Muskanın etkisi nasıl anlaşılır?

7 Haziran 2019 Kapalı Yazar: AykanHoca
Muska takıldığında içinde bir rahatlama veya geçici bir sıkışma olduğu zaman etkisi anlaşılır. Aykan Hoca

Muskanın etki edip etmediği nasıl anlaşılır? Muskanın etkisi kaç gün sürer? Muskanın etkisi nasıl belli olur? Muskanın etkisi ne zaman başlar? Muskanın etkisi ne zaman biter? Muskanın yan etkileri olur mu?

ZEHRA TASARIM: png besmele arapca yazılar

Muskanın etkisini anlamak için o muskanın önce ne amaçla yazıldığına bakılmalıdır.

Muska,iyilik veya kötülük gayesi ile iki türlü hazırlanır.

Muskanın Etki Edip Etmediği Nasıl Anlaşılır?

Muska takıldığında etkisi 5 dakika veya hemen anlaşılır. Muskanın etkisini anlamak için uzun süre beklemeye gerek yoktur. Kur’an ayetleri ve peygamberimizden gelen duaların yazıldığı muska anında etki eder.

Muska,büyülü kişinin üzerine konulduğunda;o muskadan içine doğru bir enerji aktığı hissedilmelidir.Bunun sonucunda da iki durumdan biri olur.İnsanın içi rahatlar veya daha fazla sıkılmaya başlar.Rahatlama görülürse o muska etkilidir ve kullanılabilir.Eğer sıkıntı daha da artarsa bir müddet beklenir.Rahatlama olursa muska etkili,sıkıntı devam ederse ortalama yarım saat beklenir.Sıkıntı hafiflemeye başlarsa o muska da takılabilir.Etkisini gösteriyor anlamındadır.

Muska takıldıktan sonra rahatlama ile birlikte,yaşanan sıkıntılar ortadan kalkmalı veya şiddeti önemli derecede azalmalıdır.

Muska takıldığında hiç bir şey olmuyorsa;Sıkıntıda artma veya azalma görülmüyorsa o muska, etkili ve faydalı olmuyor demektir.

Kötülük amacıyla yazılan muskalar da, insanın içine cin şeytanları musallat edildiğinden; Cinler, insanın içine girdikten sonra, o kişide ruhsal, fiziksel ve uykuda sıkıntılar ve etkiler başlar. O zaman bu tür muskada etki etmiş ve büyü tutmuş olur.

شبكة فجر الثقافية :: أدلة جزئية البسملة للقرآن

Muskanın Etkisi Kaç gün Sürer?

Yazılan muskanın içindeki ayet ve dualar silinmediği sürece etkisi günlerce aylarca ve yıllarca sürer. Aksi halde muskanın etkisi biter.

Muskanın etkisi 3 gün, 5 gün veya 30 gün sürecek diye bir kural yoktur.

Muskanın Yan Etkileri Olur mu?

İçine Kur’an’ı Kerim’den sure ve ayetler ile peygamberimizden gelen duaların yazılı olduğu muskanın hiç bir yan etkisi olmaz. Üstelik faydası olur.

Kur’an’ı Kerim sürekli Nur enerjisi yayar. Bu güzel enerji şeytanı rahatsız eder ve yakıp yok eder. İçinde ayetlerin yazıldığı muskadan cin şeytani bu nedenle sıkıntı çeker.

Sure ve ayetlerden gelen nur enerjisi vücudun aurasını güçlendirir ve beden enerjisini artırır. Vücuda pozitif enerji yükler.

Kötülük amacıyla yazılan muskaların da kesinlikle yan etkileri olur. Bedenin enerjisini azaltır, aurayı inceltir ve yıldızı düşürür. Şeytanların tam istediği bir vücut haline gelir.