Büyü Sihir Belirtileri Nelerdir?

17 Kasım 2019 Kapalı Yazar: AykanHoca
Helping Someone with Depression - HelpGuide.org
Büyülü kişi; ruhsal-psikolojik, fiziksel ve uykularda sıkıntılar yaşar ve belirtiler verir. Aykan Hoca

Büyü sihir belirtileri nelerdir? Büyünün vücuttaki belirtileri nasıl anlaşılır? Büyü yapıldığı nereden anlaşılır? Büyü yapıldığını nasıl anlarız? Bir insana büyü yapıldığı nasıl anlarız? Kendime büyü yapıldığını nasıl anlarım? Büyünün en belirgin özelliği nedir? Kuvvetli ve ağır büyü belirtileri nelerdir?

ZEHRA TASARIM: png besmele arapca yazılar

Büyü-Sihir Belirtileri Nelerdir?

Büyünün Vücuttaki Belirtileri

Büyü Yapıldığını Nasıl Anlarız? Büyü Nasıl Anlaşılır?

Bir Kişi Kendisine Büyü Yapılıp Yapılmadığını Nasıl Anlar?

Bir insana büyü yapılmasının ilk belirtisi, vücuda göğüs, ayak tabanları, eller, sırt veya üreme organlarından yakıcı bir sıcaklığın girmesi ile kişinin kendinden geçmesi, bayılır gibi olması, titreme, kasılma olması. Kendinize büyü yapıldığını ilk önce bu şekilde anlarsınız.

Büyü yapılan insanda fiziksel, ruhsal- psikolojik, uykuda ve duyu organları ile algılanamayan 4 çeşit belirtiler görülür. Büyü yapılan her kişi 1 tane bile olsa mutlaka büyü belirtisi yaşar. Büyü sihir belirtilerinin az veya çok olması kişiye göre değişir. Bir insana büyü yapıldığı bu belirtilerden anlaşılır.

•Büyü nedeniyle endişe, gerginlik ve korku durumunda oluşan mide bulantısı, baş dönmesi, ağız kuruması, ,kalp çarpıntısı, nefes darlığı. 

•Saç dökülmesi, vücudun çeşitli yerlerinde ilaç almakla geçmeyen sivilceler çıkması, ellere kendiliğinden kına yakılması, vücudun tırnakla çizilmiş gibi olması, kaşıntı, çok çabuk yorulma, kendini şeffaf bir fanusun içinde hissetme.

•Büyü kulak çınlaması yapar. Kulaklardan birinde veya ikisinde kulak çınlaması olur. Kulaktan dışarıya veya dışardan içeriye doğru basınç ve işitmeme sorunu başlar.

•Mantıklı, akıllı ve sağlıklı düşünme kabiliyet, yeti, kapasite, dirayet, güç ve yeteneği azalır veya yok olur.

•Büyülü kişi çift şahsiyetli, kişilikli ve karakterli olur. Davranış ve sözlerinde tutarsızlık, dengesizlik görülür.

•Birbirine tamamen zıt, ters olayların yaşanır. Mesela, uykusuzluk olur bir süre sonra aşırı uyku isteği başlar. Banyoda çok kısa kalırken bir süre sonra çok uzun kalınır.

Ölüm korkusu. Kendinin, eşinin, çocuklarının veya yakınlarından birinin öleceği korkusu yaşanır.

Altıncı hissin güçlü olması. Büyülü kimselerin bir kısmında 6. his güçlü olur. Çok kısa bir süre sonra gayb den çıkmış olan olacak olayları bilenler vardır.

Kişinin bedeninden kötü bir koku yayıldığı düşüncesinin oluşması. Gerçekte böyle bir koku yoktur.çevresindeki insanlar bunu hissetmez ve algılamaz. Bu kötü koku hissini büyülü kişinin içindeki cinler yaparlar.

Büyülü bazı kimseler,vücutlarında bazı organların değiştiğini hissederler.Yıllar önce genç bir erkek,kadın gibi göğüslerinin ve erkeklik organının yerinde kadınlık organı olduğunu hissediyordu. Bu az rastlanan bir sıkıntı ve belirtidir.

Umutsuzluk, karamsarlık, kötümserlik ve çaresizlik hisleri ve duyguları.

•Gerçeğe dayanmayan inanmalar. Başkalarının düşüncelerini okuyabildiği,

•Göğüste iç sıkıntısı, nefes almakta zorluk çekme,boğuluyormuş hissinin oluşması.

Büyü nedeniyle, cin şeytanlarının saldırısı sonucu bir anda ortaya çıkan korkular, iç sesler ve tedirginlikler.

Nedeni bilinmeyen enerji düşüşleri. Sürekli olarak yorgunluk, halsizlik bitkinlik, güçsüzlük hissedilir. Büyülü kişi çabuk yorulur.

Cinsel takıntılar başlar. Büyülü insanların önemli bir kısmında cinsel takıntılar olmaktadır.Evliyken başka kadınlara veya erkeklere aşırı ilgi duymak, aniden kendi cinsi ile alakalanmak,cinsellikle ilgili uç durumları düşünmek ve yapmak istemek gibi iç dünyası değişir.

Bu durumlar,büyü ile insanın içine sokulan cin şeytanının,insan üzerinde yapmak istediği en başta gelen belirtilerdendir.

Eş cinsellik,hastalık mı değil mi? Tartışılırken, bu duruma meyilli olan kimselere de;üzerinde büyü veya cin musallatı var mı diye bakmak gerekir.

Eş cinsel olan bazı kimlere baktığımızda, bir kısmının cin şeytanlarından olduğunu gördük ve onları kurtardık.

•Kendi kendine konuşmalar: Bazen, cinler o insanla beyin yolu ile konuşabilir. Şöyle olmaktadır: İnsan, hiç ağzını oynatmadan içinden cinle konuşabilir. Bunu hiç kimse anlayamaz. Veya dudaklarını oynatarak konuşulur. Kendi kendine konuşmalar büyülü kimselerin çoğunda görülür.

Is it a waste to spend time each day imagining perfect scenarios about your  life? - Quora

•Vesvese, evham ve vehim veya “iç ses” denilen, akla devamlı kötü fikir ve telkinlerin gelmesi yaşanır. Vesvese, en çok dini konularda ve cinsellikle ilgili olarak görülür.. Vesvese, cinin insanla içinden sessiz, beyne sinyaller göndermesi gibi veya iki insanın konuşması gibi sesli olarak da olabilmektedir. Büyülü insanlarda mutlaka vesvese olmaktadır. Vesvese büyünün en tehlikeli halidir. Büyü ile insana giren cin şeytanları onu vesvese ile ele geçirir ve istediği gibi yönetir.

•Birisi seni yönetiyor his ve duygusunun olması: Sanki içinden birisi beynine hükmediyor gibi olur. Yapman için emirler verir, bunlara karşı koyamazsın. Bu emirler sesli, iki insanın konuşması gibi de olabilir.

•Sağlıklı ve mantıklı düşünememek: Büyülü insan sağlıklı ve mantıklı düşünemez. Büyünün etkisiyle yanlış kararlar alınır.

•Gizli güçlerinin olduğunu düşünmek: Bazı kişiler gizli güçlerinin olduğuna inanır. Kendini diğer insanlardan farklı olduğunu düşünür. Gurur ve kibre kapılır. İçinden her şeyi yapabileceği hissi gelir. Bu durum büyü ile insanın içine giren cinlerin oyunudur.

Kararsızlık yaşanır.Çok çabuk fikir değiştirilir.Kabul edilen düşünce yanlış da olsa savunulur ve inat olunur.

•Bir insana aşık olma, sevdirme büyüsü yapılmışsa, büyü yaptıran kişi akıldan çıkmaz, ona kavuşmak isteği olur. Bu duygu engellenemez.

•Ataklar yaşamak: Fiziksel, ruhsal ve uykuda görülen bu davranışların hepsi bir ataktır. Fakat hepsi birden yaşanmaz. Kişiye göre değişir. Panik atak yaşayanların önce, tıbbi tedavisini yaptırması gereklidir. Eğer olumlu bir netice alınamazsa, atakların cinlerden olduğu anlaşılır.

•Sayıklama, saçmalama, sersemlik, halüsinasyon, kuşku ,işkil, şüphe ve güvensizlik olması. Diğer insanların inanıp inanmadığına bakılmaksızın sürdürülen, değiştirilemeyen yanlış inanışlardır.

•İma çıkarma İnsanların yüzüne bakarak, kendisiyle dalga geçildiğine inanılır.

Kendini büyük görme: Allah tarafından seçilmiş olduğuna inanmak. Kendinin peygamber, evliya, mehdi ve zamanın önemli şahsiyetlerinden biri olduğunu kabul etmek.

Kıskançlık ve kuşkulu olmak: Gerçek olmadığı halde, eşinin kendisini aldattığına inanmak. Kimseye güvenmemek. Her işin altında bir şey aramak.

Başkalarının kendine kötülük yapacağına inanmak: Arkamdan iş çevriliyor, takip ediliyorum, öldürülmek isteniyorum hissine kapılmak.

•Her şeyden çabuk sıkılmak: Her türlü olanaklara sahip olmana rağmen arkadaş, eş, iş, bulunduğun mekan ,ev gibi şeylerden çabuk sıkılma onlardan uzaklaşma duygusu oluşur. Bundan kendini engelleyemezsin.

•En basit,gereksiz,l üzumsuz olaylara kızmak, çabuk sinirlenmek ve öfkelenmek.

Banyoya girildiğinde, çok çabuk çıkma ve ya uzun süre kalma isteği  veya hiç girememek. Başını sabunladığında, birisi gözetliyormuş hissinin oluşması.

•Nedeni belli olmayan korkular; İçinden devamlı ölüm, kendine veya ailesine bir şey olacakmış, başarısızlık, yakın bir zamanda başına bir şey gelecekmiş, yalnız kalma, kendine ve çevresine zarar verecekmiş gibi korkular olur.

•Tuvalette uzun kalma isteği.

•İç huzursuzluğu, hiçbir şeyden zevk alamamak

•Vücudun bazı bölgelerinde bir şey geziyormuş hissi oluşması. Vücuda sanki bir el dokunuyormuş gibi algılamaların olması. Özellikle avret yerlerine bir şey dokunuyormuş gibi olur.

•Evinin içinde bir takım şekiller,gölgeler,karaltılar ve insanlar görmek.

•Nedeni olmadığı halde işine gitmeme isteğinin oluşması. İşini sevdiği halde işe gitmekte zorlanılır. İşini bozma büyüsü yapılan insanlar, işe gitmek istemez, gitse bile iş yerinde huzursuz olur ve durmak istemez.

•Abdest almakta, namaz kılmakta zorluk çekmek veya hiç yapamamak. Dua okuyunca içine sıkıntı gelmesi. Kendine büyü yapılmış kimselerin bazıları abdest almakta zorlanır veya alamaz. Namaz kılmakta zorlanır veya kılamaz. Dua ve ayet okumakta zorlanır; dudakları uyuşur, dili dönmez veya ağız kitlenir.

İnsanlardan kaçıp yalnız kalma isteği. Büyü ile insanın içine giren cin o kimsenin başkalarıyla olan iletişimini keser. Yalnız kalmasını, özellikle perdeleri kapalı karanlık yerde oturmasını ister. amaç büyülü kimsenin ruh sağlığını bozmaktır.

•Cinlerle cinsel ilişkiye girmek: Büyülü kişilerin önemli bir kısmında cinlerle ilişkiye girmek yaşanır. Büyü ile insanın içine giren cinler bunu rahatlıkla yapabilir. Kolay engel olunamaz.

•Sese ve gürültüye tahammül edememek.

En kolay hesapları bile, zihnini toplayıp yapamamak. Büyülü insanların çoğu bir şeye odaklanamamak sorunu yaşarlar. Zihinleri hep karışıktır. Bu bakımdan sağlıklı kararlar almakta zorlanırlar.

•Zihninde kurduğun cümleyi söyleyememek, Cümle kurmakta zorlanma, aklından geçenleri geç söyleme dil ve çenede tutulma olur.

•Sakarlık ve dikkatsizlik, Elleri ve ayakları isteği dışında hareket ettirmek ve sallamak. Tabak bardak gibi eşyaları devirmek ve kırmak.

Aynaya baktığında kendini korkunç veya başka şekillerde görmek. Özellikle büyülü kadınlar, aynaya bakamaz, baktığında kendini çirkin korkulu veya başka suretlerde görürler.

•Öğrencilerde kendini dersine verememek. Başarılı olmasına rağmen birden derslerden soğuma, okuduğunu anlamakta güçlük çekme, konsantrasyon olamama, istediği halde okula gitmeme isteğinin oluşması.

•Eşler arasında boşanma isteği: Evli iki kişinin, her türlü imkanları olmasına rağmen ve hiç bir neden yokken birinin veya her ikisinin içinde boşanma isteği oluşur. Daha çok kadınlarda görülür. Eşini istememe, gördüğü zaman ondan sıkılma ve nefret duygusu oluşur.

Dünyayı bulanık görmek:. Gözlerinin önünde sis perdesi varmış gibi, çevreni tam olarak algılayamamak.

•Zamanın farkında olamamak: Günün hangi saatinde olduğunu algılayamazsın. Zaman kavramı yok olmuştur. Bir boşlukta yaşadığını hissedersin. Gece ve gündüz büyülü için bir anlam ifade etmeyebilir.

Aklını kaçırma,delirme duygusunu yaşamak: Bedendeki şeytan, insanın beynine öyle vesveseler verir ki, hiç bir şeyi doğru düşünemezsin. Sanki aklını kaçıracakmış gibi düşündürebilir.

•Arkadan takip ediliyormuş, izleniyormuş hissinin oluşması: Büyülü insanların çoğunda görülen bir durumdur. Sanki arkanda biri veya birileri var, takip ediyor hissi oluşur. Arkana bakarsın kimse yoktur. Bunu insanın içindeki cinler yapabilir. Veya gözünün önünden insanlar, karaltılar geçiyormuş şeklinde de olabilmektedir.

Eşlerin hiçbir neden yokken aniden birbirini istememesi: Karı kocaya büyü yapılmışsa; kadın evde durmaktan sıkılır, zorlanır. Evden çıkınca içi rahatlar. Erkek eve geldiğinde onun da içi sıkılır, daralır.Karı koca yan yana durmaya bile tahammül edemez hale gelir. Bazen birbirlerine elini dahi dokunamazlar. Aynı yatağa yatamazlar ve seks yaşantıları biter veya olumsuz şekilde etkilenir. En basit şeylerden tartışılır. Ayrılmaların önemli nedenlerinden biri karı kocaya yapılan büyüdendir. Büyü nedeniyle kadının içindeki şeytan kocasının yüzünü ona değişik ve korkunç şekillerde gösterebilir. Aynı durum koca içinde geçerlidir. Bazen de büyülü karı koca çift kişilikli, şahsiyetli gibi olurlar. Birbirlerini hem isterler hem istemezler. kararlı bir durum gösteremezler. Bunlar hep şeytanın oyunlarıdır Kur’an’ı Kerim tedavisi ile Allah’ın izniyle bu büyüden kurtulunur.

•Her an kötü bir şey bir şey olacakmış,kötü haber alacakmış hissinin oluşması:Kendine veya yakınlarına her an bir şey olacakmış hissi oluşur.Bunu da içindeki cinler vesvese olarak verir.

•Aşırı temizlik duygusu: Elleri  aşırı şekilde yıkama.Evini hep kirli ve pis olduğunu düşünme.

•Ezan veya Kur’an’ı Kerim dinlediğinde içine sıkıntı ,titreme , ürperti gelmesi veya dinleyememek. Dua etmekte zorluk çekilir. Kendin okuduğunda içine sıkıntı gelir. Duanın sonunu getiremezsin. Vücudunun herhangi bir yerine uyuşma, karıncalanma gelir.

Yaşanılan bir olayı daha önce yaşamış, görülen bir yeri daha önceden görmüş hissinin oluşması. Aslında o olayı yaşamadın ve o olayı önceden görmedin. Şeytan, yapısı itibariyle bunları insanlara yaşatabilir.

Kişinin, eskiden yaşadığı olayları, en ince ayrıntısına kadar yeniden yaşamasıdır. (Reenkarnasyoncular bunu kanıt olarak sayarlar) Şeytan bazen bu durumu o hale getirir ki; Yaşadığın bir olayı veya olaylara yaşamadığın halde bire bin katar sanki yaşamışsın gibi düşündürür. Seni üzer. İşte bu da vesvesenin bir türüdür.

•Takıntılar:Aşırı temizlik duygusu,aşırı elleri yıkama,bazı eşyalara dokunamama,evdeki ocağı, elektrikleri kapatıp kapatmadığını kafaya takma,belli bir yerde oturma isteği vb…

Bu durumun tam tersi de olabilir.Temizliğin tam zıttı kişisel bakımına özen göstermeme,büyülü kişi kadın ise ev temizliğine önem vermemek de olabilir.

•Kulağa seslerin gelmesi: Bir mekanda yalnızken kulağınıza sesler gelir veya adınız söylenir.Çevreye bakarsınız sizden başka kimse yoktur. telaş ve korkuya kapılırsınız.

Bunu,büyü ile gönderilen içinizdeki cinler rahatça yapabilir.

•Kendine veya başkalarına zarar verme hissinin oluşması: Büyü ile insanın içine giren şeytani cin,o kimseye intihar etme,kendine veya başkalarına zarar verme his ve duygusu verir.

Şeytan,insan düşmanı olduğundan insana insana bu durumları yaşatmaktan zevk alır.Bir kadının çocuklarına karşı ilgisiz kalması veya onlara şiddet uygulamak istemesi veya uygulaması bu duruma bir örnektir.

Eve veya iş yerine girince sıkıntı gelmesi: Evde veya iş yerinde durmak içine sıkıntı verir.Oradan ayrılınca içine kısmi bir rahatlık gelir.Bu durum en çok büyülü kişilerde görülür.Mesela, bir insanın işini bozmak için büyü yapıldığında; büyü yoluyla musallat edilen şeytan o kişiye işe gitmemesi için zorluk çıkartır.İş yerine girdiğinde ise içine sıkıntı verip iş yerinden ayrılmasını sağlar.

Eve girildiğinde içine sıkıntı gelmesi,evden dışarı çıkmak istenmesi,eşi yanında olduğunda istememe duygusunun oluşması, cinler tarafından yapılmaktadır.Burada karı kocayı ayırma büyüsü yapıldığı anlaşlımaktadır.

•Kur’an’ı Kerim veya dua okuyamamak ve dinlemekte güçlük çekmek: Bazıları Kur’an’ı Kerim’i eline alamaz ve bakamaz.İçine bir sıkıntı gelir. Kur’an’a karşı içinden nefret oluşur.Bu durumda bunu kendinizden bilmeyin.Bunu yaptıran içinizdeki şeytandır.Büyülü veya cin musallatı olan insanların kendi kendilerini test edecekleri en belirgin durumdur.

•Dalgınlık,unutkanlık veya bir işe odaklanamamak:İşine kendini verememek.Öğrencilerde,ders çalışmama isteğinin oluşması.Dersine karşı yoğunlaşamaz.Okuduklarını anlayamaz.

•Gülmemek:Büyülü insanların çoğunun yüzü gülmez ve sinirli olurlar: Bu durumda, büyü ile gönderilen cinlerden biri, insanın başına oturur. Oradan beynine hükmeder. Özellkle kadınların yüzünün rengi solgun ve sarı bir renk alır. Cinler, insan beyninin özel noktalarını bilirler. Oralara etki ederek mutsuzluk vererek gülmeyi engeller ve aynı şekilde insanı sinirli yapabilirler.

•Yenilen bir gıdanın tadını alamamak,ağızda tuhaf tatların oluşması: Cinler, insanın diline,damağına, dişlerine, yemek borusuna,dudaklarına girip o bölgeden etki edebilirler. Ağızda tuhaf tatların oluşmasına ve yenilen bir gıdanın tadını alamamaya neden olabilmektedir.

•Kimseyle konuşmama isteğinin belirmesi,yalnız kalmaktan zevk almak: Cinlerin en büyük zevklerinden birisi de insanı toplumsal hayattan uzaklaştırmaktır. İnsanı yalnız bıraktırmak,başkalarıyla ilişkiyi kestirmek ister. Evde yalnız bıraktırdığı gibi, perdeleri de kapattırıp, karanlık ortamda yaşatır. Burada şeytanın amacı, o kimsenin ruh sağlığını bozmaktır.

•Yaşantıdan zevk alamama devamlı huzursuzluk,mutsuzluk yaşamak. Kişi her türlü maddi imkanı olmasına rağmen yaşantıdan zevk alamaz.

•Kendini sanki bir fanusun içindeymiş gibi hissetmek.Sanki üzerini şeffaf bir şey kaplamıştır.Onun içinde yaşantıdan bir zevk almadan yaşama durumu olur. Tedirginlik olur.

•Uyurgezerlik: Uykundan kalkar, evin içinde gezersin,dışarı bile çıkabilirsin.Sabah uyandığında bunların hiç birini hatırlamazsın. Şeytan bunları yaptırır ve unutturur.

•İnsanlar hakkında, içine devamlı olumsuz düşüncelerin gelmesi ve onlara karşı güvensizlik olması.Herkes senin hakkında konuşuyormuş duygusunun yaşanması.

•Sevgisizlik hissinin oluşması:Sanki seni hiç kimse sevmiyormuş duygusunun yaşanması.Bir süre sonra seninde en yakınların da dahil olmak üzere hiç kimseyi sevmeme vesveselerinin gelmesi.Herkesten nefret etmek.

•En yakınlarına dahi gaddarca ve acımasız olma duygusunun yaşanması:Bir annenin veya babanın çocuklarına karşı ilgisiz davranması üstelik onlara karşı şiddet uygular hale gelmesi. Yakınlarının başına kötü bir şey gelse dahi etkilenmemek, olağan karşılamak.Bunlar hep şeytanın vesvese ve etkileridir.

• Nedeni belli olmayan ağlamalar: Genellikle kadınlarda görülür. Ağlamasını gerektirecek bir neden olmamasına rağmen, iç huzursuzluğu ile beraber devamlı ağlar.

•Unutkanlık: Büyü ile vücuda giren cinler uyanıkken para, anahtar ,altın gibi kıymetli eşyalarını evinde bir yere saklatır. Bir süre sonra yerinde bulamazsın. Sana o yeri unutturur. İnsanlar bu maddeleri cinlerin alıp götürdüğüne inanır.

•En hafif sesleri algılamak:Normalde insan kulağının algılamayacağı sesler duyulabilir.

Çevreyi diğer insanlara göre daha geniş açıdan görmek.

• Büyü sihir, cin ,şeytan, cin musallatı ve nazar kavramlarına inanmamak. Büyü ile kişinin içine giren cinler iç ses vererek bu kavramlara insanın inandırmaz. Amaç kendinin belli etmemek içindir.

Yukarıda açıkladığım belirtilerin hepsi yaşanmaz. Büyülü olan herkeste değişik belirtiler görülür.

Büyülü kişi uyuyamaz veya çok uyur,uyku bozukluğu büyünün önemli belirti ve sıkıntısıdır. Aykan Hoca

Yatağa yattığında uyanıkken veya uykuda yatağın sallanması, yatağın altında bir şey varmış hissinin oluşması, yatağın havaya kalkması gibi algılamalar.

Uykusuzluk çekmek,uyuyamamak: Derin uykuya dalamama,yorgun yatılır, yorgun kalkılır.Şeytanın uyutmaması yüzünden günlerce uykusuz kalan kişiler bilinmektedir.

Uykuya düşkünlük ve çok uyumak: Kendini istediği kadar zorlasın devamlı uyumak istenir. Yeteri kadar uyuduktan sonra bile gün boyu bitkinlik, yorgunluk ve halsizlik yaşanması.

Uykuda düzensizlik olması: Bazı zamanlar uyuyamazken bazı zamanlarda da çok uyku isteği olur ve bu durum değişebilir.Bazen de uyuduğu halde gece çok kere kalkılır.Uyku düzensizliği görülen rüyanın etkisinden de olabilir.

Rüyada büyü gösterilmesi. Uyurken bazı varlıklar, büyü yapıldığını büyünün yerini gösterip, kimin yaptırdığını ve yaptığını söyler. Bunları büyülü kişinin içindeki cin şeytanları rüyada gösterir. Bu sözlere ve rüyaya itibar edilmez.Çünkü, şeytanların işi insanı aldatmak ve korkutmaktır.

Karanlıktan korkup karanlık yerde uyuyamamak. Büyülü bazı kişilerde tam tersi karanlıkta uyumayı sever.

Uykuda dişlerini gıcırdatma, sayıklamalar, korkarak uyanmalar ve aşırı terleme

Rahatsız edici rüyalar görmek: Rüyada çirkin suratlı, uzun veya kısa boylu kişiler, gölge, karaltı ve hayvanlar görülür.

•Hayvanların saldırısına uğramak. Yılan, köpek, akrep gibi hayvanlar saldırır ve zarar vermeye çalışır.

•Rüyada tanımadığınız kişilerle konuşmak: Onların size yapmanız için talimatlar vermesi. Rüyanızda tanımadığınız veya tanıdığınız kişilerin ,size yapmanız için talimatlar vermesi şeytan işidir. Rüyada Allah’la veya peygamberle konuştuğunu söyleyen kişiler de cinler tarafından kandırılmıştır. Basında çok defa okumuşunuzdur. Bazı kişiler olumsuz davranışlar yaparlar. “Bana rüyada emir verildi.” derler. Bu emri verende şeytandır,

Uyurgezerlik: Gece yataktan kalkılır, evi dağıtırsınız, kıymetli eşyalarınız yerini değiştirirsiniz veya çöpe atarsınız. Sabah kalktığınızda, bunların hiç birini hatırlamazsınız. Evinizi, cinlerin dağıttığına inanırsınız. Eşyanızın çalındığına veya kaybolduğuna inanırsınız.

Uyurken göğsünün üzerine birinin oturması (Karabasan).Yanındakine bile sesini çıkaramamak. Elini kolunu oynatamamak. Karabasan, cinlerin bir oyunudur. Büyülü insanın içindeki cinler, kendisini sanki üzerine oturmuş gibi gösterir. Aslında hayali bir olaydır. Gerçekte üzerine oturan kimse yoktur.

Rüyada, denizde ,su üzerinde,kan gölünde yürümek,pis harabelerde gezmek.

Rüyada,aşırı uzun veya kısa boylu kimseler görmek.İnsanın içindeki cinler kendilerini çeşitli suretlerde gösterme yeteneğine sahiptir.Böylr varlıkları rüyada görmek, o insanın büyülü olduğu anlamındadır.

Rüyada, sıkça veya ara sıra cinsel ilişkiye girmek. Kadın ve erkek için geçerlidir. Bu cinsel ilişki insanın içindeki cinler tarafından yapılmaktadır. Bu ilişki sonucunda bir akıntı, boşalma olmuşsa gusül abdesti alınmalıdır.

Kötü bir rüya sonrası,vücudun enerjisinin yok olduğunu hissedip yerinden kalkamamak, elini ve kolunu oynatamamak.

•Rüyada havada uçmak,alçak veya yüksek yerlerden düşmek.

Uykuda geçmişi ile ilgili hatırlamak istemediği olayları sıklıkla görmek.

pain in the body ile ilgili görsel sonucu
Büyü, kişi üzerinde fiziksel-bedensel sıkıntılar yaparak belirtiler gösterir. Aykan Hoca

• Kol ve bacaklarda, eklemlerde, parmak uçlarında karıncalanma, yanma, ağrı ve basınç hissinin oluşması.

•Sırt, omuz, göğüs, ense kökü, aş ve vücudun diğer yerlerinde ağrılar olması.

•Vücutta nedensiz titreme ve seğirmeler

• Mide bulantısı, şişkinlik, ağrı ve kusma .Büyü ile insanın içine giren cin şeytanı, o kişinin midesine oturur ve mide bulantısı yapar. İlaç almakta bulantı geçmez. Büyülü insanın midesinde sanki bir ağırlık var bir şey oturmuş gibi olur. Sebepsiz yere öğürme ,kusacak gibi olma veya kusma yaşanır. Hiç bir neden yokken mide şişkinliği olur. karın kasları sertleşir ve ağrı oluşur.

Kalbin hızla atması,tansiyon yükselmesi ve kalbini bir el tutuyormuş gibi algılama ve hissetme.

Kollar veya vücudun değişik yerlerinde tırnakla çizilmiş gibi kırmızı çizgiler olması. Büyü ile vücuda giren cinler o insanın kol,göğüs,sırt veya başka organlarda sanki birisi tırnakla çizmiş gibi kırmızı çizgiler yapabilmektedir. Sıkça rastlanan bir durumdur.

Üzerinde tonlarca yük,ağırlık varmış gibi hissetmek. Özellikle sırt ve omuzlarda bir şey varmış aşağıya doğru bastırıyormuş gibi olur.

Çabuk yorulma,vücutta güçsüzlük ve halsizlik olması.Büyülü kişiler çabuk yorulur fakat genellikle diğer insanlardan çok daha güçlü olurlar. Bazende tam tersi bedensel güçsüzlük yaşanır. Beden halsiz,yorgun ve bitkindir.

Kişinin psikolojik durumu tarafından tetiklenen ağrılar.Tıbbi açıklaması olmayan bir rahatsızlıktır. İnsanın içine giren şeytani cinler insanın önce ruh yapısını bozar ve buna bağlı olarak bedende nedeni bilinmeyen ağrılar yaparlar. büyü bozulduğundan bu ağrılar ortadan kaybolur.

Kadınlarda adet düzensizliği. Büyü, kadınlarda zamanından önce veya sonra adet olmasını ve uzun sürmesini yapabilir.

Migren ağrısı: Sıkça görülen migren ağrısı olunca, Kur’an’ı Kerim’i ortasından açıp başınızda ağrı olan yere koyun 10 dk bekleyin. Ağrı azalır veya ortadan kalkarsa üzerinizde büyü var demektir. Bir şey olmazsa sıkıntınızın tıbbi olduğu anlamındadır.

Yüz yapısının değişmesi: Özellikle kadınlarda cilt rengi kara sarı ,asık ve gülmeyen bir yüz, donuk, keskin bakışlar olur. Mutsuz ve huzursuzluk yüze bakınca anlaşılır. Yüzü sanki onun yüzü değildir. Eskiden yüzü çok güzel olan bir kadın, büyü yapıldıktan sonra tanınmayacak hale gelir. Onu kendisi ve başkaları tanımakta zorluk çeker.

•Aynaya bakamaz.Büyülü kişilerin önemli bir kısmı aynaya bakamaz. Özellikle büyülü kadınlar aynaya baktığında kendini çirkin veya değişik korkunç suretlerde görür,kendisinin olmadığını anlar ve bir daha aynaya bakmak istemez.Erkekler için de durum aynı olur.

•Büyü insanda baş ağrısı da yapar: Büyü, yarım veya tam baş ağrısı, ense kökü, alın ve şakaklarda ağrı basınç, yanma, acıma yapar. Başın içinde ağrı ile birlikte bir şey akıyor veya yer değiştiriyormuş hissi olur. Kulak tıkanması ve çınlaması oluşur.

Boyun tutulması: Boynun bir tarafı veya tamamı tutulur. Kısmi olarak ağrı olabilir. Ense kökünde basınç ve ağrı olur.

Bel ,omuz ağrıları ve tutulmaları. Karnın iki yandaki boşluklarsa ağrı ve bir el orayı tutuyormuş, böbreklere dokunuyormuş hissi ve acısı olur.

•Büyü,kaşıntı yapar: Büyünün kaşıntı yapması az görülen bir belirtidir. Büyü ile bedene giren cin şeytanları, vücutta dolaşırlar ve kaşıntı yapar. Bu kaşıntılar ilaç almakla geçmez.

•Gözlerin üzerine ağırlık gelmesi, gözlerini sanki içeriden bir şey itiyormuş gibi olması. Göz kapakları istemsiz bir şekilde kapanır. Çevreyi sisli ve bulutlu görmek, çevreyi net algılayamamak.

•Cinsel isteksizlik ve cinsel ilişkiye girememek: Büyü yapıldıktan sonra kadın ve erkekte veya ikisinde de cinsel isteksizlik ve cinsel ilişkiye girememe yaşanabilir. Bu sorun ilaçla çözülemez.

•Hamile kalamama veya düşük yapmak: Büyünün en tehlikeli fiziksel belirti ve sıkıntılarından birisidir. Büyü ile kadına ve erkeğe veya her ikisine gönderilen cin şeytanları kadının hamile kalmasını engeller. Bazen kadın hamile kalır, ancak belli aylarda büyü ile cin şeytanları çocuğunu düşürür.

Büyü ve Cinler Hamile Kalmayı Engeller mi?

Büyü ve cinler hamile kalmayı engeller.Büyünün belirti,sıkıntı ve etkilerinden biridir.

Büyücü,gönderdiği cinlere o kadının hamile kalmamasını tembih (uyarı) eder.Cinler,büyülenecek kadını bulur,içine girer ve büyü yapılmış olur.

Eşiyle cinsel ilişkiye girdiğinde,cin, rahim kanallarını kapatır.Meninin rahime akmasını engeller.Meninin canlılığının belli bir süresi olduğından, o süre içinde orada kalır.Kadın hamile kalamaz.

Tıbbın bütün imkanlarından faydalanılır,kadının gebe kalması mümkün olmaz.

“Büyülü ve Cinli Kişide Görülen Belirtiler” bölümünde saymış olduğum sıkıntı ve belirtilerden bazıları yaşanıyorsa o zaman anlaşılır ki,bu durumu cinler yaptırmaktadır.

Kimi zaman,bedendeki cinler,hamile bıraktırmama durumunun dışında belirti vermezler.Gizli ve sinsi bir şekilde verilen görevi yerine getirirler.Bu durumda hamile kalamayan kadın,okumaya alınır.Okumalar neticesinde,cin dayanamaz ve ortaya çıkar.

Cinin yakılmasıyla,büyü bozulmuş olur ve kadın hamile kalır.

Büyü nedeniyle hamile kalamayan kadınlar,tarafımızdan okunup,içindeki cinler yakıldığında,Allah’ın izniyle hamile kalmışlar ve çocukları olmuştur.

Büyü ve Cinler Hamile Kadının Çocuğunu Düşürür mü?:

Büyünün,belirti,sıkıntı ve etkilerinden birisi de,kadının çocuğunu düşürmesidir.

Büyü ve cinler hamile kadının çocuğunu düşürebilir.

Kadın hamile kalır, fakat belli haftalarda düşük yapılır.

Tıbben düşük yapmaya bir engel yoksa, buna rağmen düşük oluyorsa, bunu cinlerin yaptığı anlaşılır.

Cinin,belli haftalara kadar beklemesinin nedeni;acı,eziyet ve üzüntü çektirmek içindir.

Hamilelik süresi içinde;halsizlik,sırt ağrıları,kabızlık gibi belirtiler verebilir.Herkeste aynı durum yaşanmayabilir.

Düşüğün nedeni cin ise,okunarak yakıldığında,kadın Allah’ın izniyle bir daha düşük yapmaz.

Bu tür olaylarda tedaviyi ilk önce tıpta arayınız.

Büyü ile düşük yapan kadınlar,tarafımızdan okunup,içindeki cinler yakılarak, Allah’ın izniyle bir daha düşük olayı olmamış ve çocuğunu doğurmuştur.

Çözüm bulamazsanız bize başvurunuz.Kesinlikle cinci ve büyücülerin usül ve yöntemlerini denemeyiniz.Aksi halde başka rahatsızlıklara yakalanabilirsiniz 

•Gün içinde üzerinde halsizlik, ağırlık, yorgunluk, bitkinlik hissedilmesi: Büyü ile bedene giren şeytanlar vücutta devamlı hareket etmelerinden dolayı o insanın bedenini yorarlar. Vücut halsiz, yorgun kalır.

•Vücutta bir elin dolaşıyormuş hissinin olması:Sanki bir el vücuda dokunuyor,okşuyor,temas ediyor hissi olur.Özellikle mahrem yerlere dokunma daha çok görülür.

•Namaz kılarken,dua okurken birisinin seni itiyor,sallıyor ve çekiyor hissinin olması:Şeytanlar insanın Allah tealaya ibadet etmesini istemezler. Bu nedenle insan abdest almakta,namaz kılmakta zorlanır veya yapamaz. İçindeki şeytanlar o kişiyi iter,sallar ve çeker.Aklına çeşitli kötü düşünceler getirirler.

•Taşıt araçlarına binememek veya kullanamamak: Büyülü kişilerde sıkça rastlanır. Büyülü kimse hiç bir taşıt aracına binemez. İçine sıkıntı gelir. Daha önce araç kullandığı halde ,araç kullanamaz bedeni kasılır.

•Büyülü insanda; baş, ense kökü el, kol, bacak, ayak, mide el ve eklemlerde ağrılar olur: Bedendeki cinler eklem bölgelerine oturur ve buralarda ağrı, sızı ve acı yaparlar.

•Büyülü kişi çabuk yorulur.Merdiven çıkarken,yol yürürken,bedensel bir iş yaparken çabuk yorulma olur.

•Üzerinde büyük bir ağırlık varmış gibi hissedilir:üzerindeki ağırlık hareketlerini kısıtlar.

•Bazı organlarda uyuşukluk,titreme seğirme görülmesi ve organlarda kontrolün bozulması:Hiç bir neden yokken organlarda kontrol bozulur.

•Kaslarda gereğinden fazla gevşeklik veya sertleşme, bedende halsizlik görülür: Büyülü insanın kaslarında normallikten fazla anormallik olur. Kaslar bazen çok gevşer veya aniden sertleşir, katılaşır.

Kaslarda kasılma: kaslarda gevşeklik ve sertleşmenin dışında acıyla beraber kasılmalar olabilir.

Korkma, titreme, ürperme, ateş basmaları, tüylerin diken diken olması

•Mide ve sırt ağrıları: Büyülü insanlarda en çok görülen ağrılar mide ve sırt ağrılarıdır. Büyü ile vücuda giren cin mideye oturur orada bulantı şişkinlik geğirme yemek yedirmeme yapabilir.

Ayaklarda ağrı,basınç, yanma veya üşüme: Ayaklarda, ayak bileklerinde ağrı, ayak tabanlarında yanma veya üşüme olur.

•Yürürken boşluğa basıyormuş gibi olma: Büyü ile bedene giren cin dizlere ve ayak bileklerine oturur, insanın yürümesini engelleyebilir. Orada ağrı ve sızı yapabildiği gibi boşluğa basıyormuş gibi his verir ve yürüme sıkıntısı yapar.

istem dışı bacaklarını sallamak: Bazı insanlar istem dışı bacaklarını sallarlar bunlarda büyük ihtimalle büyü olup, bacakları sallayan kişinin içindeki cin şeytanlarıdır.

Yukarıda sıralanan durumların tamamı veya bir kısmı bir kişide görülürse o insanın büyülü olduğu ve şeytan çarpmasına uğradığı anlaşılmalıdır.

•Parada bereketsizlik: Büyülü veya cin musallatına uğramış kimseler, paralarının bereketsiz olduğunu ifade ederler. Vücuduna büyü ile giren cin şeytanı o kimsenin iradesini ele geçirdiğinden gereksiz, lüzumsuz harcamalar yaptırır. O anda o kimseye bu davranışı normal gelir. İhtiyacı olmadığı halde bu alıştan daha sonra pişman olur. Ancak gene de vazgeçemez. Aslında burada bereketsizlik değil, şeytanın vesvese vererek gereksiz harcatması vardır.

Karı koca arasında şiddeti geçimsizlik

Evlenememek: Genç kız ve erkeklerin üzerinde büyü veya cin musallatı varsa evlenmekte zorlanırlar veya evlenemezler. İçindeki şeytani cinler onun evlenmesini istemez ve engeller. Önüne çıkan her taliplinin kusurunu arar ve onu beğenmez. İçindeki cin onun yalnız yaşamasını ister ve vesvese verir.

Gelecekte olacak olayları hissetmek. Geleceği Allah’tan başka kimse bilemez. Ancak, büyülü ve cin musallatlı kişilerden bazıları, gaybdan çıkmış olan bazı bilgileri cinleri aracılığı ile bilirler. Bu kimseler sürekli tedirgin bir yaşam sürerler.

Altıncı hissin yüksek olması da paranormal bir olaydır.Algılama ve hissiyat yüksek olduğundan nasıl kontrol edebileceği ve başa çıkılacağı bilinmez. Altıncı hissin kuvvetli olması o kişinin içinde cinler var demektir. Bu his ve duyguyu cinler vermektedir.

Üzerinde büyü var his ve duygusu.

Ev ve iş yerinde huzursuz,mutsuz olmak.

•Mal ve mülkte bereketsizlik olması: Büyü ile gönderilen cin şeytanları insana gereksiz harcamalar yaptırır ve kişi bunu farkında olmaz. Sonra paramda bereketsizlik var diye yorumlar.

Eşyalar üzerinde istemsiz bir etkiye sahip olunabilir.Nazar olarak da bilinen enerji ile çevresindeki eşyalara ve canlılara zarar verebilecek güce sahip olunabilir.Nasıl kontrol edeceklerini bilemedikleri için de çevrelerinde zararlı bir etkiye sahip bir insan olarak tanımlanabilir.

Kısmetin ve şansın kapanması, olacak işler son anda olmaz. İşe girecektir bir engel çıkar. Ticaretle uğraşılır satış yapamaz, müşteri gelmez.

Üzerinde nedeni bilinmeyen ağırlık,bitkinlik ve yorgunluk olması

•Yapılan işin rast,doğru ve düzgün gitmemesi.

•Yaşadığınız ortamı sevmemeye başlamak.

•Aile ve arkadaşları ile şiddetli geçimsizlik.

•Sevdiğiniz kişilerden nefret etmeye başlamak,onlardan uzaklaşmak ve arkadaşlıkların bozulması.

Kendini değersiz olarak hissetmek.

Zamanın farkında olmamak.

Kuvvetli ve Ağır Büyü Belirtileri Nelerdir?

•Kuvvetli ve ağır büyülerde, kişi 24 saat şeytanın tasallutu yani saldırı ve sataşması aile karşı karşıyadır. Şeytan, büyülü kişiye sürekli olarak en ağır sıkıntı ve eziyeti verir. Aklını kaçırması veya ölmesi için sürekli olumsuz duygu ve düşünceler vererek baskı kurar ve dayatır.

• Kuvvetli büyülerde, kişi sıklıkla kendinden geçer. Çevresinde olanlardan haberi bile olmaz. Beyindeki ilgili merkez etki altında olduğundan, büyülü kişi kendinden geçerek ne yaptığını bilemez, hayal aleminde yaşar. Etrafını algılayamaz. insanları bile tanıyamaz hale gelir.

•Kur’an ve dua okuyamamak, dinleyememek. Büyülü kimsenin içindeki şeytani cin, Allah lâfzını duymak, işitmek istemediğinden, o kimseye sure, ayet okutmaz ve dinletmek istemez. Şeytana etki edip onu ortadan kaldıracak tek şey Kur’an’dır. Cinler, bunu çok iyi bilir.

•Kendi kendine konuşmalar başlar. Büyülü kişinin kendi kendine konuşmaya başlaması, içindeki şeytani cinle içinden konuşması anlamındadır. Cin, büyülü kimseyle sesli veya sessiz olarak konuşabilir.

• Tokluk hissi ve yemek yiyememek veya aşırı açlık hissi çok yemek.

• Yüz renginin değişmesi, hiç gülmemek, sürekli sinirli ve asabi yüz ifadesi olması.

•Gereksiz ve önemsiz her şeye kızmak ve sinirlenmek.

• Kendine ve çevresine zarar verme isteği ve vermek.

•Farkında olmadan mezarlık, harabe ve tenha yerlere gitmek.

• Ölme isteği, bir sorunu olmamasına rağmen intihar teşebbüsleri.

•Olumsuz durumlar yaşamasına karşın tedavi olmayı reddetmek.

• Abdest almakta güçlük çekmek veya alamamak.

•İbadetleri yaparken içine sıkıntı gelmesi ve yapamamak.

• Acımasız ve gaddar olmak. Eşine, çocuklarına, anne ve babaya karşı ilgisiz olmak.

• Geçmiş zamanlarda yaşayan bir kişinin ruhunu taşıdığına ve kendini o kimse olarak zannetmek, inanmak. /reenkarnasyon)

•İnsanlardan uzaklaşmak, yalnız ve karanlık yerde oturmak.

• Sürekli olarak aşırı , iç ses, vesvese, vehim ve evham olur. Büyülü kişi ne yaparsa yapsın bu vesveseyi engelleyemez. Kendine ve çevresine zarar verme hissi ve baskısı olur.

• Dini konularda ani bir değişim yaşanır, inanan bir kimse inançsız bir hale gelir. İbadetlerini yapamaz veya çok zorlanır. Dini değerleri sorgulamaya başlar.

• Karakter ve huy değişikliği olur.

• Kişi çift kimlikli bir yapıya bürünür. Sözler, davranışlar, hal ve hareketlerde tutarsızlıklar meydana gelir.

• Sıkıntılarının devam edeceği hiç bir zaman iyileşemeyeceği duygusu hakim olur.

•Banyoda çok uzun kalınır veya çok çabuk çıkılır. Büyülü bazı insanlar banyoya dahi giremez veya zorla girer.

•Tuvalette uzun süre kalınır.

•Gözüne görüntüler gelebilir.

•Çevrede kimse olmamasına rağmen sesler duyulur.

Kuvvetli ve ağır büyü, kişinin içine çok kuvvetli, güçlü ve çok sayıda cin şeytanlarının musallat edilmesi, sokulması anlamındadır

Büyünün En Belirgin Özelliği Nedir?

Bir insanın üzerinde en çok görülen büyü belirti, sıkıntı ve etkisi “iç ses” “evham”, “vehim” de denilen “vesvese” dir. Vesvese yaşamayan büyülü insan olmaz. Vesvese büyülü kişilerde görülen belirti, sıkıntı ve etkilerin başlıca ortak özelliğidir.

Büyülü kişinin üzerinde en çok görülen sıkıntı ve belirtilerden bir diğeri de Büyülü insanın, çift karakterli, kişilikli, ruhlu duruma gelmesidir.

Büyülü kişi ruhsal, fiziksel ve uykularında birbirinin zıttı olan “uç noktalar” yaşar. Mesela, uyuyamaz veya çok uyur. Yemek yiyemez veya çok yemek yer. temizlik takıntısı olur veya tam tersi temizliğe itina göstermez.

Büyülü kişide görülen en büyük belirti ve sıkıntılarda biri de ani bir şekilde ortaya çıkan “duygu durum bozukluğu”dur. Konuşmaları, sözleri birbirini tutmaz,sürekli fikir değiştirir, her işte ikilem içinde olunur.Kararsızlık,tutarsızlık,dengesizlik görülür.İnsan benliğini kaybeder.Kendinin başka bir insan olduğunu düşünür.Bu,ben değilim,der.

Büyü ile cin musallatı aynı anlamı ifade eder. Musallatda cin kendi isteği ile,büyüde ise büyücünün göndermesiyle musallat etmesiyle insanın bedenine girerler.Büyü yapılmış olur.

Bu bakımda büyü belirtileri ile cin musallatı belirtileri hemen aynıdır.

Büyülü insan, mutlaka aşağıda saymış olduğum belirtilerden de bazılarını yaşar.Yaşamamasına imkan yoktur.Zaten bu sıkıntıları çekmiyorsa büyülü değildir.

Kendisine büyü yapılan insanların çoğu büyülü olduğunu anlamaz.Aslında içindeki cinler ona bazı sıkıntılar yaşatır fakat nedenini başka yerde arar veya kendine konduramaz.”Bana büyü tutmaz veya bana bir şey olmaz” der. Ancak yaşam kalitesi düşünce araştırmaya başlar.

Büyülü kişilerin çoğu açıkça ifade etmese de;kendilerini farklı hissedebilir.Kendilerini mehdi,peygamber,evliya veya ünlü kişilerden biri olarak görebilir.Allah’la konuştuğunu söyleyen kişilerin hepsi büyülüdür ve içinde şeytani cinler vardır.

Allah teala Kur’an’ı Kerim’de:

“Hiç bir insan için,Allah’ın doğrudan doğruya kendisiyle konuşması mümkün değildir.”(Şura-51) buyurmuştur.
Musa,” ya Rab,bana cemalini göster,Seni göreyim dedi.Allah”beni katiyyen göremezsin./A’raf,143)

Peygamberiin bile göremediği Allah’ı sıradan bir kişinin görmesi mümkün değildir.

Bazı kişiler rüyasında peygamberimizi gördüğünü ve konuştuğunu zanneder.Bu durumda büyü belirti ve etkilerinin en önemli olanlarındandır.

Buna da peygamberimizin şu hadisini örnek gösterirler:

“Şeytan benim suretime giremez.”

Hadis doğrudur.Ancak senin rüyada gördüğünün kim olduğu belli değildir.Bunu doğrulamak için peygamberimizi gerçek olarak görmen gerekirdi.

Şeytan herhangi birinin yüzünü gündüz uyanıkken veya rüyada gösterip insanı kolayca kandırabilir. Bunu ona içindeki şeytani cin gösterir. Büyülü veya cin musallatı olmayan hiç kimse bu görüntüleri göremez.

Büyüyü,akraba,arkadaş,eş dost;kötülük,haset,fesatlık ve zarar görme için yaptırır.

Bunlarda büyülü kişinin yaşadığı en önemli belirti,etki ve belirtilerdendir.

Büyülü kişi diğer insanlardan duygu,düşünce,hal ve hareketleri ile farklı olur.Dengesiz ve tutarsızdır.Büyülü kişilerin çoğu kendinde büyü olduğunu kabul bile etmez.Bunu içindeki cinler vesvese ile yaparlar.

Fikirlerde değişkenlik veya inat olur. Sık sık fikir değiştirirler.Bu gün kabul ettiğini yarın ret ve inkar eder.Kabul ettiği görüş yanlış bile olsa bilerek onda inat eder.kabul ettirmeye çalışır ve sık sık hata yapar. İş ve ev düzeni bozulur.

İnsanlara karşı güvensiz olur.Hiç kimseye güvenmez.Kendi düşünceleri yanlış olsa bile ısrar eder.

Büyülü insanın hemen tamamında görülen başlıca ve en en önemli belirtilerden biri de”vesvese”dir.

Çünkü içindeki şeytan ona en çok vesveseyle hükmeder,etkisi altına alır,yaptırmak istediklerini yaptırır.Şeytanın asıl amacı insanın ruhuna sahip olmaktır.Kişiyi dünya hayatından bezdirmek ve imanını tehlikeye atmak onun en büyük zevkidir.

Büyülü insanda görülen en büyük ikinci belirti,o insanın çift karakterli bir hale dönüşmesidir.

İçindeki cinler ona öyle sahip olur ki,istediği zaman o insan kendi aklını kullanamaz ,cinlerin istediği davranışları yapar.Cinler hatayı yaptırır fakat o kişi bunu anlayamaz, kendisinin yaptığını zanneder.Genelliklede bunu insana unuttururlar.Mesela akşam yanlış bir şey yaparsın,sabah yaptığını hatırlamazsın.

Büyücünün, insana musallat ettiği şeytan bazen bir,iki belirti de verebilir. Kendisini saklayabilir. Bu durumda, onu anlamak kolay olmaz.