Rüyada Büyü Görmek ne Anlama Gelir?

4 Haziran 2020 Kapalı Yazar: AykanHoca

KONU BAŞLIKLARI

Rüyada kendine büyü yapıldığını görmek

Rüyada büyü malzemeleri görmek

Rüyada büyü malzemeleri bulmak

Rüyada birinin büyü yaptığını görmek

Rüyada evde büyü bulmak

Rüyada büyü ve cin görmek

Rüyada büyü ve büyücü görmek

Rüyada büyü bozmak

Rüyada şeytan ve büyü görmek

Rüyada büyü yapıldığını görmek ve dua etmek

Rüyada kendisine büyü yapıldığını görmek ve bozmak

Rüyada hayvan saldırısına uğramak

Rüyada hayvan görmek ,öldürmek hayvan ısırması, hayvandan kaçmak

Rüyayı tabir etmek

Rüyanın etkisinden nasıl kurtuluruz?




Rüyada Kendine Büyü Yapıldığını Görmek

Rüyada kendine büyü yapıldığını görmek, rüya gören için talihsizlik, üzüntü, uğursuzluk, hastalık yaşanabileceği işlerinin bozulacağı, başına bir bela gelebileceği olarak yorumlanır. Bahtsız, kısmetsiz ve önemli olaylar yaşayabileceğine işaret eder.

Rüyada kendine büyü yapıldığını gören kimseler, kısa bir zamanda rüyada gördüğü olumsuzluğun başına veya yakınlarına geldiğini söylemektedir.

Üzerinde büyü sihir olan bir kadın, “Hocam, sıkça kötü rüyalar görüyorum en son gördüğüm rüyada, uzun boylu bir adam bana büyü yapıldığını yarın yolda düşüp vücudumun zarar göreceğini söyledi.Korkuyla yatakta kalktım sabah işe giderken, o kadar özen göstermeme rağmen bir anda başım döndü gözlerim karardı ve yere düştüm ve kol kemiğim çatladı. Hocam rüyada büyü görmemle bunun alakası var mı?

Bu rüyayı sana içindeki cin gösterdi. Yolda giderken, gözlerini karartan başını döndüren o cindi. Yapacaklarını önceden sana bildirdi. Bu onun geleceği bilmek anlamına gelmez. Başına bu durumu getirdi.

Rüyada büyü görmek, büyü ile o kişinin içine giren şeytani cinlerin gösterdiği görüntülerdir. Cinler, yapıları itibarıyla, gündüz ve özellikle rüyada istedikleri insan veya hayvan kılığında kendilerini gösterebilir. Büyülü kimseyi etki altına almak, aklını karıştırmak, korkutmak için büyü ve büyücü gösterebilirler. Gerçekle ilgisi yoktur. Cin büyünün kendisidir.

Yatağın altında, dolapta, çekmecede veya evin başka bir tarafında büyü olduğunu rüyada görmek bir anlam ifade etmez. Bu durum cinlerin bir oyunudur.

Rüyalar ile büyü ve cin musallatının ilgisi ve ilişkisi vardır. Büyü ve musalatta insanın içine şeytani vasıflı cinler girer. O kimseye uykuda fiziksel ve psikolojik/ruhsal sıkıntılar yaşatır. Bunlardan en önemlisi de şeytanın o insana rüyada çeşitli suretlerde görünerek konuşması, yapması için emirler vermesi veya korkutması şeklinde görülür. Şeytani cin, insana görüntüler verir ki inandırır.

Bazı insanların rüyada “Allah’la konuştum!”, peygamberimizi rüyada gördüm, falanca evliya ile görüştüm gibi sözler söyler. Şeytan burada insanı din yolu ile kandırır. Rüyada ona talimatlar verir ve yapmasını ister.

Bazı insanlar şeytanın bu emirlerine karşı koyamaz ve yerine getirir. İntihar olaylarının, kendine veya başkalarına ölüme sebebiyet verecek kadar eylemler yapmalarının sebebi bu cin şeytanları ve büyüdür.

Basında okudum. Genç bir delikanlı mahalle bakkalını öldürüyor. ” Bana rüyada emir verildi, onun için öldürdüm.” diyor. Hiç kimse rüyada bu emrin nasıl verildiğini sorgulamıyor. Herkes gencin kafayı yediğini söyleyip olayı geçiştiriyor.

Kadın Balkondan atlayıp intihar ediyor. Elinde Kur’an ve rüya tabirleri kitabı var. Kimse elinde neden Kur’an ve rüya kitabı olduğunu sorgulamıyor. Kim bilir ne derdi vardı? diyerek bu olayı da geçiştiriyor.

Sorunun asıl kaynağı ve sebebi ile kimse ilgilenmiyor.

Rüyada uzun ve kısa boylu insanlar görmek ve onlarla konuşmak, üzerinize hayvanların saldırması, havada uçmak, suda veya kan gölünde yürümek mezarlarda gezmek, harabe ve pis yerlerde dolaşmak, korkunç varlıklar görmek gibi görüntüler büyü ile içinize giren şeytani cinler tarafından yapılmaktadır.

Şeytan çok şerlidir. İnsanı kandırmak ona yanaşmak ve inandırmak için kişileri dini alana da çekebilir. Namaz kıldırır, zikir çektirir ancak itikadi olarak bir süre sonra insanı sapıttırır. İnsan yaptığı eylemleri güzel zanneder ama gerçek öyle değildir. Kişi görünüşte müslüman gibi görünür ancak içindeki itikat başkadır.

Rüyada bu tür görüntüler görüyorsanız veya yapmanız için talimatlar alıyorsanız biliniz ki bunlar kesinlikle içinizdeki şeytani cinler tarafından verilmektedir. Kur’an’la büyü tedavisi yaptırdığınızda içinizdeki şeytan yanıp yok olur ve bir daha bu sıkıntılar çekilmez.

Bu nedenlerden dolayı islamda rüya ile amel etmek hoş karşılanmaz ve kabul edilmez. Bir insana, rüyasında şeytan başka bir kılığa girerek sen evliyasın dese ve insanda sabah kalktığında bana evliya olduğum rüyamda söylendi ben evliyayım dese buna inanılır mı? Mutlaka inanılmaz.

Rüyada Büyücü Görmek

İnsanın içindeki cin şeytanları büyü göstermenin yanında büyü yapan büyücüyü de gösterebilir.

Cinlerin gösterdiği bu görüntülere inanılmaz.Çünkü bütün hakimiyet onların elinde olduğundan,insanı yanıltmak, kandırmak ve korkutmak için bu rüyaları gösterirler.

Rüyada Cin Saldırısı - Modanium

Rüyada Cin ve Şeytan Görmek

Uyku, bir kişinin en savunmasız halidir. İnsanın içindeki şeytanlar, insan beynini uykuda en rahat bir şekilde etkiler. Cin ve şeytan, o kimseye kendisini istediği surette gösterebilir. Bunun yanında büyülü maddeler, büyünün yeri gibi görüntüleri de verebilir.

Rüyada büyü,cin ve şeytan görmek büyünün var ve gerçek olduğunun kanıtlarından biridir.

Büyü ile vücuda giren şeytani cinler, o insanda psikolojik ve fiziksel sıkıntıların yanında rüyada da sıkıntılar verir.

Vücuda giren şeytani cinler olduğundan cin veya şeytan girmesi aynı anlamı ifade eder.

” Hocam, her gece rüyamda uzun boylu, çirkin ve korkunç suratlı varlıklar görüyorum, bazen benimle konuşuyor, gördüğüm cin mi şeytan mıdır?

Rüyanda gördüğün varlıklar senin içindeki şeytandır. onları gördüğüne göre sana büyü yapılmış demektir.

Cin görünmeyen varlıkların genel adıdır. Şeytan, Allah, Kur’an, din ve peygamber tanımayan imansız cinlerdir.

Rüyada Büyüyü Bozmak

Rüyada Büyü Bozmaya Çalışmak

Rüyada Büyü Bozmak İçin Dua Okumak

Rüyada Büyü Yapıldığını Görmek ve Bozmak

Kendine büyü yapılan bazı kimseler, rüyada büyü gördüğünü ve dua edip büyüyü bozmak için çalıştığını veya bozduğunu ifade ederler. Büyülü kişide büyünün bozulduğunu zanneder. Rüyada büyü bozmak mümkün değildir.

“Hocam, rüyamda karşıma iki erkek ve bir kadın çıktı. Yüzleri oldukça çirkindi. Kadın olan bana büyü sihir yapıldığını söyleyip kahkaha atarak gülmeye başladı, çok korktum ve hemen dua okumaya başladım, bir süre sonra kayboldular. Hocam, rüyada dua okuduğumda büyü bozulur mu?

Rüyada bunları size gösteren içinizdeki şeytani cinlerdir. Sizi korkutmak ve eğlenmek için yaparlar. rüyada istediğiniz kadar büyü bozmak için çalışın ve dua okuyun büyünün bozulması mümkün değildir.

Kendine büyü yapılan bir başkası ise şunları anlattı: ” Hocam, rüyamda üçü uzun boylu, ikisi kısa boylu yüzlerini tam olarak göremediğim kimseler havada uçup başıma doğru ateş atıyordu. Rüya olmasına rağmen başımın yandığını hissediyorum. İçlerinden biri dedi ki; adını söylediği bir kişinin bana büyü yaptırdığını söyledi. Büyünün nasıl yapıldığını da gösterdi. Bana bir bardak su verdi, suyu iç büyü bozulacak dedi. Suyu içtim ve onda sanki kaynar su içmiş gibi içim yandı. Korku ve dehşetle uyandım. ter içindeydim. Hocam, rüyada gördüğüm ve büyüyü bozmak için bana verilen sıvı neydi?

Büyü ile sana musallat edilip içine giren cinler, rüyada büyü yapıldığını söyleyip seninle eğlenmişler ve gerçekte olmayan bir sıvıyı sana içirip büyüyü bozacağını söylemiş ve seni korkutmuşlar. Aslında sana su falan içirmediler öyle görüntü verdi ancak cin yapısı itibarıyla içine yanma hissi verdi.

Rüyada büyü bozmaya çalışılır, rüyada büyü bozmak için dua okunabilir, rüyada büyü yapıldığı görülebilir ve bozmak için uğraşılabilir. Bunların hepsi bir hayaldir. Gerçekle ilgisi, alakası yoktur. Rüyada büyü bozmaya çalışmak ve büyü bozmak kesinlikle mümkün değildir.

Büyülü insanların önemli bir kısmına büyü yapıldığı rüyada cinler tarafından gösterilir. Şeytanın amacı o kişiyi korkutmak ve aklını karıştırmaktır.

Cin şeytanları o kadar yeteneğe sahiptir ki, rüyada kendisinin ak sakallı bir dede,yüzü peçeli çarşaflı bir kadın,evliya veya geçmişteki bir din alimi gibi gösterir ve tanıtır. Şeytan burada insanı kendisine inandırır ve etki altına alması çok kolaylaşır.Ne söylese ve gösterse kişi artık ona inanacaktır.

Akla ve hayale gelmeyen şeyler gösterir.İnsana da sanki büyü bozulacakmış gibi dua ettirir.Kişi sabah kalktığında kendisine büyü yapıldığını ve bozulması için dua ettiğini zanneder.Cin şeytanı istese bu görüntüleri unutturur ama,kişiyi daha çok etkilemek,baskı altına almak için kasıtlı olarak unutturmaz.

Büyülü bazı kimseler dua edince büyünün bozulduğunu bile görür.Bu şeytanın bir oyunudur.

İnsan uyurken iradesi elinde değildir. Nasıl dua edecek? Büyü nasıl bozulacak? Büyüyü bozmak için günlerce uğraşılırken, rüyada dua etmekle büyü bozulur mu? Bozulmaz.

Rüyada Yılan Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Hayvan Saldırısına Uğramak

Büyülü kişilerin önemli bir kısmı rüyada hayvanların saldırısına uğrarlar. Büyülü kişiler rüyada en çok yılan, keçi, at, fare, kedi, köpek örümcek gibi hayvanları en çok görür. Aslında sizin gördüğünüz, içinizdeki cin şeytanının o hayvan suretine girmiş olan görüntüsüdür

“Hocam rüyamda hayvan saldırdığını görüyorum, rüyada hayvanların saldırısından korkuyorum ve rüyada hayvan saldırısından kurtulmak istiyorum” diye anlatırlar. Büyülü bazı kimselerde rüyada vahşi hayvan saldırısına uğrarlar.

Rüyada hayvan kestiğini, öldürdüğünü, kaçtığını, hayvanın onu ısırdığını da görenler olmaktadır.

Rüyada hayvan saldırısına uğramak, şeytanların insanı etkilemek, ruh sağlığını bozmak, uyutmamak için yaptığı oyunlardır.

.

Dini Rüya Tabiri, Rüya Tabirleri, İslami Rüya Tabirleri / Sayfa 1

Rüyayı Tabir etmek

Görülen rüyanın tabiri, yorumlanması, tabiri de ayrı bir inceliktir.Rüyayı herkes yorumlayamaz, bu bir yetenek ve Allah vergisidir.Görülen rüyalar bazen açık şekildedir ki bunu herkes yapabilir.Birde şifre niteliğinde olan rüyalar vardır ki tabirini ancak Allah’ın yetenek verdiği kimseler yapabilir.

Görülen rüya kişiye göre değişik yorumlanır.Mesela rüyasında “yılan” gören kimse için yapılan tabir, bir başka yılan gören için yapılamaz. Çünkü her ikisi için aynı şeyleri ifade etmez. Bu nedenle “Rüya Tabirleri” adı altında yazılmış kitaplardaki şablon şeklindeki yorumlar ve tabirler isabetli değildir.Orada ki yorumlar tutmayabilir. Çünkü ısmarlama tabirlerdir.

Görülen rüyanın yorumlatılması konusunda Peygamberimiz (s.a.s) :“Rüya yorumlanıncaya kadar bir kuşun ayağındadır,( yani sabit bir yerde durmaz) yorumlandığında gerçekleşir. Rüyayı sevdiğiniz veya aklı başında birine anlatınız.” buyurmuştur. Diğer bir rivayette “Anlayışlı ve sevdiğiniz bir kimseye, alim ve doğru sözlü ise, nasiihatçı bir kimsye anlatınız.”şeklindedir.(Ebu Davud,Edeb:97; Tirmizi,Rü’ya,5, İbn iMace, Ta’bir ,6)

Peygamberimiz (s.a.s)’i rüyada gördüğünü söyleyenler bulunmaktadır.Ebu Hureyre (r.a) : Hz. Peygamber (s.a.v)’i :” Kim beni rüyada görürse, uyanık iken de görecektir. Şeytan benim suretime giremez.” diye buyururken işittim. demiştir. Bu hadis-i şerif hakkında şu yorumlar yapılmıştır: Hukuk usulü alimlerinden el-Karafi Şöyle demiştir: “Hz. Peygamber (s.a.s)’i rüyada görmek ancak iki sınıf kimse için mümkündür:

1-Sahabiler için, Hz.Peygamberiin sıfatlarını görüp iyi bildiklerinden dolayı, gördükleri rüyada kesinlik vardır. Çünkü hz. peygamberi iyi bilmektedirler ve bu nedenle şeytanın aldatma ve yanıltmalarını hemen fark ederler.

2-Hz. peygamber (s.a.s)’in sıfatlarını iyice belleyip sürekli okuyan kimseler içindir . Çünkü Hz. Peygamberin (s.a.s) sıfatları bunların içine işlemiştir.Bu nedenle onlar karışıklık ve aldatmayı fark edebilirler.

Bu iki sınıfın dışındakilerin gördüğü rüya kesin değildir.Gördüğü gerçekten Rasulullah (s.a.s) de olabilir, şeytanın aldatması da olabilir. Çünkü bu kimseler Resulullah aleyhi vesselamın sıfatlarını tam olarak bilememektedirler. Onların:” Ben rüyamda Rasulullah (s.a.s)’i gördüm.” Sözleri bir anlam ifade etmez. Şeytan bunları aldatabilir. (Muhammed Süleyman el-Eşkar, Ef’alür Rasul,2/144)

“Şeytan benimi suretime giremez.” ifadesinden, şeytanın aldatmak için Hz. peygamberi taklit ederek insanların rüyasına giremeyeceği anlamı çıkarılmamalıdır. Şeytan kendisini Hz. Peygamber olduğunu iddia ederek insanların rüyasına gelebilir.Kendisinin Peygamber olduğunu söyleyerek hergelen doğru olmayabilir. Bunun tespiti ise Hz. Peygamber (s.a.s)’in fiziki yapısını diğer bir ifade ile “hilye” sini iyi bilmekle mümkündür.

Zamanının “Gavs” ı olduğu söylenen Abdülaziz Debbağ hazretleri de: Rasulullah (s.a.s) ‘i sıradan bir insanın rüyasında göremeyeceğini, O’nu görmeğe güç yetiremeyeceğini, Rasulullah (s.a.s) görmek için, üstün bir mertebesinin olması gerektiğini söylemiştir.

ibni Abbas (r.a)’dan. Hz. Peygamber (s.a.s):” Kim, görmediği bir rüyayı gördüm diye iddia ederse (kıyamet günü) iki arpayı birbirine bağlamakla emrolunur. Ama asla bağlayamaz.Azap devam eder.” buyurmuştur. (Sahihi Buharı) İnsanlar birbirinden menfaat elde etmek için veya kendini büyük göstermek için , görmediğini gördüm diye anlatırlar. Bunun ahirette azabının ne kadar büyük olduğunu bu hadis anlatmaktadır.

İslamda Rüya Tabiri Var Mı? İslamda Rüya Yorumlama | Dini Rehberim

Rüyanın Etkisinden Nasıl Kurtuluruz?

Kötü Rüyadan Nasıl Kurtulunur?

Kötü Rüya Görünce Ne Yapılmalıdır?

Rüyanın kötü etkisinden kurtulmak için dualar

Bu duaların herbirini 50 kere okumak kişiyi kötü rüyanın etkisinden kurtarır. Kötü rüya görünce yapılacak olan yalnızca Allah Teala’ya sığınmak tır.

• “Eûzü billâhi mine’ş-şeytânirracîm bismillâhirrahmânirrahîm” 

Kovulmuş şeytanın şerrinden Allah’a sığınırım. Rahman ve Rahim olan Allah’ın adıyla)

.Euzu billahi mink.

Senin (şeytanın) kötülüğünden Allah’a sığınırım.

•Bismillahillezi lâ yedurrumeasmihi şeyun fil erdi velâ fis semai ve hüves semiul alim.

Allah’ın adıyla, O’nun adı sayesinde ne semada ne yeryüzünde, hiç bir şey zarar veremez. O her şeyi işiten ve her şeyi hakkıyla bilendir.

• Ve imma yenzeğanneke mineş şeytani nezğun festeizbillah innehu semiun alim.

Eğer şeytandan bir vesvese bir fit gelirse hemen Allah’a sığın. Muhakkak ki Allah hakkıyla işiten, bilendir.

•İnne keydeş şeytani kâne daiyfa,

Şüphe yok ki şeytanın aldatmacası zayıftır.

• Lâ havle velâ kuvvete illâ billahil aliyyil azim.

Güç ve kuvvet, sadece yüce ve büyük olan Allah Teala’nın yardımıyladır.

•Hasbunallahu ve nimel vekil.

Allah Teala bize yeter. O ne güzel vekildir.

•Fein tevellev fe kul hasbiyallahu lâ ilahe illa hu aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbul arşiz azim

Eğer aldırmazlarsa de ki:” Bana Allah yeter! O’ndan başka ilâh yoktur! Ben sadece O’na güvenmekteyim ve O büyük arşın sahibidir!