Eşlere Yapılan Büyü Nasıl Anlaşılır Ve Bozulur?

7 Haziran 2019 Kapalı Yazar: AykanHoca
Do We Owe Our Spouses Sex? | HuffPost Life
Eşlerin ani şekilde birbirini istememesi, cinsel isteksizlik, gereksiz kavgalar, birbirine tahammül edememe başlıca büyü belirtilerindendir. Aykan Hoca

Eşlere yapılan büyü nasıl anlaşılır? Eşler arasındaki büyü belirtileri nelerdir? Eşime büyü yapıldığını nasıl anlarım? Eşleri ayırmak için yapılan büyü belirtileri nelerdir? Soğukluk büyüsü nedir ve nasıl bozulur? Eşleri soğutma büyüsü nasıl anlaşılır? Karı kocanın arasını açmak için yapılan büyü nasıl anlaşılır? Eşime büyü yapılmış olabilir mi? Eşlere yapılan büyü nasıl bozulur?

Eşlere Yapılan Büyüler| Eşlere Yapılan Büyü| Eşler Arasına Yapılan Büyüler

Shahada script, Qur'an Basmala Islamic calligraphy Arabic calligraphy, بسم  الله الرحمن الرحيم, Qur'an, Basmala, Islamic calligraphy png | Klipartz
Büyü,eşlerden birine veya ikisine birden yapılır. Nedensiz olumsuz davranışlarından üzerinde büyü olduğunu anlarız. Aykan Hoca

Eşler Arasındaki Büyü Belirtileri Nelerdir?

Eşlere Yapılan Büyü Nasıl Anlaşılır?

Evli olan karı kocanın, geçerli bir neden yokken aniden birbirini istememesi, söz, hal ve hareketlerine tahammülsüzlük ve ayrılmaya kadar gitmeleri eşler arasında büyü olduğunu gösteren en önemli belirtidir.

Eşlerin arasını açma, birbirinden soğutma ve ayırma büyüleri en çok yapılan büyülerdir ve büyülü eşte aşağıdaki belirtiler mutlaka görülür.

İnsanların birbirine karşı olan haset, fesatlık, kin ve garez duyguları eşleri birbirinden ayırmak için büyü yapılmasına neden olur.

Büyü ile eşlere musallat edilen cin şeytanı onları ele geçirir, vesvese ile birbirine karşı soğutur, aralarını açar ayırmaya,boşanmaya kadar götürür. Eşler arasında yaşanan olumsuzlukları, evli karı kocanın çoğu bunun büyüden olduğunu anlamaz bile.Sebep ve nedenleri başka şeylerde ararlar.

Eşler arasındaki en önemli büyü belirtileri şunlardır:

Eşlerden biri veya ikisi aniden birbirini istemez: Büyü yapılan eş cin şeytanlarının vesvesesi altında kaldığından diğerini istemez. Yüzünü değişik şekillerde görebilir. İçinden nefret duygusu gelir. Birbirlerine dokunamaz. Ayın evde duramaz, yana yana gelemez, uzaklaşmak isterler. Bu duruma “soğukluk büyüsü” denir.

Görünürde geçerli bir neden olmamasına rağmen büyülü eş diğeri için “artık sevmediğini”, “nefret duygusu geldiğini”, “tiksinip iğrendiğini” “beraber yaşayamayacağını”, “ayrılmak boşanmak istediğini” söyler. Fakat sebebini açıklayamaz. Kendinden olduğunu zanneder. Söylediklerinin farkında da değildir.

Eşini ve çocuklarına karşı ilgisizlik,onları görmeme isteği oluşur: Ani bir şekilde eşine.çocuklarına, anne ve babasına karşı ilgisizlik başlar. Onların başına bir şey gelse umurunda bile olmaz. Yakınları bile ona düşmanmış gibi görünür.

Karı koca yan yana gelemez,içi sıkılır. Büyülü olanın içi sıkılır eşinin yanından uzaklaşmak ister. Uzaklaşınca biraz rahatlama olur. Ayrı odalarda oturma isteği olur.

Çabuk sinirlenme, öfkelenme ve hiddetlenme: Sakin bir insanken ani şekilde karakter değişikliği olup gereksiz olaylara, eşine ve çocuklarına karşı sinirlenme olur.

Özellikle büyülü kadınlar çocuklarına tahammül edemez onlara kızar bağırır veya şiddet uygulamaya başlar. Çocuğuna ve eşine karşı sevgisi biter, onları gözü görmez.

Eve girmekte zorlanma veya girememe olur. Evine girse bile hemen çıkmak ister,duvarlar üzerine geliyormuş gibi hisseder.

Cinsel isteksizlik veya tam tersi aşırı cinsel istek olabilir: Büyülü olan eşte cinsel isteksizlik oluşur veya istek olur cinsel birleşmeyi tamamlayamaz. Erkekte sertleşme sorunu başlar. Kadının bacakları kasılır ve birleşme yapamaz.

Büyülü kişilerde aşırı cinsel istek olabilir. Bu duruma daha az rastlanır.

Eşlere yapılan büyülerde eşlerin çoğu aynı yatakta yatamaz.

•Yeni evli karı kocaya,evliliklerinin ilk gecesi büyü yapılabilir:Erkekte, o zamana kadar cinsel bir sorun olmadığı halde,gerdek gecesi cinsel isteksizlik veya erkekliği bağlanmış olup gerdeğe giremez.Bu durum kadın içinde geçerlidir.

•Eşlerden büyülü olan,diğerinin yüzüne baktığında onu çirkin veya korkunç olarak görebilir. Büyülü kişinin içindeki şeytani cin diğer eşin yüzünü çirkin ve korkunç olarak gösterebilir. Bu suretle ondan nefret etmesini sağlar.

Eşi hakkında olumsuz duygu ve düşüncelerin gelmesi.

•Büyülü olan kadın veya erkek, hiç bir neden ve gerekçe yokken eşinden ayrılmak,boşanmak ister:Büyü ile gönderilen cinlerin asıl amacı eşleri boşanmaya kadar götürmektir.Bu istek genellikle kadınlarda olur ve büyü bozulmadıkça ayrılmakta ısrar ederler.Kendi gözlemlerimize göre çok büyük bir neden olmadan boşanmakta direten kadınlar büyü nedeniyle bu düşüncede olurlar.Artık,şeytan onu tamamen ele geçirmiş demektir.

Eve girmek istemez,girdiğinde içi sıkılır. Evli olan karı kocadan hangisinin üzerinde büyü varsa evine gelmek ve girmek istemez. Evine girdiğinde içi daralır,sıkılır,evden çıktığında rahatlar. Bu durum evin içinde bile değişebilir özellikle yatak odasında duramaz. Eşiyle aynı yatakta yatamaz.

Eşine şiddet göstermesi: Büyülü erkek, cin şeytanlarının tamamen hükmü altına girdiğinde eşine karşı sözlü ve fiziksel şiddet uygulayabilir. Büyülü kadın bile eşine karşı saldırgan olabilir, küfür edebilir,şiddet gösterebilir. Sıkça karşılaşılan bir durumdur.

•Karı koca arasında gereksiz münakaşa ve kavgalar başlar: Nedensiz, gereksiz ve lüzumsuz nedenlerle münakaşa ve kavga olur. Aslında ortada tartışacak bir konu da yoktur.

Büyülü kişilerin içindeki cinler onları vesvese vererek sinirlendirip kışkırtır ve eşlerin kavga etmelerine neden olur.

Eşine bağırma ve kötü sözler söylemek ve aşağılamak: Bu durum hem kadın hem de erkek içinde geçerlidir.

•Büyülü erkeklerde erken boşalma olabilir: Büyü ile erkeğin içine giren cin şeytanları, erkeğe erken boşalma sorunu yaşatabilirler.Şeytanın amacı bu sorunları yaşatarak karı kocayı ayrılmaya kadar götürmektir.

Kendinin veya eşinin ölüp yok almasını istemek: Büyü ile kişinin içine giren şeytani cin,insanı o kadar gaddar ve hissiz hale getirir ki, eşinin ölmesini, yok olması için vesvese verir.

•Rüyada cinsel ilişkiye girmek ve ihtilam olmak: Büyülü olan kadın veya erkekle içindeki cin şeytanı rüyada veya uyanıkken cinsel ilişkiye girer orgazma ulaştırır ve bu nedenle eşi ile cinsel ilişkiye girmek istemez. Eşler arasında görülen büyü belirtilerinden en çok karşılaşılanıdır.

Eşin eve gelmemesini istemek: Kadına büyü yapılmışsa, eşinin eve gelmesini istemez. Gelme saatlerinde içi sıkılmaya başlar.

•Büyülü eş çift karakterli,mizaçlı olur ve ikilemde kalır:Büyü ile içine giren şeytan bastırdığında,vesvese verdiğinde eşinden şiddetle nefret eder etkiyi kestiğinde kendi öz iradesini kullanıp eşini ister.Bu durum çok önemlidir.Eşi büyülü olan kişiler, eşinin bu davranışının nedenini anlamaz ve eşine kızar.Eşinize kızmanıza gerek yoktur. Bu davranışları, eşinizin içindeki cinler tarafından yapıldığını biliniz.

Büyülü olan eş inatçı,ısrarcı,direten,üsteleyen tavırlar takınmaya başlar:Eşinin her sözünü,konuşmasını kabul etmez.Sadece kendisinin doğru söylediğine inanır.Eşini yok sayar,varlığı bile onu rahatsız eder.

İç sıkıntısı,huzursuzluk,davranış bozukluğu,çabuk sinirlenme, vücutta ağrı ve kasılmalar,mide bulantısı,uyku bozukluğu,parada bereketsizlik evin içinde bazı varlıkların olduğunu hissetmek,gölge ve karaltılar görmek.

•Büyülü kişilerde eşler arasındaki bu sıkıntılardan başka; ruhsal, fiziksel ve uykuda da belirtiler görülür.

Uyuyamamak veya çok uyumak, sürekli iç sıkıntısı, baş,eklem,ense ağrıları, çift kişilikli olma ve vesvese gibi sorunlar oluşur.

Eşlere yapılan büyü sadece Kur’an’ı Kerim’le bozulur.Aykan Hoca

Eşlere Yapılan Büyü Nasıl Bozulur?

Eşlere yapılmış olan büyü,her büyünün bozulduğu gibi sadece Kur’an’la bozulur.Kur’an haricinde büyü bozulmaz.Büyü bozmak,büyü ile insanın içine gönderilen şeytani cinlerin Kur’an’la yakılıp,yok edilmesi demektir. Büyülerin sadece Kur’an’la bozulması en önemli ilk şarttır.Büyü bozmada Kur’an araç olarak kullanılmazsa büyüyü bozmak asla mümkün değildir.

•Büyüyü bozacak hoca önemlidir. Cinlerle iletişimi olan ve büyücü, büyü bozamaz. Büyü bozacak olan kişiye; hangi yol ve yöntemle büyüyü bozacağını sorunuz. Kur’an’ı kerim ile cevabını verirse sorun yoktur. Fakat din dışı,akıl almaz,mantıksız yol ve yöntemlere asla itibar edip büyü bozdurmaya çalışmayın.Büyü bozulmayacağı gibi,başınıza daha büyük dert ve belalar açarsınız.

•Büyü bozmak için;Kur’an’ı kerim,Allah tealanın isimleri ve peygamberimizden gelen dualardan faydalanılır.Büyü bozmak, büyülü kişinin içindeki şeytani cinleri ortadan kaldırmak olduğuna göre; bu varlıklara Allah tealanın isimleri,Kur’an ve peygamberimizden bize intikal eden dualardan başka kesinlikle etki edilmez,yakılmaz ve büyü bozulmaz.

Ayırma ve soğutma büyüsü yapılan eşlerin üzerine uzun olarak (günde an az iki saat) okuma yapılmalıdır. Gerekirse ortalama dört saat okunmalıdır. Okumalar sesli olmalıdır.Sessiz veya kısa okumalarla asla büyü bozulamaz. Büyü ile musallat edilen cinlerin gücü,kuvveti ve sayısı büyü bozma sürecini etkileyen unsurlardır.

•Büyü bozmak,şeytanla mücadele etmek demektir.Kur’an, cinleri yakmak, yok etmek ve büyüyü bozmak için en güçlü bir silahtır.Büyüyü bozacak kişinin,deneyimli,güvenilir,bu işi iyi bilen ilim sahibi ve en kuvvetli şeytanlara karşı koyabilecek güçte olmalıdır. öyle olmasaydı herkes büyü bozabilirdi.

•Okuma yapmaktaki amaç;eşinin içine büyü ile sokulan cin şeytanlarının sure ve ayetlerle yakılmasıdır.

•Okuma yapılırken,Kur’an’ın nuru cinleri yakar ,eritir, yok eder ve büyü bozulur.Hiç bir şeytan Kur’an’ın gücüne dayanamaz.Ne kadar diretse de, sonunda helâk olur.

•Büyü bozma zamanı,günü,süresi;büyü ile gönderilen cinlerin kuvvet,güç ve sayısı ile ilgilidir.Zayıf ve orta kuvvetteki cinler en fazla üç gün içinde yakılıp büyü bozulurken,daha kuvvetli cin şeytanlarının üzerine daha fazla gün okunması gereklidir.

•Büyü bozdurmak ve bozmak için,Kur’an’ı Kerim’den başka yol ve yöntemleri denemek,boşuna zaman kaybı ve israftır.

Eşlere yapılan büyüde de diğer büyüler gibi insanın içine cin şeytanları musallat edilir.Büyücünün gönderdiği cinler eşinin içine girdikten sonra onda ruhsal-psikolojik,fiziksel-bedensel ve uykuda sıkıntılar başlar. Ani değişimler olur.Büyü etkisini,tesirini ve sıkıntılarını göstermeye başlamıştır Bu durumda telaşa,korkmaya,çekinmeye gerek yoktur. Eşlere yapılan büyü Allah’ın izniyle bozulur. Önemli olan büyüyü Kur’an’la bozacak deneyimli iyi bir hoca bulmaktır. Kur’an’ı Kerim dışında büyü bozmaya çalışanlardan uzak durulmalıdır.Büyüyü bozamayacakları gibi başınıza başka şeytanları da musallat edebilirler.

Rahmani cinlerin var ,onlarla büyü bozuyorum,cinlere büyülü muska getirtiyorum, malzeme al getir, şu bitkileri getir gibi şeylerle kesinlikle büyü bozulmaz.

husband and wife ile ilgili görsel sonucu

Genç evli bir erkek; eşine büyü yapıldığını, karısının çok çabuk sinirlendiğini,sabaha kadar uyumadığını,kendisine hakaret ettiğini, cinsel ilişki istemediğini,aynı yatakta yatmadığını,devamlı başının ağrıdığını ve göğsünün sıkıştığını anlatıp, “Hocam,eşime büyü yapılmış nasıl bozulur? Aşağıda ayrıntıları ile anlatacağım üzere,eşine ve sana yapılan ayırma ve soğutma büyüsü sadece Kur’an’ı Kerim ile bozulur.Bunun dışında büyü bozulamayacağı gibi sıkıntılarınızı da artırır.

Eşlere, “sıcaklık“,”ısındırma”,“sevdirme“,“iyilik”adı altında yapılan büyülerin de yapılması,yaptırılması günah ve haramdır ve mutlaka bozulması gereklidir.

Günümüzde en çok yapılan büyü,eşleri ayırmak ve birbirinden soğutmak için yapılır.İnsanların birbirine karşı duydukları haset,kin,garez ve nefret hisleri nedeniyle,eşleri ayırmaya kadar götüren büyüler yapılmaktadır.

Eşlerden biri veya her ikisi büyülü olduğundan kendi aralarında da nefret istememek,uzaklaşmak duyguları başlar.Yüzünü görmek istemez.

Eşlere yapılan büyü genellikle bilinir,ancak bu büyü nasıl bozulacaktır? Önemli olan budur.Akıl almaz,gerçek dışı yol ve yöntemlerle eşe yapılan büyü bozulmaz. Büyünün türü,şekli,yapılışı ne olursa olsun bütün büyüler yalnızca Kur’an’ı Kerim’le bozulur.

Eşinize büyü yapılmışsa, önce kesin olarak üzerinde büyü var mı?  Ona bakmak gereklidir. “Büyülü ve Cinli Kişilerde görülen Belirtiler” bölümündeki belirti ve sıkıntılara bakınız, onlardan 3-5 tanesini yaşıyorsa büyülü demektir. Bizi de arayabilirsiniz.

 Üzerinde büyü olup olmadığını anlamak için, kişiyi görmem veya telefonla konuşmak gereklidir. Anne adı veya fotoğrafla bakmak cincilerin yöntemidir. Fotoğrafınızı kimseye vermeyiz. Bu yöntemle bakımda, cinlere sorulur. Cinlerin en büyük özelliklerinden biride yalan söylemeleridir.

Eşinize büyü yapıldığı öğrenildikten sonra, ikinci aşama büyünün bozulmasıdır. En önemli kısım burasıdır. Büyüyü tespit etmek kolaydır, fakat bozması zordur.

LOOK: Phil Younghusband weds Margaret Hall

“Hocam,eşime büyü yapılmış,bazı sıkıntılar yaşıyor,karı koca ilişkimiz de kalmadı,kendisine büyü olabileceğini söylüyorum fakat inanmıyor ne yapmalıyım?

En çok karşılaştığımız durumlardan birisidir.Kadın büyülüdür kocası inanmaz,koca büyülüdür karısı inanmaz.

Daha çok kadınlar kocaları için aramaktadır.Genç adamsın,önemli sıkıntılar çekiyorsun,eşinle birlikte olamıyorsun büyüye inanman için daha ne olması lazım?

black-magic

Bir başka kadında;”Hocam,iki yıllık evliyiz eşim eve girmek istemiyor,içi sıkılıyormuş,bana dokunmak istemiyor,aynı yatakta yatmıyor ve bir yıldan beri cinsel ilişkimiz yok,bazen istiyor bu sefer ne kadar uğraşsa da ereksiyon olmuyor?Bende bir şey yok diyor.Eşime yapılan büyü nasıl bozulur?

Senin eşinde,kendinde olanların farkına varacak,kabul edecek ve Kur’an tedavisi yapılarak,büyü ile musallat edilen cinler yakılıp büyü bozulacak. Başka çaresi yoktur.

Hiç bir büyü uzaktan bozulamaz.Eşini ikna edip getireceksin,üzerine uzun okumalar yapılarak,büyü ile eşine musallat edilen şeytanlar yakılacak ve büyü bozulacaktır.Aksi halde o cinler ömür boyu içinde kalır ve çektiği sıkıntılar devam eder.

Okuma yapmaktaki amaç: Büyülü insanın içindeki cinlerin yakılmasıdır. Cinleri yakan ayetler okundukça, ayetin nuru cinin üzerine gelir ve onu yakar.Okundukça içine rahatlama gelir.

Cinler tamamen yakıldığında, eşinize yapılan büyü bozulmuş olur.

These 6 tips will tell you how to maintain a good relationship with your  husband! | India.com

Eşleri Soğutup Ayırma Büyüsü Nasıl Anlaşılır?

Eşleri soğutup ayırma büyüsü belirtileri, eşlere yapılan büyü belirtileri ile aynı şeyler olup o şekilde anlaşılır.

•Eşler birbirine tahammülsüzdür, birbirlerini görmek istemez, yan yana bile duramaz.

• Eşlerden birinde veya ikisinde cinsel isteksizlik olur.

•Büyülü eş diğerine karşı saldırgan, hakaret eden olabilir.

• Rüyalarda cinsel ilişki yaşayabilir.

• Karı koca aynı yatakta yatamaz.

• Büyülü eş eve girmek istemez, girdiğinde içine sıkıntı gelir.

• Vesvese denilen iç ses büyülü eşi sürekli yönlendirir, aklına eşine karşı olumsuz düşünceler getirir.

• Eşine ve çocuklarına karşı ilgisizlik başlar.

•Büyülü eş büyünün o kadar etki ve tesiri altında kalır ki, hiç bir neden yokken eşinden boşanmak, ayrılmak ister. Sebebi sorulduğunda mantıklı bir cevap veremez.

•Büyülü eş bazen çift kişilikli, şahsiyeti, kimlikli, karakterli olur. Eşini hem ister, hem istemez. Bazıları da inat olur, verdiği karar yanlış olsa bile ondan dönmez. Bu tür büyülü olanları ikna etmek daha zordur ve bu nedenle de ömür boyu büyülü kalırlar.

•Büyülü eşin içindeki şeytani cinler vesvese, kuruntu ve evham vererek eşine ve çocuklarına zarar vermek bile isteyebilir.

•Büyülü eş, cin şeytanlarının etkisinde kalarak evini terk edebilir.

• Büyülü eşlerde baş ağrısı, iç sıkıntısı, eklem ağrıları, uyku sorunları, mide ağrısı, çabuk sinirlenme, titreme, kasılma , iştahsızlık veya çok yemek nedensiz ağlamalar, halsizlik içinden onu bir şey yönetiyormuş hissi, arkasından bir gölge takip ediyor izliyor evin içinde bir şeylerin dolaştığı hisleri de olabilir.