Cinler İnsandan İnsana Geçer mi?

7 Haziran 2019 Kapalı Yazar: AykanHoca
Cinler bir insandan başka bir insana geçemez. Aykan Hoca

Cinler, insandan başka bir insana geçer mi? Cinler insandan insana bulaşır mı?

Büyü ile veya kendi isteğiyle,bir insanın içine girmiş olan cin, başka birine geçemez ve bulaşamaz. Cinler mikrop ve virüs değil ki başkasına geçip bulaşsın.

İçinde cin olan musallatlı veya büyülü kişiye dokundun,konuştun,yemek yedin,cinsellik yaşadın, onunla istediğin kadar yakın temasta bulundun cin başkasına geçmez ve bulaşmaz.

Bir kişinin içine girmiş olan cin şeytanları,o bedende tutsak,hapis kalır. O vücuttan dışarı çıkamaz.Eğer dışarı çıkabilseydi,büyü bozma ve cin musallatı giderme diye bir şey olmazdı. Yakını musallatlı veya büyülü olan herkese cin geçmez miydi? Bu mümkün değildir.

Akıllı,şuurlu olan cinler,büyü bozma sırasında bedenden çıkar gider,büyülü kişi yanımızdan ayrıldığında tekrar o insanın içine girerdi.

Cinlerin,başka birine geçemeyeceğinin en önemli kanıtı budur.

Özellikle,büyülü kadın ve erkekler,eşine veya çocuklarına içindeki cinlerin geçeceğine inanırlar ve çekinirler.İçinizdeki cinler kimseye geçmez korkmayın.

“Hocam,iki yetişkin kızım var birisine cin musallat edilerek büyü yapılmış. Birbirlerinin ayakkabılarını,elbise ve çamaşırlarını değiştirerek giyiyorlar,aynı odada yatıyorlar diğer kızıma cin geçer mi,bulaşır mı?

Diğer kızınıza kesinlikle cin geçmez ve bulaşmaz. İçiniz rahat olsun.

Telefonda bir kadın: “Hocam,bana büyü yapıldı,iki tane çocuğum var, bu cinler onlara geçer mi?Bulaşır mı? Çok korkuyorum.

Korkmanıza gerek yoktur.İçinizdeki cinler eşinize ve çocuklarınıza geçmez ve bulaşmaz.Ancak,bu şeytanlar bedenden dışarıya doğru negatif enerji yayarlar ve diğer insanları kısmi olarak etkiler.Bu durum cin geçmesi ve bulaşması değildir.

Yukarıda,bir insanın içindeki cinlerin başka bir insana geçip bulaşmayacağını anlatmıştım.

Cinlerin insandan başka insana geçmesi ile ilgili tehlikeli bir durumda vardır.

Büyücü,falcı,cinci ve cin çağırma işleriyle uğraşan kimselerin içinde cinler olduğu gibi,çevresinde de şeytani cinler bulunmaktadır.

Büyü bozdurmak,büyü yaptırmak veya fal baktırmak amacıyla bu kimselerin yanına gittiğinizde;onun içindeki cinler değil,etrafındaki cinler geçip,bulaşabilir. Bu olayda cinlerin insandan insana geçmesi olarak kabul edilen bir durumdur.

Cinler gözle görülemediği için bu kimselerin etrafındaki cinleri geçer ve bulaşır yani içinize girer, bunu o anda fark edip anlayamazsınız.Bir süre sonra içinizde sıkıntılar ve etkiler olup belirtiler vermeye başladığında hissedilir.

Bu şekilde cinlerin size geçmesini,bulaşmasını engellemek için büyücü,cinci ve falcılardan yardım almak için yanına da gitmeyiniz.