Yedirilen Büyü ve Muska Nasıl Bozulur?

7 Haziran 2019 Kapalı Yazar: AykanHoca

Yedirilerek yapılan büyüler nasıl bozulur? İçirilerek yapılan büyüler nasıl bozulur? Yedirilen ve içirilen büyünün etkileri, sıkıntı ve belirtileri nelerdir? Yedirilen büyü ve muska nasıl bozulur?

ZEHRA TASARIM: png besmele arapca yazılar

Yedirilen muskayla yapılan büyüler, diğer büyülerin bozulması gibi, büyülü kimsenin üzerine Kur’an okunarak, cinler yakılır ve büyü bozulur.

Bazen, yedirme, içirme yolu ile büyü yapılabilir. Bu şekilde de yapılan büyüde de, insanın içine cin musallat edilir. Hiçbir büyü cin kullanılmadan yapılamaz.

Yedirilen büyülü muskaya bağlı olan cinler, genellikle mideye otururlar, orayı mesken tutarlar. Midede ve karında şişkinlik, geğirme iştahsızlık veya aşırı iştah ve hazımsızlık yaparlar.

İnsanların çoğu, yukarıda saymış olduğum durumları, yedirilen muska tarafından yapıldığını zannederler. Büyülü madde mideden çıkarılınca büyünün bozulacağını sanırlar. Halbuki midede cin vardır.

Büyülü maddeyi kusmaya gerek yoktur. O madde zaten mide tarafından eritilip vücuttan atılacaktır.Burada önemli olan içindeki cinin ortadan kaldırılmasıdır.

Büyüler yedirmeden başka içirilerek de yapılır. Yedirme ve içirme büyüsü hemen aynı şeylerdir. İkisinde de insanın içine cin şeytanı sokulmuştur.

Yedirme ve içirme büyüsü tutma bakımından en garantili büyülerdir.İçilen sıvının veya yenilen yiyeceğin yanında bulunan şeytani cin, o insanın içine ağız yoluyla kolayca girer.

flatulence ile ilgili görsel sonucu

Telefonda bir kadın soruyor: “Hocam,devamlı karnım ve midem şişiyor, hazımsızlık oluyor,midemden gaz çıkarma ihtiyacı hissediyorum,iştahım kesildi yemek yiyemiyorum.Bir hocaya gittim,beni kusturdu,midemden renkli sıvı ve maddeler çıktı,hoca “yedirilerek büyü yapılmış,büyüyü midenden çıkardım dedi.O anda biraz rahatladım ama aynı sıkıntılarım devam ediyor.Bana yapılan muska bozuldu mu?

Sana yapılan büyü bozulmadı. O muska sana yedirildiğinde o muska ile birlikte içine cin şeytanları girdi. Yaşamış olduğun bütün sıkıntıları içindeki cinler yaptırıyor. Kusmakla, midendeki bazı maddeler dışarı çıkar. O etkiyle biraz rahatladın. Fakat cinler hala içinde. O şeytanların üzerine uzun olarak Kur’an okunup yakılması gereklidir. Yedirilen muska o şekilde bozulur.

Yedirilerek Yapılan Büyünün Belirtileri nelerdir?

•Yedirme ve içirme ile yapılan büyülerde kişinin midesinde ağrı, yemek yememesine rağmen şişkinlik, gaz çıkarma ve öğürme olur. Sanki mideye bir şey oturmuş o çıktığı zaman rahatlayacağı hissi olur. Bazılarının midesinde bir kütle varmış gibi hisseder. Bu sıkıntıları yapan yedirme içirme yolu ile midede duran şeytani cindir.

•İştahın kesilmesi ve yemek yiyememek veya tam tersi aşırı yemek yeme isteğinin oluşması ve çok yemek.

• Midede bir şeyin oturduğunu hissedip rahatsız olmak.

•Sıkça mide gazı çıkarmak.

•Midede bulantı, acı, yanma, ağrı ve öğürme olması

•Yemek yenmemesine rağmen mide şişkinliği

•Mide ile beraber karın şişkinliği

•Sürekli kabızlık veya ishal olması.

•Karın ağrılarının zaman zaman bel ve yan boşluklara vurması

•Mideden boğaza doğru içinden sanki bir şeyin çıkmak istemesi

Bu belirtiler tıbbi de olabilir. her türlü tetkik ve tahliller neticesinde tıbbi olarak bir sorun görünmüyorsa, yaşanan sıkıntılar büyüden olmaktadır.

Yedirilen ve içirilen büyüler sadece Kur’an’la bozulur. Aykan Hoca

Yedirilen veya İçirilen Büyü Nasıl Bozulur?

Yedirilen veya içirilen büyü yalnızca Kur’an’ı Kerim’le bozulur. Yedirme ve içirme yolu ile yapılan büyülerde kişinin içine cin şeytanı musallat edilir. O şeytan o insanın midesine oturur ve yukarıda saydığım etkileri, sıkıntıları vererek belirtiler gösterir.

Büyünün bozulması demek, kişinin içindeki cinlerin Kur’an sure ve ayetlerinin uzunca okunarak o şeytanın yakılması anlamındadır.