Büyü ile Cinsellik Bağlanır mı?

7 Haziran 2019 Kapalı Yazar: AykanHoca
Büyü ile kadının veya erkeğin cinselliği bağlanır. Cinsel isteksizlik ve iktidarsızlık başlar. Aykan hoca

Büyü ile cinsellik bağlanır mı? Cinsel isteksizlik büyüsü belirtileri nelerdir? Cinsellik-soğukluk büyüsü nasıl bozulur? Büyü ile bağlanan erkek nasıl çözülür? Cinsel iktidarsızlık büyüsü nedir? Kadının cinselliği büyü ile bağlanır mı? Büyü cinselliği etkiler mi? Büyü cinsel isteksizlik yapar mı? Büyü ile cinselliği bağlanan kadın nasıl çözülür?

BÜYÜ VE CİNSELLİK

PNG Arapça Euzu Besmele Yazılı Resimler - Renk Renk

Büyü ile Cinsellik Bağlanır mı?

Büyü ile cinsellik bağlanır ve en tehlikeli büyü çeşitlerindendir.Büyü ile cinselliği bağlanan kadın veya erkek, büyü bozulmadığı sürece kesinlikle cinsel ilişkiye giremez ve isteksiz olur. Eşler arasında cinsel soğukluk görülür.

Cinselliği bağlama büyüsünün en tehlikeli diğer bir yönü de,eşleri ayrılmaya,boşanmaya kadar götürür.

Evli karı kocanın birine veya ikisine veya bekar olan kimselere büyü yapılarak cinselliği bağlanır.

Bekar olan kız veya erkeğe cinselliği bağlama büyüsü yapılmışsa,ona büyü ile musallat edilen cin şeytanları cinsel isteksizlik yapar veya cinsel ilişkiye girip sahip olup evlenmemeleri için vesvese verir.İnsanlarda evlenme isteğinin olmaması veya evlenememesi büyük oranda büyü nedeniyle olmaktadır.

Cinselliği bağlama büyüsü yapılan kişilerin içinde cin şeytanları olduğundan,olumsuz cinselliğin yanında ruhsal,fiziksel ve uykuda da sıkıntılar,sorunlar yaşanır.

Cinselliği bağlama büyüsü,kadın ve erkeği cinsel olarak olumsuz etkiler ve cinsel ilişkiye girilemez.. Büyücü, cinleri kişinin üzerine gönderir, o şeytani cinler insanın içine girerler. Saç telinden, ayak parmaklarına, iç organlarında, damarlarında kanı ile beraber dolaşabilme yetenekleri vardır.

Büyü ile bedene giren cin şeytanları,kadının veya erkeğin tenasül organlarına girerek cinsel birleşme yaptırmazlar.Bu duruma tıp çare bulamaz.ilaç alınsın veya terapiye girilsin sonuç alınmaz.

Büyünün cinselliğe etkisi iki halden biriyle olur. Büyücü cinleri gönderirken, o kimsede cinsel isteksizlik olmasını veya eşiyle cinsel ilişkiye girememesini cinlerden ister. Bu durum kadın ve erkek için geçerlidir.

Kişinin büyü ile cinselliği bağlanır sebeptir, cinsel iktidarsızlık ise sonucudur.

Islamic Wazifa For Love Marriage Between Husband And Wife … | Flickr

Geçen yıl,büyü ile cinselliği bağlanmış genç karı koca ile görüştüm.Şunları anlattılar:

“Hocam,iki yıllık evliyiz,bu süre içinde hiç bir problemimiz olmadı.Ancak sekiz aydan beri eşim ve ben cinsellikle ilgili sorunlar yaşıyoruz.Eşime karşı nefsim uyanmıyor,onunla cinsellik yaşamak istemiyorum,ona dokunmak bile istemiyorum.Aynı yatakta yatamıyoruz.Aynı duyguları karım da bana karşı yaşıyor.Bazen ikimizde istekli oluyoruz,fakat yan yana geldiğimizde sanki gizli bir el bizi ayırıyor,nefret duyguları geliyor.Bazı yardımlar aldık,ilaç kullandık ancak sorunumuz devam ediyor.Hocam,bize cinselliği bağlama büyüsü mü yapılmış?Bu büyüyü bozdurmak için ne yapmamız gereklidir?

Evet,size karı koca,cinselliği bağlama büyüsü yapılmış.Yaşadıklarınız tamamen cinselliği bağlama büyüsüdür.

Bu karı kocaya yapılan cinselliği bağlama büyüsünün bozulması için Kur’an tedavisine aldık.İkisine de 10-12 günlük okumalar yaptık ve onlara gönderilen cin şeytanları yandı,yok oldu. O anda, birbirlerine karşı olan duygularının tamamen değiştiğini söylediler. İki gün sonra telefonla arayıp sorunlarının ortadan kalktığını bildirip teşekkür ettiler.

The Five Pillars of Islam (article) | Islam | Khan Academy
Cinselliği bağlama büyüsü sadece Kur’an’la bozulur.Aykan Hoca

Cinselliği Bağlama Büyüsü Nasıl Bozulur?

Cinselliği Bağlanan Erkek Ve Kadın Nasıl Çözülür?

Cinselliği bağlama büyüsü, her büyünün bozulduğu gibi Kur’an’la bozulur. Büyülü kişinin üzerine peygamberimizden gelen dualar, Kur’an sure ve ayetleri okunarak içindeki cin şeytanları yakılır, yok edilir ve büyü bozulmuş olur. Cinsel soğuklukta giderilmiş olur.

Cinselliği bağlama büyüsü de,diğer büyülerde olduğu gibi kadının veya erkeğin veya her ikisinin içine şeytani cinler musallat edilir.

Cinselliği bağlama büyüsünün bozulması için Kur’an haricinde başka bir işlem yaptırmayın.Büyü bozulmayacağı gibi,daha büyük dertlerle karşılaşırsınız.Bazı hocalar din dışı,akıl almaz yol ve yöntemler uyguladığı için bedeninize başka cinlerde girebilir.

kuran hat ile ilgili görsel sonucu

Cinselliği isteksizlik ve Bağlama Büyüsü Belirtileri Nelerdir?

Büyü Cinsel isteksizlik Yapar mı?

Cinselliği bağlama büyüsü erkeğe ve kadına veya ikisine de yapılır ve aşağıda saymış olduğum belirtiler yaşanmaya başlanır.

Cinselliği Bağlama Büyüsünün Erkekteki Belirtileri

•Ani bir şekilde cinsel isteksizlik yaşanmaya başlanır.

•Eşine karşı ilgisizlik, onu istememe, ona dokunamama, nefret etme duygusuyla başlar.

•Eşiyle cinsel ilişki kuramaz. Erkeklik organında kalkış olmaz veya istenilen düzeye gelemez, veya istek olur, kalkış olmaz.

•Erken boşalma olur:erkekte cinsel istek vardır.ilişki anında çok çabuk erken boşalma olur.

•Erkekte yeteri kadar kalkış olmaz,kısmen ilişki kurar ve cinsel ilişkiden bir zevk almaz.

•Cinselliği bağlanmış evli erkeklerin başka kadınlara karşı, genelde isteği olabilir ve ilişki kurabilir. Bunun sırrı; şeytan sadece karısına karşı görevlidir. İsteksizliği ve kalkış olmamasını şeytan yapar. Kasıklara ve erkeklik organına oturur.

•Büyü ile cinselliği bağlanmış erkekler,rüyada cinsel ilişkiye girebilirler.Bu ilişkiyi ona içindeki cinler yapar.Rüyada orgazma ulaşabilir.

Cinselliği Bağlama Büyüsünün Kadındaki Belirtileri

•Kadına cinselliği bağlama büyüsü yapılır, cin onun rahmine ve kadınlık organına oturur. O bölgede his ortadan kalkar. Dokunulduğunda hiçbir etkilenme olmaz. O cin ayrıca, duygusal olarak kadında cinsel isteksizlik yapar. Eşinin ona dokunmasını istemez.

•Karın ve rahim bölgesinde sıcaklık veya soğukluk olabilir.

•Mahrem bölgelerinde,sanki bir el geziyormuş gibi olur.

•Kadın ani bir şekilde kocasının istemez,yan yana duramaz içi sıkılır.Eve gelmesini istemez.Aynı yatağa yatamaz hemen içi daralır ve yataktan kaçar.

•İçindeki şeytani cin, vesvese vererek aklına çok değişik cinsel içerikler getirir.

•Cinsellikten soğur,uzun zaman cinsellik yaşamasa da aklına bile gelmez. Veya tam tersi olur cinselliğe karşı çok ilgisi olup devamlı yapmak ister.Cinsel ilişkiye doyamaz.

•Kadınlar da görülen başka bir durumda, ilişki sırasına bacaklarını kapatıp, ilişkiye giremezler. Bacaklar adeta kilitlenir.

•Cinselliği bağlama büyüsü yapılan kadınlar da,rüyasında tanıdığı veya tanımadığı erkeklerle cinsel ilişkiye girer ve orgazm olur.Cinselliği bu şeklide yaşayan kadınlar eşine karşı ilgisiz kalır.Cin, artık o kadını sahiplenmiştir.Kocasından bile kıskanır ve onun içine vesvese vererek eşini sevdirmez,ondan uzak tutar.

Cinlerin,insanlarla ilişkiye girmesi sadece rüyada değil uyanıkken de olabilir.

•Büyülü kadının içindeki şeytan,evli kadını başka erkeklerle ilişkiye girmesi için vesvese,evham ve vehim vererek zorlar. Şeytanın amacı insanları zorlayarak haram ve günah işlere sokmaktır.

•Bir kadına cinselliği bağlama büyüsü yapılmışsa;onda cinsel olumsuzluklardan başka ruhsal,fiziksel ve uykuda da sıkıntı ve etkiler yaşayarak büyü belirtileri verir.

•Kendine başka amaçlı bir büyü yapılsa da,cin şeytanları o kadının cinselliğini bağlayabilir.

•Kimileri aynaya bakamaz.Kendisini çok çirkin ve korkunç bir yüz olarak görebilir. Veya tam tersi kendini çok güzel,özel bir kadın gibi hisseder.

Bu durumdan haberi,bilgisi olan erkekler eşine kızar;Bunu yaşayanlar bilsinler ki ,kadının burada bir suçu,günahı yoktur.Büyü ile gönderilen cin şeytanları onu ele geçirir,kadın istemese bile içindeki cinler onunla isterlerse cinsel ilişkiye girebilir.Bu bakımdan eşinize sitem etmenize gerek yoktur.Sizin göreviniz,iyi bir hoca bularak,kadına yapılan büyüyü bozdurmak olmalıdır.Büyü bozulunca eşiniz bir daha bu olumsuz durumları yaşamayacaktır.

Bunlara “bağlama veya bağlılık büyüsü” denir. Belirtileri de bunlardır.