Büyü İnsana Nasıl Zarar Verir?

22 Ağustos 2019 Kapalı Yazar: AykanHoca
Depression Symptoms You Shouldn't Ignore | Everyday Health
Büyü yapıldığında o kişiye cin şeytanları musallat edilir. İnsanın içine giren şeytanlar ona ruhsal, fiziksel ve uykuda zarar verir. Aykan Hoca

KONU BAŞLIKLAR

Büyü insana zarar verir mi?

Büyü insana nasıl tesir ve etki ederek zarar verir?

Büyü insana hangi zararları verir?

Büyü mide bulantısı ve ağrısı yapar mı?

Büyü kaşıntı yapar mı?

Büyü saç döker mi?

Büyü sigara ve alkol içirtir mi?

Büyü İnsana Zarar Verir mi?

Büyünün Zararı Var mıdır?

Yapılan bütün büyüler hafif, orta, kuvvetli ve ağır olma durumuna göre o kişiye az veya çok kesinlikle zarar verir. Büyünün yapılış gayesi insana zarar vermek, üzmek, kendinden, çevresinden, ailesinden koparmaktır. Büyünün insana zararları çok fazladır. Büyülü kişilerin önemli bir kısmı, büyünün zararını gördüğü veya çektiği halde bunun büyü zararı olduğunu anlamaz. Nedenini başka yerlerde ararlar. Bu nedenle de ömür boyu büyünün zararı ile karşı karşıya kalırlar.

Büyünün bir insana ne kadar zarar vereceği o kişinin içine sokulan cin şeytanlarının gücü ve kuvveti ile ilgilidir. Kuvvetli şeytani cinler insana gücünden dolayı daha fazla etki edeceğinden insana zararı da fazla olur.

Büyü ile insanın içine musallat edilen cin şeytanları o insana akıl almaz, hayal bile edilemeyecek zararlar verir. İnsana zarar vermeyecek büyü olmaz. Büyülerin hepsinin insana verdiği zararlar aynı değildir. Bazı büyüler çok bazı büyüler ise daha az zarar verir.

Bir insanın içine çok kuvvetli ve güçlü cin şeytanları musallat edilmişse o büyü kuvvetli olup, insana verdiği zararlar da çok fazla olur. Bir kişiye zayıf ve orta kuvvette cinler musallat edilmişse, o büyüde zayıf bir büyü olup, insana verdiği zararlar daha az olmaktadır.

Büyü, bazı kimselerde uykuda ve fiziksel bir zarar vermez. Sadece ruhsal psikolojik zararlar verir. Büyünün bir insan üzerinde verdiği en büyük zarar ruhsal-psikolojik olanıdır. Büyünün en tehlikeli zararı ruhsal- psikolojik olanıdır. Büyülü insanda uykuda ve fiziksel-bedensel sıkıntı olmadığından büyülü olduğunu anlayamaz. Ruhsal sıkıntılarının nedenini de başka yerlerde arar. Psikolojik sıkıntının kaynağını kolay tespit edemediğinden aslında en büyük büyü zarar ile karşı karşıya kalınır.

سحر تبر نجمة انستغرام الإيرانية... قيد الاعتقال بتهمة الترويج للفساد |  اندبندنت عربية
Kuvvetli büyüler, insanı tanınmayacak duruma getirir. Aykan Hoca

Büyü Sihir Nasıl Zarar Verir?

Büyünün, insana etkisi ,tesiri ve zararı; büyü ile onun içine gönderilen-sokulan cin şeytanları ile olur. Bu cinler o kişinin ruhunu, bedenini esir alırlar. Bütün vücutta gezme, iç organlarda, damarlarda kan ile birlikte ve dolaşma kabiliyeti vardır. Enerji varlık olan cinler, kişinin başına oturarak beynine bile hükmederler. Büyülü kimselerde baş ağrıları ve vesvese bu nedenle olmaktadır.

İnsanların çoğu, evde bulduğu büyülü muska veya maddelerin kişiye zarar verdiğini, büyünün bu şekilde yapıldığını kabul eder ve öyle inanır. Evde bulduğunuz büyülü sihirli muska ve madde size zarar veremez. Ona bağlı olan cin kişinin içine girdikten sonra onun bir hükmü kalmaz.

Büyü, insana, geçici ve kalıcı zararlar verir. Büyünün insana verdiği geçici zararlar büyü bozulduğu anda ortadan kalkar. Örneğin; baş, mide, eklem, sırt ağrıları ile uyku uyuyamama veya çok uyuma ile vesvese büyünün geçici zararlarından olmaktadır.

Büyü uzun süre bozulmazsa; O insanda kalıcı zararlar verebilir. Örneğin ruh sağlığının bozulması, davranış bozuklukları ileri düzeye gelirse, o kimsede kalıcı olur.

Bir insana büyü yapıldığında o kişi; fiziksel-bedensel, ruhsal-psikolojik ve uykuda zararlar çeker.

Euzu Besmele Arapça Yazılışı Ve Anlamı

Büyü İnsana Hangi Zararları Verir?

Büyünün Zararları

Büyü, insana kalıcı ve geçici olmak üzere iki şekilde zarar verir:

Büyünün İnsana Verdiği Kalıcı Zararlar

Büyünün, insana kalıcı zarar vermemesi için bir an önce bozulmasında büyük fayda vardır. Büyünün, insana verdiği kalıcı zararların asıl nedeni, kişide büyü olduğunun anlayamamak, hemen ve hızlı olarak büyünün bozulmamasıdır.

• Büyünün insana verdiği kalıcı zararlar,geçici zararlara göre daha tehlikelidir.Büyünün kalıcı zararı en çok, o kişinin ruh yapısının psikolojisinin bozulması ile olur.

•Büyü ile gönderilen cin şeytanları,büyülü kimseyi aldatarak;kendinden önce ölmüş başka birinin ruhunu taşıdığına (reenkarnasyon), kendisinin mehdi olduğuna,Allah ve peygamberlerle görüştüğüne,kendisinin seçilmiş bir insan olduğuna, inandırabilir. Gururlu ve kibirli olup kendisinin farklı bir kimse olduğuna inanırlar.Kimseyi beğenmezler.Yalnız kalmayı tercih ederler.

•Büyü,insanda kimlik,şahsiyet,öz benlik,karakter,kişilik sapmaları bozuklukları yapar.İnsan,iki kişilikli,şahsiyetli olur.Karar vermekte zorlanır veya veremez.

•Büyü uzun süre bozulmazsa,o kişide geriye dönüşü pek mümkün olmayan psikolojik etkiler bırakır.

•Büyünün kalıcı zararlarından biri de,uzun süren büyü nedeni ile cin şeytanlarının baskısı ve etkisi altında kaldığından davranış bozukluklarını üzerinden kolay atamaz.

Önceleri şeytan az baskı yapar,büyünün etkisi öyle geçiştirilir.Ancak büyü ile gönderilen cin şeytanları,günlük yaşamını olumsuz yönde etkilemeye başlayınca çare aranmaya bakılır.

Örneğin;Büyü ile gönderilen cinler o insana hiç fark ettirmeden sinsice “vesvese” vermeye başlar.İnsan,önce bunu anlayamaz,bunları kendinin yaptığına inanır.Bir süre sonra “vesvese”nin şiddeti artar,İblis, akıl almaz sözleri içinden fısıldar,yani beynine sinyal göndererek komutlar verir. Hayatta yapmayacağın işleri yaptırır.Büyünün bundan büyük zararı olur mu?

Büyünün İnsana Verdiği Geçici Zararlar

Büyünün verdiği geçici zararlar; uykuda ve fiziksel zararlardır. Büyü bozulduğu anda bu zararlar hemen ortadan kalkar. Kalıcı zararlar kadar tehlikeli değildir.

• Büyü insanda vesvese yapar ve o kişiyi, vesvese ile ele geçirip ona hükmeder. Vesvese, büyünün geçici bir zararıdır.

• Yarım ve tam baş ağrıları, başın iki yanında baskı, alın ve ense ağrıları, uyuşmalar.

•Sırt, el, kol, bacak, eklem, parmak ağrıları ve sızıları.

•Mide ağrısı, şişkinlik, öğürme, geğirme, kusma, midede taş gibi bir şeyin oturması.

•Uyku bozukluğu. Uyuyamama veya çok uyuma.

• Kabus ve kötü rüyalar görmek, rüyada cinsellik yaşamak, sıçrayarak uyanma ve korkma. Rüyada uzun ve kısa boylu insanlar görmek.

• Rüyada hayvanların saldırısına uğramak.

•Rüyada büyü yapıldığını görmek ve büyü bozmak.

• Kadın ve erkekte cinsel isteksizlik ve ilişkiyi tamamlayamamak.

• Vücutta titreme, kasılma, sıcak havada üşüme, soğuk havada vücut yanmaları.

•İstemsiz olarak ayak ve bacakları sallamak.

• Karı koca geçimsizlikleri.

•İşe veya okula gitmeme isteği.

• Eve girememe veya zorla girmek, evde sıkılmak.

• Evde yalnız kalma isteği. Perdeleri kapatıp karanlık ortamda oturmak.

كيف تعرف أنك مسحور - تعرف على أعراض السحر » مجلتك

Büyü Cilde Zarar Verir mi?

Büyü,bir insanın cildine zarar verebilir.Özellikle genç kızların yüz ve bacaklarında sivilceler çıkarabilir. Bu sivilceler de ilaç kullanmakla geçmez.

Büyü yapılmış kadınların yüzü kara sarı ve solgun olur. Yüz,el ve ayakların cilt rengi değişir.

Büyü ile kadının başına oturan cin şeytanı,bir süre sonra o kadının yüzünü tanınmaz hale getirir. Yüz hatları sertleşir.

Büyü bozulduğu yani vücuttaki şeytani cin yakıldığında,cildin rengi eski haline döner.

Büyü Sigara ve Alkol İçirtir mi?

Büyü,sigara ve alkol içirtir veya içirtmez. Büyülü insanların çoğu aşırı sigara içmektedir. Fakat büyülü olup da sigara ve alkol içmeyen kişilerde çoktur.

Büyü sigara ve alkol içirtir diye kesin bir kural olmaz.

Geçmiş yıllarda,büyülü bir kadının büyüsünü bozarken,içindeki cin şeytanı konuştu ve şöyle dedi:

“Söyle bu kadına,çok sigara içip beni dumana boğuyor.Ben sigara kokusu sevmiyorum! İlginçtir,o kadın çok kısa bir süre sonra sigara içmeyi bıraktı. İçindeki şeytan sigara içirtmedi.

Cinlerde aynı insanlar gibidir.Zevkleri birbirinden farklıdır. Büyülü insanın içindeki şeytani cin,alkol kokusunu seviyorsa o kişiye içirtir ,sevmiyorsa içirtmez.

Büyü, insanlara alkol ve sigara içirseydi, büyülü olanların hepsi içerdi.

طقوس الحماية من آثار السحر وأي ضرر. طقوس الحماية من الضرر والعين الشريرة
Büyü, kadın ve erkekte saç döker. Aykan Hoca.

Büyü Saç Döker mi?

Büyü bazı kişilerin saçlarını döker.Kadın ve erkek kendisine büyülü yapılmış kişilerde saç dökülmesine sıkça rastlanır.

Büyü ile vücuda giren cin şeytanlarından bazıları o kişinin başına oturarak orada saç dökülmesini yapabilmektedir.

Büyü bozulmadan,yani cin şeytanı yakılıp öldürülmeden büyüden kaynaklanan saç dökülmesini önlemek mümkün değildir.

Kendi Yaptığımız Arapca besmele yazıları renkil güzel png uzantılı ...
Yapılan büyülerde, insanın içine cin şeytanı musallat edildiğinden bu şeytanlar Allah ve insan düşmanı olduğundan kişiye zarar verirler. Aykan Hoca

Büyü, İnsana Neden ve Nasıl Zarar Verir?

Büyü ile gönderilen cin şeytanları, insanın içine girer ve büyü yapılmış ve tamamlanmış olur. Bu şeytanlar, insanın saç telinden ayak parmak ucuna ve iç organları ile damarlarına girip kan ile dolaşabilmektedir. O kimseye hükmedip ağrı, basınç, asılma, titreme, üşüme, ısınma, sivilce çıkarma, uyku sorunu gibi onlarca yaptırım uygulayabilir. Büyü, insana bu şekilde zarar vermektedir.

Cin şeytanlarının güç ve kuvvetleri birbirinden farklı olduğundan,bir bedene büyü ile kuvvetli şeytan musallat edilirse yaptırımı çok fazla olacağından vereceği zararlar daha etkili olacaktır. Zayıf cinler, daha az zarar verirler.

Büyü ile gönderilen şeytan, o kişinin midesine oturur, ona yemek yedirmez veya çok yedirir .iblis, başına oturur “vesvese” verir, gözlerde sıkıntı yapar, uyutmaz veya çok uyutur. Sırtına ve omuzlarına oturur, üzerinde ağırlık, güçsüzlük ve kollarda ağrılar yapar.

Büyünün yapılma gayesi, amacı insanı hasta etmek, hayatını çekilmez hale getirmek, karı kocayı ayırmak, kötü duruma düşürmek gibi zararlar verilmek istenmesidir. Kendisine büyü yapılan her insan mutlaka büyünün zararını görür. Bu zararlar kişiye göre değişir. Kimi daha çok kimi daha az zarar görür.

İnsanların çoğu büyünün kendilerine verdiği zararı anlayamaz. Çektiği sıkıntıların nedenini başka yerlerde ararlar. Kimileri de büyü yapıldığını kendisine konduramaz. “Benim, kime ne zararım var, büyü yaptırsın? “Bana neden büyü yapacaklar? “Benimle kim uğraşacak ki büyü yaptırsın?” diyerek bilinçsizce savunmaya geçerler.

Size,büyüyü en yakınlarınız yaptırır.Senin tanımadığın veya seni tanımayan bir insan sana neden büyü yaptırsın?

Haset,fesatlık,kin,garez,kıskançlık nedeniyle zarar görmen,acı ve eziyet çekmen için büyü yaptırır.

Büyün İnsana Verdiği Zararları İfritin Anlatması

Büyü,insan üzerinde önemli sıkıntılar yapar.Büyünün vermiş olduğu sıkıntıyı aslında,büyülü kişinin içindeki cin şeytanları meydana getirir.

Büyünün insan üzerindeki belirti,sıkıntı ve etkilerini sitemde anlatmıştım Bu makalemde ise büyünün kişi üzerinde hangi sıkıntıları verdiğini bir İfrit’in ağzından söyledikleriyle açıklayacağım.

İbnül Hacc Et-Tilmisani (h.737) “Şümusü’l-Envar” isimli eserinin birinci baskısının 76.sayfasında yapılan büyülerin verdiği sıkıntıları şöyle anlatıyor: Dehmüşül isimli ifriti ele geçirmiştim.Bir gün büyü yapılmış kişinin hangi sıkıntıları çektiğini sordum. O da şöyle karşılık verdi:

“Kendisine büyü yapılmış kişi kapısı kapalı bir eve benzer ki,içine bu kapısından başka hiçbir giriş imkanı yoktur.Bir anahtar olmazsa eve girmek mümkün olur mu?”

Ben de:

“Hayır ” dedim.Şöyle devam etti:

“Bir insanın vücuduna bir diken veya ok saplansa,bunları çıkarmadan ağrısının dinmesi mümkün değildir,değil mi?” Ben de;”evet” dedim.Sonra büyünün insan üzerindeki sıkıntılarını anlatmaya başladı:

1-Kocaya öyle hükmeder ki,karısından nefret eder.Büyü yapılmadan önce karısını ne kadar çok seviyorsa, o derece tiksinir,görmek istemez,nefret eder hale gelir.

2-Kadına hükmeder,kocasından nefret ettirir. Kocasını, eşi değilde bir düşman gibi görür.Yan yana bile gelmek istemez.Aynı evde bulunmaktan içi sıkılır.

3-Kız veya kadınların evlenmelerine engel olur.büyü yapılmış kişileri istemeye gelenler isteklerinden vazgeçerek geri dönerler. Dolayısı ile kısmetleri bağlanmış olur.

4-Erkek aile reisine yapılır.Karısına ve çocuklarına ilgisiz kalır,onlara şiddet uygular.

5-İnsan çocuğunun ölümü için yapılır.Büyü yapılan kadının çok az çocuğu hayatta kalabilir.Büyünün tesir ettiği kadının üzerine şeytanlar hücum ederek,kasıklarına ve karnına vurarak dölünü düşürürler.

6-Öyle büyü yaparlar ki,koca karısına cinsel yaklaşımda bulunamaz.

7-Yeni evli geline isabet eder,damattan nefret eder.

8-Kadına büyü isabet eder,kocası ile münasebetten tiksinti duyar, ona ilişkiden hoşlanmadığını söyler.

9-Adama yapılır ve eklemlerinde hastalık yapar.

10-Kadına yapılır,başı,midesi,eklemleri ağrır, karnı şişer.

11-Büyü kadına yapılır ve suratını değiştirir. Yüzü sarı bir renk alır ve gülmez,sert bakışlı olur.

12-Kadına yapılır,çocuk doğuramaz olur.Gören de kısır zanneder.Bilindiği gibi çocuk doğurabilecek kadın hayız (ay başı,regl,adet) görür. Böyle büyü yapılmış kadın,ay hali olduğu halde çocuk doğuramaz.Çünkü şeytanlar rahmin faaliyetine engel olur.

13-Karı kocanın arasını açmak için yapılır.

14-Büyü yapıldığında bir aile veya grup içinde anlaşmazlık ve kin doğmasına sebep olur.

15-Erken veya kadın olsun, insanların gözünde hor ve hakir yapar.Hiç kimse böyle kişilere değer vermez.

16-Erken veya kadına büyü yapıldığında işine gitmez ve çalışmak istemez.

17-Yapıldığı kişinin elinde mal ve para cinsinden ne varsa gider.İflas eder veya fakirleşir.

18-Kadına yapılır,ne evlendiği koca ona sabreder,ne de kadın kocasına dayanabilir.Her iki şeklide de boşanma olur.

19-Büyü,kişide dengesizlik,söz dinlememe meydana getirir.