaları silmek onların evi kirlettiğini düşünmek.

•Evi veya eşyaları sallanıyor, titriyor gibi algılamak, hissetmek.

•Evde takıntılar yaşamak. Musluk ,doğal gaz, elektrik düğmelerinin açık olduğuna inanıp defalarca kontrol etmek.

•Duvarların ve eşyaların kirli, pis olduğunu düşünmek ve devamlı olarak onları silmek, temizlemek.

•Gerekli temizlik yapılmasına rağmen evde kendi kendine tozlanma olması.

•Evin diğer odalarında bir şey yokken sadece bir odada yoğun koku olması.

•Evin bir odasına özellikle yatak odasına girildiğinde,içinizin sıkılması orada duramama veya yatamama gibi durumların olması.

•Pencerenin içinden veya dışından birisinin size bakması.

•Dışarıdayken evinize gitmek istememeniz,gittiğinizde eve zorla girme,girildiğinde içinize sıkıntı gelmesi.

•Evde cin, hayalet, peri, ruh veya tanımlayamadığınız gibi varlıkların olduğuna inanmanız ve hissetmek ve algılamak. Bunlara bağlı olarak evinizi değiştirmek isteğinin oluşması.

•Banyoya girmekte zorlanma, girememe, girildiğinde çok çabuk çıkma veya çok uzun süre kalmak. Yıkanırken birinin sizi izlediğini, gözlediğini hissetmek.

•Evinize misafir geldiğinde evdeki negatif enerjiden rahatsız olması.

•Tuvalette hiç bir neden yokken uzun süre kalmak.

•Banyoda çok kısa veya çok uzun süre kalmak.

•Evden dışarı çıkmak istememek veya tam tersi evde duramamak.

•Evde yalnız kalma isteği veya bazen perdeleri kapatıp karanlıkta oturmaktan zevk almak,hoşlanmak.

•Evde bazı koltuklara oturulduğunda rahatsız olmak,başka yere oturunca o sıkıntıyı çekmemek.

•Evde bazı eşyaların yerlerinin değiştiğini ve kaybolduğunu görmek.

•Evde bazı eşyaların kaybolması, bulamamak veya bir süre sonra başka yerde bulmak.

•Evin içinde yoğun bir negatif enerjinin olduğunu hissetmek.

•Evli çiftlerin aynı yatakta beraber yattığında ikisinin veya birinin içine sıkıntı, daralma gelip aynı yatakta yatamamak, cinsel ilişkiye girememek.

•Evin tavanında, köşelerde bir şeylerin asılı olarak durması ve size bakması.

•Evde karanlıkta uyuyamamak veya tam tersi karanlıkta uyumak.

•Kapı ve pencerelerin kendi kendine açılıp kapanması.

•Işıkların kendi kendine kapanıp açılması.

•Evin değişik odalarında üşümeniz veya sıcaklık basması.

•Evin uğursuz, bereketsiz, soğuk olduğunu hissetmek.

Besmele Arapça İslami kaligrafi kaligrafi Resim - şeffaf PNG görüntüsü

Eve Girmeden Büyü Yapılır mı?

Eve girmeden büyü yapılır. Büyü yapan veya yaptıran kişinin evinize girmesine gerek yoktur. Yapılan bütün büyülerde mutlaka insanın içine cinler musallat edilir. Eve girmeden cinleri musallat edip kolayca büyü yaparlar. Bunun için bir fotoğraf yeterlidir. Cinler büyü nedeniyle içine gireceği kimseyi o fotoğraftan tanır. İçine girer ve büyü tamamlanmış olur. Bu nedenle büyü, eve değil, o hane halkının tamamına veya birine yapılır.

Hiç bir cin, insanın içine girmeden ona zarar veremez. Evde büyü olduğunu hissediyorsanız, sizin içinizde cin var demektir. Mesela, evde karı koca yaşadığını varsayalım; kadın evde huzursuz ise, evde bazı gölge ve karaltılar görüyorsa fakat kocası görmüyorsa kadın büyülü demektir. Normal olarak kocanın da bunları hissetmesi gerekli değil mi?

Evde büyü belirtilerini, ev halkından biri veya ikisi yaşıyor da diğerleri evde bir şey olduğunu hissetmiyor? Evde büyü varsa hane halkının hepsi büyüyü algılaması gerekmez mi? Bu örnekler eve büyü yapılamayacağının bir kanıtı, ispatıdır.

Büyülü kişilerin ortak özelliği vesvese gelmesidir. Eve büyü yapıldığını varsayalım, sana gelen vesveseyi, eve yapılan büyü nasıl yapacak? Büyünün aklı ve fikri mi var? Vesveseyi canlı bir varlığın yapması gerekir o da insanın içine giren şeytani cindir.

Evde büyü varsa başka insanlar bunu hissetmiyor da evdeki sadece bir veya iki kişi hissediyor? Eve gelen başka kişilerde büyü yok da ondan hissetmiyor.

Sadakallahülazim ne demek ? | Vâkı'a / الواقعة

Eve yapılan büyü, eve değil o evde yaşayanların birine veya tamamına yapılmış demektir. Büyü, eve değil, insana yapılır.

Eve büyü yapılamayacağını somut,gerçek ve yaşanmış olaylarla ve sırlarını gizliliğini anlatacağım.Eve büyü yapılamayacağını herkes öğrensin,evinde tedirgin,rahatsız ve huzursuz olmadan otursun.

Mesela; evde bir muska bulunur veya duvarlarda sarı lekeler görülür hemen eve büyü yapılmış korku ve telaşı başlar. Herkeste bu lekeleri yorumlar domuz yağı sürülmüş, cinler sürmüş, kimin sürdüğünü bilmiyoruz gibi herkes konuşur, bir şey söyler. O zaman da eve büyü yapıldığına daha çok inanılır. Evde ürkme ve korku daha da artar. Günlerce duvarlardaki sarı lekeler silinmeye, temizlenmeye çalışılır, lekeler yok olunca büyünün de bozulacağı gözüyle bakılır.

Evde bulunan büyülü olduğu sanılan muskayı nasıl yok edeceğiz telaşı başlar,muska imha edilince eve yapılan büyünün de bozulacağı düşünülür.

Duvarlarda sarı lekelerin olması,evde büyülü zannettiğiniz muska bulmanız evinizin büyülü olduğu anlamına gelmez. Ürkmenize korkmanıza ve telaş etmenize gerek yoktur,rahat ve sakin olunuz.

Büyü işleri ile ilgili hocaların çoğu,evinde büyü var diyerek insanları korkutuyor,evinden soğutup başka yerlere gitmelerini söylüyor. Bazıları da eve yapılan büyüyü bozacağını anlatıyor. Eve yapılmayan, gerçek olmayan büyüyü nasıl bozacaksın?O zaman diyorlar ki:Evini sirkeli su ile sil! Sirkeli suyla eşyaları silmenin eve yapılan büyüyü bozma ile ne ilgisi var?Hiç bir alakası yoktur. Bunlara kesinlikle inanmayınız.

Eve büyü yapılamaz ki evde büyü olduğu anlaşılsın.Yüzlerce yıl perili köşk,hayaletli ev,evde cinler-şeytanlar var,ev büyülü diye insanlar hep aldatılmışlardır.Bunların hiç biri doğru değildir.

Cansız varlıklara büyü yapılamaz.Eve neden büyü yapılamayacağını aşağıda çeşitli örneklerle açıklayacağım.

Büyüde kullanılan cin şeytanları ev, çarşı, pazar, iş yeri gibi her yerde insanlarla beraber yaşar. Onları göremediğimiz için yok zannedilir. Cinler herkesin evinde bulunurlar. Ancak, evde büyü olduğunu herkes fark ediyor mu? Hayır! Evde büyü olduğunu bazı kimseler anlıyor da, diğer insanlar neden anlamıyor? Evde büyü olduğunu kendisine büyü yapılmış, yani içinde cin olan insanlar algılar ve hissederler. Başkaları o evde büyü olduğunu bile anlamaz.

Bir evde,karı koca ve iki çocuk olduğunu varsayalım.Kadın, evde bazı olumsuz durumlar yaşıyor.Mesela içi sıkılıyor,görüntüler görüyor,sesler duyuyor ve korkuyor.Fakat,eşi ve çocukları bunların hiç birini yaşamıyor. O evde büyü var denilebilir mi? O evin büyülü olduğu kabul edilir mi? Tabi ki hayır! Evde büyü olsaydı,eşi ve çocukları da kadının gördüklerini duyduklarını yaşaması gerekmez miydi?Mutlaka gerekirdi. O halde eve büyü yapılması siz konusu olmaz ve büyü insanlara yapılan kişisel bir eylemdir.

Eğer eve büyü yapılabilseydi,o zaman kişilere büyü yapmaya gerek bile kalmazdı.Büyü, eve değil insana yapılır.

Hocam!Madem eve büyü yapılamıyor,eve girdiğimde neden bazı olayları yaşıyorum,içime sıkıntı geliyor, neden evde durmak istemiyorum?

Bunları yaşaman eve değil,sana büyü yapılmış anlamındadır.Büyü ile içine gönderilen cin şeytanları sana evde sıkıntı yapıp eziyet,zulüm veriyorlar ki o evden ayrılmanı istiyorlar.

Evden ayrılınca cinlerin ne kârı, onlara ne faydası olacak?Onlara bir faydası olmayacak,fakat Allah ve insan düşmanı olan şeytanlar yaptığı kötülük nedeniyle sevinecekler.Bu durumdan zevk alacaklar.

Büyü insana yapılır.Ev,iş yeri gibi yerlere büyü yapılamaz.

Evde, bir şeyler görmek, hissetmek, algılamak o evde büyü var demek değildir.

صدى البلد: هل توجد أعمال سحر للتفرقة بين الأزواج.. الإفتاء ترد

Telefonda bir kadın arayıp soruyor: “Hocam, evde gözümün önüne tanımadığım insanlar geliyor ve bana gülüyor. Mutfakta, arkamda birileri varmış gibi hissediyorum ve ensemde bir nefes varmış gibi oluyor. Evimde büyü mü var?

Evinizde büyü yok, eve büyü yapılamaz. Büyü size yapılmış, içindeki cin şeytanları, kendilerini gösteriyor. Mutfakta da arkanızda hissettiğiniz gölge ve karaltılar ile nefes aynı cinler tarafından yapılmaktadır.

علامات السحر في البيت - سطور

Başka bir kadın ise şunları anlattı: “Hocam, eve girer girmez boğuluyormuş gibi oluyorum, nefes almakta zorlanıyorum. Banyoya girdiğimde sanki birileri beni gözetliyormuş hissine kapılıyorum. Banyoda gözlerimi kapadığımda, çıldıracak gibi oluyorum. Evimize büyü mü yapıldı?

Büyü evine değil sana yapılmış, sana cinler musallat edilerek büyü yapıldığından, içindeki cinler sanki evde büyü varmış gibi algı yapıyorlar. Kendine büyü yapıldığını anlayamıyorsun ve eve büyü yapıldığını zannediyorsun.

Evde büyü olduğunu hissetmek,kendinizin büyülü olduğu anlamındadır.Büyülü olmayan hiç kimse evde büyü olduğunu anlayamaz.
Aykan Hoca 0535 416 19 21

Evi Sirkeli Suyla Silmek Büyüyü Bozar mı?

Evi sirkeli su ile silmek evdeki büyüyü bozmaz. Sirkenin büyü bozma özelliği yoktur. Peygamberimiz, sirkeyi bir gıda maddesi olarak övmüştür. Hiç bir hadiste sirkenin büyü bozduğundan bahsedilmemiştir.

Sirkenin büyü bozduğu, gerçek ve doğru değildir. Evinin büyülü olduğunu düşünüp yapılan tavsiyelerle, evi sirkeli suyla silen bir çok kişiyle görüştüm ve konuştum. Hiç birisinin büyü etkisi ortadan kalkmamıştı.

Evinin büyülü olduğunu düşünen bir kadın; büyünün bozulması için evin her odasına, ağzı açık kavanozlarla sirke koyuyor. Sirke bir ay durmasına rağmen büyü bozulmuyor. Bunların hepsi uydurma ve asılsız bilgilerdir. Kadına baktığımızda kendisine kuvvetli ve ağır büyü yapıldığını tespit ettik. Üzerine Kur’an okuyarak büyüyü bozduk ve evinde gördüğü olumsuzlukları bir daha yaşamadı.

Bazıları diyor ki: sirke cinleri kaçırırmış! Eve sirke koydun cinler kaçtı diyelim. Sirkeyi kaldırdığında veya evi sirkeli suyla silmediğinde cinler tekrar geri gelmeyecek mi? Ömür boyu evini sirkeyle mi sileceksin?

Evinin büyülü olduğunu düşünüyorsanız, sirkeyle zaman geçireceğine Kur’an’ı Kerim açar dinlersin. Kur’an inananlar için bir şifa ve rahmettir. Allah’ın izniyle büyüyü de bozar, her türlü kötülüklerden korur.

Bu nedenle evinizde büyü olduğunu düşünüyorsanız, evin büyülü değil kendinizin büyülü olduğunu biliniz.

Eve büyü yapılamayacağına göre,kendinizin büyüsü bozulmalıdır.O zaman evde büyü olmadığınızı anlarsınız.
Aykan hoca 0535 416 19 21

Eve Yapılan Büyü Nasıl Bozulur?

Eve büyü yapıldığını hissedip huzursuz oluyorsanız; Kur’an’ı Kerim’in 286 ayetten oluşan ve 2. suresi olan Bakara suresini 3 gün evde dinleyin. Hadisi şerife göre ” Bakara suresinin okunduğu evde şeytan duramaz kaçar.”

Eve büyü yapılamayacağını ,evde büyü olduğunu hisseden kişinin kendisinin büyülü olduğunu belirtmiştim.

Bu belirtileri yaşayan kişinin büyü bozma tedavisi olması gereklidir. Büyü bozulduktan sonra evinde gördüğü, yaşadığı bu belirtilerin tamamı ortadan kalkar,

Evde Büyü Buldum Ne Yapmalıyım?

Evde Büyü Buldum Büyü Bozuldu mu?

Evde bulduğunuz büyü ile büyü bozulmaz. Çünkü eve büyü yapılmaz. Büyü insana yapılır. Büyü, büyücünün insanın vücuduna, içine şeytani cinleri musallat etmesidir. Evde bulduğunuz büyülü madde büyünün yapım aşamasında kullanılır ve cin kişinin içine girdikten sonra bir hükmü kalmaz. Büyülü maddeyi yaksan, çöpe, denize, akarsuya atsan da büyü bozulmayacaktır.

Evde büyülü madde bulduğunuzda kendinizde, eşinizde ve çocuklarda uykuda, fiziksel ve psikolojik- ruhsal değişim olup olmadığına bakınız. Böyle bir değişiklik varsa büyük ihtimal üzerinizde büyü var, bir şey yoksa büyü yok demektir.

Bazı hocalar, eve büyü yapıldığını söyler ve evde büyü araması yaparlar önceden hazırladığı büyüyü size hissettirmeden olmadığı halde bir yerden çıkarır ve size gösterir. Gözünüzle gördüğünüz için inanırsınız. Büyünün bozulduğunu zannedersiniz. Üstelik içiniz bile rahatlar. Bu rahatlama geçicidir.

Evde büyü buldum büyü bozuldu mu? Hayır, büyü bozulmadı. Büyünün bozulması için mutlaka büyülü kişinin üzerine Kur’an okuyarak büyünün bozulması gereklidir.

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı image-6.jpeg

Büyülü Ev Değiştirilir mi?

Evinizde büyü olduğunu düşünüyorsanız, evinizi kesinlikle değiştirmeyin. Evde gördüğünüz, duyduğunuz ve yaşadığınız olumsuz durumlar evin büyülü olduğundan değil, kendinizin büyülü olmasındandır.

Nereye giderseniz gidin, hangi eve taşınırsanız taşının, yeni evde de aynı sıkıntıları çekersiniz. Çünkü, cinler sizin içinizde ve orada da sıkıntıları yaşatırlar.

Kur’an’ ile üzerinizdeki büyü bozulduğunda, bir daha evinizde problem yaşamazsınız.