Panik Atak ve Büyü Nasıl Ayırt Edilir?

7 Haziran 2019 Kapalı Yazar: AykanHoca
panic attack ile ilgili görsel sonucu
Panik atak ve büyüyü yapacağınız testle ayırt edebilirsiniz.Aykan Hoca

Panik atak ile büyü ve cin musallatı nasıl ayırt edilir?Sıkıntılarımın nedeni panik atak mı,büyü müdür?

Panik atak mı? Büyü mü?

Panik atak ile büyüyü kesin olarak şu şekilde ayırt edebilirsiniz:

1-Büyülü kimselerin hepsinde iç ses denilen vesvese yaşanır.Sesli veya sessiz olarak cin şeytanının kişiyle içinden konuşması olan vesvese sadece büyülü ve cin musallatı olan kişilerde görülür.

Bir kişi panik atak geçirip, vesvese de oluyorsa o insan büyülüdür. Bir kişi panik atak geçiriyorsa vesvese yoksa o kimse tıbbi olarak panik atak geçiriyor anlamındadır.

2-Bir insan panik atak yaşadığında:İki adet Kur’an’ı Kerim’i ortasından açarak,birini başına ve diğerini de göğsüne koyunuz 5-10 dakika arası bekleyin,bu zaman içinde panik atağın şiddeti azaları veya ortadan kalkarsa bu kişide büyü var demektir. Hiç bir şey olmuyorsa panik atak tıbbi anlamındadır.

3-Panik atak geçiren kimsenin üzerine Bakara,Nahl veya Rahman surelerinden birisi hızlı şekilde okunur. O kişide,Kur’an dinlememe isteği kasılma,titreme,ürperti,tüylerin diken diken olması,boğuluyormuş gibi olmak,ağlama,gülme,Kur’an okunan yerden kaçma gibi durumlardan biri veya bir kaçı oluyorsa o kişi büyülüdür. Bir şey olmuyorsa panik atak tıbbidir.

4-Panik atak uykuda da olmaktadır.Uykuya daldıktan ortalama 4 saat içinde panik ataklar yaşanır ve gündüz olan panik ataktan daha şiddetli algılanır.Kişi terler,titrer ve korkar.Uykuda yaşanan panik atak ertesi gün hatırlanır veya hatırlanmaz,kişiden kişiye değişir.

Uykuda panik atak yaşanması o insanın büyülü olduğu anlamındadır.

5-Panik atakla,büyüyü ayırt etmenin diğer önemli bir yolu,aşağıdaki zikirlerin her birini en az 100 kere okuyun okuyamama,bedende uyuşma kasılma,esneme,gözlerden yaş gelmesi,titreme,ürperme gibi haller olursa büyülü bir şey olmuyorsa panik atak geçiriyorsunuz demektir.

Bir insanın uykuda panik atak geçirmesi,onun içindeki cin şeytanları tarafından yapılır.Bu cinler kişinin vücuduna büyü ile veya musallat yoluyla girmiştir.

” Hasbunallah ve ni’mel vekil”

“Velâ havle velâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azim”

“Bismillâhi evvelihi ve ahirih”

•Sıkıntılar, büyüde devamlılık gösterir,panik atakta ise ara sıra olur. Ancak, büyüde de devamlı sıkıntı olmayabilir.

6-Büyülü kişilerin çoğu Kur’an dinleyemez,dua edemez. İçi sıkılır ve oradan uzaklaşmak ister.Bu durum cinlerden olmaktadır.Panik atak yaşayan kimselerde bu durum olmaz.

7-Namaz kılan bir kimseye vesvese gelip,sıkılır namaz kılamazsa büyülü demektir.Gerçek olarak panik atak olanlar da bu durum olmaz.

8-Büyülü kişilerin bir kısmı,bedenlerinde dolaşan bir şeyin olduğunu hissederler.Vücutta gezen bu şey,büyü ile gönderilen cin şeytanıdır. Panik atak yaşayanlarda böyle bir durum olmaz.