Cinler ve Büyü Delirtir mi?

7 Haziran 2019 Kapalı Yazar: AykanHoca
8 عبارات تستفزّ الرجل... فاحذري استخدامها في حديثكِ | نواعم
Çok güçlü ve kuvvetli cinler insanı delirtebilir

Cinler ve büyü insanı delirtir mi? Cinler insanı nasıl delirtir?

Çok kuvvetli ve güçlü cinler,insanın içine büyü ile veya kendi istekleriyle girdiklerinde insanı delirtebilir. Delilik;aklına,hareketlerine sahip olamayan kimse olduğuna göre kuvvetli cin şeytanları bunu yapabilirler.

Cin şeytanlarının etki edip insanı intihar ettirme veya ölüme özendirip yaptırmaları ancak delilik halinde olur.Aklı yerinde olan hiç kimse bu eylemleri yapamaz.

İnsanın içine birden fazla kuvvetli cin şeytanı girerse,o kişiye zulmü,eziyeti daha fazla olur ve onu delirtmesi kolaylaşır.O insanın duygularına ve düşüncesine daha etkili şekilde etki ederler.Kişinin iradesini elinden alırlar.

Hicr suresinin 27. ayetine göre,cinler insanın içine girerler.

وَٱلْجَآنَّ خَلَقْنَٰهُ مِن قَبْلُ مِن نَّارِ ٱلسَّمُومِ

Vel cânne halaknâhu min kablu min nâris semûm (Hicr-27)

Cannı da,insandan önce mesamata yani vücudun görünmez gözeneklerinden içeri girebilen dumansız ateşten yarattık.

Cinlerin bir insanı delirtmesi,büyüde kullanılması,etki etmesi,sıkıntı vermesi için mutlaka insanın içine girmelidir.İnsanın içine girmeyen cin şeytanları hiç kimseye bir şey yapamaz.

Cinler,bazı kimselere etki edip onu kendi kendine konuşturur. Aslında o kimse içindeki cin şeytanları ile konuşmaktadır.Bu durumda cinlerin insanı delirttiğinin bir belirtisidir.

Büyü ile veya kendi isteği ile insanın içine giren cinler, o insanda kişilik şahsiyet ve kimlik bozukluğu yaparlar.Kişinin davranışları,hal ve hareketleri tutarsız ve dengesizdir.Düzgün cümle kuramaz,derdini anlatamaz ve devamlı bir baskı altındadır.Cinlerin o kimseyi delirttiği anlaşılır.

Cinler bir kişiyi delirtip saldırgan hale getirebilir.İçinden devamlı vesvese vererek,insanları düşman eder ve saldırtır.

Cin musallatı veya büyü bozma işlemi yaptığımızda,kişinin içindeki cin şeytanı onun aklını alıp bize ve Kur’an’ı kerime saldırtıyor.Kur’an’ı yere atmaya çalışıyor.Dini değerlere sövüyor. İnsanın delirmeden bunları yapması mümkün mü?

O kişiyi musallat veya büyüden kurtardıktan sonra, aklı yerine geliyor ve “Hocam,yaptıklarımın farkında değilim” bir başkası da” yaptıklarımın farkındayım ama kendimi engelleyemiyorum,içimden bir varlık bunları yapmam için baskı yapıyor” demektir.

Yapılan bütün büyülerde mutlaka insanın içine şeytani cinler musallat edilir.

İnsanın bedenine giren şeytan ne kadar güçlüyse o insana yaptırımı, zulmü o kadar fazla olur.En büyük etkisi ise vesvesedir.Kişinin aklına devamlı olumsuz duygu ve düşünceler verir.Eğer bedende uzun süre kalırsa o kişinin ruh sağlığını bozarlar.Ruh sağlığı çok bozulan insan da tutarsız davranışlarda bulunur.Toplumda kabul görmez.

Cinler,insan bedenine kendi istekleriyle veya büyü ile girerler.Vücuda nasıl girerse girsin o kişiye mutlaka vesvese,evham ve vehim verip aklını kullanmamasına ve onun delirmesine kadar uğraşır. Ancak her cin şeytanı insanı deli yapamaz.

Cin görünmeyen varlıkların genel bir ismi olup,bunun içine müslüman olanlar da ,müslüman olmayanlar da dahildir.

Şeytan,Allah’a ve peygambere inanmayan kafir cinlere denir.Şeytan, Allah ve insan düşmanıdır.İnsanın içine girdikten sonra ona akla gelene her türlü kötülüğü elinden geldiği kadar yapar ve acımasızdır.İnsanların içine giren kafir şeytanlardır.

Allah teala,Kur’an’da,şeytan,iblis,ifrit,marid gibi cin isimlerine işaret eder.Bu adlar cinlerin kuvvetleri,güçleriyle ilgilidir.bunlarında hepsi şeytan sınıfındandır.Yani müslüman olmayan inançsız cinlerdir.

Kuvvetli bir ifrit,İblis veya marid insanın içine girdikten sonra neler yapmaz ki? O kişinin beynine yerleşir,onu istediği gibi yönetir,hükmeder aklını ve düşüncesini alır ve on kimseyi delirecek duruma getirir.

Cinlerin insanı delirttiği onlarca insan gördüm.Durumları gerçekten korkunçtu.

Cinler,büyü veya musallat ile içine girdiği insana vesvese , “iç ses” vererek delirtebilir.

Cinler İnsanı Nasıl Delirtir?

Bir süre önce aklını yitirmiş,delirmiş olduğu varsayılan bir kadını getirdiler.Yanında annesi,eşi ve erkek kardeşi vardı.Kadının üzerine 10 dakikalık okuma yaptığımda,kadın hepimize saldırmaya başladı ve zor zaptettik,yere yatırdım. Kadını yerde 4 kişi zor tutuyorduk,aşırı kuvvetliydi. Kadının ağzından bir ses;

-Ben şeytanım,Allah yoktur!(haşa) Bana tapacaksınız! diye bağırdı ve bize küfürler etti.

Benden başka herkes korkmuştu.Kadını sımsıkı tutarak okumalara devam ettik ve bir süre sonra ayetlerin etkisiyle sakinleşti. Kadın biraz kendine gelmişti ve şunları söyledi:

-Hocam’ Bu sözleri ben söylemiyorum ve size saldıran ben değilim,içimdeki şeytan o kadar güçlü ve kuvvetli ki,ona karşı koyamıyorum ve deli gibi hareket ediyorum.

Genç bir erkek,kendisinin peygamberimizin sahabelerinden birisi olduğunu hatta hz. Hamza olduğunu iddia edip katıldığı savaşları anlatıyor kendisini Uhud savaşında Vahşi tarafından öldürüldüğünü söylüyordu.

Gence baktığımızda,içinde çok güçlü ve kuvvetli cinlerin olduğunu anladık ve bu genci içindeki çok kuvvetli ve güçlü cinlerin delirttiğini anladık. Kendisine okumaya başlayınca 5 kişi zor tuttuk.

Bu gencin üzerine bir ay okuduk,cinleri yaktıktan sonra kendine geldi.

Otuzlu yaşlarda bir kadına büyü yapılarak içine 8 tane çok kuvvetli cin şeytanı musallat edilmiş.Kadın görünüşte normal gibi ama konuşunca saçma sapan sözler söylüyor ve kendinden geçiyordu.Bana baktığında gözlerinin beyaz kısmı kıpkırmızı oluyor,soru sordukça hırçınlaşıp ters cevaplar veriyor ve elini yüzüme atıp tırnaklarını batırmak istiyordu. Kim ne derse desin dinlemiyor, benim sahibim,efendim şeytan diyor ve devamlı saldırıyordu. İçindeki cinler kadını delirtmişti.

Kendisini okumaya aldığımda,bana hafif saldırılar yapıyor,ancak Kur’an dinlemek istemediği için devamlı konuşup benim sesimi bastırmaya çalıştı. Masanın üzerindeki Kur’ana bakamıyor ve Kur’an’ı itip yere atmak istiyordu.Cinler kadını delirtmişti.

Okumanın ikinci günü,kadının içindeki cinlerden biri kadının ağzından konuşmaya başladı.Çok kuvvetli ve sekiz kişi olduklarını,bu kadının 10 tane hocaya gittiğini,hiç birisinin bir şey yapamadığını benimde onlara bir şey yapamayacağımı,boşuna okuma yaptığımı söylediler.Ayrıca beni de tehdit ettiler.

Bu durum güçlü cinlerin klasik söylemleridir.Hemen hepsi aynı şeyleri söyler. Biz bunlara aldırış etmeyiz. Bizde korkarsak nasıl insanları cinlerden kurtaracağız?

Bende onlara,Kur’an’ı Kerim’in gücüne hiç bir varlığın dayanamayacağını sonunda onları Allah’ın izniyle yakacağımı söyledim ve seslerini kestiler.

Bu kadının üzerine,iki ay uzun okumalar yaparak,içindeki cinlerin hepsini Allah’ın izniyle yaktım.Kadında delilik eseri kalmamıştı.

.