Kara Büyü Nedir ve Nasıl Bozulur?

26 Haziran 2019 Kapalı Yazar: AykanHoca
Kara büyü,çok güçlü ve kuvvetli şeytani cinlerin büyücü tarafından insana musallat edilmesidir. Aykan Hoca

Kara büyü nedir? Kara büyü nasıl yapılır? Kara büyü belirtileri-etkileri nelerdir? Kara büyü nasıl bozulur? Kara büyü bozma yöntemleri nelerdir? Kara büyü ne zaman etki eder? Kara büyü ne için yapılır?

Kara Büyü Nedir ve Nasıl Yapılır?

Kara büyü, büyücünün, insanın içine çok kuvvetli, güçlü cin şeytanlarını musallat etmesi, içine sokmasıdır. Bu nedenle kara büyü denmektedir. Kara büyü, adı gibi korkulacak bir büyü değildir.

Papaz büyüsü,ölüm büyüsü,sabun büyüsü gibi büyüler kara büyü olarak tanımlanır.Kara büyüde insana ifrit,iblis ve marid gibi sert,katı,acımasız ve insanı öldürmek için uğraşan cin şeytanları musallat edilir.İçine girdiği kişiye aşırı şekilde zulüm eder,aklını kullanmaz hale getirirler.

Büyüler,yapılışlarına ve kullanılan maddelere göre isim alırlar.Kara büyü de insan bedenine çok kuvvetli şeytanlar musallat edilir.O kişiye, güçlerinden dolayı etkileri,yaptırımları daha fazla olur.

Cinciye,gidildiğinde büyülü insandaki cinlerin gücünü anlar ve o kişiyi yanından gönderir,hiç bir işlem yapmak istemez ve yapmaz.Kara büyüyü bozulmaz olarak tanımlarlar.

Kara büyü, o kişinin içindeki cinlerin çok kuvvetli olmasından dolayı verilen bir isimdir.Bu nedenle kara büyü en tehlikeli büyülerden sayılır.

Kara büyü;,insanı öldürmek,ağır hasta etmek,aklını oynatmak,çıldırtmak gibi o insana en ağır darbeyi vurmak için yapılır.

black magic book ile ilgili görsel sonucu

Kara büyünün ne olduğunu daha iyi anlayabilmek için yüzyıllarca önce yazılan kara büyü kitaplarına kısaca bakalım:

Varlığı bilinen en önemli kara büyü kitabı “G…….e” dir. Bu kitabın ölü dili ile yazıldığı söylenir. Ölü dili, zamanımızda kullanılmayan dil manasındadır. Kara büyü kitabının “İblis” tarafından yazdırıldığı belirtilir.

Kara büyü kitabında ruh (şeytan) daveti çember oluşturma,kötü ruhların daveti,kötü ruhlar nasıl kontrol altına alınır,bu ritüelleri yönetmek ve değişik ruhları (şeytanları) ele geçirmek gibi konuları içerdiği söylenir. Ayrıca,insanı öldürecek ve sefalete sürükleyecek temaları da işlendiği iddia edilir.

Bu kitabın orijinalinin kanla insan derisi üzerine yazıldığı da anlatılır.

Bu konu çok uzun olduğu izin çok kısa olarak değinmek istiyorum.Burada amacım büyünün ne kadar tehlikeli bir şey olduğunu ve büyücünün şeytanlarla iş birliğini yaptığını,bütün büyülerde mutlaka cin şeytanlarının kullanıldığını açıklamak ve doğrulamak içindir.

kara büyü ile ilgili daha bir çok kitap vardır.Ancak onlara değinmeyeceğim.

Kara büyü kitabı yazanların hepsinin sonu felaketle bitmiştir.Yazarlarından birisi bir odada kilitliyken boğularak ölmüş,bir başkası orta çağda yakılmış,bir başkası da akıl hastanesinde çığlıklar atarak kendini öldürmüştür.

Kara büyü kitaplarının konularına bakıldığında,hepsinin ortak noktası şeytan,ifrit ve iblis’le ilgili olduğu onlarla irtibata geçildiği,onlardan yardım istendiği görülmektedir.Yapılan bütün büyülerde,şeytanların kullanıldığı açıkça ortadadır.

Kara Büyü Etkileri Nelerdir? Kara Büyü Belirtileri Nelerdir?

•Ölüm korkusu yaşanır.Kendinin,eşinin ,çocuklarının veya yakınlarından birisinin öleceğini düşünür,hisseder ve o algıya kapılır.

•İntihar etme duygusu ve hissi olur.İçindeki cin şeytanları büyülü kişiye intihar etmesi için vesvese vererek baskı yapar.

•İçinden birisi tarafından yönetildiğini anlar.İçindeki şeytani cinler beynine olumsuz sinyaller göndererek,devamlı kötü işler yapmaya yönlendirir. Buna evham ve vehim denir. Bazende içindeki cinler onunla sesli olarak konuşur.

•Kara büyü yapılmış kişiler kendi kendine konuşurlar.

•Gözüne görüntü,kulağına sesler gelebilir.

•Hiç bir neden yokken aniden hastalanmak ve tıbbi olarak çarenin bulunamaması.

•Aklını,zekasını kullanamamak.Kendini gereksiz bir insan olarak görmek.

•Devamlı,kendisinin veya yakınlarının öleceğini düşünmek.Ölüm korkusu…

•Aklını oynatmak hissinin oluşması.

•Çok çabuk sinirlenmek.

•Çift karakterli,iki kişilikli bir hal oluşur.Huy değişir.

•Cinlerin verdiği talimatları yerine getirmek.

•Eşine ve çocuklarına değer vermemek,sanki onlar yokmuş gibi davranmak.

•Kendine veya başkalarına zarar verme duygu ve hissinin oluşması.

•Gizli güçlerinin olduğuna inanıp,bana bir şey olmaz duygusunun olması.

•Kendini çok önemli şahsiyetlerin yerine koymak,öyle olduğuna inanmak.

•Kendini silik,bir işe yaramaz,kişiliksiz bir insan olduğunu düşünmek.

•Dini değerlere inanmamak,gereksiz sorgulamalar yapmak.Dini ibadetleri önceden yapıyor olmasına rağmen aniden yapmamak.

•Üzerinde çok büyük ağırlık olduğunu hissetmek.

•Uyuyamamak veya çok uyumak.

•Aşırı temizlik veya tam tersi temizliğe dikkat etmemek.

Kara büyü sadece Kur’an’la bozulur.

Kara Büyü Nasıl Bozulur?

Kara büyü,diğer büyülerde olduğu gibi sadece Kur’anla bozulur.

Önce, büyünün bozulması için Allah’a sığınılır ve yardım istenir.

Peygamberimizden bize intikal eden dualar okunur.Bu dualar,cinleri çok rahatsız eder,bazılarını da yakar.

Allah tealanın 99 güzel ismi,Esma-ul Husna okunur.Esmalar büyü bozmada çok önemlidir.Allah tealanın isimleri de cinleri yakar.Ancak Esma-ul Husna yı büyülü kişi üzerine okumanın kuralları vardır.Bunu büyü bozmada deneyimli,ilim sahibi hocalar bilir.

Kur’an’ı Kerim’de 29 yerde sure başlarında bulunan mukatta veya kesik harfler okunur. Mukatta harfler sırlı,gizli olduğundan anlamları da büyüktür.Bu harfler de büyü bozmada kullanılır. Büyü bozarken nasıl okunacağını da ilim sahibi olanlar bilir.

Cinleri etkisiz hale getiren,onları yakan sureler kuralına göre büyülü kişi üzerine okunur. bu sureler de cinleri yakar,yok eder.

Cinler, çok çabuk yanacak duruma gelince,Kur’an’dan cinleri çok hızlı ve çabuk yakacak ayetler seri bir şekilde okunmaya başlanır.Artık büyü ile insana gönderilen şeytani cinlerin yapacak bir şeyi kalmaz ve ölümü beklerler.O anda büyülü kişinin içi rahatlar,yaşamış olduğu belirtiler sıkıntılar ve etkiler ortadan kalkar.Büyü de bozulmuş olur.

Kara büyüyü, bedende çok kuvvetli cinler olduğundan bozmak kolay değildir.

Kara büyü de,büyülü kişinin üzerine günde en az iki saat,gerekirse dört saate kadar uzun okumalar yapılarak içindeki şeytan yakılır.

Bazı hocaların yaptığı gibi 5-10 dakikalık okumalarla kara büyü de diğer büyülerde asla bozulmaz.

Kur’an’ı kerim haricinde ne işlem yapılırsa yapılsın ne kara büyü ne de başka büyüleri bozmak mümkün değildir.

Cinlerin çok kuvvetli olması nedeniyle bu okumalar günlerce sürebilir.Fakat ne kadar güçlü olursa olsun hiç bir şeytan Kur’an’ın karşısında duramaz.En sonunda yanıp,ölürler.Kara büyü de bozulmuş olur.

Kara Büyü Bozma Yöntemleri Nelerdir?

Kara büyüyü bozmak için herkes kendine göre bir yöntem belirlemiş ve onu uygular. Unutulmamalıdır ki adı, yapılışı, türü ne olursa olsun bütün büyüler ve her büyü yalnızca Kur’an’la bozulur.

Bu nedenle, batıl, doğru, gerçek olmayan büyü bozma yol ve yöntemlerini açıklamamıza gerek dahi yoktur.

Kara Büyü Ne Zaman Etki Eder?

Büyücü, çok kuvvetli cin şeytanlarını, insana musallat eder ve bu şeytanlar kişinin içine girdiği andan itibaren etki etmeye başlar.

O insanda psikolojik-ruhsal, fiziksel ve uykuda sıkıntılar başlar.

سحر تبر نجمة انستغرام الإيرانية... قيد الاعتقال بتهمة الترويج للفساد |  اندبندنت عربية
Kara büyü, insana çok güçlü, kuvvetli şeytanlar musallat edilerek, o kişinin hayatını karartmak için yapılır. Aykan Hoca

Kara Büyü Ne İçin Yapılır?

Kara büyü genellikle bir insanı öldürmek, yok etmek, ağır hasta etmek karı kocayı ayırıp aileyi dağıtmak, işini bozmak, kişinin psikolojisini bozup onu yaşamdan koparmak, delirtmek, cinselliğini bağlamak, kendine aşık etmek için yapılır.