Muskanın Faydaları ve Zararları nelerdir?

7 Haziran 2019 Kapalı Yazar: AykanHoca
Muska, insana fayda verdiği gibi zararda verebilir. Aykan Hoca

Muskanın faydası ve zararı olur mu? Muska fayda ve zarar verir mi? Faydalı muskanın özellikleri nelerdir? Muskanın etkisi nasıl anlaşılır? Kısmet açtırmak için muska yaptırmak zararlı mı? Sevdiğini elde etmek için muska yaptırmak günah mı?

ZEHRA TASARIM: png besmele arapca yazılar

Muska, faydalı ve zararlı olmak üzere iki çeşittir. Muska, yapılış veya kullanılma amacına göre isimlendirilir.

Büyü bozmak, cin musallatını gidermek ve nazarın etkisini kaldırmak amacıyla içine ayet ve peygamberimizden gelen dualar yazılan muskalar faydalı muskadır.

Büyü yapmak veya cin musallat edilmek için, içinde ayet olmayan, Allah’a şirk koşan resimler, şekiller, semboller, harfler, karalamalar ve cin şeytanlarının sözleri yazılan muskalar zararlıdır.

Sacred Indonesian Islamic Magic Love Cloth (Red)

Muskanın faydası olur mu? Muskanın etkisi Nasıl anlaşılır?

Büyü bozmak ve cin musallatını ortadan kaldırmak amacıyla içine sure,ayet ve peygamberimizden gelen dualar yazılan muska faydalıdır.

Peygamberimiz,İçinde Allah’a şirk koşmayan muskanın yazılmasına izin vermiştir.Bu nedenle faydalı muska yazmaya dinen izin vardır.

Bir muska birine tesir ederken, bir başkasına aynı tesiri, etkiyi göstermez. Bundan dolayı da herkese aynı muska verilmez. .Cin musallatına uğramış veya büyülü kişiye, çeşitli muskalar denenir, en etkilisi verilir.Aksi halde bir fayda sağlanmaz.

Uygun bir muska önemli derecede rahatlatma yapabilir.Ancak bu muskaların içine ayet ve/veya hadis yazılmalıdır.Muskayı taktıktan 5-10 dakika sonra içinize bir enerjinin yayıldığını, kasılma,ağrı, korku,ağlama veya rahatlama geldiğini hissetmelisiniz. Etkili muska budur.

Muskayı taktığınızda herhangi bir şey olmuyorsa, bu muskanın etkisi,tesiri yok anlamındadır.

Takılan muskanın tesiri kısa bir süre içinde görülmelidir.Bazı muskalar anında tesirini,etkisini gösterir.

Kendisine büyü yapılmış bir insana bir kaç gün okuma yapmamıza rağmen istenilen rahatlama olmadı.Üzerine çeşitli muskalar denedik, bunlarda bir tanesi o kişiyi önemli ölçüde rahatlattı.

Bundan dolayı manevi işlerde çok kesin olarak konuşulmamalıdır.Önemli olan kişinin sıkıtıdan kurtulması ise her türlü yol denenmelidir.

Netice olarak,iyi yazılmış ve o kişiye uygun düşen bir muskanın kesinlikle faydası olmaktadır.

islamic amulet ile ilgili görsel sonucu
Kötülük amacıyla yapılan muska insana zarar verir.

Muskanın Zararı Olur mu?

Muska yazılış amacına göre fayda ve zarar verir. Kısmet açtırma, zengin olma, bir kişiyi geri getirme, sınav kazanmak, eşler arasını düzeltmek, eşini kendine bağlamak, birisini hasta etmek veya öldürmek, işini bozmak, karı koca arasını açmak gibi yazılan ve yaptırılan muskalar büyü amaçlı olduğundan bu tür muskalar zararlı olur.

Vefk, celbiye,tılsım gibi muskalar zararlıdır. Bunların içine Kur’an’dan sure ve ayetler yazılmadığı için büyü amaçlı olup ,genelde cin çağırmak için kullanılırlar. İnsanlar belki iyi niyetle bu muskaları yazdırırlar ama gerçek yüzünü bilmezler.

İçinde sure, ayet ve peygamberimizden gelen dualar yazılı olmayan muska insana zarar vermek amacıyla yazılmıştır.

Bu nedenden dolayı,güvenilir olmayan hocanın yazdığı muska kullanılmaz.

Zararlı muska taktığınızda farkında olmadan cin şeytanları içinize girer. Eğer üzerinizde büyü de varsa, sıkıntılarınız daha da artar. Zararlı muska sizi bir daha büyülemiş olur. Başka cinler içinize girmiş anlamındadır.

Kötülük amacıyla yapılan muska cin şeytanlarıyla ilişkilidir. O muska nereye konulursa, cinler o kişinin içine girer ve büyü yapılmış olur. O insanda ruhsal, fiziksel ve uykuda sıkıntılar başlar ve insana zarar verir.

İyilik amacıyla yapılan muskaya, Kur’an’dan ayet veya sure ile peygamberimizden gelen dualar yazılır. Bunda hiç bir sakınca yoktur.

Fakat, bazı hocalar iyilik gayesi ile de olsa da, muskanın içine resimler, şekiller, sayılar ,semboller yazmaktadır. Bu tür muskalar zararlıdır. İçinde şeytanların söylediği sözler olabilir. Faydası olacağı yerde zararı görülür.

TYWKIWDBI ("Tai-Wiki-Widbee"): Islamic art and "Magic Eye" images

Kısmet açtırmak için muska yaptırmak günah ve zararlı mı?

Kısmet açtırmak için muska yaptırmak günah ve zararlıdır. Bir insanın kısmetini Allah’tan başka kimse kapatıp açamaz. Hoca muska yazacak kısmetin açılacak veya başkasının kısmetini kapatacaksın. Her iki şekilde de o muskayı yapan ve yaptıran şirke girer.

Muska yaptıracağına,isteğini elde etmek için çaba,gayret göstereceksin ondan sonra Allah’a dua edeceksin.

Alla teala Kur’an’da;

De ki; “Ey mülkün sahibi Allah’ım!Dilediğine mülk verirsin, dilediğinden de mülkü çeker alırsın ve dilediğini aziz edersin,dilediğini de zelil edersin . Hayır, yalnız Senin elindedir. (Al-i İmran;26)

Bazı insanlar zengin olmak,genç kızlar evlenmek amacıyla kısmet açtırmak amacıyla muska yazdırırlar.

“Hocam, neye elimi atsam kuruyor! İş bulamıyorum, evlenemiyorum, sürekli gerginim, işlerim iyi gitmiyor kısmetimi açtırmak için muska yazdırsam günah olur mu?

Evet. günah olur! Bu işler muskayla falan olmaz. istediğini elde etmek için emek, çaba ve gayret sarf edeceksin, sonra Allah’a dua edeceksin.

Muska yazdırmakla kısmet açılsa, herkes gider hocaya yazdırır bir muska her istediğini elde ederdi. Böyle şey akla ve mantığa uygun mudur? Hayır, uygun değildir.

Kısmet açmak için muska yazan hoca, çok biliyorsa önce kendi kısmetini açsın bir görelim.

Dileğini sadece ve yalnızca Allah’tan isteyeceksin. Allah dua edince görmüyor da, muska yazdırınca mı kabul ediyor?

Ve şayet kullarım sana beni sorarlarsa onlara çok yakın olduğumu söyle.Bana dua edince dua edenin duasına icabet ederim.O halde onlar da benim davetime koşsunlar ve bana hakkıyla iman etsinler ki,maksatlarına nail olabilsinler. (Bakara,186)

Allah teala, ayette açıksa kendisine dua edilmesini istiyor. Gidin muska yazdırın ondan sonra isteklerinizi kabul ederim demiyor.

Kısmet açma işleri bazı kimseler tarafından uydurulmuş önemsiz ve gereksiz şeylerdir.

Genç bir kız evlenemiyorsa, talibi olmuyorsa önce bunun nedenlerini düşünmesi gereklidir. O nedenleri ortadan kaldırması gereklidir.

Bazı kızlar, büyülü olduğu için, içindeki cinlerin etkisiyle evlenemez. İnsanlar bunu “kısmet kapalılığına” yorarlar.

Bu duruma da dikkat etmek, üzerinde büyü var mı, yok mu baktırmaları gerekmektedir.

Sevdiğini Elde Etmek İçin Muska Yaptırmak Günah mı?

Sevdiğin kişiyi elde etmek için muska yazdırmak, ona büyü yaptırmak anlamındadır ve günahtır.

İki kişi birbirini istiyorsa muska ve büyü yaptırmaya gerek yoktur. Bu durumda biri istiyor, diğeri istemiyor. İsteyen kişi, karşı tarafı muska yazdırarak ve büyü yaptırarak iradesini ele geçirmek istemektedir.

Büyünün haram ve günah olmasının nedeni de budur.

Halk arasında “sıcaklık”, “ısındırma” ,”sevdirme” , “bağlama” adı altında yapılan muskaların hepsi büyüdür günahtır ve zararlıdır.

” Hocam, falanca kişiyi seviyorum, o bana yüz vermiyor, beni istemiyor. Beni sevmesi, bağlanması ve ısınması için muska yaptırabilir miyim? Hayır! Yaptıramazsın. Bu işlem büyüye girer haram ve büyük günahtır.

Varsayalım ki büyü ile sevdiğini elde ettin bundan sonra kendinin mutlu ve huzurlu mu olacağını zannediyorsun? Onun içinde şeytani cinler olduğundan cinlerin etkisiyle seni isteyecektir ama kendi öz benliği ile istemeyecektir. Şeytanın etkisi azaldıkça seni istemeyecek ve bırakıp gidecektir.

Unutmayınız, büyü ile kalıcı olarak hiç bir şey elde edilemez.

Geri Döndürmek Muskası Nedir?

Geri döndürme duası, celbi, ritüeli ve esması var mı? Geri döndürmek için büyü mü yapılır? Sevgiliyi ve eşi geri döndürmek için dua var mı? Gideni geri getirme duası var mı? Gideni geri getirme büyüsü nasıl yapılır?

Giden, ayrılan veya kaçan birisini geri döndürmek için Allah’a yalvarmak sığınmak ve dua etmekten başka hiç bir şey fayda sağlamaz. Ona muska ve celbiye yaptır bir yararı olmaz. Dua mutlaka edilmelidir ve özel bir duası da yoktur. İçinden geldiği gibi Allah’a dua edebilirsin. Eğer giden kişi büyülü ise onun büyüsü bozulmadan geri gelmesi imkansızdır.

Kaçan, giden ve ayrılan kişileri geri döndürmek için yapılan çalışmaların hepsi büyüdür. O kimsenin fotoğrafını isterler ve ona şeytani cinleri gönderip vesvese vererek muskayı ve büyüyü yaptıran kişinin sevilmesini isterler. Allah ve insan düşmanı olan şeytan insanın iyiliğini ister mi? Allah teala bırakılıp şeytandan yardım istenir mi?

Halkımız bu işlerin sırrını, gizliliğini bilmediği için bu tuzaklara kolayca düşmektedir.

Bazı hocalar kaçanı, gideni geri döndürmek için muska yazarlar ve iki koluna bu muskaları takmanı ve yakın bir zamanda karının veya sevdiğinin geleceğini söyler. Bu da tamamen geçersiz boş bir işlemdir. Boşuna bekler durursun.

“Hocam! Karım, beni bırakıp kaçtı! Geri döndürebilir miyiz? Döndüremezsin, kimsenin böyle bir gücü yoktur. Bu sefer şöyle diyor; falanca hoca bir hafta çalışma yapacağını ve eşimi geri döndüreceğini söylüyor.

Senden fotoğraf istedi mi? Evet, diyor.

O hoca senin karına büyü yaparak, geri getirmeye çalışıyor. Bundan haberin var mı? Olmadığını söylüyor.

Bazıları da karısının kaçtığını işlem yaptırdığını aylar geçmesine rağmen eşinin geri dönmediğini söylüyor. Olmayacak şey için boşuna bekleme.

Bu işlerde giden neden gitmiştir önce ona bakmak gereklidir. Ailevi sıkıntılardan gitmişse hiç bir hocanın ona yapacak bir şeyi yoktur.

Büyü ile gitmişse ki en çok rastlanan olaydır. Gidenin büyüsü bozulmadan geri dönmesi mümkün değildir. Ömür boyu öyle yaşayacaktır.