Evde Büyü Olduğu Nasıl Anlaşılır?

7 Haziran 2019 Kapalı Yazar: AykanHoca
Evde gölgeler görmek, eve girmek istememek, eve girince içinin sıkılması ,eşyaların yerinin değişmesi durumlarından evde değil ,kişinin kendisinde büyü olduğunu anlarız. Aykan Hoca

KONU BAŞLIKLARI

Evde büyü olduğunu nerden anlarız?

Evde büyü olmasının belirtileri nelerdir?

Eve yapılan büyü nasıl bulunur?

Eve büyü yapılır mı?

Büyü nedeniyle ev değiştirilir mi?

Eve yapılan büyü nasıl bozulur?

Evde büyü buldum ne yapmalıyım?

Eve büyü yapılması nasıl engellenir?

Hasbunallahu ve ni’mel vekil, Allah bana yeter, O ne güzel vekildir.

Evde Büyü olduğu Nasıl Anlaşılır?

Eve yapılan Büyü Belirtileri Nelerdir?

•Evin içinde gölge ve karartıların gezip dolaştığını hissetmek veya görmek

•Bazı eşyaların yer değiştirmesi veya kaybolması

•Evde sesler duymak, görüntüler ve gölgeler görmek

•Evde Büyü olmasının en büyük belirtisi, ev içindekilerden bazılarının huzursuz, rahatsız ve tedirginlik içinde olması, evin kendilerine manevi olarak soğuk gelmesi, hane halkının ani bir şekilde mutsuz ve kederli duruma düşmesidir.

•Eve girmek istememek, girildiğinde huzursuz ve mutsuz olmak hemen evde çıkma isteği ve evden çıkınca rahatlamak

• Eve girince karı koca arasında sinirlenme, atışma daha ileri aşamalarda birbirine saldırma ve evliliğin dağılmaya kadar gitmesi

•İçinin sıkılması, evde duramamak veya bazı odalarda sıkıntının çok artması

•Yatak odasına girememek veya uyuyamamak

•Yatarken yatağın sallanması veya yatağın altında bir varlığın olduğunu algılamak

•Başka odalardan değişik seslerin gelmesi ve bu sesleri sadece bir kişinin duyması

•Bazı odalarda yoğun koku olması, evin duvarlarının üstüne geliyor gibi olması

•Evde başka varlıklar yaşıyormuş gibi algılamak, evde yoğun bir negatif enerji olduğunu hissetmek, evde cinlerin yaşadığını hissetmek ve inanmak o evde büyü olduğunu anlamına gelmez. Bunları yaşayanların kendileri büyülüdür. Büyülü kişilerin bazıları deprem oluyormuş gibi evin sallandığını bile hissedebilirler.

•Gece yatarken kıymetli eşyalarını masanın üzerine koyarsın, sabah kalktığında yerinde yoktur veya başka bir yerdedir. İnsanların çoğu bunu cinlerin yaptığına inanır. Cin şeytanı seni yatağından kaldırdı, eşyaların yerini değiştirdin veya çöpe attın sonra tekrar uyudun. Sabah yaptıklarını hatırlamazsın. Şeytan unutturur. Olayın sırrı böyledir.

Kişiye büyü yapıldığında, o insanın eşyaları kaybolur veya yerini değiştirebilir. O zaman onun aklına eve büyü yapıldığı gelir ve insan panik olur. Evde, bu eşyalar nasıl kayboldu veya yerini değiştirdi? Bunları büyülü kişinin içindeki cin şeytanı o insana yaptırır ve unutturur. Şeytan onu rahat bırakınca eşyayı yerinde bulamaz.

Eve Büyü Yapılır mı?

Büyü, sadece insana ve hayvana yapılır. Cansız varlıklara büyü yapılmaz. Eve ve iş yerine büyü yapılması uydurmadır. Eve büyü yapılsaydı, o evdekilerin görüntü görmesi, sesler duyması ve hepsinin huzursuz olması gerekmez mi? Gerçekte durum öyle değildir. Evde sıkıntıyı yalnızca büyülü olan kişin çeker, belirtileri yaşar. Evdeki diğer insanlar bu durumları yaşamaz. Bu eve büyü yapılmayacağının ispatıdır.

Büyü insana sıkıntı verir.  Evine ve iş yerine büyü yapıldıysa, sana nasıl sıkıntı verecek? Mesela, vesvese nasıl olacak? Sıkıntıyı veren cinlerdir. İnsan vücuduna girmedikten sonra, cinler hiçbir insana zarar, sıkıntı, eziyet veremez. Bu varlıklarda, bizimle beraber bu dünya üzerinde yaşamaktalar. Sayıları da insanlardan çok fazladır. Öyle olsaydı, bütün insanlar, cinlerin saldırısına uğrardı. Cinler; evde, sokakta, iş yerinde her yerdedir. Onlar bizi görür, fakat biz onları göremeyiz, algılayamayız.

Bu olayları evdeki herkes yaşamaz. Sadece büyülü olan kişiler algılar. Eğer eve büyü yapılsaydı, o evde yaşayanların tamamı büyünün etkisi altında olması gerekmez mi? Karı kocaya büyü yapılmış olsun: yalnızca büyülü olan eve girmek istemez, girse de içi sıkılır. Sesleri duyabilir, gölgeler görebilir. Büyülü olmayan bunları algılamaz.

Evinde bu olayları yaşayanlar büyülü kişilerdir.Onların içindeki büyü ile gönderilen şeytani cinler, yukarıda saymış olduğum olumsuz durumları yapar ve insanları o evde büyü olduğuna inandırırlar.

Bir kadın telefonla aradı:”Hocam,eşim ve ben eve girdiğimizde,bazı sesler duyuyoruz fakat benim duyduğum sesleri eşim,eşimin duyduğu sesleri ben duymuyorum.Kardeşim misafirliğe geldi ses duyduğun halde o bir şey duymadığını söyledi.Evimizin içinde sanki gezen başka insanlar varmış gibi hissediyorum,ara sıra gözümün önüne siyah karaltılar geliyor.Dün gece yattığımda tavanda asılı duran bir insan gördüm bana gülüyordu,çok korktum,sabaha kadar uyuyamadım.Mutfakta,yemek yaparken arkamda bir şeyin olduğunu ve nefesini ensemde algılıyorum. Eşimde bunlara benzer olayları yaşıyor.Evimize büyü mü yapıldı?Evimize yapılan büyü nasıl bozulur?Büyü nedeniyle evimizi değiştirelim mi?

Yaşananlara ve görünüşe bakılırsa,o evde garip metafizik olaylar yaşanmaktadır.Ancak,büyü işlerini iyi bilmeyenler bunun yorumunu yapamazlar.Akla gelen ilk şey evde büyü olduğudur.Fakat hiç kimse evinde bu sesleri ve görüntüleri neden gördüğünü,ensesinde neden nefes hissettiğini sorgulamaz.

Kadının, evde yaşadığı bu büyü olayının sırrı,gizliliği şöyledir:

Bu kadına cin şeytanları musallat edilerek büyü yapılmış,içindeki şeytanlar da kadına bu olayları yaşatarak evde büyü var his ve duygusunu vermektedir. Kadının üzerine Kur’an okunup büyü bozulduğunda bir daha bu olayların hiç birisini yaşamayacaktır.

r.

Eve Yapılan Büyü Nasıl Bulunur?

Eve yapılan büyüler genellikle tesadüfen bulunur.

Eve yapıldığını zannettiğin büyü aslında sana yapılmıştır. Yatağın,yastığın altında veya evin başka bir yerinde büyülü madde tesadüfen bulunur. Veya kişi de bazı rahatsızlıklar vardır, cinci hocaya gider,cinci gerçek olmadığı halde cinlere büyülü muskayı buldurduğunu söyler ve eve gittiğinde sıkıntı yaşamazsın. Ancak bu sıkıntısız durum kısa sürer ve tekrar başlar. Cinci muskayı bulmamıştır,bulsa da büyü bozulmamıştır.Cinci bir illüzyon yaparak,kendisinin önceden hazırladığı muskaları sana gösterir.Senin içindeki cinlerle ,cincinin içindeki cinler seni bir süre rahat bırakır ve büyünün bozulduğunu zannedersin.Olayın sırrı böyledir.

Mesele,eve domuz yağı sürüldü, kapı eşiğine büyülü su serpildi veya büyü gizlendi.Eve büyü mü yapılmış oldu?Büyülü maddeyi buldun veya domuz yağını duvardan yok ettin,büyü bozuldu mu? Hayır!Cinler senin içinde büyü bozulmadı!

Büyü Nedeniyle Ev Değiştirilir mi?

Büyü nedeniyle ev değiştirilmez. Evini değiştirsen de, uzağa da gitsen, o cinler senin içindeyken her yerde o görüntü ve sesleri duyarsın. Büyü var diye sakın evinizi değiştirmeyin. Bu sebepten evini değiştirenleri çok gördüm, aynı olayları yaşıyorlardı.

Eskiden beri duyarsınız; “perili köşk veya evi cinler bastı” bunlar doğru değildir. Kişinin bedeninde cinler var, o evin içinde sanki birileri varmış gibi, kulağına sesler,  gözüne görüntüler getirebilirler. Gördüğün sadece bir hayaldir, gerçek değildir, fakat onu gerçekmiş gibi algılarsın. Birde içine sıkıntı verdi mi, sanırsın ki evi cinler bastı. Bir başkası aynı eve girse, senin yaşadıklarını yaşamaz.

Tek olan Allah bana yeter. Halim Özyazıcı | Celi Sülüs | H. 1348 ...

Ev ve İş Yerine Yapılan Büyü Nasıl Bozulur?

Eve ve iş yerine yapılan büyüleri bozmak ,sana yapılan büyünün bozulması demektir.

Üzerine Kur’an’ı Kerim’le büyü bozma işlemi yapıldığında Allah’ın izniyle büyü bozulacak ve bir daha evinde olan olumsuzlukları yaşamazsın.

Bazı hocalar!diyor ki,eve veya iş yerine büyü yapılırsa orayı kontrol etmesi büyünün nerede olduğunu bulması ve işlem yapması gerekirmiş!Her yere yapılacak işlemde ayrı olmalıymış.

Bazıları da diyor ki;önce eve yapılan büyünün türünü tespit edip ona göre çalışma yapıyormuş! Bunlar olacak şey mi? Akıl ve mantıkla ilgisi var mı?Bunlar düzmece,asılsız,sahte işlerdir.

Eve,iş yerine ve dükkana büyü yapılamaz ki büyü bozulsun.Yukarıda açıkladığım gibi evde ses,görüntü ve karaltı görülüyorsa onu kişinin içindeki cinler yapmaktadır.

İçinde cin olmayan kimseler,cinleri algılayamaz.Cinler bu oyunları oynarlar ve evinizde büyü varmış gibi sezdirirler.Amaçları sizi korkutmak,evde huzursuz ve mutsuz etmektir.

Bu durumları evde yaşayanlar bilsinler ki,kesin olarak kendileri büyülüdür. Kur’an’la büyü tedavisi yaptırıp,büyüden kurtulunca bir daha bu görüntü ve sesleri evinizde duymayacak ve evinizin de büyülü olmadığını anlayacaksınız.

Bize anlatılanlara göre,hocanın eve gidip bakması,cinleri kovması,bir daha gelmemeleri için okunmuş su serpmesi,daire çizmesi,tütsü veya soğan kabuğu yakması gibi ritüeller tamamen hurafedir.Bu işlemleri yapmaya çalışanlara aldanmayınız.

Evde Büyü Buldum Ne yapmalıyım?

Ev veya iş yerinizde bulduğunuz büyülü maddeleri sirkeli ve limonlu suyun içine atıp eritip o suyu dökün.

Büyü metal üzerine yazılmışsa,yazıları kazıyıp yok edin veya metali eritin.

Eve Büyü Yapılması Nasıl Engellenir?

Eve büyü yapıldığında,evi cinlerin bastığı zannedilir. Cinler,insanlarla birlikte yeryüzünde yaşarlar. Onları göremediğimiz için algılayamayız.

Cinler insanın içine girmedikten sonra insanlara bir şey yapamazlar. Bu bakımdan eve büyü yapılması ve engellemesi diye bir durum söz konusu olamaz.

Arkadaşlarımızla yaptığımız sohbetler de çok ilginç sorular sorulmaktadır. Bir arkadaşım sordu:Hocam, eve,dükkana ve iş yeri olan cansız varlıklara büyü yapılamaz diyorsunuz ama Mısır piramitlerinin büyülü olduğu,bazı piramitlere araştırma yapmak için girenlerin öldüğü veya aklını kaybettiği bile söyleniyor. Piramitlere nasıl büyü yapılmış,onlar nasıl büyülü oluyor?

Arkadaşım bu soruyu düz mantıkla ve büyü konusunu bilmediği için,piramitlerin büyülü olduğunu sanarak soruyor.

Cevabı şöyledir:

Piramitler cansız varlıklardır.Ancak, her tarafı en kuvvetli şeytanlarla doludur.Allah tealaya isyan eden,haşa kendini Allah gibi gören firavunların mezarlarıdır piramitler.Şeytanlar, orada olmayacakta, Kabe de mi olacak?

Piramitlere girip ölenlerin sırrı şöyledir:

O piramitlerin içinde öyle kuvvetli şeytanlar vardır ki,araştırma yapmak için orada bulunanlardan bazılarının içine bu şeytanlar girmektedir.Çok güçlü ve kuvvetli olmaları nedeniyle,o kişinin aklını alıp, delirtip veya öldürebilmektedir. Bu iş, şeytan işidir,piramitte büyü olduğu için değildir.

O zaman arkadaş şu soruyu sordu:

Hocam,o zaman şeytanlar bütün büyülü insanları veya içine girdiği öldürmesi lazım değil mi?Bu Allah’ın takdir meselesidir.Allah teala, her şeyi bir sebebe bağlamıştır. Normal şartlar altında büyü insanı öldürmez ama ölüme teşvik edebilir.Piramitlerde ölenlerin de ölüm nedeni bu şeytanlar olmuştur.Allah teala böyle takdir etmiştir.Çünkü piramitlere giren herkes aklını yitirmemiş ve ölmemiştir.