Büyü Bozulmazsa Ne Olur?

7 Haziran 2019 Kapalı Yazar: AykanHoca
Magic in the air – VasesStudio
Büyü bozulmazsa kişi ömür boyu büyülü olarak yaşar. Aykan Hoca

Büyü bozulmazsa ne olur? Büyü bozulmazsa etkisi devam eder mi? Büyü bozulmazsa neler yaşarım?

موقع كلمات | بسم الله الرحمن الرحيم البسملة

Büyü bozulmazsa, ömür boyu büyülü olarak kalır ve içindeki şeytani cinlerle birlikte yaşarsın. İç sıkıntısı, mide bulantısı ,kusma, uyku uyuyamama veya çok uyuma, eklem ağrıları, uyuşma çabuk sinirlenme, eşinden ayrılma isteği, cinsel iktidarsızlık, yaşamdan zevk alamama, kendini bir başkası gibi görme, midede şişkinlik ve ağrılar, yemek yiyememek veya çok yemek, öğürmek gibi fiziksel, ruhsal ve uykuda sıkıntılar yaşanır.

Büyü bozulmazsa, yaşam boyu içindeki cin şeytanlarının hükmü, baskısı, zulmü ve zorbalığını hissedersin.

Büyü bozulmazsa,cin şeytanlarının esiri,tutsağı olursun.

Büyü bozulmazsa hayatın boyunca; psikolojik-ruhsal, fiziksel ve uykuda sıkıntılar yaşarsın.

Büyü bozulmazsa, sürekli olarak içindeki şeytani cinlerin vesvesesi altında kalarak ruh sağlığı bozulur.

Büyü, büyücünün insana cinleri musallat etmesidir. İnsanın içine girerler,saç telinden ayak parmak ucuna kadar bütün iç organlarda,damarlara girerek kanla beraber dolaşabilme yetenekleri vardır.

Büyüyle insana gönderilen cinlere, büyücü görevler verir.Örneğin;Karı kocayı ayır,hasta yap,işine gidemesin,çocukları olmasın gibi…

Büyülü kişi ruhsal, fiziksel ve uykularda sıkıntılar yaşar.Yaşam kalitesi düşer.Uyku bozuklukları başlar,sinirlenme,ağrılar,uyuşmalar, vesvese olur.

O zaman,büyülü insanın üzerine,Kur’an’ı Kerim’den uzun okumalar yapılır. Cinler yakılır ve büyü bozulur.

Cinlerin ömürleri bizim, zamanımıza göre ortalama 10-12 kat daha fazladır. Bu demektir ki, cinler insanlardan on kat daha fazla yaşarlar. Mesela, büyü ile 30 yaşında bir cin insanın içine girsin, o cin 300 sene öncesini bilir. İnsanın da ömrü buna yetmez. Bu nedenle içindeki cinle yaşam boyu beraber olmak zorunda kalınır.

Magic: The Gathering release schedule 2023

Halkımızın yanlış algıladığı bir durum da şöyledir;

“Hocam, bedenime girip çıkıyorlar, ara sıra rahatlıyorum, aniden sıkıntılarım artıyor. O anda sanki büyünün bozulduğunu hissediyorum.”

Vücuda, büyü yoluyla veya kendi isteğiyle giren cinler; bir daha çıkamazlar. O insanın içinde ömrü boyunca kalırlar. Cinler vücuda girip çıkabilseydi cin musallatı ve büyü bozma yapılamazdı. Bizim yanımızdayken cinler çıkar, daha sonra tekrar bedene girerlerdi.

Büyü Bozulmazsa Neler Yaşanır?

Büyü bozulmazsa cinler o insana verdikleri sıkıntıları yaşamı boyunca değiştirerek verirler. Mesela; baş ağrısı vardır, bir süre sonra geçer, bu kez boyun ağrısı verirler. Ses duymazsın, görüntü görmezsin fakat bir süre sonra bunları yaşatabilirler. Günlerce uyutmazlar veya tam tersi yataktan çıkamazsın. İçinde sıkıntı ile gezersin. Hayattan tat alamazsın. Ellerin kolların uyuşur hafif bir ağırlığı bile taşıyamazsın. Büyü, kadın ve erkekte cinselliği bile bitirebilir. Eşlerde cinsel ilişkiye giremezler.

•Büyü bozulmazsa,insan çift karakterli,ruhlu bir hal olur.Düşünce ve davranışlarda tutarsızlık ve dengesizlik olur.

•Büyü bozulmazsa,o insanda kararsızlık olur.Devamlı fikir değiştirir,hiç bir şeyden mutlu olmaz.

•Büyü bozulmazsa,namaz kılan diğer ibadetlerini yapan kimsenin i.inde şeytanlar olduğundan bunları yapamaz veya yapmakta zorlanır.

Bu kesin değildir.Bazı büyülü kimseler ibadetlerini yaparlar.Fakat onlara başka yönlerden sıkıntı verir.

•Büyünün insan üzerindeki en büyük ve güçlü etkisi “vesvese”dir. Vesvese cinin, büyülü kişiyle sessiz veya sesli konuşmasıdır. İnsanı etki altına alıp onu yönlendirmesidir. Akla devamlı olumsuz fikir ve düşünceler gelir. Bunlara karşı konulamaz.

•İçinizde devamlı iç sıkıntısı olur.Kalbiniz hızlı atıyormuş gibi hissedersiniz.

•Aldığınız nefes soluk borusunda takılır,içeri görmekte zorlanır.

•Önceden sakin bir insanken,aniden sinirlenme,en gereksiz şeylere kızma olur.

•İnsanlardan uzaklaşma,yalnız kalma isteği,kimseyi görmek istememe,bazen perdeleri bile kapatıp yalnız başına saatlerce oturma durumları yaşanabilir.

•Başta ve ense kökünde ağrı ve basınç,kol,ayak ve ellerde ağrılar,ısınma veya üşümeler olabilir.

•İyi bir işi olmasına rağmen işe gitmeme isteği olup, işe gitse bile iş yerinde sıkılma,o yerde duramama ayrıldığında içine rahatlama gelir.

•Büyülü kişi erkek olursa; evine gelmeme isteği, geldiğinde içinin sıkılması, daralması, eşine dokunamamak, görmek istememek, yanında duramamak, aynı yatağa yatmamak durumları oluşur.

•Büyülü erkekte cinsel isteksizlik,ereksiyon olamama,eşiyle cinsel ilişkiye girememe olabilir.

•Büyü yapılmış erkek,hiç bir neden yokken eşini istememesi ondan nefret etmesi daha da ileri giderek boşanma isteği olabilir.

Bu durumla çok karşılaşıyoruz.Birbirini severek evlenen çiftlerden birisine veya ikisine büyü yapıldığında;gerçekte hiç bir sorunları yokken, ikisi birbirini veya birisi diğerini istememe olmaktadır.

•Kadına büyü yapılmışsa;halsizlik,güçsüzlük,üzerinde ağırlık olup,ev işlerini bile yapamaz.devamlı yorgundur.

Kocasını nedensiz yere istemez.Birdenbire eşinden nefret eder.Onu görmek istemez,yanında içi sıkılır,dokunmasını istemez,cinsel ilişkiye girmez.

•Bekar kız ve erkeklerde evlenmeme isteği oluşur.Kimseyi beğenmezler her şeye mana verirler.

Burada,o kişinin içindeki cinler,genellikle rüyada veya uyanık olarak cinsel ilişki kurabilir,o genci sahiplenir,kimseyle paylaşmak istemediğinden vesvese vererek evlenmelerini engelleyebilirler.

•Uyku uyumakta güçlük çekilir.Sabaha kadar uyunmaz,uyusa bile yorgun yatılır,yorgun kalkılır,dinlenme olmaz.

Bunun tem tersi olur.ne kadar uyusa uykuya doyulmaz.Gün boyu uyumak istenir.Gözler kendiliğinden kapanır.Günlerce uyunabilir.

•Baş,kollarda,ellerde ve ayaklar ile sırtta ağrılar,basınç ve ağırlık olur.

•Yaşamınız boyunca,büyü ile gönderilen cinler içinizde kalır.

•İçinizde devamlı korku,endişe ve şüphecilik olur.

Bu korkular;ölüm korkusu,yakınlarına bir şey olacakmış korkusu,gelecek korkusu,kendi başına bir şey gelecekmiş korkusu olabilir.

insanlara şüpheci yaklaşılır,Kendi aleyhinde konuşuyorlarmış hissi olur.

•Yaşamdan zevk alınmaz.Her türlü olanaklara sahip olunur yinede mutsuz ve huzursuz hayat yaşanır.

Büyü Bozulmazsa Etkisi Devam Eder mi?

Yapılan büyü bozulmazsa, ömrün boyunca etkisi, sıkıntısı ve yaptırımı devam eder.

Büyü bozulmadığı takdirde, o kişiye gönderilen, musallat edilen cin şeytanları o kişinin içinde kalacaktır dolayısıyla büyünün de etkisi devam edecektir.

Hiç bir büyü kendiliğinden bozulmayacağı için büyü mutlaka bozdurulmalıdır.