Muska Büyüyü Bozar mı?

7 Haziran 2019 Kapalı Yazar: AykanHoca
evde muska nasıl bulunur | Ev Tipi Fotograf
Muska ağır ve güçlü büyüleri bozamaz. Aykan Hoca

KONU BAŞLIKLARI

Muska ile büyü bozulur mu? Muska takmak büyüyü bozar mı? Muska takınca neden başım ağrıyor? Muska takınca ne olur? Muska takılmazsa ne olur? Yatarken muska takılır mı? Adetliyken ve cünüpken muska takılır mı? İki muska takılır mı? Muska takmak batıl inanç mıdır? Muska takmak günah mı? Muska takılıyken yapılmaması gerekenler nelerdir? Muska büyüsü nedir ve nasıl bozulur?

Kendi Yaptığımız Arapca besmele yazıları renkil güzel png uzantılı 10,  Karışık renkil arapca besmele | Goktepeliler.com

Muska Büyüyü Bozar mı?

Muska takmak büyüyü tam olarak bozamaz, insanı rahatlatabilir. Büyünün şiddetini ve gücünü azaltabilir. Büyü ile insanın içine sokulan cinler zayıfsa o zaman muska büyüyü bozabilir yani içindeki cin şeytanını yakar. Bu nedenle sadece ayet, sure ve peygamberimizden gelen duaların yazıldığı muskalar takılabilir, caizdir ve sakıncası yoktur. Peygamberimiz tarafından izin verilmiştir.

Bazı kişiler birtakım nedenlerden dolayı büyü bozduracak iyi bir hoca bulamaz, o zaman içinde sure ve ayetlerin yazıldığı muskaları takmalarında fayda vardır. Büyüyü etkisiz hale getirmek için hazırlanan muskanın işin ehli ve güvenilir bir hocaya yazdırılması gereklidir. Bazen öyle oluyor ki, bir satırlık ayet bile cinleri etkisiz hale getiriyor. İnsanı oldukça rahatlatıyor.

Etkili bir muska, yazan hocanın deneyimli ve güvenilir olmasına bağlıdır. O kadar çok muska açıp baktım ki, çoğu karalama içinde ne yazdığı belli bile değil. Bazılarında ise şeytan resmi, yıldızlar, harfler ve sayılar yazılmış. Bu tür muskalar kişiye fayda yerine zarar verir. Çoğu da kırmızı mürekkeple yazılmış, çünkü şeytan kırmızı mürekkeple muska yazılmasını ister.

Bu bakımdan iyi yazılmış bir muskanın denenmesinde fayda vardır. Allah teala izin verir, muska içindeki şeytana etkili olur ve rahatlatır.

Birisinden muska alındığında sarılmış, içini görmediğiniz muskaları kesinlikle alıp takmayın. Muska size açık verilsin, kendiniz katlayıp öyle takın.

Vefk, tılsım, celbiye gibi şeyler muska türü yazılar olduğundan bu muskaların takılması, kullanılması tehlikelidir. Bunlara ayet ve dua yazılmaz. Bu nedenle bu tür muskalar ile büyü bozmak mümkün değildir. Bunların hepsinin cinlerle ilişkisi olup başka cin şeytanlarının da gelip ve size musallat olmasına imkan sağlar.

islamiyet öncesi de cinlerden korunmak için muska yazılır ve takılırdı. Peygamberimiz, bu muskaların içine şirk koşan ve cinlerin sözleri yazıldığı için muskayı yasakladı. Sonra içinde sadece Kur’an’dan sure ve ayetlerin yazılı olduğu muskaların yazılıp kendisine arz edilmesini istedi ve serbest bıraktı, böylece muska yazmak ve takmak dinen meşru oldu. Bu bakımdan muska takmak batıl bir inanç olmayıp günah da değildir.

Kendisine büyü yapıldığını veya nazar değdiğini zanneden kişilerin ilk aklına gelen, en yakında ki cinlerle irtibatı olan bir hoca bulup muska yazdırıp, takmaktır. Cin şeytanları ile iletişimi olan kişinin yazdığı muska kesinlikle fayda etmez.

Büyü, büyücünün insanın içine cinleri musallat etmesidir. Bu cinleri etkisiz hale getirmenin en kolay yolu, büyülü kimseye muska yazılıp, üzerinde taşımasıdır.

Ancak hiç kimsenin muska hakkında yeterli bilgisi yoktur. Muska yazacak hoca içine ne yazacak? Helal mi, haram mı, doğru mu ,yanlış mı, Kur’an’dan mı, cinlerin sözleri mi? Diye düşünmez. Zihin, muskayı takınca iyi olacağına takılıdır. Bu muska takılınca da psikolojik olarak rahatlama başlar.

Muskayı taktın,sıkıntıların devam ediyor,büyü bozuldu mu? Hayır,bozulmadı. O muskayı takmanın bir anlamı yoktur.

Büyülü olup da kendisine muska yazılıp verilen çok insan gördük ve sıkıntıları devam ediyordu. Taktığın muska büyüyü bozuyorsa, neden büyünün sıkıntıları, belirtileri ve etkileri devam ediyor?

Muska takmakta ki amaç,büyü ile gönderilen cin şeytanlarını etkisiz hale getirmektir.

Muska takıldığında, çekmiş olduğunuz sıkıntılar devam ediyorsa o muskanın büyüyü bozamadığı anlaşılmalıdır. O zaman muska değiştirilmeli başka ayetler yazılmalıdır.

Takılan Muskanın Büyüyü Bozduğu Nasıl Anlaşılır?

Muska takıldığında büyüyü bozduğu veya etkili olduğunun anlamanın yolları vardır.Muskayı taktın ve bir süre bekledikten sonra;Üç halden biri olur:

•Muskadan vücuda doğru pozitif bir enerji akışı olur ve büyünün etkisinin azaldığı ve rahatlama hissedilir.Takılan bu muska büyüyü bozuyor,etkisiz hale getiriyor anlamındadır.

•Muskayı takınca, bedende hiç bir şey olmuyorsa,bu muska büyüyü bozmuyor manasındadır.

•Muskayı takınca üzerinizde bir basınç,ağırlık,hemen çıkarma,aşırı sıkılma gibi durumlar oluyorsa, bu muska faydalı olabilir.Bir süre beklenir,yaşanan bu olumsuzluklar yavaş yavaş ortadan kaybolup,içine rahatlama geliyorsa bu muska da büyüyü bozacak demektir.

Muska doğru şartları taşıdığında, cinlere etki edip büyüyü bozacaktır. Fakat, çok kuvvetli cinlere etkisi fazla olmaz. Zayıf ve orta kuvvetteki cinlere etki eder. Muska takılsa bile cinler hala insanın içindedir. Ancak onların yaptırımlarını kısıtlar. Cinler zayıf veya orta güçte ise onları yakabilir ve büyüyü bozabilir.Bu bakımdan muska takmak denenebilir.

Hocalar her gelene aynı muskayı vermektedir. Bu doğru değildir. A kişisine faydalı olan muska, B kişisine aynı etkiyi ve faydayı göstermeyebilir. Bu bakımdan, büyülü ve musallatlı kişiye verilecek olan muska önce denenir, faydası olan muska verilir. Bazılarının taktığı muska bundan dolayı etkili olmuyor.

islamic amulet ile ilgili görsel sonucu

Büyü bozma amacıyla yazılan muskalara mutlaka Kur’an’dan ayetler ve peygamberimizden gelen dualara izin vardır.

Muskanın içine Kur’an’dan sure,ayet veya Resulullah’tan dualar olmalıdır. Bunların dışında yazılan yazılar şirktir. Muskanın içinde sayılar, şekiller, karalamalar olmamalıdır.

Muska Takınca Neden Başım Ağrıyor?

Muska takıldığında, kişinin başı ağrıyorsa, büyü ile musallat edilen cin şeytanı onun başında demektir.

Muskayı kendisine büyü veya cin musallat olmuş kişiler takar.Büyülü insanın içinde cin şeytanları bulunduğundan;İçinde sure ve ayet yazılı muska,bu şeytanlara etki edip rahatsız eder.Ayetlerden çıkan pozitif nur enerjisi,cin şeytanının tam zıttı olduğundan,cin sıkıntı çeker ve bu cin çekmiş olduğu sıkıntıyı o insana eziyet vererek yansıtır.Bu nedenle muska takanların bazılarının başı ağrır.

Triangle Taweez Amulet Talisman Gold

Muska Takınca Ne Olur?

Muskaya, Kur’an’ı Kerim’den sure ve ayetler yazılmışsa, büyü ile insanın içinde bulunan özellikle zayıf ve orta kuvvetteki cinlere etki ederek onların hareketlerini kısıtlar veya yakar. Cinlerin davranışları muska ile engellendiğinden, büyülü veya cin musallatlı kişi rahatlamaya başlar sıkıntıları azalır, içindeki şeytani cinlerin eli kolu bağlanır, istese de insana etki etmekte zorlanır veya edemez.

Büyü ile veya kendiliğinden insanın içine girip musallat olan cinler,kuvvetli veya çok kuvvetli ise muska takmak onlara etki etse de,yaptırımını engellemez.Muska takıldığında, kişide bir rahatlama olmuyorsa, büyü ile veya musallat ile insanın içine giren cinler çok güçlü demektir.

Muska Takılmazsa Ne Olur?

Büyülü veya cin musallatlı kişiler muska takmazsa içindeki cin şeytanları ona sıkıntı ve ızdırap verirler. Cinlere etki edecek bir unsur olmadığından cinler istediği gibi hareket ederler. O kimseye ruhsal, fiziksel ve uykuda etki eder.

Muskayı bir insan ya hiç takmamıştır veya taktıktan sonra çıkarmıştır. Muskayı taktıktan sonra çıkardığına göre,o muska fayda etmemiştir.Yararlı olan muskayı kimse çıkarmaz.Muska fayda edipte çıkarılırsa,büyü ile içine gönderilen cin şeytanları rahat hareket eder ve sıkıntı verirler.

Büyülü olup ta hiç muska takmayanlar için iki seçenek vardır: iyi bir muska yazan hoca bulup,muska yazdıracaktır veya Kur’an’ı Kerim ile büyüyü bozdurması gereklidir.

Yatarken Muska Takılır mı?

Yatarken muska takılır. Büyü ile gönderilen şeytanlar insanın devamlı bedeninde, içinde bulunmaktadır. Yatarken muska çıkarıldığında, şeytanlar meydanı boş bulur ve o kişiye sıkıntı yaparlar.

Kur’an, insanlar için şifa ve rahmettir. Kur’an, insanların iyiliği, huzuru ve mutluluğu için indirilmiştir. Sadece ölülere okumak veya sevap kazanmak için okunmaz. Kur’an aslında diri insanlar içindir. Muskanın içine ayetler yazıldığında, büyülü insanı şeytanlara karşı koruduğundan, yatarken de muska takılabilir.

ADHD & Sleep Problems - Sleep Foundation

Adetliyken ve Cünüpken Muska Takılır mı?

Dinimize göre; Adetli hayızlı, regl, durumunda olan kadınlar ve cünüp olanlar için muska takmak mümkün ve caizdir. Cünüp olan kişilerin en kısa sürede gusül abdesti almaları gereklidir.

Üzerimizde içinde ayet ve duaların yazılı olduğu üzeri bir kılıf ile kaplı olması şartıyla muska ile tuvalete de girilebilir.

Talisman Money Amulet In Nigeria, Magic Coin, For Money, To Attract Money:  It's Time To Forget About The Debt, Deprivation And Ridiculous Salaries!

İki Muska Takılır mı?

Muska eğer fayda veriyorsa,iki değil üç tane de takılabilir.Önemli olan büyü ile gönderilen şeytanları etkisiz hale getirip,insanı rahatlatmasıdır.

Kendisine büyü yapılmış kişilerin üzerinde iki değil beş altı tane bazılarında daha fazla muska takılı olduğunu gördüm. Burada önemli olan muskanın sayısı değil, o insanın içindeki cinlere etki edip etmemesidir. Bir muska takarsın çok tesirli olabilir. Fakat iki muska takarsın etkili olmayabilir.

Muska Takmak Batıl İnanç mıdır?

Muska takmak,islamdan önce Araplarda ve diğer bazı toplumlarda da takılmıştır. O zamanlar,muskanın içine şirk koşan ve cinlerin sözleri yazılırdı.Bu muskalar kesinlikle batıldır.

İslamiyetten sonra, Peygamberimiz içinde şirk koşan sözler olduğu ve cinlere sığınıldığı için muskayı yasakladı. Yasağa rağmen genede muska yazıldığı için Rasulullah efendimiz,yazılan muskaları kendilerine arz edilmesini, içinde küfür,şirk ve şeytan sözleri olmayan muskaları takmayı serbest bıraktı. Muskanın içine sadece Kur’an ayet ve surelerinin yazılmasını istedi.Bu andan itibaren,muska takmak batıl bir inanç olmaktan çıkmıştır.

Günümüzde bazı hocalar! tarafından muska işi istismar edilip, Arapların cahiliye dönemindeki gibi,peygamberimizin yasakladığı muskaları halen yazmaktadırlar.İşte bu muskalar batıldır.

Muska takan bazı büyülü kişiler bunun faydasını görmektedirler. Yararı olan bir şeyin batıl olması mümkün değildir.

Muslim Kids Amulet Protection Bangle Arabic Pray Jewelry | Etsy

Muska Takmak Günah mı?

Bir muskanın içinde Kur’an sure ve ayetleri ile peygamberimizden gelen dualar yazılıysa o muskayı takmak günah değildir.

Peygamberimiz,içinde şirk sözleri yazılı olmayan olmayan muskaların takılmasını serbest bırakmıştır.

İçinde şirk koşan sözler, yıldız, sembol, harf, rakam, insan ve şeytan suretlerinin olduğu kısaca Kur’an’dan ayet ve surelerin yazılı olmadığı muskaları takmak kesinlikle günahtır. Çünkü, burada şifa Allah’tan değilde başka şeylerden istenmektedir.Bu tür muskaların takılması haram ve günah olduğu gibi başınıza şeytanları da musallat edersiniz.

Muska takılıyken yapılmaması gerekenler nelerdir?

Muska takılıyken kendinizi kısıtlamanıza gerek yoktur.Günlük yaşamınıza normal olarak devam edebilirsiniz.

Bazılarının dediği gibi şunu yapma,bunu yapma gibi kişinin rahatını bozacak,onu huzursuz edecek söylemlerin bir geçerliliği yoktur.

Aslında bu sözleri söyleyenlerin içindeki cin şeytanları söylettiriyor. Şeytanın amacı insanı zor duruma sokmaktır. Bu sözlere, kendilerine göre dini inançları da eklediler mi insan ister istemez etki altında kalmaktadır.

سحر الطاعه الزوجيه الشيخ ابوحسين 0096551726645 - الشيخ الروحاني ابوحسين  الدفع بعد النتيجه 0096551726645

Muska Büyüsü Nedir ve Nasıl Bozulur?

Muska büyüsü;Kur’an ayetlerinin ters,cin sözlerinin,şekil.harf,resim ve karalamalarının içine yazıldığı muskalara muska büyüsü denir.Bu yazıların yazılmasını,büyücüden,şeytan ister.Şeytan,bu muskanın devamlı yanında bulunur,konulduğu mekanda,kimin içine girmesi istenirse o kişinin içine girer ve muska büyüsü yapılmış olur.

Günümüzde,muska büyüsü yapanlar azalmıştır.Büyüyü en kolay olarak fotoğrafla yaparlar.Büyücü,şeytani cinlere büyü yapılacak olan kişinin fotoğrafını gösterir ve onun içine girmesini ister,büyü yapılmış olur. Fotoğrafın özelliği,cinlerin içine gireceği kişiyi tanıması içindir. Bu nedenle şifa aramak için bile olsa fotoğrafınızı ve size ait olan nesneleri kesinlikle hocalara vermeyiniz.

Muska büyüsünün belirtileri,sıkıntıları ve etkileri diğer büyülerin aynısıdır.

Muska büyüsü nasıl bozulur?Muska büyüsünde de insanın içine cin şeytanları musallat edildiğinden,bu cin şeytanları Kur’an’ı Kerim ile yakılır,yok edilir ve büyü bozulur.

Muska Büyü müdür?

Muska, yazılış amacına göre büyü de olabilir,şifa amaçlı da olabilir. Muskanın içine Kur’an sure ve ayetleri yazılmazsa o muska büyü olur ve kötülük amaçlı yazılmıştır. Vefk,celbiye ve tılsım gibi yazılar muska anlamında olup büyü amaçlı yazılır.Bunların insanı büyüden ve cin musallatından kurtarma özelliği yoktur.

İki insanı birbirine bağlamak,sevdiğini getirmek,kısmet açmak,iş ve aşk hayatında başarılı olmak gibi işler için,bazı kişiler muska yazdırırlar. Muskanın içine insan veya cin resmi çizerler ve genellikle yazılar kırmızı mürekkeple yazılır. Daireler,üçgenler,harf ve rakamlar çizerler.Bu tür muskaların hepsi büyüdür.

Yukarıda saymış olduğum istekleri elde etmek için çalışıp emek sarf etmeniz sonra da Allah tealaya dua ederek istemeniz yararınız olacaktır.

Büyülü ve cin musallatı olan kişiler,bu dertlerinden kurtulmak için muska takmak yerine, deneyimli bir hoca bulup,kendini okutmaları ve içindeki cinleri yakıp,yok etmeleri gereklidir. Muska ile uğraşmak her açıdan tehlikeli bir iştir.

“Hocam,bende büyü vardı,üzerimdeki muskayı kaybettim,ne yapmam gereklidir?

Üzerindeki muska büyüyü kesin olarak bozmayacağına göre,endişe etmene gerek yoktur. Büyüyü bozacak iyi bir hoca bulup,üzerine okutur ve büyü bozulursa bir daha muska takmana ihtiyaç kalmayacaktır.