Cinler Büyülü Muskayı Getirebilir mi?

7 Haziran 2019 Kapalı Yazar: AykanHoca
طلسم آن‌لاین! - هفته‌نامه چلچراغ پلاس فال و طلسم و جادو و دعا آنلاین تلفنی  تلگرامی
Cinler muska getiremez. Aykan Hoca

KONU BAŞLIKLARI

Cinler büyülü muska getirebilir mi?

Cinlere getirtilen muska ile büyü bozulur mu?

Cinler içi su dolu tasın içine büyülü muska getirebilir mi?

Flatcast goktepeliler S£V®,PNG Hat Yazıları,Arapca İslami dini ...

Cinler Büyülü Muska Getirebilir mi?

Cinler Maddeyi Hareket Ettirebilir mi?

Cinler,hiç bir maddeyi ve büyülü muskayı bir yerden başka bir yere getiremez. Cinlere,muska ve büyülü madde buldurup getirmeleri hurafedir,gerçek dışıdır. Cinlerin öyle bir yetenek ve güçleri olsa,cin kullanan herkes bunu yapabilirdi.Büyülü muskayı getiren cin,başka şeyleri de getiremez mi? Eğer getirebilselerdi,dünya üzerinde karmaşa,uygunsuzluk olmaz mı? Bu durum “sünnetullah” , yani Allah’ın koyduğu kurallara tamamen aykırıdır. Allah teala buna izin vermez.

Cinler,enerji varlıklardır.Katı maddeleri tutamazlar.Tuttuğunu varsayalım.Işık hızıyla hareket ettiklerinden,elindeki madde enerji haline dönüşecektir.Tekrar katı haline dönmesi mümkün değildir.

Cinlere büyülü muska getirten cinciyi şu şekilde test ediniz.Yan odaya bir kağıt koyunuz ve hocadan bu kağıdı cinlere getirtmesini isteyiniz,bakalım getirebilecekler mi?Cinlerin bu kağıdı getirmeleri mümkün değildir.

Cinler, bir muskayı getirebiliyorsa:büyücüler para,altın gibi değerli menkulleri de cinlerine aldıramazlar mı?O zaman kimsenin mal güvenliği kalmazdı.

Büyücü ve cincinin,cinlere büyülü muska getirttiğini varsayalım:

Cin, enerji varlık olduğundan maddeleri eline alıp taşıyamaz.Taşıdığını var sayalım,ışık hızı ile giden cinin elindeki büyülü madde, enerji haline gelmeyecek mi?Enerji haline gelen büyülü madde tekrar katı hale nasıl gelecek? Bunun açıklamasını kimse yapamaz.

Cinler maddeleri,bir yerden başka bir yere getirebiliyorsa;Evlerdeki para,altın gibi değerli maddeleri çalmaz mı?

Büyülü bazı kişilerin evlerinde kaybolan eşyaları cinlerin aldığına inanılır. Cinler bunu yapamaz. Büyülü insanın içindeki cinler onu etkisi altına alır ve eşyanın yerini değiştirtir ve unutturur. Bir süre sonra o eşyayı yerinde bulamayan kişi bunu cinlerin aldığına inanır. Bulduğunda ise, cinlerin alıp yer değiştirdiğini düşünür.

Kur’an’da, cinlerin Hz. Süleyman emrinde çalıştırıldığı ve bu nedenle cinlerin maddeyi hareket ettirdiği İfadelerine de rastlanmaktadır. Bu durum Allah Teala tarafından yalnızca Hz. Süleyman’a verilen bir yetki ihsandır. Hz Süleyman’ın peygamberliğini kanıtlamak için verilen bir mucizedir.

Kur’an’ Kerim’de; İblis’in, Belkıs’ın tahtını yerinden kalkmadan getiririm demesi üzerine, Kendisine kitaptan ilim verilen Hz. Süleyman’ın vezirlerinden birisi de, bende tahtı gözünü açıp kapayıncaya kadar getiririm demesi üzerine tahtı o vezir getirmiştir. Bu ayette İblis’in sadece gücü belirtilmiştir.

Flatcast goktepeliler S£V®, Arapca İslami dini motifli desenli ...

Cinler içi Su Dolu Tasın İçine Muska Getirebilir mi?

Cincinin, suyla dolu tasın içine büyülü muskayı cinlere getirtip büyü bozulur mu?

Cinler,hiç bir şekilde içi su dolu tasın içine muska getiremez.Bazı büyülü kişiler cinci hocaya giderler,hoca,içi su dolu tasın üzerini örter.Bir şeyler mırıldanır ve örtüyü kaldırır tasın içinde muskalar görülür.”Size yapılan büyülü muskayı,cinlere getirttim.”der ve gözle görüldüğü için inanılır.O anda da içinizde önemli bir rahatlama olur. Gerçekten büyünün bozulduğuna kanaat getirirsiniz.

Cincinin,cinlere içi su dolu tasın içine büyülü muska getirtmesiyle büyü bozulmaz.Evde bulduğunuz muskayı imha etseniz de büyü bozulmaz.

Büyünün özü, esası, iç yüzü, aslı büyücünün insanın içine cin şeytanlarını musallat etmesidir. Bütün büyülerde mutlaka cinler kullanılır. Fakat insanların çoğu büyüyü, yazılan bir muska zanneder. Büyülü muskayı bulmak büyüyü bozmaz. Büyülü muska sadece büyünün yapım aşamasında geçerlidir. Cinler insanın içine girdikten sonra bir hükmü, değeri kalmaz. Büyülü muska bulundu büyü bozulmadı, kişinin içindeki cinler yakıldı, yok edildi büyü bozuldu demektir. O halde cinlere getirtilen büyülü muska ile büyü bozulmuş olmaz.

Flatcast goktepeliler S£V®, Arapca İslami dini motifli desenli ...

Yeni evli karı koca; “Hocam,bize cinsellik bağlama büyüsü yapıp,büyülü muskayı mezara gömmüşler.Bir hocaya gittik,bunları söyledi.İçi su dolu tasın içine büyülü iki tane muskayı cinlerine getirtti. O anda eşim ve ben çok rahatladık.Bir gün sonra sıkıntılarımız daha da arttı. Bize yapılan muskayı gerçekten cinler mi,getirdi?muskalar bulunup büyü bozulduysa bir gün sonra büyünün etkisini neden tekrar gördük?

O hoca,cinlere muska falan buldurmadı. Aşağıda sırrını açıkladığım şekilde sizi aldattı,inandırdı.Cinler,muska değil hiç bir şey getiremez.

O anda rahatlamanızın nedeni:Cincinin içindeki cinlerle,sizin içinizdeki cinler konuştu,anlaştı ve ikinizi de bir süreliğine rahat bıraktılar.

Aslında durum öyle değildir.Sihirbaz boş şapkadan tavşan çıkarıyor.Bu ritüel ile cincinin yaptığı aynıdır.

LÂ HAVLE VE LÂ KUVVETE İLLÂ BİLLÂHİL ALİYYİL AZÎM" NE DEMEK ...

Bir televizyon kanalında izlemiştim;illüzyon yapan kişi,içi su dolu bardağı beyaz bir örtü ile kapattı.Örtüyü kaldırdığında bardağın içinde iki tane kırmızı küçük balık görüldü.izleyenler şaşırdılar.

İllüzyon yapan kişi,bunun sırrını şöyle açıkladı:Örtünün bir yüzünde gizli bir cep var ve balıklar orada saklı,anlamak mümkün değil.Örtüyü örttüğünde cepteki balıkları ani bir el hareketi ile bardağa düşürüyor. Gizliliği açıklamasa çok basit olmasına rağmen kimsenin anlaması mümkün değildir.

Cinci, el çabukluğu ile önceden hazırladığı muskaları tasın içine atar. İçinizdeki cinler gözünüze perde olur o anı size göstermez. Cincinin içindeki cinlerle, sizin içinizdeki cinler anlaşırlar ve sizi rahat bırakırlar. Bu işin sırrı bu dur. Yeryüzünde size ait bir muskayı da bulmaları imkansızdır.