Cinler İnsanlara Neden Musallat Olur?

7 Haziran 2019 Kapalı Yazar: AykanHoca
2048x1152 Shadow Man Devil May Cry 5 2048x1152 Resolution HD 4k Wallpapers,  Images, Backgrounds, Photos and Pictures
Cinler, insanlara genel anlamda büyü veya kendi istekleriyle musallat olurlar.

Cin musallatı nedir? Cinler insanlara neden musallat olur? Cinlerin insanlara musallat olmasının sebepleri nelerdir? Cinler kimlere musallat olur? Rüyada cinlerin musallat olması ne demektir? Cinler insanlara nasıl musallat olur?

Cin Musallatı Nedir?

Cinler İnsana Nasıl Musallat Olur?

Cin musallatı nedir? Cinin kendi isteği, insanın onları davet etmesi veya büyü ile kişinin vücuduna girmesine cin musallatı denir.

Cin insanın içine girmeden musallat olabilir mi? Cin insanın içine girmeden musallat olamaz. Cin insanın içine girmeden musallat olsaydı, bütün insanlar cinlerin etkisi altında kalırdı.

Cinler insana nasıl musallat olur? Cinler ışığın camdan geçmesi, süngerin suyu emmesi, havanın delikten girip geçmesi gibi insanın içine girerler. Cinler, insanlara ayaklar el, kol, göğüs, sırt, ağız, burun ve avret yerlerinden girerek musallat olur.

Cin musallatına; cin çarpması, uğrama, cin dokunması, ruhlarla irtibata geçilmesi gibi anlamlar da verilmiştir.

Cin çarpması insanın ağzının, yüzünün, kol ve ayaklarının eğrilmesi, delirmek anlamına gelmez. Bunlar münferit durumlardır.

العرض الخاص لـ«دماغ شيطان» 20 يناير.. بحضور رانيا يوسف وباسم سمرة | المصري  اليوم

Cinler İnsanlara Neden Musallat Olur?

Cin Musallatı Sebepleri

Cinler Kimlere Musallat Olur?

Cin Musallatı Sebepleri Nelerdir? Aşırı korku, heyecan aşırı öfke, büyü yapılması, ruh çağrılması, uydurma zikirlerin çekilmesi, kişinin vücudunun cinlerin girişine müsait olması, Allah’ı hatırlamayıp anmamak, fal baktırmak, gusül abdesti almamak, uzun süre uykusuz kalmak, cinin insana aşık olması, cinci ve büyücülere gitmek onlardan yardım istemek cin musallatının başlıca sebepleridir.

Cinlerin insana musallat olmasının başlıca 3 nedeni vardır: 1- Büyücünün göndermesi 2- Cinin kendi isteği 3- Cinlerin davet edilmesi

•Büyü yapılarak cin musallatı: Cinlerin, insana musallat olmasının en çok karşılaşılan nedeni büyüdür. Büyünün özü, kökü, aslı, gerçeği cinlere dayanır. Yapılan bütün büyülerde insanın içine mutlaka cinler musallat edilir. Büyü ile gönderilen cinlere görev verildiğinden zulmü ve eziyeti daha fazla olur.

•Cinlerin kendi isteğiyle musallat olması: Cinler, insana kendi istekleriyle de musallat olur. Bunun çeşitli nedenleri vardır. Mesela, cin şeytanı vücudunu zayıf gördüğü bir insanın içine onunla eğlenmek için, yanlış fikirler verip yoldan çıkarmak acı, eziyet ve zulüm vermek için musallat olurlar.

•Birisinin içine girerek, başka insanları yoldan çıkarmak için cin musallat olabilir: Öyle cinler vardır ki, tamamen inançsız ve dinsizdir. Hükmedeceğini anladığı, dindar birine musallat olur ve ona önceleri dini öğütler verir kendini ölmüş olan bir din büyüğü olarak tanıtır ve inandırır. O insanı kendine iyice bağladıktan sonra, yavaş yavaş Kur’an ve sünnete uymayan sapık fikirler verir ve onları başkalarına anlatmalarını sağlar.

Bir süre sonrada cin musallatlı kişi,Allah’la konuştuğunu,peygamber veya evliya olduğunu sanmaya başlar ve etrafa yayar.

Sıkça görülen bu durum bana göre cin musallatının en tehlikeli olanıdır. O kişinin söylediklerine bakarsınız, İslam’a göre konuşuyor gibidir ama, insanlar farkında olmadan, din dışı sözleri olmayan hadislere dayandırarak insanları yoldan çıkarırlar. Kur’an ayetlerini kendi görüşüne göre yorumlayarak, farkında olmadan kişileri saptırırlar.

Gerçek olmayan hikayeler uydurarak, gerçekmiş gibi anlatırlar. Bunların aslında İslam’la ilgisi yoktur ama, bilgisiz, cahil insanları kandırırlar. İnsanlar da onların anlattıklarını din zannederler.

Ruh Nasıl Çağrılır? Ruh Çağırma Şekilleri Neler?
Ruh davet edildiğinde ruh değil cinler gelir.

•Cinlerin davet edilerek çağrılarak insana musallat olması : Bazı kişiler oyun, eğlence veya soru sormak amacıyla ruh çağırma seansları yaparlar. Gelen ruh değil cinlerdir. İslam inancına göre, insan öldükten sonra onun ruhunun geriye gelmesi ve onunla iletişime geçilmesi mümkün değildir.

Ruh daveti yapanlar, bilerek veya bilmeyerek,cinlere gel bana musallat ol demektedir.

•Uydurma zikirlerin çekilmesiyle cinlerin musallat olması : Kimi kişiler iyi niyeti ile Allah’ı anmak, hatırlamak amacıyla zikir çekerler. Çekilen zikir, Kur’an ayeti veya peygamberimizden intikal eden zikir ve dualar olmalıdır. Uydurma, yalan yanlış zikir çekilmesi cinlerin musallat olmasını sağlar. Bir insanın hazırladığı ve anlamını bilmediğiniz zikir çekilirse şeytanlar kolayca içinize girebilir.

•Rahman’ı (Allah’ı ) hatırlamayıp, anmamakla, uyarılarına uymamakla da cin musallat olur.

Allah teala, Kur’an’da şöyle buyurmuştur:

Her kim Rahman’ın uyarısına gözlerini kapatırsa,biz ona bir şeytan musallat ederiz ki,artık o ona arkadaş olur. (Zuhruf-36)

Şüphesiz ki şeytanlar onları yoldan çıkarırlar,onlar ise şeytanları doğru yolda sanırlar.(Zuhruf-37)

Bir insan, Allah’ın istediği yolda gitmezse, ona mutlaka bir şeytanın musallat edileceği açıkça bildirilmiştir. Şeytan, insana musallat olduktan yani içine girdikten sonra o kimseye vesvese vererek kandırır. Yaptığı kötü işleri de kendisine iyi gösterir.


• O insanın bedeninin, cinlerin girmesine müsait oluşu: Bilimsel adı ile “aura” denilen şey insanın bedenini çevreleyen manevi kalkandır. Aura ne kadar güçlü olursa, cin musallatı ve büyü tutması çok zor veya imkansız olur.

Bu yaradılıştan gelen bir şeydir. Nasıl ki bazıları çok çabuk hastalanır, beden olarak narin ve zayıftır, kimisi güçlü kuvvetlidir.

Bu bakımdan  her gün bir miktar Kur’an okumak veya dinlemek ,namaz kılmak bedeni bu varlıklara karşı güçlendirir.

•Fal baktırmak, cin musallatını kolaylaştırır: Fal bakanların tamamının içinde cin şeytanları vardır. Size geçmişinizle ilgili bilgileri, falcının içindeki cinler vermektedir. Falcının etrafında da cin şeytanları bulunmakta fakat göremediğiniz için, kendinizi rahat hissedersiniz ve fal baktırmayı masum, sıradan bir olaymış gibi düşünürsünüz.

Fal baktırırken,cin musallatına en uygun bir zamanda olursunuz.

Çevredeki cinlerden biri veya bir kaçı vücudunuza girer.Cinleri size falcı bile gönderebilir hiç anlamazsınız.

Fal bakan çok insanla konuştum, onların bu işi nasıl yaptığını iyi biliyorum. Herkese tavsiyem faldan ve falcılardan uzak durunuz.

Fal bakmak ve baktırmak dinimizde hoş karşılanmaz. peygamberimiz fal bakmayı ve baktırmayı kesinlikle yasaklamıştır.

•Çok aşırı sevinmek veya üzülme cin musallatına neden olur. Olaylar karşısında, çok sevinmemeli veya çok üzülmemeliyiz. Her iki durumda da bedenimiz bu varlıkların girmesine müsait hale gelir.

Peygamberimiz aşırı sevinmemiş ve üzülmemiştir. Kahkaha atarak gülmemiştir. Bunun bir hikmeti ve sırrı vardır.

Aşırı sevinmek, gülmek veya üzülmek insanın bedeninin manen zayıflamasına yol açar ve cinlerin musallat olmasını kolaylaştırır.

• Uzun süre uykusuz kalmak cinleri musallat edebilir: Uzun süre uykusuz kalan insanın vücudu yorgun düşürür, ruhsal yapı değişir ve zayıflatır. Bu durumda cin musallatını kolaylaştırır.

Abdest Almak'' islam Dinine Göre Abdestin Önemi Ve Açıklamalar ...


•Gusül abdesti almamak cinlerin insana musallat olmalarının en önemli sebeplerindendir. Gusül abdesti, her ne kadar temizlik ise de abdest alarak kendimizi manevi bir kalenin içine sokmuş oluruz. Nasıl ki dünyamızın etrafında, canlıları güneşten gelecek zararlı ışınlara karşı koruyan bir atmosfer tabakası varsa, gusül abdesti de metafizik alemlerden gelebilecek cin musallatına karşı koruyan önemli bir kalkandır.

Kur’an’da “Eğer cünüp iseniz iyice temizlenin” (Mâide 5/6) buyurularak cünüplük halinden kurtulmak için guslün gerekliliği bildirilmiştir. Ayet olduğu için gusül abdesti almak farzdır. Yani her müslüman için bir zorunluluktur.

Allah teala,gusül abdestini farz kıldığı için hikmeti vardır.

•Namaz abdesti de insanın çevresinde manevi bir zırh, koruma kalkanı oluşturur. Abdest her ne kadar temizlik olarak düşünülse de, asıl amacı cin musallatını engelleyici bir koruma olmasıdır.

•Doğum yaptıktan sonra, loğusa kadınları yalnız bırakmamak, ona cin musallat eder mi? Bu madde aslında çok geçerli değildir. Çok eski zamanlardan, islam öncesi, başka din ve görüşlerden kalan bu adet günümüze kadar gelmiştir. Cin kadının bedenine girecekse yanında ki kişiden mi çekinip, korkacak? Kadının yanında isterse bin kişi olsun, cinin girmesini mi engelleyecekler?

Namazda okunacak dualar sureler - Dini Yaşam

Cin Musallatından Nasıl Korunulur?


•Yatağa girildiğinde, Fatiha, Ayetel Kürsi , İhlas, Felak ve Nas surelerini gücümüz yettiğince çok okumalıyız: Dua ve ayet okumak, insanın çevresinde ve içinde manevi bir kalkan oluşturur. Bu kalkan nedeniyle, cinler insana musallat olamaz veya musallat olmayı oldukça engeller.

Her türlü yardımı sadece Allah’tan istemek: Bir insanın başı derde girdiğinde, sıkıştığında yardımı sadece Allah Teala’dan istemelidir. Ne yazık ki, büyü ve cin musallatına uğramış kişiler, müslüman olduğunu sandığı cinlerden yardım isterler. Bunu daha çok cinci hocalar yapar ve büyülü kişiye de “müslüman cinlerim var, onlardan yardım alıyorum” diyerek kandırırlar. O kişinin içine başka cin şeytanlarını musallat ederler.

Musallatlı kişiye, Allah yardım etmeyecek de ,Allah’ın yarattığı şeytan mı yardım edecek?


•Kur’an ve hadis olmayan metinleri kesinlikle okumayınız. Bunlar cin çağırmada kullanılan şeyler olabilir: Cin musallatını engelleyecek tek şey Kur’an’ı kerim’dir. Bazı kitaplarda çeşitli dualar yazılmış olup, bunların çeşitli dertlere çare olacağı belirtilmiş.

Mesela, u duayı bu kadar okursan kısmetin açılır, bunu okursan evde kalmaz evlenirsin, şansın açılır, zengin olursun, sınavı kazanırsın gibi duaları insanlar okurlar. Bunların çoğu, siz farkında olmazsınız ama cinleri çağırır, davet eder.

Dua okumak, dinimizde çok değerlidir fakat önce isteklerimizin gerçekleşmesi için gerekenler yapılmalı emek sarf edilmelidir.

Çalışma, uğraşma, öğrenme dua oku sınav kazan böyle şey olur mu?

Do Not Burn Incense Stick, Avoid Outdoor Activity: Government ...


•Kesinlikle tütsü yakmayınız. Koku, cinlerin gıdası olduğundan, bulunduğunuz yere toplanırlar.” Tütsü büyü bozar mı?” isimli makalemde bu konuyu ayrıntılı açıkladığım için bu kadarla yetiniyorum.

Eskiden evlerde yapılan mevlüt de mutlaka buhur,tütsü yakılırdı. Neden tütsü,buhur yakıyorsunuz diye sorulduğunda, melekler güzel kokuya geliyor cevabını verirlerdi.

Bizim toplumumuz araştırmaz,incelemez,nedenini bilmez birisinin söylediğine inanır ve onu adet haline getirir.

Tütsü yakılan yere melekler gelmez, cinler gelir. Melekler, nurdan yaratılmış erkekliği ve dişiliği olmayan, sadece zikirle beslenen varlıklardır. Melek kokuyu ne yapacak? Orada okunan Kur’an’a gelirler ve beslenirler.

Fakat koku ile beslenen cinler o cemiyete toplanırlar. Cinler, Kur’an dinlemek için değil (müslüman cinler hariç) karınlarını doyurmak için gelirler.

Bu bakımdan tütsü yakmak iyi bir eylem değildir.

Sadece sebze değil, et ve hayvansal gıdalar yiyerek bedeni güçlü tutmaya çalışın: Yiyeceklerin titreşimleri vardır. hayvansal gıdaların titreşimi az, sebzelerin titreşimi fazladır.

Bir insan sebze ağırlıklı beslenirse,hayvansal gıda yemezse ona cinlerin musallat olması daha kolay olur.Bu konu uzun olduğundan özetle durum böyledir.

Güçsüz ve zayıf bir vücuda,cinlerin musallat olması daha kolay olmaktadır.Mümkün olduğu kadar beslenmenize dikkat ediniz.


•Bazı kitaplarda yazan,hüddam elde etme,cinleri çağırma adı altında verilen işlemleri kesinlikle uygulamayınız.Çok tehlikelidir. İnsanlar merak veya,cinleri kullanabilmek amacıyla tek başına veya topu olarak cin çağırma seanları yaparlar.Eğer cin gelirse sana musallat olmuş, yani içine girmiş demektir.

Gözle göremediğin,elle tutamadığın ve ona hakim olamadığın güçlü bir şeytanı cin sana musallat olursa ne yapacaksın?Hayatın boyu, içindeki cin şeytanı ile beraber yaşayacaksın.O şeytanda sana her türlü eziyet ve zulüm yapacaktır.


•Büyücülük, cincilik yapan kimselerden uzak durunuz: İnsanların çoğu büyü ve cin musallatına uğradığı zaman, hemen cinlerle ilişkisi olan bir cinci arar. Cinci, içinde ve çevresinde cin şeytanları olan kimse demektir. Bu kişiler cinlerle irtibatlı olduğu için çoğu da büyü yapar.

Şifa aramak için cinci ve büyücüye gittiğinden çevresindeki cin şeytanları musallat olur.Farkında bile olmazsınız.İyi olayım derken daha büyük belaya uğrarsınız.

Bazı cinci ve büyücülerin,kendilerine şifa için gelenlere bile kasıtlı olarak cinleri musallat ettiğini biliyoruz. Büyü ve cin musallatını bozdurmak için bu insanlardan yardım talep etmemeniz yararınıza olacaktır.


•Banyoya ve tuvalete  içeri girmeden önce istiaze okuyun

İstiâze:

اَعُوذُ بِاللهِ مِنَ الشَّيْطَانِ الرَّجِيمِ

Okunuşu: “Eûzu billahi mineş-şeytânirracîm.”

Anlamı: “Kovulmuş Şeytan’ın şerrinden Allah’a sığınırım.”

Besmele:

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِيمِ

Okunuşu: “Bismillahirrahmanirrahîm.”

Anlamı: “Rahman ve Rahim Olan Allah’ın Adı ile..”

Banyoda veya tuvalette cin şeytanlarının olduğunu ve onların musallat olmamasını düşünerek, içeri girmeden istiaze ve besmele çekerek, okuyarak Allah’a sığınmak iyi bir davranış olacaktır.

Peygamberimiz tuvalete girerken, şeytani cinlerin şerrinden korunmak Allah’a sığınmış ve şu duayı okumuştur.

“Bismillâh. Allahümme innî eûzü bike mine’l-hubsi ve’l-habâis.” 

“Bismillâh. Allah’ım, hususi ve umumi bütün kötülükleri bünyesinde toplayan habislerden sana sığınırım.”

alak suresinin ilk 5 ayeti arapça yazılışı - Eodev.com


•Biliyorsanız, her gün biraz Kur’an okuyunuz. Bilmiyorsanız dinleyiniz: İbadetin, az fakat sürekli olanı makbuldür. Bu nedenle günde 10 dakika da olsa Kur’an okumak veya dinlemek, bedeninizi manevi olarak güçlendirecek, cinlerin musallat olmasını engelleyecektir.

CİNLERİN MUSALLAT OLMASIYLA İLGİLİ YANLIŞ BATIL İNANÇLAR

Halkımız,yüzyıllarca önceden gelen batıl inanışları bir kültür haline getirip doğruluğuna inanırlar.Aslında gerçekle hiç bir ilgileri yoktur. Batıl ve yanlış olan bu inanışları günlük yaşamında da uygulayıp hayatlarını zora sokar.

Cinlerin musallat olması ilgili yanlış inanışlar şunlardır:

•Cinlerin,insan gibi madde haline geçip görünmesi mümkün değildir: İnsanların çoğu,cinlerin görünmesini onların madde haline geçtikten sonra olduğunu düşünür veya inanır. Cinler asla madde haline geçemez

Bir kişinin,cinleri görmesi ve duyması ancak cinin insana musallat olması ile gerçekleşir.

Her büyülü ve cin musallatı olan kişi cinleri göremez ve duyamaz.

•Cinlerin üzerine sıcak su dökmek:Hiç kimse, istese de cinlerin üzerine sıcak su dökemez.

•Cinlerin tuvalet ve banyoda yaşaması: Aklı, fikri olan saniyede üç yüz bin metre hızla hareket edebilen cinin tuvalet ve banyoda ne işi var. Nefsi olan bu varlıklar neden tuvalette banyoda yaşasınlar? Onlarda insanlar gibi en güzel yerde yaşamak isterler ve yaşıyorlar, onların bu imkanı insanlardan daha fazladır.

Cinler, insanı tuvalet ve banyoda çarparmış! Tamamen uydurma ve hurafe bir sözdür. Cinin insanı çarpması için o yerlere girmesin mi bekleyecek?

•Banyoda soyunarak yıkanırsan, cinlerin avret yerlerini görmeleri: İnsanın bedenine girebilen, maddelerden geçebilen, bazı uzaklıkları görebilen cin, insanın üstü örtülü olsa banyoda avret yerlerini göremeyecek mi? Her yerde insanın her yerini gören cin, banyoda mı göremeyecek?

Tuvalete girildiğinde avret yerlerini cinler görmüyor mu?

Bunların hepsi uydurma,asılsız,gerçek olmayan ifadelerdir.

Cinleri yiyeceği kemik ve tezek değildir: Akşamdan mutfağa küçük bir kemik parçasını tartarak bırakın ve bir kaç gün bekletin. Üç beş gün sonra tekrar tartın bakalım ne kadar eksilecek? Hiç eksilmeyecektir.

Bazı kitaplarda ve halk arasında, cinlerin bir yiyeceğinin de pirinç pilavı olduğu söylenir. Bu da tamamen uydurmadır. Bunun içinde yukarıdaki deneyi yapabilirsiniz.

Cinler insanlar gibi katı maddeleri yiyemezler ve sadece koku ile beslenirler.

•Cinlerin büyülü muskayı veya maddeleri getirmeleri: Cinler,hiç bir maddeyi veya büyülü muskayı bulup bir yerden başka bir yere getiremez.

Cinlerine,büyülü muska getirttiğini iddia eden cinciyi şu şeklide test edin. Bir kağıda yazın veya numarası alınmış parayı yan odaya koyun ve cinciden kağıdı veya parayı cinlerine getirmesini isteyin,göreceksiniz ki bir sürü mazeret uydurup,isteğinizi yapmayacaktır.

•Cinlerin üzerine basmak: Işık hızıyla hareket eden cinlerin üzerine nasıl basacaksın? Cinin üzerine basmış, cin çocuğuna zarar vermiş, cinde insanı çarpmış gibi sözler gerçek değildir. Cinin üzerine istesen de basamazsın.

•Cinlerin saçak altlarında olması veya yaşamaları: Tamamen hurafe ve uydurmadır. Yaya kaldırımlarında,evlerin saçak altlarından yürümüyor muyuz? O zaman herkese cinler musallat olmaz mı? Akıl ve mantık dışı bir fikirdir.

•Cinlerin kül dökülmüş yerlerde olması:Kül ile cinlerin ne alakası var? Cinlerin kül dökülmüş yerde bulunmalarının mantığı yoktur.

•Cinlerin metruk (terk edilmiş) yerlerde yaşaması:Bu görüş de şehir efsanesidir.Cinlerin metruk evde yaşaması diye bir şey olmaz.

•Cinlerin bazı evleri mesken tutup orada yaşamaları:Cinler yeryüzünde her yerde yaşarlar.İnsanlar cinleri görmediği için algılayamaz.

•Cinli,perili,hayaletli ev olması: Cinli,perili,hayaletli ev olmaz.Bunların hayali şeylerdir.Bir insan,evinde cin görürse onun bedeninde yani içinde cin var demektir.

Ramazan ayında cin şeytanlarının zincire vurulması: Bu hadis benzetme yolu ile söylenmiş veya uydurulmuştur. Ramazan ayında şeytanlar zincire vuruluyorsa,neden büyülü veya cin musallatlı kişilerin bedenlerinde cinler dolaşıyor ve onlara zulüm,acı,eziyet veriyor?İnsanın içindeki şeytanların da bağlanması gerekmez mi?

Bu hadis kanaatimizce,Ramazan ayında insanlar daha çok nefis mücadelesi yapıp,günaha girmemeye gayret gösterdikleri ve ibadetlerine daha çok dikkat ettikleri için yapılan bir teşbihtir.

•Bir erkek,besmele çekmeden eşi ile ilişkiye girerse,şeytan ondan daha erken davranır ve kadın ile önce şeytan ilişkiye girer: Uydurma bir anlatımdır.Şeytan kadınla nasıl ilişkiye girecek? Onu söylemiyor.

Bir cin şeytanının,insan bir kadınla cinsel ilişkiye girebilmesi için mutlaka onun bedeninde yani içinde olmalıdır. Kadınla ilişkiye girse de,bu hayali bir ilişkidir,gerçek değildir.

Cinle, insanın cinsel ilişkisinden çocuk olması: Cinlerle ilgili yazılan çeşitli kitaplarda o kadar çok yanlış, hurafe, gerçek olmayan anlatımlar var ki, şaşırıyorum. Akla, mantığa hiç bir şeye uymuyor.

Cinle, insanın cinsel ilişkisinden asla çocuk olmaz. Eğer öyle olsaydı, herkes çocuğundan benden mi diye şüphe etmez miydi? Gayri meşru çocuk doğuran kadınlar, çocuk cinden diyerek işin içinden çıkmaz mıydı? Herkes birbirine anası veya babası cin mi diye kuşkuyla bakmaz mı?

•Bazı kitaplarda, bir erkek ay halindeki eşi ile cinsel ilişkiye girerse,doğacak çocuk çift “hünsa” lı yani kadın ve erkek organlarına sahip olarak doğar denilmektedir.

Yanlış bir ifadedir.Bu günkü modern tıp göstermiştir ki, ay hali olan bir kadının yumurtaları ölüdür ve hamile kalması mümkün değildir.

Bir erkeğin ay halinde ki eşi ile ,hijyen olarak ilişkiye girmesi zaten doğru değildir.Kanımızca bu durumun yaşanmaması için eski zamanlarda birisinin uydurduğu bu söz hadis diye günümüze kadar gelmiştir.

Rüyada Cinlerin Musallat Olması Ne Demektir?

Bir insana, cinlerin rüyada musallat olması, onun içindeki cinlerin kendilerini göstermesi ve sıkıntı vermesi demektir.

Büyülü ve cin musallatı olmayan yani içinde cin olmayan kimseye rüyada cinler musallat olamaz.

Kişinin içindeki cinler o kimseye korkulu rüyalar, kabuslar gösterir. Uyurken insan terler, kendi kendine konuşur, uyurgezer olur, cinlerle konuşur, cinsel ilişkiye girer, yapması için talimatlar alır, dişlerini gıcırdatır sayıklamalar olur, havada uçar, kan gölü veya su üzerinde yürür, önceden hiç gitmediği yerleri ayrıntısına kadar gezer bunların gibi yüzlerce rüya görmek içindeki musallat olan cinler tarafından gösterilir.

Bir insan sabah kalktığında,iç huzurluğu varsa,gördüğü kötü rüyanın etkisi ve tesiri altındaysa,içi sıkılıyorsa,yorgun yatıp yorgun kalkmışsa,gün boyu üzerinde halsizlik.bitkinlik varsa cinler o kişiye rüyada musallat olmuş demektir.

Çok uyku uyuma isteği olan veya uyuyan kimselere ,rüyada cinler musallat oluyor demektir. Kişi kalktığında rüyayı hatırlamayabilir ama kesinlikle cinler rüya gösterip o kişiyi uyutuyor anlamındadır.